VS droppen gigantische bom op Afghanistan

Screenshot_51

Speciaal vliegtuig nodig om bom te verplaatsen

Het Amerikaanse leger heeft donderdag een enorme bom laten vallen op Afghanistan. De MOAB-bom was gericht op tunnels en personeel van ISIS in het oosten van het land. De bom zou om 19.00 uur lokale tijd zijn gedropt in het district Achin, gelegen in de oostelijke provincie Nangarhar. Het is nog niet duidelijk hoe groot de schade is.

MOAB

Het is de eerste keer dat de MOAB-bom (Massive Ordnance Air Blast) is gebruikt, aldus Amerikaanse bronnen. Deze bom is een van de grootste niet-nucleaire bommen, bijnaam ’Mother Of All Bombs (Moeder Van Alle Bommen)’, die de Amerikanen hebben. De GBU-43 werd ontwikkeld tijdens de oorlog in Irak, maar was vooralsnog nog nooit ingezet in een gevechtssituatie.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, Donald Trump, ISIS, VS. Bookmark de permalink .

31 reacties op VS droppen gigantische bom op Afghanistan

  1. paulzwueste zegt:

    De islam kun je alleen maar op deze manier vernietigen.
    Blaas ze allemaal de lucht in naar hun 72 maagden…
    Iedereen gelukkig!

    Like

    • hendrikush zegt:

      Elke maagd heeft 7 bedienden die de martelaar ook ter beschikking staan.
      Daarnaast komen nog zijn aardse vrouwen met volledig verbouwde vagina hem vergezellen. De straf voor zijn wandaden bestaat dus uit minstens 576 hitsige dames die hem de kop gek zeuren. Dat is zijn verdiende loon.

      Geliked door 1 persoon

  2. louis-portugal zegt:

    Gelukkig dat daar geen kinderen in de buurt zijn.

    Geliked door 1 persoon

  3. Mary zegt:

    Trump heeft het Amerikaanse volk beloofd ISIS te vernietigen, nou dat doet hij dan, tot de laatste graag waar ze ook mogen zijn!!!!.

    Like

  4. Japio zegt:

    Trump pakt in ieder geval wel IS aan.

    Like

  5. Guardiacivil zegt:

    Doe er bij Ragga en Mosul ook maar een paar en eentje op het goude paleis in Turk. als ie in zijn bed ligt.

    Like

  6. Fred zegt:

    Maar Rusland heeft de FOAB.
    Father Of Al Boms.
    Die schijnt anderhalve keer krachtiger te zijn.
    Is ook nog nooit ingezet.
    De Ka`aba lijkt me een prima doelwit.

    Geliked door 1 persoon

  7. Sabeltant zegt:

    In de strijd tegen de islam is alles toegestaan.

    Dit moet de moslims wereldwijd aanspreken.
    Nu zijn ze van hun armetierige leven verlost en mogen zich tot in de eeuwigheid suf neuken op die 72 maagden.

    En wij zijn er vanaf.

    Ze ploffen lekker.

    Like

  8. oeps48 zegt:

    Ik kan er geen koek meer van bakken. Waar is Trump de laatste tijd mee bezig ??? Hij maakt ruzie met iedereen. Een valse vlag aanval in Syrië met maar liefst 59 kruisraketten, die geen noemenswaardige schade veroorzaken. Een grote vloot stoomt op richting Noord Korea. Nu een superbom in de kale bergen van oostelijk Afghanistan. Wat is de logica van dit alles ??? Wat is dit voor stoerdoenerij ??? Is Trump doorgedraaid ??? Is Trump zijn wapens aan het testen ??? Wil Trump WO3 uitlokken ??? Is Trump wellicht door de illuminati tot de orde geroepen ??? Zit hier een beleid achter ??? Wat is het doel ??? Ik begin bang te worden. Ik snappen het niet meer. Kan iemand het me uitleggen?

    Geliked door 3 people

  9. Witte raaf zegt:

    Dit is tegelijkertijd ook even spierballen tonen richting Noord-Korea,ben benieuwd hoe dat gaat aflopen tussen N-Korea,China en de VS a.s. zaterdag met de volgende geplande ondergrondse kernproef ter gelegenheid van de N-koreaanse festiviteiten!

    Geliked door 1 persoon

    • oeps48 zegt:

      Bedenk dat het a.s. zaterdag een grote feestdag is in Noord Korea. Een atoomoorlog (WO3) beginnen op een feestdag, is natuurlijk wel een duivels fenomeen.

      Like

  10. Ivan Chapka zegt:

    Ik vraag me exact hetzelfde af @oeps48. Alles onder druk van het cabal??

    Geliked door 1 persoon

  11. Geronimo zegt:

    Geen paniek oeps48, alleen kalmte kan u redden. Wat u meemaakt valt onder de noemer ‘politiek’. En TRUMP is een ‘doener’, een beetje onvoorspelbaar, dat wel, in tegenstelling tot de woordenkramer en notoir (moslim) bedrieger Odrama.
    Wat dat in Afghanistan gedropt bommetje betreft, het blijkt dat de ‘IS-ratten’ ginder serieus in het defensief zijn gedrongen, dermate dat ze letterlijk ondergronds zijn gaan leven. In de moeilijk toegankelijke bergachtige streken uiteraard. Laat nu juist deze bom geconcipieerd zijn om tunnels en andere ondergrondse accomodaties te vernietigen. Hebt u hem?

    Like

  12. Geronimo zegt:

    Update: volgens laatste bericht op FOX News zou ‘the Mother of all bombs’ 36 IS-ratten per direct naar de 72 maagden hebben gestuurd. Wel een serieus prijsje per waardeloze moslimkop als je het mij vraagt. Maar ja, koken kost nu eenmaal geld, en opgeruimd staat altijd netjes, zeg ik maar. Vooral als het addergebroed betreft.

    Like

  13. Geronimo zegt:

    Als toelichting. Deze bom ontploft nog in de lucht, en creëert zodoende een krachtige neerwaartse druk, die in staat moet zijn om de ondergrondse verblijfplaatsen en tunnels van IS te doen instorten, zodat ze minstens onbruikbaar worden, en in het beste geval meteen kunnen dienen als graf voor deze toegewijde volgers van mohammedje, de wredevolle, waarna eventueel andere (grond)offensieven kunnen volgen. Een beetje voorbereidend werk dus.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      We moeten deze voorstelling zien als een, nou is het genoeg-gebaar.
      Voorts was het noodzakelijk weer eens wat infra-structuur van die kop-bonkers
      te vernietigen, en als er moslims bij om het leven kwamen, des te beter.
      Nu heb ik gelezen dat er ook ’n hele belangrijke leider van IS is omgekomen, dus dat is mooi meegenomen.
      Die waardeloze zandvlooien weten nu waar de grens ligt, en wat de VS met ze kan doen als ze zin hebben.

      Die Afghanen zullen nu wel weer massaal naar Europa vluchten, maar dat moet gewoon kunnen.

      Like

  14. Anna zegt:

    Een oefening?????? Voor Iran zijn onder grondse nucleaire programma te vernietigen……????? Het lijkt erop….. dan heb je deze bommen ook nodig……

    Trump geeft wel veel vrijheden aan zijn leger officieren en generaals……
    of ” achterstallig onderhoud ” omdat Obama de islamitische agende een warm hart toe droeg…. ? En misschien nog wel toedraagt met de ” deep state”…….

    Dat had Obama al veel eerder moeten doen……

    Like

  15. oeps48 zegt:

    Ik ken een veel beter doel voor deze bommen. Zonder aankondiging deze bom op de eerstvolgende bilderbergconferentie latten vallen. Dan zijn we in één keer van al die duivels af. Kunnen ze meteen door naar de hel, waar ze thuis horen. Voor mijn part gooien ze twee of nog meer van die bommen, om er zeker van te zijn dat alle duivels het loodje leggen. Opgeruimd staat netjes. Een bekende Nederlander heeft eens ooit tegen mij gezegd: “Als iets wilt doen, doe het dan goed, of doe het anders niet”. Ik denk, dat deze man helemaal gelijk had.

    Like

Plaats een reactie