Essen: Baby-boom in “vluchtelingen”families

Screenshot_26

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De “vluchtelingen” golf heeft ook zijn uitwerking gehad op het geboortecijfer in de stad Essen: zoals de “WAZ” bericht, kwamen er verleden jaar volgens tot nu toe beschikbare informatie 5.773 kinderen ter wereld. In Essen is dat het grootste aantal in 22 jaar. De grootste groep geïmmigreerde mensen is afkomstig uit Syrië en uit Irak. Door de immigratie heeft de stad een regelrechte baby-boom meegemaakt.

politikstube

Syrische vrouwen brachten in 2016 in Essen 231 kinderen ter wereld. Dat zijn driemaal zoveel als in 2015. Ook bij andere “vluchtelingen”naties is volgens de statistiek een duidelijke toename in beide jaren te zien. De levendige immigratie zou goed zijn voor de stad, want: “Essen zou minder inwoners krijgen als er geen immigratie zou zijn”, zegt Barbara Erbslöh, de cheffin van het statistiekbureau van de stad. (Bron: Epoch Times).

Best wel verbazingwekkend dat het aantal geboorten in “vluchtelingen”families, waarover aan de burgers wordt verteld dat ze getraumatiseerd zijn, zo hoog is en voor eindeloze nakomelingen zorgt. Zogenaamde “vluchtelingen” weten al lang dat een “kinderzegen” op den duur contant geld en de gehoopte verblijfsvergunning opleveren. Met 5 en meer kinderen op sleeptouw is het in Duitsland ook zonder werk heel goed tientallen jaren uit te houden – sociale uitkering en kinderbijslag. Eenvoudiger kun je in Duitsland niet aan geld komen. De vraag is: Wat heeft de stad Essen aan “vluchtelingen”families met meerdere kinderen als de ouders niet werken? Dat dit soort van baby-boom de problemen van deze stad respectievelijk van het land in welke vorm dan ook zal verminderen, mag als zeer onwaarschijnlijk worden beschouwd – het tegendeel is het geval.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Essen: Baby-boom in “vluchtelingen”families

 1. Driek zegt:

  Zolang er nog van die domme kletskousen zijn als die Barbara Erbslöh, wordt die islamitische ellende alleen maar erger, ik begrijp die vrouwen niet, je ziet het toch om je heen? Het is niks en het wordt niks.

  Like

 2. Walter zegt:

  En zeggen dat er bij ons in de jaren ’70 – ’80, bij ons als (toen) jonge mensen werd ingepompt aan gezinsplanning en geboortebeperking te doen, want de gouden jaren ’60 kwamen nooit meer terug. Je zou alleen maar werklozen kweken!

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Dat klopt de babyboom van zo’n 70 jaar terug kweekte vele behoorlijk en zelfs goed geschoolde arbeiders en ook artsen, ingenieurs en dergelijke. Er was werk zat en veel op te bouwen. Nu liggen de kaarten heel veel anders……………….

   Like

   • Steven zegt:

    Nu krijgen we een UITKERINGSBOOM die het hele sociaal stelsel naar de afgrond gaat trekken en niet meer op te brengen voor de staat…

    Like

 3. Golden Girl zegt:

  Terwijl wij hier op de site zitten worden er al weer paar honderd nieuwe gemaakt, dus beste mensen nog even geduld over 9 maanden weer nieuwe baby s, de wereld heeft nog plaats genoeg en vooral in West Europa, welkom welkom

  Like

 4. pinguine zegt:

  Was toevallig afgelopen zaterdag in Essen om een ijshockey game te bekijken. Het leek mijn vriendin en ik leuk om voor de aanvang de stad te bekijken en wat lekkers te eten en te drinken. Maar wat een teleurstelling! In deze stad van bijna 600.000 inwoners is er in de gehele stad geen alcohol te drinken en evenmin, goed voedsel. Alleen fast good zaken met 2e rangs eten ( pizza, kebab, broodje dunne etc). Deze stad is in zijn geheel overgenomen door volk uit noord afrika en turkije. Een voorbode voor Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 5. tinekevanschagen zegt:

  Je begrijpt nu toch zeker wel dat die nooit gaan werken,ze hebben er geeneens tijd voor.
  Ze hebben van hun werk hun hobby gemaakt.
  Ze neucqen hun eigen de hele dag de tyfus.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  Het zijn primitievelingen. De vrouw is er niets anders voor zoveel mogelijk nageslacht te zorgen. De mohammedanen hebben dit altijd, zij hebben zelfs meerdere vrouwen. Het is zeer ongelukkig dat de Duitsers, c.q. Europa dit moeten meemaken. Maar goed, volgens Timmerfrans, Merkel e.d. is dit juist. Achterlijke klojo’s..

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  ‘k Hoop dat die babytsunami voluit in de smoelwerken van Die Gutmensch uiteenploft!! BOEM!!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Dat is wat deze mensen op hun curriculum vitae kunnen bijschrijven: goed in het produceren van kinderen en dat is ook het enige. In hun eigen landen betekend dat armoede, in de westerse landen betekend dat slapend rijk worden en nooit meer hoeven te werken door uitkeringen en toeslagen die men zomaar krijgt. Iets wat ieder normaal denkend mens allang doorheeft.
  Wat heeft een land aan bevolkingsgroei en dichtheid als dat betekend dat de totale economie naar de knoppen gaat en het land erdoor verloederd? Niets!

  Geliked door 2 people

 9. Beschouwer zegt:

  Eens soort oorlogskinderen. Net als de babyboom hier van zo’n 70 jaar geleden…

  Like

  • elisah zegt:

   Ze hebben niets anders om handen en gaan uit verveling de hele dag maar liggen krikken.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Hoezo een soort van oorlogskinderen.
   Die gasten gaan er nog steeds van uit dat hun kinderen hen later moeten verzorgen en daarom als het mogelijk is een hele kleuterklas maken.
   Dit is namelijk nog steeds hun achterlijke kultuur en gedachtengang.
   Maar hun kroost ziet wel in dat de westerling voor hun verwekkers gaan zorgen dus de kroost vind het allemaal wel best zo.

   Like

 10. Ron zegt:

  Ik kan me ook nog de tijd herinneren dat gezegd werd dat we met z’n allen aan geboortebeperking moesten doen. Dit werd vanuit de overheid verteld. Nu vertelt die overheid dat juist omdat er te weinig geboorten zijn en de bevolking dus krimpt, dat er daarom immigratie nodig is om te zorgen voor voldoende belastingbetalers en werknemers in de toekomst.
  Er heeft een groep bewindslieden overduidelijk tientallen jaren zitten blunderen, of tientallen jaren de boel zitten bedriegen.
  Blunders hadden in de afgelopen twintig jaar gecorrigeerd kunnen worden met een pro-kind en pro-gezinspolitiek. Dat laatste is niet gedaan, ook vanuit werkgevers niet die zo nodig voldoende werknemers voor de toekomst wilden.
  Dus is het bedrog en puur korte termijn eigenbelang geweest.

  Van de kant van werkgevers had ook geïnvesteerd kunnen worden in automatiserin om het toekomstige gebrek aan werknemers op te vangen. Dat is niet gedaan. In plaats daarvan zijn goedkope arbeidskrachten naar binnengehaald die alleen ‘allahu akbar’ kunnen zeggen en blindelings bevelen gehoorzamen van de imam. Werkgevers en imams zijn dan 2 handen op 1 buik, houd jij ze dom dan houd ik ze arm, net als een paar eeuwen terug.
  Komt dat bekend voor?
  De gemiddeld te slim wordende europeaan moet vervangen worden door gemiddeld dommere moslims en afrikanen om de werkgevers en elite weer de machtsposities van eeuwen terug te geven. Een slimme bevolking past niet hierin, een domme bevolking wel.
  Zie de volgende plaatjes:

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   IQ tests zijn zo racistisch als de pest; opgesteld door blanken en kafirs.
   Vraag naar de bron van alle kennis, de koran, en je zult heel andere uitslagen krijgen.

   Like

   • Ron zegt:

    @hendrikush
    Zo, een echte moslim hier.
    Wist u dat het woord Kafir niet alleen ongelovige maar ook uitwerpsel betekent? Dus iedere moslim die iemand voor Kafir uitmaakt deze persoon ook voor stuk stront uitmaakt?

    Verder over de bron van kennis, voordat de koran bestond hadden de oude grieken in hun geschriften ook al stapels kennis verzameld en onder anderen ook al een schatting van de omtrek van de aarde hadden berekend, 39500 km in oude Griekse eenheden wat slechts 2% afwijkt van de echte omtrek. Als we het over kennis uit oude geschriften gaan hebben staat in de bijbel die toch echt ouder is dan de koran al veel kennis. Job 26:7 zegt dat de aarde vrij rond vliegt in de ruimte, Isaiah 40:22 zegt dat de aarde rond is.
    Leviticus 17:11 zegt dat bloed de bron van leven is, Job 28:25 zegt dat lucht gewicht heeft. Job 38:16 zegt dat er diep in de oceaan openingen zijn waaruit heet water komt, iets wat pas in de twintigste eeuw aangetoond is. Dus dat ‘alle’ kennis uit de koran komt is aantoonbaar onjuist.
    Verder hebben de eerste kaliefs veel kennis uit India overgenomen, onder anderen van Indiasche wiskundigen en uit Sanskriet geschriften. Het getal Nul is niet door moslims bedacht maar komt uit India.
    Een bloeiperiode van kennis is in het oude moslimgebieden niet te ontkennen, echter die ontwikkeling stopte toen een kalief ergens eind middeleeuwen verordende dat moslims niet meer zelf over van alles mochten nadenken, waardoor eerder kennis ontstond, maar dat ‘alles wat men moest weten in de koran stond’ dus zelf nadenken en kennis verzamelen was niet meer nodig. Dat was waarschijnlijk ook de reden dat er sindsdien niet veel nieuwe kennis meer uit de islamitische gebieden gekomen is. Voor alle delen in een mensenlichaam geldt: “Use it or loose it”.
    Vergelijk eens het aantal Nobelprijzen dat per deel van de wereldbevolking gewonnen wordt. Slechts een klein percentage uit islamitische landen terwijl moslims een derde van de wereldbevolking uitmaken dus een vergelijkbaar percentage van de Nobelprijzen zouden moeten hebben gewonnen.
    Blijf vooral geloven dat alle kennis in de koran staat als dat u gelukkig maakt.

    Like

   • Ron zegt:

    Dan ben ik de oude kennis van vele andere volkeren, bijvoorbeeld de Chinezen nog vergeten te noemen.
    De Chinese kennis over onder anderen geneeskunde is meer dan 4000 jaar oud.
    Die kennis staat niet in de koran, anders had deze 4 keer zo dik geweest.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Trek het je niet aan Hendrikush.
    Ben het helemaal met je eens.
    Het is nu eenmaal zo dat je intelligent moet zijn om sarcastische humor te kunnen begrijpen.
    Dat is niet iedereen gegeven.

    Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    /sarc off

    Like

  • elisah zegt:

   Nederland zou hoger kunnen scoren als ze de methode van meten aanpassen….er wonen steeds meer niet Nederlanders hier, die oa geen opleiding hier genoten hebben.
   Zo had men het er laatst over, dat de kinderen altijd weer langer werden, maar nu ineens niet meer….de voeding of leefwijze zou ineens niet zo gezond zijn? De Nederlanders zijn altijd het langste volk van de wereld geweest, maar er zijn veel niet Nederlanders die meegeteld worden en het gemiddelde naar beneden trekken, zo simpel is het en niet anders.

   Like

  • Ron zegt:

   Dat de elite en grote werkgevers de situatie van 2 eeuwen terug willen herstellen, daar hoort natuurlijk ook voor het gewone volk de (kuch) welvaart van 2 eeuwen terug bij.
   Laat die welvaart voor het gewone volk nu veel lijken op die van de arme landen uit Afrika. Je ziet al, als die welvaart gelijk is geworden aan die van Mali, Nigeria of Soedan, dan zullen die afrikaanse immigranten zich hier uitstekend thuisvoelen.
   En ze krijgen ook nog een tijdje gratis geld als lokmiddel om zoveel mogelijk hier naartoe te komen, totdat het geld op is doordat de sociale zekerheid is ingestort. Dan is het weer gewoon werken voor een hongerloontje, maar dat zijn deze afrikaanse en ook moslim migranten al gewend. Afgezien van de temperatuur “net als thuis”.
   Dat zien de elite en grote werkgevers die ook tot die elite behoren, wel zitten.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Belastingbetalers van de toekomst door immigratie ? Laat me niet lachen. iedereen weet dat er onder die nieuwkomers een veel groter percentage een beroep doet op uitkeringen. de huichelachtige linkse “deugmensen” helpen de nieuwkomers met de aanvraag voor uitkeringen die vlot wordt afgehandeld. Als een autochtone Nederlander werkloos wordt dan wordt geheel passend in de achterbakse weg met ons trend zoveel mogelijk getraineerd door de UWV en van het kastje naar de muur gestuurd. Ook de sociale dienst laat de autochtoon eerst alles wat hij heeft opeten voordat deze de uitkering krijgt. Voor nieuwkomers wordt op geen enkele manier gekeken hoeveel geld men heeft in het buitenland. Nee over discriminatie gesproken de autochtoon wordt stelselmatig gediscrimineerd. De migrant wordt voor getrokken. Allemaal door die vieze huichelachtige hypocriete linkse “deugmensen” die belangrijke posities hebben in de ambtenarij. Iets anders kunnen ze niet met hun sociostudies.

   Ik zou graag eens reactie hebben van andere lezers op deze beschouwing.

   Like

   • BertG. zegt:

    Het klopt helemaal.
    Je krijgt zelf als Nederlander geen bijstand uitkering meer als je jonger dan 28 jaar bent.
    Een “vluchteling” van een jaar of 20 krijgt dat wel, anders kan hij geen woning betrekken die ook met voorrang verkregen wordt.
    Wie betaald anders zijn huur dan?
    Ben je ouder, en heb je een uitkering nodig, dan wordt je helemaal binnenste buiten gekeerd, alles willen ze van weten.
    Bank afschriften van 3 maanden terug willen ze dan nog van je hebben.
    Bewijzen wat je betaald voor je huur, zorgverzekering, hoeveel toeslag je krijgt.
    Wat je huis waard is en anders verkoop je die maar en vreet er dan maar een tijdje van.
    Hoeveel spaargeld je hebt, hoeveel je auto of motor waard is.
    En anders verkoop je je auto of motor maar als deze maar waard is dan een bepaald bedrag. En spaargeld moet je eerst opmaken, anders krijg je niks.
    En overal een kopie van kan je dan inleveren.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beschouwende beschouwer.
    Ik voel helemaal met je mee en kan er geen speld tussen krijgen.
    Wat mij hogelijk verbaasd is dat de bevolkingen van de Europese landen, waar deze wantoestanden aan de orde van de dag zijn, dit allemaal pikt!
    “Ik heb er niks van en ik krijg er niks van..”
    Is vaak het enige dat je er op verjaardagen uit krijgt.
    Onderdrukken en discrimineren vind ik hogelijk normaal en begrijpelijk voor overheidsdienaren die de weg kwijt zijn, maar dat de slachtoffers niet protesteren en terug vechten is hoogst ongebruikelijk.

    Wat ik dus bijzonder typerend vindt is dat men zich in heel Europa willoos overgeeft aan frauderende criminele politieke landverraders die gemene zaak met de vijand maken.

    Like

 11. Drs.P. zegt:

  En dat helemaal alleen voor gratizzzzzzzzzzzzzzz kinderrbijslag geld.
  Die lui zijn alleen “slim” op de hun zo eigen parasitaire manier.
  Opfucken met al die neuqbooslims!!

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Een eenvoudige oplossing: Geen kinderbijslag meer na de eerste drie kinderen.

  Maar zulke maatregelen nemen onze regeringen niet: de booslims mochten eens écht boos worden.

  Like

 13. tippelaar zegt:

  Ik stel voor om al die vluchtelingen de pil van Dryon te geven, bij wijze van proef. Eerst de mannen.

  Like

 14. Japio zegt:

  De horror.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Gebeurd niet alleen in Essen, maar overal in de EU waar zij neerstrijken.
  Of de wijven zijn onderweg al zwanger of worden het hier.
  Ik ken een Syrisch stel (moslim) op afstand (vooral afstand houden), die hadden al 2 jonge kinderen, nu is mevrouw zwanger van de derde. Hebben die mensen nooit van geboortebeperking gehoord vraag je je af. Ergerlijk gewoon.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Dat heb je nu éénmaal met kakkerlakken !

  Like

 17. scheermes zegt:

  Je kunt de mooiste foto”s van moslim”s laten zien ,maar het blijven moslim”s en vind ik ELKE foto TIEN keer niks !! De mensen die een beetje op de hoogte zijn met de koran ,zullen dit 100% met mij eens zijn ,met een gezond verstand !!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Beste reageerders; dit is nou de uitwerking van het NAZI Plan van ” Coudenhove-Kalerghi”, en uiteraard “De Resolutie van Straatsburg”. En aangezien de rode TROEL MERKEL, daar een medaille voor heeft gekregen, met haar uitnodiging naar de moslims en gelukzoekers uit heel Afrika, kan een blinde toch zien hoe WIJ geboren Europeanen verkocht en verraden zijn door de politiek en de Elite!

  Like

 19. Republikein zegt:

  Voor het zingen de kerk uit bestaat toch niet?

  Like

  • semper fi zegt:

   kerk?/wat is dat?/alleen moskeeeeeeeee!!
   Elk kind dat hier wordt geboren waarborgd een zorgeloos bestaan van deze fortune hunters!Ze zijn hier geworpen dus nederlander!!
   anders geeft men een hardloper uit kamelenland wel een oranje shirt en daeen paspoortje ,roept men uitzinnig,,,,,onze(GVD)siffan hassan wint de wedstrijd @@@@@@@
   Vul de rest zelf in en kleur de plaatjes!!
   Wat een kullllllll.
   Zelf babyboomer maar mijn ouders zijn slechter geholpen dan de huidige verrijking,waarvan AKTE!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s