Voorzitter GroenLinks-jongeren Noortje Blokhuis: ‘Zwarte man die blanken doodschiet omdat hij ze haat is geen racisme’

Screenshot_56

(Door: Bas Paternotte)

Allemaal gevolg van ‘scheve machtsverhoudingen’

Op de foto hierboven ziet u Kori Ali Muhammad. Dinsdag werd hij opgepakt nadat hij drie blanken in Fresno, Californië had geëxecuteerd. De politiechef van Fresno zei dat hij als bijnaam ‘zwarte Jezus’ had en tegen de politie meermaals schreeuwde dat hij ‘witte mensen haat’. Berichten van dezelfde strekking plaatste de verdachte al op social media. Hij zou een grote afkeer hebben van blanken en autoriteiten. Well, dat is een gevalletje racisme oordeelde de NOS dus. Dat was buiten Noortje Blokhuis gerekend, voorzitter van de politieke jongerenorganisatie van GroenLinks.

Leest u even mee?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, demoniseren, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Voorzitter GroenLinks-jongeren Noortje Blokhuis: ‘Zwarte man die blanken doodschiet omdat hij ze haat is geen racisme’

  1. tippelaar zegt:

    Dat kan wat worden straks, als die geschifte groene communisten ook in de regering komen. Ik stel voor om klaver en Blokhuis dood te laten schieten door een zwarte man. Kan dus nooit rascisme zijn als motief van de schutter, wat dan wel? De antiklavers zijn met de pet rondgegaan bij wijze van crowdfunding en hebben een schutter ingehuurd om klaver uit de weg te ruimen. Ja, dat is het juiste woord “ruimen”. Moord kun je het niet noemen als je de maatschappij zo’n dienst bewijst

    Geliked door 3 people

  2. koddebeier zegt:

    Wat een gevaarlijke krankzinnigen zitten daar bij Groen sLinks, per direct ontbinden deze staats gevaarlijke partij !!

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Grien links is ’n communistische partij.
      Je kunt er dus de gekste ideeën van verwachten.
      Rutte moet wel erg in het nauw zitten als hij met Klaver loopt te flirten voor gezamenlijke regeringsdeelname.
      Dat kan nooit goed aan.

      Geliked door 2 people

      • koddebeier zegt:

        Rutte regeert desnoods met de duivel als hij met z’n reet op het pluche kan blijven zitten !!

        Like

  3. Leo zegt:

    Ohh,…. en deze denkwijze wordt dadelijk mede de trend in de 2e kamer…… ???
    Ik hou mn hart vast !!!
    Nieuwe uitingen van kiezersbedrog, dus

    Geliked door 1 persoon

  4. ReaGluurder zegt:

    Ach, laat Noortje ook even heer zegje doen! Niet te veel plagen hoor, anders moet ze ook nog naar de kinderombudsvrouw/man!!

    Like

  5. Jan zegt:

    Er bestaat niet zoiets als reversed racism omdat racisme stoelt op scheve machtsverhoudingen

    Alleen was die domme, zelfhatende kut vergeten de de moordenaar de Amerikaanse nationaliteit heeft en dat “All men are equal’ ook voor hem geldt zoals in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring staat.
    In ieder islamitisch land was hij al opgehangen

    Geliked door 2 people

  6. Tom Hendrix zegt:

    En ik ben de keizer van China! Man,man,man, in wat voor gekkenhuis leven we door toedoen van deze zwever van GL. Doodmoe wordt men van deze mafketels, die dag aan dag; ons de islam en de massa-immigratie “door de strot”, duwen.

    Geliked door 2 people

  7. Tom Hendrix zegt:

    Zwever= moet zijn: zwevers.

    Like

  8. Taljaard zegt:

    Ze moeten er bij GL onderhand wel achter zijn gekomen dat Anne Fleur Dekker niet alleen staat, maar dat het in hun jongerenafdeling DWARS zwermt van zulke totaal van de pot gerukte meiden.
    Gaan ze haar nu ook royeren?
    Jesse Klaver is trouwens ook nog een poosje voorzitter van DWARS geweest.
    Maar dat vinden ze zo te zien bij de VVD en het CDA niet erg, want een kabinet met deze gekken kan zo maar uit de formatie-besprekingen rollen.

    Geliked door 1 persoon

  9. hans zegt:

    IDD dood laten schieten door hun eigen knuffeldieren, de negerhoeren die ze zijn. Het moet i.i.g. zo ingericht worden dat zij er alleen last van hebben, HUN EIGEN KEUZE!@!

    Like

  10. Flo zegt:

    Rutte, zit liever met groen links aan tafel ,dan met Geert , zo kan hij lekker door modderen ,en konkelen met Brussel , ziek zijn ze in DenHaag .

    Geliked door 1 persoon

  11. Petra DeBoer zegt:

    Met dank aan “black lives matter” wat deze onzin verkondigd dat alleen blanke..oeps witte mensen racistisch kunnen zijn. En deze organisatie in de USA word ondersteund door Soros. Ik raad ze aan eens in Zuid-Afrika te gaan kijken waar de blanken uitgeroeid worden.

    Like

  12. semper fi zegt:

    Als ik iedereen die ik haat mocht doden waren wij snel van de overbevolking af!
    we worden geregeerd en op de vingers getikt door tiefesschuim ,o dat heet links geloof ik!
    amnestie geeft zelfs iemand die misdadigers echt ruimt een reprimandem!!
    die president van de filipijnen heeft het goed door deze tering zooi moet je vernietigen,,nee zeggen de linkse mensen(!!)iedereen verdiend een nieuwe kans,ja kan men met behoudt uitkering wederom iemand mollen!
    Hoera volgende week koningsdag!!!!!!!mijn koning is het niet want ik koos deze never!!
    hoop op slagregens!!
    Zwaaien naar volgevroten prinsessen die met een zeer riant inkomen straks gaan zeggen dat auto,s slecht voor het millieu zijn enz/!! INLEVEREN EN DOORLOPEN!!
    Al is de boeing nog zo snel,de buckraket achterhaald deze wel,de wens is de vader van de gedachte??
    Sterkte en leve d66 pechthold,die vindt dat erdogan(TURKIJE0 uitstekend kan fungeren in de EU(zijn zeteltje in brussel)WAAROM SCHIET MEN ALTIJD DE VERKEERDE MENSEN DOOD????
    Grafsamenleving!!

    Geliked door 1 persoon

  13. Tlevering zegt:

    Noortje je moet een vak gaan leren je snapt het niet.Maar ja je zit ook bij de verkeerde partij jammer dat je niet serieus genomen wordt met zulke uitspraken.

    Like

Plaats een reactie