FOTOSHOPPER: Toussaintkade Leiden in 2020 . . .

Lees HIER!

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER: Toussaintkade Leiden in 2020 . . .

  1. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  2. Leo zegt:

    Ja, ja, t begint in Lei(ij)den, daarna Krimpen, Kampen, over Pijnacker maar te zwijgen….
    Sjchaapje, Sjchaapje, sjoarma, sjoarma.

    Het Stampen der Duitse Laarzen hoorde vroeger van verre aankomen, het schuifelen van pantoffeltjes hoor je niet .

    Like

  3. Republikein zegt:

    Met een beetje goede wil moet het lukken.

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Laten we daar nou geen grapjes over maken, voor je het door hebt nodigen ze Arabs uit om [ in de vroegere Gym-zaal ] een “Beaty Sheep Contest” te houden.
    Daar worden dit lui wild-heet van………….

    Like

  5. Republikein zegt:

    De Jostiband is opnieuw uitgenodigd om op te treden tijdens de BBC Proms in de Royal Albert Hall in Londen. Het is de vierde keer dat het orkest deelneemt aan de serie zomerconcerten voor een groot publiek.

    Het concert van de Jostiband wordt gehouden op 24 augustus en de dag daarna uitgezonden door de Britse zender BBC Four. Het orkest zal onder leiding staan van chef-dirigent Jules Buckley.

    De BBC Proms trekken elk seizoen tientallen miljoenen kijkers en luisteraars. Vorig jaar had bij het optreden van het orkest voor de BBC de muziek van Vivaldi de hoofdrol.
    De vier jaargetijden werden subliem door het orkest uitgevoerd!

    Niks tegen die onschuldige mensen hoor, ik draag ze een warm hart toe, maar uh, wanneer worden wij eens serieus genomen?
    Policolor.

    Geliked door 1 persoon

    • Tom Hendrix zegt:

      @Republikein: 13.00. uur, op 21/4. Beste Republikein, ik denk dat de Josti band, als regering, het absoluut niet slechter zouden kunnen doen, als de Pinokkio Rutte (VVD).

      Like

  6. Tistochwat zegt:

    O ja, dat artikel! En die smerige mohammedaanse indringers hoeven zeker geen kosten te maken voor peperdure bouwvergunningen en ze hoeven waarschijnlijk ook niet te voldoen aan alle absurde eisen waaraan een Nederlander wél moet voldoen wanneer deze een eigen woning wil (laten) bouwen? Die asielparasieten mogen uiteraard ook zelf bepalen of er een plat dak of een schuin dak op een dakkapel komt? En zelf de kleur van de dakpannen uitkiezen? Geen last van de ‘welstandscommissie’ dus? Zo’n stelletje zeikerds dat mij ooit heeft voorgeschreven dat mijn garagedeur 5 cm te breed was en dat dat aangepast diende te worden, zodat ik wéér een dure bouwtekening in veelvoud moest indienen.

    De smeerlappen die aan de macht zijn, weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen om de ‘vluchteling’ te plezieren. Het zoveelste bewijs dat het gaat om een vooropgezet islamiseringsplan.
    Daarom zijn we verloren zolang dat Haagse en Brusselse tuig het nog voor het zeggen heeft.

    Like

    • BertG. zegt:

      Dat moet dan wel duidelijk een voorbeeld geweest zijn van burgerlijke ongehoorzaam zijn daar in dat dorp van jou.
      Zo maar het godverdomme lef te hebben om je garage deur 5cm. breder te maken dan toegestaan.
      Daar hebben ze het nu nog over, het lef alleen al, je moet het maar durven.

      Geliked door 2 people

  7. Jean zegt:

    Ondanks alle ellende en geweld “geïmporteerd door die EU misdaadorganisatie” blijven de burgers liever naar voetbal kijken dan in te grijpen voor hun eigen veiligheid.
    Dit weekend zijn er presidentverkiezingen in Frankrijk (hopelijk wint Marine Le Pen met grote onderscheiding) en daar worden 55.000 politiemensen + een groot gedeelte militairen voor ingeschakeld maar geen problemen “alles is veilig en alle ellende heeft niets maar dan ook totaal niets met islam te maken”!!!!!!!!! Hallo mensen “wakker worden” en starten met de grote lentepoets zodat ONS Europa volledig islamvrij geveegd wordt want van dat achterlijk onderontwikkeld pervers gewelddadig barbaars zootje valt nooit iets positiefs te verwachten.
    Denk er aan: wie die smeerlapperij (lees: onze vijand) steunt is ook onze vijand.
    Ze zijn al zo laag gezakt dat een moslimpartij in de 2de kamer zit en een moslima voorzitster is!!!!!!
    Wat moet er nog meer plaatsvinden om wakker te schieten??????
    Grenzen sluiten, dubbele nationaliteit afschaffen en stemrecht voor vreemdelingen verbieden, dat brengt zode aan de dijk.

    Like

Plaats een reactie