Is onze grondwet heilig?

Screenshot_87

(Door: “M.A.L. Sion”)

Hoeveel vrijheden vinden we acceptabel/noodzakelijk?

Grondwettelijk kennen we de vrijheid van meningsuiting, vergadering, vereniging en godsdienst. Vrijheid van meningsuiting, vergadering en vereniging zijn logisch en passend in ons democratische systeem en die moeten we ook koesteren. Met de vrijheid van godsdienst is het een andere zaak. Toen de grondwet tot stand kwam, hadden we te maken met een christelijke, humanistische samenleving. Humanisten en atheïsten verdroegen de christenen en omgekeerd. Nu, in 2017, verkeren we in totaal andere omstandigheden. Sluipend als een dief in de nacht heeft de  islam zich in onze samenleving binnengedrongen. De islam presenteert zich als godsdienst en zowel de moslims als de oorspronkelijke Nederlandse bevolking hebben dat over en weer zo geïnterpreteerd.

Het imago van de islam

De ervaring die de laatste decennia is opgedaan met de islam geeft een totaal ander beeld te zien. We zien de onlusten, de moord en doodslag en de gruwelijkheden die in het Midden-Oosten en in Afrika aan de orde van de dag zijn. We zien ook de geestelijke en lichamelijke mishandeling van vrouwen als minderwaardige wezens. Dit totaal in strijd met de feministische gedachte zoals die zich in onze moderne westerse samenleving heeft ontwikkeld. We zien hoe homo’s worden bejegend, opgehangen of van hoge gebouwen worden gegooid.

Wat moeten we als nuchtere werkelijkheid constateren? De islam is geen geloof, maar een sekte met mensonterende eigenschappen. De zogenaamd extremistische afscheiding van de islam, de misdadige ISIS, praktiseert in werkelijkheid de zuivere islam. De islam zelf is misdadig: de grondgedachte van de islam is om alle niet-islamieten uit te roeien en een wereld-kalifaat te stichten. Men noemt dat dan het “Huis van de Vrede”. Bedoeld wordt dat wereldwijd geleefd zou worden zoals de islam nu is op die plaatsen waar de islam de  beslissende meerderheid heeft. Sharia-wetgeving en totale onderwerping van iedereen aan de leefregels van de islam. Het hele concept van de islam is zodanig dat een verstandig oordeel is dat het opgezet is door een kwaadwillend persoon en dat de godheid van de islam, te weten Allah, verzonnen is. Het is een treurige zaak dat wereldwijd miljoenen dit bijgeloof als een vanzelfsprekendheid aanhangen en anderen er toe dwingen ook naar deze inhumane regels te leven.

Willen we dat onze samenleving VERISLAMISEERT?

Neen, natuurlijk willen we dat niet. Dus moeten we twee dingen doen:

Ten eerste moeten we af van de allesoverheersende gedachte dat de GRONDWET onveranderlijk zo moet blijven. We zullen moeten aanvaarden dat de wetstekst ten aanzien van vrijheid van GODSDIENST alleen van toepassing is op het geloof zoals we dat kenden ten tijde van de vaststelling van de grondwet. Het is niet zo dat de islam daar automatisch bij gerekend kan worden.

Ten tweede moeten we ons realiseren dat we gezamenlijk gedurende eeuwen een samenleving hebben ontwikkeld gebaseerd op democratie. De islam is tegen een democratische samenleving. Het is dus kiezen of delen. We geven de voorkeur aan behoud van de democratie òf we laten het toe dat de islam onze democratie vernietigt. Als we de democratie en onze rechtsstaat willen behouden, moeten we de islam niet  toestaan zich in onze samenleving te vestigen. De reeds bestaande instituties van de islam, zoals moskeeën en islamscholen, moeten we sluiten. Moslims die zich hier niet mee kunnen verenigen, dienen ons land te verlaten. Zij kunnen zich vestigen in landen waar de islam wel wordt geaccepteerd.

WIJ MOETEN ZELF OVER ONZE TOEKOMST BESLISSEN !!!!!

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Nederland, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op Is onze grondwet heilig?

 1. ReaGluurder zegt:

  Nee hoor, onze grondwet is niet heilig! De samenstelling van de NL’ers verandert, dus de grondwet ook. Niet gaan miepen, wij wonen in een democratie! Onze feestdagen staan ook op de wip. Met meer islam, krijgen we ook te maken met islamfeestdagen. Resultaat van decennia wegkijken!!

  Geliked door 2 people

 2. tinekevanschagen zegt:

  Helemaal mee eens M.A.L.Sion”
  De vraag is hoe gaan we dit doen en waar te beginnen…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  In dit artikel wordt alweer duidelijk neer gezet dat islam onderwerping betekent. Niks meer of minder.

  De islam als achterlijke religie eist onderwerping aan de islam.

  Like

 4. Peacepipe zegt:

  Ook al zou de islam een godsdienst zijn, dan nog zouden wij die hier niet als zodanig kunnen accepteren. Want het is de moslim verboden om zijn geloof te verlaten. Wie dat wel doet loopt kans op een zware straf, in sommige landen zelfs de doodstraf. Dat is volstrekt in strijd met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, New York 10 december 1948.

  Artikel 4
  Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden. Slavernij en slavenhandel in iedere vorm zijn verboden.

  Het is duidelijk dat hier sprake is van horigheid aan een “godsdienst”! Aangezien Nederland zich graag presenteert als het “braafste jongetje” van de klas in het naleven van internationale afspraken, zou dus op basis van genoemd artikel alléén al hier geen vrijheid van godsdienst aan de islam toegekend mogen worden!
  Daar hoeft de grondwet niet voor gewijzigd te worden. Alléén het beleid van gedogen wijzigen in handhaven!

  Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Slavernij wordt uitgebreid verdedigd in de koran. Dat is een reden waarom islamitische landen in de Caïro verklaring voor de universele rechten van de mens een voorbehoud maken.
   Voor mohammedanen gelden mensenrechten alleen voor als ze niet in strijd zijn met de sharia. Waar zijn de politici en rechtsgeleerden met ballen die deze wantoestand aan de kaak stellen in plaats van te kruipen voor oliegeld?

   Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  De islam verbieden omdat de islam voor 86% politiek, wetten (sharia) en oorlogsvoering is. De islam is hoe je het ook wend of keert in strijd met de rechten van de mens. Om de islam te verbieden hoef je de grondwet niet te veranderen maar de islam verbieden omdat het in strijd is met de rechten van de mens en overal ter wereld terreur brengt. Moskeeën dicht en alle islam organisaties, verenigingen e.d. sluiten cq verbieden. Voor het stukje religie in de islam kunnen de moslims de bijbel kopen want wat in de koran staat is deels plagiaat uit de Bijbel en Thora aangevuld met leugens van Mohammed.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Rechten van de mens? Alleen mohammedanen zijn mens en de rest is uitschot.
   Universele rechten van de mens gelden alleen voor kafirs in Dar al Harb.
   De rechten van mohammedanen staan in de sharia en die heeft mohammed via de engel Gabriël doorgekregen van de grote baas zelf.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @hendrikush, ja, dat denken ze op basis van indoctrinatie. Ik hoop dat de islam op basis van de rechten van de mens verboden word. Andere mogelijkheden zie ik namelijk niet.

    Like

 6. Antivenin zegt:

  Als Nederland eenmaal voldoende geïslamiseerd is, wordt onze grondwet vanzelf afgeschaft. De mens hoort geen wetten te maken, dat heeft Allah al gedaan: de sharia. Onderwerpen en kop dicht.

  Dus: red de grondwet en schop de islam ons land uit!

  Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel! De islam is inderdaad in strijd met onze rechtstaat: de islam ontkent de Trias Politica: de scheiding der machten: te weten:
  1. De wetgevende macht,
  2. De rechterlijke macht,
  3. De uitvoerende macht.
  Dat zijn de kenmerken van een normaal democratisch land.

  Geliked door 2 people

 8. bigljohn zegt:

  Alsof WE, daar iets aan kunnen doen, of beter gezegd aan WILLEN doen. Een burger oorlog in Nederland ? Vergeet het maar, in deze Boer zoekt Vrouw maatschappij. In de voorbije vijf decennia werd er alleen maar steeds verder geislamiseerd, met welwillende toestemming van de autoriteiten, terwijl WE die autoriteiten maar hun gang lieten gaan. WE gingen van Janmaat naar Pim Fortuijn, en van Pim Fortuijn naar Geert Wilders. En helaas nooit konden deze politieke figuren een vuist maken, daar het gros van het volk zich steeds weer op sleeptouw laat nemen door de oude, cq linkse politiek. Als je het mij vraagt is de islamisatie niet meer terug te draaien. Als WE een generatie verder zijn zal de minderheid aan moslims de macht gegrepen hebben of gaan grijpen, en zullen de rapen gaar zijn !

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.20. uur, op 21/4. Inderdaad, net wat U zegt. We zijn een slap volk geworden, maar niet alleen in Nederland hoor John. In Duitsland hetzelfde, als ik naar de situatie kijk. Als je naar de uitslag van de verkiezingen van 15 maart kijkt, dan weet je al genoeg. Buiten de 1,3 miljoen getelde stemmen voor de PVV- en waarschijnlijk zouden dat er meer zijn, als er niet gefraudeerd was met de telling der stemmen- heeft de rest van de schapenkoppen gestemd op juist die partijen; die meer islamering, meer dobbernegers/massa-immigratie, meer voedselbanken, en meer armoe voor de geboren Nederlanders zullen brengen. Maar schijnbaar willen wij Nedriglanders dat schijnbaar. Kots!

   Like

 9. Als die moslims het hier niet mee eens zijn, rot dan gewoon op daar waar het wel zo is zoals zij het willen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Goed man, ben het 100% mee eens.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  NEE………..DE VRIJHEID VAN GODSDIENST MOET UIT DE GRONDWET.
  Zo kan je bij misbruik de lieden die hun overtuiging misbruiken naar anderen op welke manier dan ook veroordelen.
  Nu wordt de Godsdienst welke dan ook…..beschermd door diezelfde Grondwet!
  En de smerige islam maakt daar dankbaar gebruik van.

  Like

 12. scheermes zegt:

  De grondwet is niet in overeenstemming met het woord van GOD ,dus NIET heilig !!

  Like

 13. BertG. zegt:

  Inmiddels zijn er al 2 verschillende grondwetten hier.
  1 voor de oorspronkelijke bewoners en 1 voor iedere allochtoon/ “vluchteling”.
  En alleen van ons wordt nog verwacht dat we er ons aan houden, waar strenge maatregelingen en hoge boetes op staan bij overtreding.
  Voor de rest, de allochtoon, is iedere vrije interpretatie hiervan mogelijk, hangt er maar net van af wat voor het weer het buiten is.

  Like

 14. De moslim neemt altijd zijn eigen grondwet mee.

  Like

 15. hendrikush zegt:

  In Turkeye lijken de zegeningen van de islam ook eindelijk door te breken; de vrouwen van nee-stemmers zijn bestempeld tot oorlogsbuit en vrijgegeven voor verkrachting.

  “Dear Friends! The Republican People’s Party [CHP] has openly declared war and is doing all that it can [against us]. The attacks [the CHP] have started at the parliament with all their rhetoric and action now targets yes-sayers. On April 17, after we win the war, their wives and daughters are available as loot [and] as halal to [those who vote] yes.”

  Read more: http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2017/04/turkey-referendum-women-became-first-victim.html#ixzz4exaw2yNY

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  Het kan zo simpel zijn, als iedereen maar zou beseffen dat de islam geen godsdienst is maar een door een vliesdun laagje nep’godsdienst’ omgeven wrede en intolerante veroveringsideologie.

  ‘Godsdienst’ is de alles verhullende boerka van de politieke islam.
  Voor wie niet kan of wil kijken dan. Wie dat wel doet, ziet er dwars doorheen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s