WAAROM DÉ ISLAM NIET DEUGT

Screenshot_88

(Door: Sam van Rooy)

Niet alle vergelijkingen zijn nog toegestaan.

Onderstaand opiniestuk werd geweigerd door Knack.be-hoofdredacteur Jago Kosolosky. Helaas voor hem is er dan Doorbraak.

Jago Kosolosky: ‘Nationaalsocialisme vergelijken met een religie publiceer ik niet.’ Ja, dat was nu net mijn stelling… dat de islam een politieke ideologie is, eerder dan een religie. En een jaar geleden publiceerde Knack.be wel een opiniestuk waarin de Iraanse activiste Darya Safai ‘extreem islamisme’ vergelijkt met het nationaalsocialisme (in een opiniestuk op deredactie.be liet Safai de term ‘extreem’ weg en vergeleek ze ‘het islamisme’ met het nazisme). Toen het stuk van Safai verscheen, was Kosolosky nog geen hoofdredacteur van Knack.be, maar opvallend is het in elk geval: kennelijk is het voortaan taboe om te wijzen op fundamentele overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme.

Lees verder>>>
(h/t “milaK9”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Censuur, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op WAAROM DÉ ISLAM NIET DEUGT

 1. Omdat de moslim zich zo barbaars gedraagt zo als hij geleerd uit de koran.

  Like

 2. scheermes zegt:

  De moslim en de islam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden !!De pauws is absoluut GEEN christen ,en de rest van die kerken ook niet !!Als het kwartje zou vallen bij deze lieden ,keren zij AL die valse religies de rug toe !!Het zijn derhalve ALLEMAAL schijnheiligen !! Hetzelfde zien wij bij de moslims !!Die zeggen ,net als de zogenaamde christenen, dat zij de koran niet lezen wat aan hun kledij en uiterlijk dan ook duidelijk is te zien !! Als deze moslims de koran WEL gaan lezen ,veranderen ze in levende bommen wat in het verleden herhaaldelijk is gebleken !! Het duidelijke voorbeeld bij deze is de moordenaar van theo van gogh!! EERST NAAM moslim !! En toen hij de koran had gelezen werd hij een islam strijder die theo vermoorde !! Hij was van plan om meer moorden te plegen maar is daar zoals bekend niet aan toe gekomen !!Het woord van GOD en de christen zijn 1 !! De koran en de moslim zijn 1!!De schijnheiligen van de linkse kerk hebben hun EIGEN dogma”s en leerstellingen !! En zo is het ook met de moslims die zeggen dat zij moslim zijn ,maar de koran niet lezen en de bevelen van allah niet opvolgen !! Dit veranderd als dezelfde moslims de koran WEL goed gaan lezen ,want dan MOETEN zij de bevelen van allah WEL opvolgen en slaan ook terzijne tijd aan het moorden !!Want anders wacht hun DE HEL !! De angst voor allah drijft hun tot al deze gruweldaden !! DUS de moslim en de islam en de koran is GELIJK !! Die DRIE ZIJN 1 !!!! Echt onlosmakelijk met elkaar verbonden !!

  Like

 3. Steven zegt:

  Moslims gunnen een ander het licht in de ogen niet.
  Als ze niemand anders meer hebben om uit te moorden, dan gaan ze elkaar te lijf.
  Zelfs hun eigen kids of vrouw snijden ze de keel door omdat wat anderen doen ze niet bevalt.
  AFSCHAFFEN dat achterlijke geloof. De hele wereld wordt er door om zeep geholpen!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Als liefde voor haat gaat hebben we morgen vrede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s