Blamage op Twitter: Groenen in Nordrhein-Westfalen geloven in Saoedi-Arabisch “parlement”

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

In nauwelijks een ander land ter wereld worden vrouwen op zo´n brute wijze onderdrukt als in Saoedi-Arabië. Het streng islamitische koninkrijk verbiedt hen bijna iedere deelname aan het sociale en politieke leven. Je zou denken dat uitgerekend vrouwenrechtenactivisten en linkse politieke spelers hier uitstekend van op de hoogte zouden zijn. Met een melding op Twitter weerlegden de Groenen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen dit vermoeden echter op knappe wijze.

ongecensureerd.at

Groenen fantaseren over parlement in Saoedi-Arabië

In een tweet klaagde de fractie van de Groenen in het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen er over dat slechts 13,3% van de kandidatenlijst van de liberale FDP door vrouwen bezet zou zijn. De echte spot volgt echter nog, aangezien Bündnis90/Die Grünen beweert dat er zelfs in het “parlement” van Saoedi-Arabië meer vrouwen zouden zitten.

Dat er in Saoedi-Arabië helemaal geen parlement bestaat, zou de Groenen wel eens ontgaan kunnen zijn. Omdat daar geen democratisch-republikeinse rechtsvorm, maar een absolute monarchie op basis van de islamitische rechtspraak heerst, bestaat er alleen maar een adviserende vergadering, een commissie van aanbeveling, de zogenaamde “sjoera-raad”. Tot deze 150 leden tellende raad behoren sinds 2011 30 vrouwen, die feitelijk echter geen beslissingsmacht hebben.

Het dagelijks leven van vrouwen in Saoedi-Arabië: slaag en moord

Hoe het dagelijks leven van vrouwen in Saoedi-Arabië er uitziet, daarover berichtte o.a. “Infowars.com”. In een video, die inmiddels werd verwijderd, was te zien hoe een man met een stok op versluierde vrouwen in sloeg en hen als een kudde dieren voor zich uitdrijft. Vrouwen in Saoedi-Arabië lopen eveneens het gevaar om op grond van willekeurige beschuldigingen gestenigd of zelfs in het openbaar onthoofd te worden.

In het begin van het jaar zorgde ook het Amerikaanse koffiebedrijf Starbucks voor krantenkoppen. In zijn filialen in Saoedi-Arabië worden namelijk geen vrouwen bediend. Bij de ingang hangen al posters waarop vermeld staat: “Geen toegang voor vrouwen. Stuur alleen uw chauffeur om te bestellen. Dank u.” Het is vrouwen bovendien alleen maar toegestaan om het huis te verlaten in begeleiding van een mannelijk familielid.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Desinformatie, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, Marxisme, Mensenrechten, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Blamage op Twitter: Groenen in Nordrhein-Westfalen geloven in Saoedi-Arabisch “parlement”

 1. koddebeier zegt:

  Om Links of Groen links te zijn moet je ernstige hersenafwijking hebben !

  Geliked door 1 persoon

 2. aquarius4422 zegt:

  Om deel uit te mogen maken van de groene in Duitsland moet je over een medisch attest beschikken dat je hersens operatief verwijderd zijn.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Toen ik nog in Nederland woonde hoorde ik dat ook vaak over NL-blanken die naar België verhuisden.
   De Belgen zagen het als ontwikkelingshulp om die hersenen dan terug naar Nederland te sturen omdat ze daar zo weinig hersens bezaten.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Helemaal waar is dat toch niet:……!

    HOLLANDERS SLIMMER DAN BELGEN?

    Een Belg zegt tegen zijn Hollandse vriend:
    “Ik ken een trucje om gratis te gaan eten.”

    “Fantastisch zeg”, zegt de Hollander, “hoe doe je dat dan ?”

    “Ik ga naar een restaurant, ga zitten en ik bestel een
    voorgerecht, een hoofdschotel en een dessertje,
    dan neem ik mijn tijd met een koffie en een cognac.
    Vervolgens wacht ik tot sluitingstijd.
    Als bijna alle stoelen op de tafels staan komt natuurlijk
    de ober vragen of ik wil afrekenen.
    Dan zeg ik hem: ‘Maar ik heb al afgerekend met uw collega en
    die is al vertrokken.’ En klaar is Kees.”
    “Geweldig, gaan we dat dan morgen eens uitproberen?”
    vraagt de Hollandse vriend.

    Zoals afgesproken gaan ze de andere dag naar het restaurant
    en alles verloopt zoals verwacht.
    Tegen het sluitingsuur komt de ober en vraagt of ze willen afrekenen.
    De Belg antwoordt: “Excuseer, maar wij hebben al
    betaald aan uw collega die is al vertrokken.”
    Waar de Hollander aan toevoegt:

    “En we wachten nog altijd op ons wisselgeld!”

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Geweldige mop!

    Like

 3. MS zegt:

  Ach hier zie je hoe volstrekt geschift die Duitsers zijn, de zucht naar leiding, een “Führer” is niet gewist. Ze houden van macht, en alles wat onder hen is wordt vertrapt en boven hen geëerd. Dus wanneer die vreselijke islamieten uit Saoedi-Arabië het voor het zeggen krijgen in Duitsland, dan volgen de Grühnen slaafs, want dat zit in hun genen. Walgelijk volk, en ze hebben weer veel teveel macht gekregen. Ik kots op ze. Ze hebben helemaal niets van de Nederlanders, die vele kritischer zijn, hoewel helaas niet kritisch genoeg om meneer Pinokkio uit Den Haag te houden. Die moeten we scherp in de gaten houden, wanneer hij met GroenLinks verder gaat dan is de boot aan. En dan hoop ik dat de revolutie in ons land echt uitbreekt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   MS.
   Nu ga je wel erg ver door te schrijven dat Duitsers een walgelijk volk zijn.
   Laten we samen afspreken dat als de Duitsers voor de derde keer op rij voor Merkel gekozen hebben dat we die Duitsers net zo’n walgelijk volk mogen vinden als de Nederlanders die ’n paar weken geleden voor de derde keer op rij voor ’n hoogverrader en bedrieger hebben gestemd.

   Hoe vin je die…?

   Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Eén ding is in ieder geval duidelijk: U kent de Duitsers niet persoonlijk en U weet niets van ze af, anders dan wat U hier en daar dènkt te hebben opgevangen:
   Inderdaad zijn ze op diverse punten heel anders dan de Nederlanders en laat me U dit zeggen: Zéker niet tot hun nadeel!
   Maar om dat aan te voelen, moet U mijn ervaringen aan den lijve hebben ondervonden, zowel in Nederland als in Duitsland. En ik ga er niet vanuit, dat U dat heeft.
   Geen enkel volk is echter perfect: Ook het Nederlandse heeft kanten, die je doen ríllen, zodra je ermee te maken krijgt.
   Hoe dan ook, kom in mijn bijzijn niet aan de Duitsers: Ik heb dierbare herinneringen aan ze, verzeker ik U!

   Geliked door 2 people

 4. Japio zegt:

  Daar worden ze geslagen en onderdrukt en hier stellen ze eisen en hebben ze de grootste bekken die wandelende aardappelzakken.

  Like

 5. Edjan zegt:

  Er zijn meerdere films gemaakt over het dagelijkse leven in Saoedi-Arabië (en andere mohammedaanse landen). Zowel met verborgen camera als ook cult-films. Heel informatief is Wadja, waar te zien is dat vrouwen echt niks mogen, dat meisjes per chauffeur naar school gebracht moeten worden en vanaf hun tiende achter de lappen verdwijnen.
  http://www.film1.nl/films/42106-Wadjda.html

  Laatst weer een film uit Iran, “Taxi” over een regisseur die van het regime geen films meer mag maken en taxichauffeur wordt en in zijn taxi stiekem zijn klanten gaat filmen.
  http://www.imdb.com/title/tt4359416/

  En nog ontelbare andere films.

  In plaats van deze mensen te steunen wordt hun bestaan doodleuk ontkent. Maar ze weten het echt wel, hoor, onze linkse politici. Ze hopen alleen dat ze het dood kunnen zwijgen. Islamiseren is hun lust en hun leven, daar zijn ze voor betaald.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Taxi ken ik. Heb ik gezien.
   Prachtige sfeertekening…!
   Het nare is dat critische mensen daar die politieke veranderingen willen altijd in zulke toestanden zullen blijven moeten leven zolang als die vervloekte islam bestaat.
   Je hebt het over onderontwikkeld stom vee dat getiranniseerd wordt door
   slimme schurken. Daar helpt geen moedertje lief aan en ook niet tegen.
   De enige oplossing is totaal uitroeien, ontgiften opnieuw aanplanten en hopen dat het dit keer goed gaat.

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    In Iran zijn een jaar of 10 jaar geleden vele, massale demonstraties geweest. Wel meer dan een jaar lang. Niets daarvan werd op ons objectieve journaal vertoond. Pas toen er een heel stel doden gevallen waren, is er enige aandacht aan besteed.

    Het is in Iran niet zo heel veel anders dan het weldra in Turkije zal zijn. Ongeveer de helft van de bevolking (meestal ongeschoold en op het platteland levend) is voor de theocratische dictatuur en de andere helft (meestal geschoolde mensen in de grote steden) is voor een seculiere maatschappij.

    De eerste groep wint.

    Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nee, maar Links weet toch ook immers geen syllábe af van alles, wat uit die hoek komt: Niet van de islam, niet van de koran en niet van de islamitische landen! Maar ze maken zichzelf WIJS, dat ze er alles van begrijpen omdat ze koste was kost de westerse maatschappij om zeep willen helpen en daartoe de islam denken nodig te hebben! (De elite althans: Het voetvolk onder hen beseft volgens mij amper, waarin ze worden meegesleept. en kunnen niet anders dan nablaten, dat de islam liev…..is en de moslims zíelugghhhh……!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het is toch niet te geloven dat er zulke naïve mensen bestaan.
  Het boek van Betsy Udink [ zij heeft 30 jaren in die achterlijke landen gewoond, vrouw van ambassadeur in S.A ]heeft op niet al te “indringende”manier het leven daar beschreven.
  Is ook in het Duits/
  Cadeaux geven aan die naïvelingen van Groenslinks in Dts-land.
  Hinter Mekka. Zwischen Luxus und Gewalt. Eine Frau erlebt den Islam. Broschiert – 1994

  https://www.amazon.de/Hinter-Mekka-Zwischen-Gewalt-erlebt/dp/3548303501

  Geliked door 2 people

 8. ildiko zegt:

  Ook Sylvie Meis gaat met een rijke arabier trouwen. Omdat zulke blanke jonge vrouwen hebben geen interesse in islam en geen moeite doen om echt te leren kennen. Later als hun leven een drama wordt ook dan de schuld leggen ze niet in verband met de islam.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Die Groenen zijn hetzelfde als GL in Nederland. Wanneer ze eindelijk iets begrijpen over Saoedie-Arabië of de islam, dan zeggen ze ‘dat ze geschokt’ zijn, maken een plas en gaan dan weer op de dezelfde manier verder.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat komt doordat die groenen last hebben van Kopersulfaten.
   Een vaak voorkomende ziekte bij mensen die te veel kopergeld door hun handen laten gaan.
   Komt het meest voor bij die groepen in de samenleving die afstammen van
   orgeldraaiers, kermisexploitanten, collectanten, toiletjuffrouwen, parkeerwachters
   en verarmde koningshuizen die op de kleintjes moeten letten.

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De Groenen en de Roden, gezamenlijk zijn ze hard bezig om Duitsland volkomen uit te leveren; aan de volgelingen van MO de “zonnesteekgek”, en zijn achterlijke aanhangers. Maar er steekt meer achter; dit islamiseren gebeurt aan de hand van: ” De Resolutie van Straatsburg”.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  De Azteken hadden daar vroeger al een probaat middel tegen gevonden.
  Het zogenaamd aan de Goden offeren van menselijke offers.
  Zo lang als het maar bewoog en schreeuwde was het perfect.
  Lijkt me een probaat middel om van al dat gezeur van die linkse honden af te komen.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  In Saoedie-Arabië is de koning samen met de Wahabitische clerus alleen heerser. Hoe men daar met vrouwen en mensenrechten omgaat laat deze video zien. De vrouw wordt onthoofd omdat ze schuldig zou zijn aan de dood van haar dochtertje. Meer waarschijnlijker is dat het dochtertje binnen de familie seksueel misbruikt werd met de dood als gevolg. De moeder laat men nu opdraaien voor deze moord. De mannen binnen de familie hebben tegen haar getuigd en haar getuigenis heeft binnen de sharia nul komma nul waarde. Dit is hetzelfde land waar de morele viespeuk Timmermans kruipend naar toe ging om zich te verontschuldigen voor een stickertje. Over het groene klimaat schorem schrijf ik niets want dan loopt mijn bloeddruk te hoog op.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s