De toekomstige president Manuel Macron

Screenshot_26

Dit zijn de reageerbuisbaby en zijn “Mutti”.

(Door: Gudrun Eussner – Vertaling: E.J. Bron)

Deze man wordt, naar het zich laat aanzien, president, en dat betekent nog eens vijf jaar socialistische regering van een tot twee derde deel conservatief land. Dat betalen de Fransen en de Duitse belastingbetalers, want hervormingen zullen er niet komen. Afwachten hoe lang de opkomende Midden-Europese EU-landen dat mee aanzien. Ze worden in ieder geval bedrogen.

De PS (Parti Socialiste) wordt een partij zoals de Democraten van de VS, Emmanuel Macron is een soort Barack Obama/Hillary Clinton mengeling, en zijn “Mutti”, die niet in goed fatsoen oud kan worden, zal hem aan de leiband laten lopen, net zoals Michelle Obama haar Barack Hussein Obama.

De ministers zullen uit de socialistische gelederen komen en als ze al niet minister waren, nemen ze vervanging uit het tweede echelon.

François Bayrou zal ook een baantje krijgen. Die is zo ongeveer het meest incompetente dat rondloopt. Die heeft op nationaal niveau nog nooit iets gepresteerd, die zou in Pau moeten blijven. Dan stuur ik d´Artagnan uit Tarbes op hem af om hem op zijn donder te geven.

Bron:
http://eussner.blogspot.nl
Door: Gudrun Eussner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Elite, establishment, Frankrijk, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op De toekomstige president Manuel Macron

 1. john zegt:

  Dat zou een verklaring kunnen zijn van “het mensdom”

  Like

 2. tippelaar zegt:

  Dus krijgen de fransen datgene waar ze voor kiezen, veel meer aanslagen dus en armoede en wat nog het ergste is, het verlies van hun vrijheid. Kennelijk kiezen ze er zelf voor om onder het juk van de islam te moeten leven maar waarschijnlijker, te sterven.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Het “volk” leert het ook nooit !!! Klootjesvolk is het en niet meer .

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het volk krijgt de regering die het verdient!

  Like

 5. Dat de Franse politici, net zoals de meeste andere Europese politici, in beginsel volstrekt corrupt zijn blijkt wel uit het feit dat de verliezende socialisten en de republieken in de 2e ronde hun concurrent/eurofiel Macron aanbevelen bij hun eigen kiezers teneinde Marine Le Pen de wind uit de zeilen te halen voor een presidentschap. En HET VOLK trapt er wellicht nog in ook !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wim Vreeswijk: 13.32. uur. Beste Wim, het is NIET WELLICHT, maar ZE TRAPPEN ERIN. Zo rolt het in Frankrijk en Europa momenteel! We zijn en worden verraden en verlinkt, door onze medeburgers, die de domheid bezitten, om ALLES te geloven wat de totaal verlinkste pers en media hen wijsmaken!

   Geliked door 1 persoon

 6. IkBenHet zegt:

  “dat betekent nog eens vijf jaar socialistische regering van een tot twee derde deel conservatief land”
  Dit begrijp ik niet helemaal… Waarom reflecteert zich dat dan niet in de verkiezingsuitslag??
  Net als in NL is het allemaal wishfull thinking. Riante zegens voor Geert en Le Pen.
  Als het puntje bij paaltje komt; Wil men echter nóg méér van hetzelfde!!
  Hier zit het extreem links anarchistische GL nota bene aan de onderhandelingstafel.
  In FR dreigt nu dus een uiterst Linkse NWO trekpop aan de macht te komen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Geronimo zegt:

  Er zijn wel degelijk mogelijkheden voor Le Pen in het kader van de tweede ronde. Zo was er gisterenavond laat nog een panelgesprek op France 2. De namen van wie er allemaal aan tafel zat, herinner ik me niet meer, maar er waren er twee, een man en een vrouw, in elk geval geen partijmilitanten van het FN, die heel zinnige dingen zeiden. Zonder nog te kunnen preciseren wie juist wat zei, kwam het er ongeveer op neer dat Marine Le Pen in elk geval niet de schuld kon worden gegeven voor alle miserie van de laatste jaren, o.m. de aanslagen, miserie mede veroorzaakt door alle vorige regeringen; dat Macron wel degelijk een puur product van de media was, maar dat de Fransen in de tweede ronde wel eens meer naar de inhoud zouden kunnen kijken, dan naar een soort cult-figuur als Macron, waarbij de dame in kwestie waarschuwde voor de nefaste invloed van het gedachtengoed van Macron op het welzijn van Frankrijk. Ze deed daar heel ongerust over, en voegde eraan toe dat de Franse parlementsverkiezingen voor haar in dat opzicht ineens heel belangrijk waren.

  Kortom, dat alleen maar om aan te halen dat er nog mensen zijn in Frankrijk die op TV hun mening durven verdedigen, anderen dan de meute ten tonele opgevoerde oppervlakkige jonge kiezers, die maar twee zaken kunnen napraten, die hen al zo lang werden voorgekauwd, nl. dat Le Pen Frankrijk in de chaos zou storten en dat Macron zo’n toffe is en dat hij gewonnen heeft. Een beetje zoals voetbalsupporters na een overwinning. Maar stel hen geen vragen over de juiste politieke agenda van hun verafgode kandidaat.

  Terechte opmerkingen gisterenavond waren ook het feit dat de twee politieke strekkingen op rechts en links, de republikeinen en socialisten, dan toch niet meer meededen, en dat het nogal arrogant over kwam om van deze groteske verliezers, die Frankrijk dan toch maar hadden gebracht tot op het punt waar het nu staat (torenhoge werkloosheid en dito deficiet), en bloc consignes te moeten aanhoren om tegen het FN te moeten stemmen voor het welzijn van Frankrijk. Verder werd nog door iemand gewezen op het feit dat Macron heel dicht stond bij de niet alleen intelligente, maar ook erg sluwe Hollande, die altijd al had gezegd dat hij ‘rechts’ zou wegvegen, en daar nu voorlopig toch maar mooi in geslaagd was met de overwinning van de toch eerder links georiënteerde Macron.

  Of Marine het haalt of niet, hangt dus een beetje af van het aantal Fransen met nog een beetje gezond verstand die het spelletje van de media (en de raad van de verliezers om op Macron te stemmen) om de door hen gewenste kandidaat te laten verkiezen, door hebben, en die zich meer zullen laten leiden door de inhoud van de twee respectieve programma’s dan door wat hol gepraat van Macron nu, de man van het bankwezen tegenover de vrouw van het volk.

  Bovendien mag niet uit het oog worden verloren dat het verre van zeker is dat al wie gestemd heeft op de verliezende kandidaten/partijen, nu ineens op Macron zal gaan stemmen. Ondermeer voor Melenchon, anti-EU, van wie het programma het nauwst aanleunt bij dat van Le Pen, stelt zich nu een enorm gewetensprobleem, want Macron is globalist en een man van de banken, het groot kapitaal dus, krak het tegenovergestelde van datgene waarvoor hij staat. Water en vuur verzoenen lijkt me niet direct gemakkelijk. Voor zover me niets is ontsnapt, heeft hij als enige overigens nog altijd geen raad gegeven aan zijn aanhangers om voor Macron, gewezen medewerker en politieke vriend van vijand Hollande, te stemmen. Overigens, bij sondages is intussen ook al gebleken dat diverse aanhangers van Melenchon in die optiek verklaard hebben om voor Marine Le Pen te gaan stemmen in de tweede ronde.

  Ook een van de kopstukken van de LR, naam me intussen ontsnapt, verklaarde op de Franse TV dat het gekkenwerk zou zijn vanwege zijn partij om het consigne te geven om maar op Macron te stemmen in de tweede ronde, omdat de parlementsverkiezingen in juni veel te belangrijk zijn, en dat het niet opgaat om nu eerst Macron te steunen, om dan achteraf tegen hem oppositie te gaan voeren. Hij vond dan ook het consigne daartoe van verliezer Fillon, te gek voor woorden. De kiezer beslist, zo vond hij, en laat die het maar uitmaken wat hij ervan denkt. Gevraagd of hij bij een eventuele dergelijke aanbeveling vanwege zijn partij, de LR, na de partijbijeenkomst van deze avond, toch voor Macron zou gaan stemmen en daartoe ook zijn kiezers zou oproepen, was hij heel duidelijk: neen, in geen geval, geen haar op zijn hoofd dat daaraan dacht.

  Om maar te zeggen dat de strijd nog verre van gestreden is, hoe graag de EU-vazallen dat ook mogen wensen of denken. Ook het Stasiwijf Merkel heeft al gemeend haar voorkeur te moeten uitdrukken, richting Macron uiteraard. Doet een beetje denken aan Odrama ten tijde van het Brexit-referendum. We weten allemaal wat effect dat heeft gehad. Alles doet ook een beetje denken aan de presidentsverkiezingen in de USA. Ook toen had TRUMP zogezegd geen schijn van kans in het duel met het Clintonwijf. We weten intussen allemaal hoe de mannetjes en meisjes van de verenigde leugenmedia zich vergist hebben. Ze zijn er overigens nog altijd niet goed van, de ‘Sore losers’.

  Kiezen voor Macron betekent noch min noch meer kiezen voor de EUSSR, voor nog meer open grenzen en bijgevolg voor ongebreidelde immigratie met alle ongemakken vandien. Macron, als doodgraver van de vijfde republiek, de man van de mondialisering, een regelrecht gevaar voor de toekomst en de welvaart van Frankrijk. Ook dit laatste werd door de vrouw in het panel, tot grote consternatie van de rest uiteraard, aangehaald, waarbij o.m. door haar werd verwezen naar zijn uitspraak dat de Fransen wat hem betreft maar zouden moeten leren leven met de aanslagen.

  En vergeet bij dit alles niet, er is een grote onderstroom bij de Franse burgers, die de EU niet zo genegen is, en in die optiek veel dichter bij Le Pen aanleunt, dan bij globalist Macron. Afwachten dus wat het wordt op 7 mei. Zullen de thuisblijvers van nu van dan alsnog gaan stemmen en voor wie, en gaan de aanhangers van de verliezers nu, al dan niet massaal gaan stemmen voor Macron dan wel voor Marine? Dit is en blijft de hamvraag. Het gaat in deze niet zozeer om de Franse presidentsverkiezingen, maar vooral om de eventuele val van de EUSSR. Daarom zijn deze verkiezingen van kapitaal belang voor al wie in Europa zo spoedig mogelijk af wil van het dictatoriaal monster, de EUSSR.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Geronimo.
   Goed geschreven en het kan zo gaan zoals je beschrijft maar ga er gemakshalve maar van uit dat Macronde de verkiezingen zal winnen.
   Geen nood. Zelfs beter zo.
   Ik ben er heilig van overtuigd dat deze softe jub zonder werkelijke regeringservaring,
   die er ook al een zooitje van maakte als minister van financiën, nauwelijks het eerste van zijn 5 presidents-jaren zal afmaken.

   Dat dàn Marine le Pen de definitieve president van Frankrijk zal worden leidt geen twijfel

   Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Ruggengraatloos volk is het geworden die Fransen. Net zoals de Hollanders lopen ze achter hypes aan. Cocos Macroon is hot, morgen weer iets anders dat hot is. Onvolwassen pubers zijn het met geen enkele diepgang en visie.
  Het beste is je erbij neer te leggen, wij kunnen het niet veranderen. Nu maar wachten tot de pleuris uitbreekt, dat moet toch eens gebeuren.
  Het volk is weer voor de gek gehouden maar heeft het niet door. Over twee weken is dat mannetje president, eens kijken of de problemen hem inhalen die levensgroot aanwezig zijn.
  Ik wacht maar op een Franse revolutie nummer 2, meer kan ik persoonlijk niet doen. Ik hoop wel dat ie snel komt.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   “Het volk is weer voor de gek gehouden maar heeft het niet door”.
   Gezien de dagelijkse realiteit in FR; kan er toch geen sprake meer zijn van voor de gek houden!? Het merendeel kiest, om de een of andere bizarre reden, willens en wetens voor hun eigen ondergang!! En dat laatste door geheel westelijk Europa…

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Ik denk de laatste tijd wel eens dat ze, althans de grote meerderheid van het volk, onbewust (wat dat ook is) collectief zelfmoord willen plegen. Ze hebben er genoeg van. Sinds hun levens niet meer direct bedreigd worden, sinds ze niet meer te hoeven vechten voor hun eten, kregen ze tijd om na te denken, over de wereld en over zichzelf. En de resultaten daarvan staan ze niet aan. Ze hebben er genoeg van.

    Is maar een gedachte hoor. Ik kan het anders ook niet verklaren.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Edjan.
    Kop op, zelfs ik denk er wel eens aan.
    Maar dan werp ik deze gedachte weer met afschuw verre van mij.
    Zo, daar ligt hij. Wat een gedachte!
    Wie doet er nou zo iets?
    Dat een ander het doet, swat, Daar is het een ander voor, maar jijzelf jezelf ?
    Je kunt ook een tussenweg kiezen en met een Israëlische vlag in de Schildersbuurt gaan wandelen.
    We leven tenslotte in ’n vrij land nietwaar…
    Zo ver zijn wij dus reeds gekomen dat een wandeling in de Schildersbuurt
    je diepste verlangens kan vervullen…

    Like

 10. Ik geef het Franse volk het voordeel van de twijfel. Of eigenlijk, ik heb het volste vertrouwen in het Franse volk maar niet in hun tellers, je weet wel, net als hier, die mensen die de stembriefjes op de goeie stapel leggen.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Ja. Mooi verhaal… Maar om nu iedere keer de tegenvallende resultaten dáár op af te blijven wentelen is mij iets te kort door de bocht.
   Zoiets als:
   Als het lekker warm is; komt dat door Global Warming…
   Als het koud is; komt dat door het weer…
   Dus:
   Als “we” winnen; is dat terecht verdiend…
   Als “we” verliezen; komt dat door fraude bij het stemmen tellen…

   Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Gebruik al jaren lang een “Zippo” 😉
   Maar verklaar U nader… Want ook met de “gaslighteners” reactie borduurt U verder op hetzelfde stramien. Een ieder met een minder gewenste mening is dus een “gemanipuleerde ontkenner”!?
   Te warm… Global Warming…
   Verkiezingen verloren… Fraude bij stemmen tellen…
   Niet blindelings meegaan in rechtse hype… Gaslighting…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s