Zuid-Afrika – het Europa van morgen?

Screenshot_60

(Door: Stefan Mudry – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het er nu in Zuid-Afrika uitziet, kan het er morgen in Europa uitzien. Deze video laat zien hoe in Zuid-Afrika mensen levend worden verbrand. Een slechte film uit Hollywood? Nee, Zuid-Afrika, nu! De slachtoffers – wellicht spreken ze een andere taal of zijn ze van een andere stam – zijn onschuldige zondebokken van een incapabele samenleving en herinneren op een bepaalde manier aan Romeinse gladiatoren.

PI News

Ze worden geboeid, er wordt een met benzine gevulde autoband om hen heen gedaan en ze worden in brand gestoken. Om het lijden te verlengen, wordt een minimale hoeveelheid benzine gebruikt, die er alleen maar toe dient dat de band langzaam begint te branden. “Necklacing” – in het Nederlands: “de halsband omdoen” – is een nette uitdrukking voor een pijnlijke dood, die intreedt na 20 tot 30 minuten. In Soweto vertelde men mij hoe er voor een snellere dood gezorgd kan worden: de dampen van het brandende rubber diep en snel inademen! Winnie Mandela, de vrouw van Nelson Mandela, zei in 1986: “Met onze halsbanden zullen we het land van de Apartheid bevrijden”. Buiten Zuid-Afrika is deze uitspraak zo goed als onbekend en uiteindelijk werd het land natuurlijk niet met halsbanden bevrijd. Net zomin werd het land van halsbanden bevrijd. Integendeel!: we kunnen aannemen dat deze middeleeuwse manier van executie net zo lang zal bestaan als er autobanden en benzine bestaan. Als je naar het Zuid-Afrika van nu kijkt, kun je je afvragen in hoeverre er überhaupt van bevrijding kan worden gesproken.

En omdat er zoveel Afrikanen naar het noorden trekken, is het niet uit te sluiten dat “Necklacing” als aanvulling op de sharia ook in Europa zijn intrede doet; net zoals de verbrandingen op de marktpleinen enkele eeuwen geleden. Als ik dit tien jaar geleden geschreven zou hebben, dan zou men mij wellicht een botte samenzweringstheoreticus genoemd hebben. Voorproefjes van hun bereidheid tot geweld hebben Afrikanen echter al geleverd: “Ze dwongen de priester op de knieën, sneden zijn hoofd af en filmden hun daad . . .” – 2016 in Normandië!

In 1994 had Zuid-Afrika 5,5 miljoen blanke inwoners en 25 miljoen zwarte. Nu is de officiële verhouding 4,5 miljoen tegen 57 miljoen. Dat heeft zijn redenen: Blanken die konden, hebben het land verlaten – zwarten, die konden, zijn het land binnengekomen. Vele blanken zouden ook nu nog emigreren, maar om economische redenen is dat niet mogelijk voor hen. Wie nu nog weg wil, kan geen koper voor zijn huis of boerderij vinden, want met het oog op de toestanden is de vraag naar onroerend goed gering. Er komen niet veel immigranten en zwarten komen als kopers nauwelijks in aanmerking. Wie nu nog een huis of een boerderij bezit, behoort misschien weldra tot de mensen zonder bezit. De meerderheid van de zwarten is arm en velen gaan er van uit dat ze – net zoals in Zimbabwe – na de volledige onteigening zonder schadevergoeding weldra de landerijen van de blanken zullen krijgen. Daarbij komt de voor emigranten negatieve ontwikkeling van de Zuid-Afrikaanse munt: de Rand heeft de afgelopen jaren extreem veel aan waarde verloren.

Zelfs het linkse leugenmedium Wikipedia houdt zich bezig met de moorden op de boerderijen op het platteland. Volgens een bericht uit 2015 werden in het “moderne Afrika” sinds 1994 ongeveer 70.000 blanken vermoord. In januari 2017 waren er maar 15 doden, wat wellicht verband houdt met het feit dat blanke boeren inmiddels tot de tanden bewapend zin. Het ritueel om voor iedere blanke dode een wit kruis te plaatsen, werd bij mijn weten niet voortgezet.

Screenshot_59

Terwijl men in Zimbabwe in ieder geval enigszins begrepen heeft dat de onteigening van blanke boeren tot honger en ineenstorting leidt, is Zuid-Afrika – in verband met de wereldwijde ineenstorting van de economie – bijna bij de finish naar de maximale catastrofe. Volgens een bericht uit 2015 is Zuid-Afrika het enige land op het continent dat zichzelf kan voorzien. Maar gezien het feit dat het al jarenlang tot stroomstoringen komt, moet de zelfvoorziening binnen afzienbare tijd betwijfeld worden. Als het tot een crash komt, zullen marteling, verdrijving, slavernij en moord vermoedelijk aan de orde van de dag zijn; er wordt immers al ijverig geoefend. Zelfs Frederik Willem de Klerk – de laatste blanke president van Zuid-Afrika – zegt het begrepen te hebben: over 50 tot 60 jaar, aldus deze optimist, zou de blanke meerderheid verdwijnen. Laten we het hier over 50 tot 60 maanden nog eens over hebben . . .

Onofficiële stemmen gaan er van uit dat bijna 50% van alle mensen in Zuid-Afrika buitenlanders zijn en dat de bevolking in werkelijkheid al meer dan 70 miljoen bedraagt. 4000 kilometer grens met Namibië, Botswana en vooral Zimbabwe, evenals met Mozambique, zijn moeilijk te bewaken of te controleren, maar heel gemakkelijk over te steken. Voor Europeanen zijn de interne problemen tussen Afrikanen heel moeilijk te begrijpen, want voor ons zijn ze allemaal zwart en als ze praten, begrijpen we er in principe niets van. In Zuid-Afrika moeten de problemen tussen Nigerianen en autochtonen benadrukt worden. Zo is de extreme xenofobie te verklaren, die heel spoedig in Europa zal ontstaan – Frankrijk en Zweden zijn al op de “goede” weg daar naartoe.

Op 08-01-2012 zong Jacob Zuma – de president van Zuid-Afrika – op een ANC-manifestatie in Bloemfontein dat hij blanken zou opjagen en doden met een machinepistool . . . Als blanken – het maakt niet uit waar – zich van zulke teksten bedienen, worden ze door andere blanken in het gunstigste geval rechts-radicalen genoemd. Wat de president gezongen heeft, is in de staatsmedia echter geen onderwerp en daarom zo goed als niet bekend in de “vrije wereld”.

 

Wat betreft de kerk behoort ook in Zuid-Afrika kindermisbruik tot de “bon ton”. Daar is men van mening dat pedofilie geen misdaad zou zijn. Kinderen worden verhuurd, verkocht, gefolterd, tot slaaf gemaakt, gedood, opgeruimd; de handel in organen is aan de orde van de dag. Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat er ook in Zuid-Afrika kindsoldaten ingezet worden. Weerzinwekkend is dat mensen die besmet zijn met HIV er ook in 2017 nog van uitgaan dat verkrachting van kleine kinderen hun ziekte zou genezen: daarom is het aantal kindermishandelingen in Zuid-Afrika wereldwijd het grootst – 3000 gevallen per dag! Dit ritueel bestaat al langer dan 20 jaar: hoe jonger de kinderen die door Aids-patiënten verkracht worden – aldus het vermoeden van de “patiënten” – des te groter het vooruitzicht op genezing. Daarom is een baby de beste keuze! Als de baby dan ook nog blank is, zou genezing zo goed als zeker zijn . . . Eet smakelijk!

Uit een ander artikel haalde ik dit commentaar. Citaat:

Eén op de vier mannelijke Zuid-Afrikanen is een verkrachter, zoals blijkt uit een onderzoek van het “Medical Research Council”. Een groot deel van de zwarte daders is HIV-positief; hun slachtoffers moeten daarom vrezen te worden besmet met Aids! Hoe kon het zover komen? Antwoord: het is het cultureel marxisme, de political correctness, die ons blanken wereldwijd in een wurggreep houdt en ons de biologische overlevingsdrang letterlijk af traint. Zwarten zijn door de bank genomen racisten, die anderen zonder gewetenswroeging doodslaan, verbranden, doodschieten of op een andere manier vermoorden.

 Ik geloof nog steeds dat er in Zuid-Afrika een soort experiment gaande is. Net zoals in Cuba met het zogenaamde socialisme en in India met de afschaffing van het contante geld. Er moet ervaring worden opgedaan met wat men mensen kan aandoen. De resultaten komen we stukje bij beetje te weten; in India sinds enkele maanden, in Zuid-Afrika sinds 23 jaar, in Cuba sinds 56 jaar. Wat er nu in deze landen plaatsvindt, kan morgen in Europa gebeuren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Mudry

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Genocide, Marxisme, political correctness, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zuid-Afrika – het Europa van morgen?

 1. Sgian Dubh zegt:

  waarvan notie….

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Willem en Max zijn toch geen domme lieden. Reken maar dat zij zich ook wel zorgen maken over de pislamisering van NL en de evt. gevolgen voor ‘de familie’. Natuurlijk mocht dit niet benoemd worden in het interview met Willem, gisteravond. Tuurlijk willen ze niks van Willem en ‘de familie’ weten. Allemaal grote fascisten en slavendrijvers etc etc. Alleen onze centjes die zijn heilig! Zelfs De Kuukels die dit op een presenteerblaadje komen brengen, haten ze!! Ik trouwens ook!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ReaGluurder: 06.26. uur. En hou er maar rekening mee, dat de Bilderberg Oranjefamilie; weer zal vluchten, net als in Mei 1940! En ook onze landverraders van politici, zorgen wel dat ze een vliegticket klaar hebben liggen, als binnen niet al te lange tijd, de dobbernegers en mossels in actie komen TEGEN ONS. Mark my words!

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Tom Hendrix zegt:
    27 april 2017 om 09:42

    Zo is het precies Tom Hendrix
    En zodra wij Nederlanders door het afrikaanse tuig onderdrukt zijn en tot hun slaven zijn gemaakt, dan komen de nakomelingen van de laffe, gevluchte landverraders weer terug om weer plaats te nemen op de blauwe stoelen en laten ze het leger de afrikanen op hun plaats zetten ”in hun hok terugdrijven”, of afknallen als ze tegenwerken, wat ze ook met ons zullen doen als wij niet in het gareel willen lopen.
    En zo zal links weer van voor af aan beginnen met hun idealen/waanidee-en aan de bevolking. Slavernij zal hoogtij vieren.

    Like

  • Flo zegt:

   En daar kijken 4 miljoen mensen naar!
   Dezelfde shit vragen en antwoorden als altijd, maar met nu wat “kom ’s uit je tent” vraagjes van die kale linkslul. Reken maar dat het zgn oranje klupje een uitval basis ergens ver weg heeft als het mis gaat hier.
   Wel eens langs”vesting draeckenstijn” gekomen in lage vuursche? Enorme hekken, om de paar meter cameras, bewakers etc. hier gaat de nep oranje elite zitten, voordat ze verdwijnen van het toneel en net als die trut destijds “houdt moed” gaan roepen, “wij zijn veilig”…..
   Smerig elite tuig.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    ik garandeer je dat de enige mogelijkheid om ooit van dat eeuwige “koningshuis” af te komen een oproer is.
    En dat “oproer” gaat er komen, door de onophoudelijke immigratie.
    Als die koninklijke nep-familie dan weer het lef heeft om te vluchten zullen ze ook nooit meer terug kunnen komen…
    Simpelweg omdat ze nu (in tegenstelling tot 1945) geen enkel bestaansrecht meer hebben. en er ook niemand meer op ze zit te wachten…
    Je denkt toch zeker niet dat het volk deze zinloze kostenpost weer terug zal willen betalen, als dat crapuul denkt weer terug te kunnen komen…
    Alléén omdat het zo interessant is om koninkje en koninginnetje van ’n echt land te kunnen spelen.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Nog minder dan beesten, satansgebroed !

  Like

 4. Bas zegt:

  Schokkende beelden uit Afrika.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2239201/Necklace-lynchings-shocked-Africa-Agonising-deaths-students-mistaken-thieves-burned-alive-posted-online.html#v-1992855426001
  Op deze vorm van cultuur-verrijking zit niemand te wachten, sowieso niet in Europa laat staan in Nederland.

  Like

 5. Bas zegt:

  Op het filmpje zingt Jacob Zuma vrolijk “Kill the Boer” De blanke man.
  Zuma is de equivalent van Rober Mugabe van Zimbabwe. Maar dan nog erger, een volks ophitser eersteklas, het is een grote mede door Nederlandse diplomatie gelegaliseerde gesubsidieerde boef.

  Like

 6. Zo had ik mij al eerder voorgesteld en gezegd dat het zo mogelijk gaat worden. Zwartjes die wraak komen nemen op de welvaart die wij hebben. Zij vinden dat het nu hun beurt is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, Marjan……
   Ik blijf dat erg gecompliceerd vinden:
   Die zwartjes die dat híer zouden komen doen, zouden daar inderdaad niet het recht toe hebben, omdat Europa van oudsher hun continent niet ís.
   Bij de Zwartjes in het Zuid-Afrika van pak weg de jaren ’90 lag dat tóch nog weer even ànders.
   Ik wéét, dat ik me, wat dit onderwerp betreft, op glad ijs begeef op deze site, maar het is sterker dan mezelf, telkens weer, omdat ik dit ècht méén. Ik kom er hieronder uitgebreid op terug.

   Like

 7. Thom zegt:

  Nobelprijswinnaar voor de vrede Nelson Mandela heeft ook gezongen om de blanken te vermoorden met het lied : “—We members of Umkhonto are prepared to kill all the Boers”.

  Hier staat hij te zingen:

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  “Ik geloof nog steeds dat er in Zuid-Afrika een soort experiment gaande is. Net zoals in Cuba met het zogenaamde socialisme en in India met de afschaffing van het contante geld. Er moet ervaring worden opgedaan met wat men mensen kan aandoen. De resultaten komen we stukje bij beetje te weten; in India sinds enkele maanden, in Zuid-Afrika sinds 23 jaar, in Cuba sinds 56 jaar. Wat er nu in deze landen plaatsvindt, kan morgen in Europa gebeuren”.

  Natuurlijk is dat experiment al jaren gaande in Europa, alleen de domme gebrainwaste mensen zien het niet of willen het niet zien. Aan de ene kant de import van miljoenen schurftige neuqnegerts die te lui en te achterlijk zijn om voor de duvel te dansen of ook maar enige bijdrage van betekenis te kunnen leveren en aan de andere kant de gigantische groene luchtfietserij zwendel van een groot deel van de partijen:
  http://www.stopdebankiers.com/waarom-horen-verkiezingen-vvd-cda-d66-en-groenlinks-partijkartel-vormen-naam-dopp/

  Europa en NL moeten kapot gemaakt worden a la Cuba en men is al stevig bezig ermee.

  Like

 9. Flo zegt:

  Angstaanjagend……

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Degenen onder U, die mij al iets langer kennen, weten, denk ik, wel, dat ik over deze kwestie een dubbel gevoel heb.
  Overigens NIET, waar het het de huidige gebeurtenissen in Zuid-Afrika betreft: Die zijn onvoorstelbaar, weerzinwekkend en illustreren inderdaad de verwerpelijke mentaliteit, die kennelijk onder de Zwarte bevolking leeft – dat staat absoluut buiten kijf.
  Wat mij echter maar niet lukt, is: Om die reden het besef, dat het Apartheids-regime evenzeer fout zat en evenzeer – althans voor mijn gevoel – weerzinwekkend en daarom verwerpelijk geweest is, van mij af te zetten, of minstens af te zwakken. Ik kán dat niet.
  Het blanke apartheids-regime was, strikt genomen, nog steeds gestoeld op 17de Eeuwse maatschappelijke normen, die men in de 20ste Eeuw allang had moeten afleggen. Wat men niet deed. En ik durf te beweren, dat niet alleen zwarte- maar nu en dan ook blánke Zuid-Afrikaners daarvan de dupe geworden zijn.
  Men hoeft zich alleen maar de getuigenissen van onze mede-reageerder Taljaard in herinnering te brengen betreffende de Zuid-Afrikaanse afkeer van een eigen muziek-cultuur voor jongeren en de tendens onder de Zuid-Afrikaanse politie om jongemannen met lang haar op te pakken en op het bureau helemaal (!) kaal te scheren en men begrijpt – hopelijk – wat ik daarmee bedoel.
  En dan heb ik het – nu – nog niet eens gehad over het bigotterische snobisme onder jonge blanke Zuid-Afrikaners, gepaard gaande aan hun superioriteitsgevoel ten opzichte van zwarten, waarover ik door de jaren heen zo regelmatig las en dat me telkens weer zo pijnlijk trof. Ik geef uiteraard toe, dat het informatie uit de tweede hand is, maar wel informatie, die telkens weer zo frappant overeenstemde met wat je er eerder over hoorde. Daaraan terugdenkend kan ik nog steeds niet anders dan erbij blijven, dat het me tegenstond -en stáát.
  De satire “Mitzi Wildebeest” van Elaine Loudon, begin jaren ’80, gaf deze foute mentaliteit al zo vlijmscherp weer. Drie jaar geleden moest ik BertG. nog dankbaar zijn, dat hij het vanaf youTube naar hier kon halen; inmiddels kan ik dat gelukkig zelf:

  Satire en hilarisch, inderdaad. Maar de daarin geïllustreerde blanke mentaliteit bestond wel degelijk! En bij mij komt dat nu eenmaal weer onherroepelijk naar boven, zodra de naam Zuid-Afrika valt.
  In Nederland had niemand die mentaliteit, dat maatschappijbeeld nog reëel gevonden; Rechts noch Links. En dát gegeven zal me levenslang bijblijven.
  Daarom: Wat mij betreft is de huidige toestand in Zuid-Afrika natúúrlijk weerzinwekkend en onaanvaardbaar; daar mag en kan men geen begrip meer voor opbrengen!
  Maar of dat een reden is om, terugblikkend, ook maar énig begip op te brengen voor de Apartheid in díe vorm? Nee. Wat mij betreft niet. Nóóit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 11.10. uur. Inderdaad Theresa, apartheid c.q. uitsluiting, druist in tegen menselijke waarden. Dat moeten we absoluut niet willen. Wat nu gebeurt in Zuid-Afrika, is inderdaad afschuwelijk, maar het is goed om te benoemen dat zowel wat nu daar gebeurd kwalijk is, maar de apartheid van het verleden ook. Dus eens met je reactie.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s