Islamschool: Koranleraar slaat leerling dood met waterslang

Screenshot_37

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De religie van de vrede en de leermethode van de brute tuchtiging: omdat ze te luidruchtig waren, sloeg een leraar 15 leerlingen met een waterslang. Een van de leerlingen, een 11-jarige jongen, is gestorven aan de gevolgen van de verwondingen. Nu wordt de roep om sluiting van de islamitische privéscholen in Maleisië steeds luider.

politikstube

Zoals “Focus Online” bericht, vond het incident plaats in de Koranschool Madrasah Tahfiz Al-Jauhar in de stad Kota Tinggi. Woensdag overleed Mohamad Gaddafi aan de gevolgen van de extreme verwondingen die een slaande leraar de 11-jarige had toegediend. Daarvoor waren beide benen van de jongen geamputeerd, omdat de artsen geen greep meer konden krijgen op de ontstekingen aan de wonden. De leraar had volgens Maleisische mediaberichten de jongen en 14 andere leerlingen met een waterslang geslagen, omdat ze “luidruchtig” waren.

De voormalige minister van Informatie, Zainuddin Maidin, schreef donderdag op zijn blog: “Alle private religiescholen zouden na de dood van de schooljongen of voorlopig moeten stoppen met lesgeven of gesloten moeten worden.” En: “Deze religiescholen schieten als paddenstoelen uit de grond en worden op archaïsche, barbaarse wijze geleid.” Daartegenover kondigde de Maleisische minister-president aan om de islam in Maleisië sterker te maken door de subsidiëring van private koran-scholen op te voeren.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Maleisië, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islamschool: Koranleraar slaat leerling dood met waterslang

  1. Sabeltant zegt:

    Is dit nieuws? De ideologie van de haat en de vergelding doodt dagelijks mensen.
    Het is er in ieder geval weer één minder.

    Like

  2. trebor2110 zegt:

    Hadden ze maar moeten luisteren , ze weten wat de regels zijn

    Like

  3. scheermes zegt:

    Overigens ;in de koran staat duidelijk dat allah dat heeft gedaan ;deze man is onschuldig .

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Ziehier het “geloof van de vrede”. Maar volgens onze lulhannes Rutte (VVD) zijn de mossels een verrijking voor ons land. Deze bal gehakt, met zijn maatjes van: CDA,D66,PvdA,GL,CU, vindt dat wij nog veel meer van de volgers van Mo – de zonnesteekgek- binnen moeten halen. Daarom werkt deze zakkenwasser ook aan zijn volgende “griezelkabinet”. Maar ja, de domme kiesschapen in Nederland, willen schijnbaar niet anders.

    Like

  5. Charles Martel zegt:

    Een collectieve psychopatische aandoening van het meest extreme soort, waaraan elke vorm van beschaving kapot gaat.

    Like

  6. Pietersen zegt:

    Dit heeft vast niets met de islam te maken. De leraar was een verward persoon die juist graag goed wilde doen.

    Like

  7. Beschouwer zegt:

    Sja als je als kind in de salafistische islamscholen de Koranteksten niet kan opdreunen krijg je vele dreunen……

    Like

  8. Jade zegt:

    Ik heb nog nooit mot gehad met een Indo…
    Altijd aardige lieve mensen, dus ik snap echt niet dat
    Indonesië zich zo heeft laten inpakken door de islam.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Té aardig, wellicht, en daardoor té beïnvloedbaar:
      De islam is nog altijd een Oosterse ideologie en ook dit zijn Oosterlingen, dus kan er wel iets in zitten, dat ze ráákt. Wat? Ja, dat voelen WIJ dus niet aan. Maar ZIJ misschien wèl.

      Like

    • armando zegt:

      indo,s zijn niet moslim, indonesieers vooral op java wel ,dat zijn de oorspronkelijke bewoners ,indo,s zijn nazaten van de westerlingen die hier hebben huisgehouden en hebben nederlands paspoort,die moesten na de ww2 het land verlaten of onderdrukt worden door de Indonesische overheid.

      Like

Plaats een reactie