Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU-aanval op Europese landen is

Screenshot_35

(Door: “Xander”)

Nauwelijks vluchtelingen, maar vrijwel uitsluitend permanente economische migranten

Hoewel uit de jongste cijfers uit Duitsland blijkt dat het aandeel echte oorlogsvluchtelingen slechts luttele procenten bedraagt, doen politiek en media nog altijd voorkomen alsof we met een ‘vluchtelingencrisis’ te maken hebben, en we geen andere keus hebben dan jaarlijks tien- tot honderdduizenden migranten tot onze landen en sociale zekerheidssystemen toe te laten. Tal van aanwijzingen en harde bewijzen dat de migrantenvloedstroom reeds lang van te voren uitvoerig is gepland, hebben we al de revue laten passeren. Daar komt nu ook een VN-rapport uit het jaar 2000 bij, waarin letterlijk staat dat het ‘noodzakelijk’ is dat de Europese landen jaarlijks miljoenen migranten gaan toelaten.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nieuw bewijs dat migrantencrisis geplande VN/EU-aanval op Europese landen is

 1. dus is de VN een ondeskundige en zeer gevaarlijke club

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  De mens gedraagt zich niet binnen een economisch/wiskundig model, alhoewel graag statistisch geformuleerd. Ook de aanvankelijke medicijnmannen en thans het bestuur laten zich de macht niet ontglippen.

  Als wij, waarschijnlijk de afgrond aangapen, begrijpen zij (bestuur) het ook wel, nietwaar “Xander”?

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Je kunt de laatste tijd goed zien dat Merkel ‘krank im kopf’ is!! Haar mondhoeken zakken steeds verder weg. Symbolies voor de toestand in Die Heimat!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Sleep de schuldigen voor een volkstribunaal !

  Like

 5. Witte raaf zegt:

  Dit verklaard een hoop moet ik zeggen,als dit werkelijk waar is (want je weet het tegenwoordig eigenlijk niet meer)kan ik beter zeggen;het verklaard alles!

  Like

 6. Steven zegt:

  ‘instandhoudingsmigratie’??
  Door al die mossels en kut Afrikanen te importeren houdt je HELEMAAL NIKS meer in stand.
  Zouden ze gewoon gaan werken en een bijdrage leveren, dan had bovenstaande term van toepassing zijn geweest. Maar dit zijn ALLEMAAL asielparasieten die helemaal NOOIT gaan werken, en de rest van hun leven aan het uitkeringsinfuus, toeslageninfuus blijven hangen, een LAST en ZORG voor de samenleving worden!!
  Laten we het in het vervolg dan maar “AFBRAAKMIGRATIE” of “DOMHEIDSMIGRATIE” noemen!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  “permanente economische migranten”????
  Ik ben er zeker van dat we beter kunnen spreken over “permanente terroristen en geweldplegers” en die handel moeten wij totaal droogleggen en de reeds aanwezige terugsturen naar afzender.
  Bye the way, Afrika heeft veel meer ruimte dan Europa + in Afrika kunnen ze hun barbaarse smeerlapperij naar hartenlust beleven, als wij maar snel verlost zijn van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij op ons grondgebied en het politiek gespuis wat dat niet wil uitvoeren zullen we dat heel duidelijk maken dat “onze wil” heilig is en niet hetgeen zij willen.

  Like

 8. scheermes zegt:

  De ongelovigen winnen steeds meer terein ,waardoor de islam ook samen met die andere ongelovige duivels steeds meer terrein winnen .dit krijg als je de waarheid verwerpt .dan kunnen deze duivels zo onder aanvoering van bert g zo de boel overnemen .Stelletje slaapkoppen .

  Like

 9. Driek zegt:

  scheermes zegt: De ongelovigen winnen steeds meer terrein –
  dan kunnen deze duivels zo onder aanvoering van bert g zo de boel overnemen .Stelletje slaapkoppen.

  Dus, beste scheermes, wij zouden dus allen in den Here moeten geloven om het tij te keren? Wat een flauwekul. Voor de komst van al die islamieten ging het toch ook prima in Nederland, ondanks de terugval van het aantal christenen die in de zeventiger jaren de kerk verlieten.
  En ik vraag mij af of BertG. staat te trappelen om de boel over te nemen, ik heb zo mijn twijfel. Maar ik ken Bert niet, je weet het maar nooit, tegenwoordig.

  En ik vind ook dat U hier een beetje de zedenprediker uithangt, als ik zo vrij mag zijn op te merken.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Zie je nou hoe beperkt het denkpatroon van scheermes is , Driek ?
   En dat chronische gebrek aan zelfkennis van hem vind ik ook stuitend .
   Hij vindt dat ik een cursus ABN moet volgen , terwijl ie zelf bergen schrijffouten maakt en kromme zinnen fabriceert .
   Dit nog even los van de waanzinnige veronderstellingen , over goden en duivels , fantomen en demonen en het ergste van alles ……………….. Bert G , die thuis achter zijn computertje druk is de macht over te nemen !
   en dat allemaal omdat ie niet in godjes en duiveltjes gelooft .

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb er niet echt de plannen voor klaar liggen om de boel over te nemen.
   Maar weten doe je het nooit.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s