“Jongeren” plegen zwembadterreur, plegen geweld tegen politie, OM weigert “jongeren” te straffen

Screenshot_25

(Door: Bert Brussen)

‘Ze zijn al genoeg gestraft’, aldus mijlenver van samenleving verwijderd OM

Een groepje van vier ‘jongeren’ in de leeftijd van 15 tot en met 17 jaar oud werd dinsdag door de politie uit een zwembad in Hoorn gehaald omdat ze zich groepsgewijs schuldig hadden gemaakt aan zwembadterreur. Ze zorgden voor gevaarlijke situaties in het zwembad en probeerden iemand zwaar te mishandelen. De etnische afkomst van de jongeren wordt niet vermeld, wel dat ze heel veel met ‘kanker’ aan het schelden waren.

Toen de politie de ‘jongeren’ wilden meenemen, werden ze agressief, provoceerden ze de politie en gebruikten ze geweld tegen de agenten. De agenten moesten gepast geweld met gummiknuppels gebruiken om de ‘jongeren’ mee naar het bureau te kunnen krijgen, alwaar ze een nacht in de cel mochten doorbrengen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Jongeren” plegen zwembadterreur, plegen geweld tegen politie, OM weigert “jongeren” te straffen

 1. Jules Vismale zegt:

  Naar ik hoop hebben de desbetreffende agenten al deze akelige “jongeren” uit dat zwembad in Hoorn zodanig afgetuigd dat ze de hele nacht bont en blauw in de koude cel doorbrachten! Geef een lintje aan dat soort politie-agenten en ga vooral zo door!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die officier van justitie is ’n gore lafbek die binnenkort wel eens heel raar zou kunnen opkijken…

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Stel alleen dat het opgenoemde tuig nou tijdens WO II bij de Edelweisspiraten of de Swing-Jugend hadden gezeten, dat waren Duitse jongeren die tegen het nazi-regime waren maar helaas een losbandige levensstijl hadden in de stijl van Sodom en Gomorra, en ze gearresteerd waren voor het aanvallen van de Hitlerjugend. Als ze dan voor het Volksgerichtshof moesten verschijnen dat door de beruchte rechter Roland Freisler werd geleid dan kwamen ze erachter dat met hem alleen NIET te spotten viel!
    Hij had die jongeren meteen naar de guillotine gestuurd, gelijk naar Hans en Sophie Scholl, twee studenten die de Witte Roos hadden opgericht om eveneens het nazi-regime te bekritiseren. Toen zij in 1943, samen met Christoph Probst in München, voor Freisler verschenen en ter dood werden veroordeeld wilde Hans zijn vriend redden omdat deze een jonge vader was. Hij kreeg echter van Freisler het botte antwoord: “Als je niets hebt aan te voeren voor jezelf dan kun je beter zwijgen!”
    En Hans, Sophie en Christoph zwegen inderdaad op 22 februari 1943 voor eeuwig toen ze allebei kort achter elkaar in de gevangenis van München-Stadelheim door de Duitse beul Johann Reichhart (1893-1972) werden onthoofd onder de guillotine! De laatste woorden van Hans waren dan ook: “Leve de vrijheid!”

    Like

  • Republikein zegt:

   Van Archie de man van staal horen we ook niet veel meer Jules.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En deze “jungle Nedrigland”, wordt U aangeboden door de gehele progressieve en “rode kerk”, onder leiding van: tatata: D66. Het OM is geheel in handen der RODEN en D66. Verwacht daar maar niets meer van!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het OM is inmiddels met het zelfde linkse D666 virus besmet als de rechters !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De hele ‘rechtspraak’ het OM en de rechters ondermijnen de wet in Nederland, het wordt de hoogste tijd dat het hele zooitje op de schop gaat, het instituut is ziek, terminaal ziek !!!

  Like

 5. Dan wordt het eens tijd dat wij ze zelf verrot slaan. Kreeg een goede tip van een vriend, die vertelde dat hij een plastic citroentje bij de supermarkt vandaan altijd op zak had. Uiteraard gevuld met citroensap, bij bedreiging op de ogen richten. Dit is puur natuur wat willen ze nog meer vitaminen C.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Q; ‘Ze zijn al genoeg gestraft’…

  Hoe dan? Waarmee…, zijn zij in vredesnaam gestraft dan? De enige die hier gestraft worden, zijn wij! Wij Nederlandse mensen en in dit geval speciaal meisjes. Meisjes die gewoon een middagje lekker willen zwemmen zonder dat er allerlei gespuis met absoluut ver grensoverschrijdend gedrag het zwemplezier verziekt!

  Dit is GEEN “meisjes plagen, kusjes vragen”, dit is onzedelijk, smerig en bijzonder intimiderend en de volgende keer, doen ze het gewoon weer!

  Blijkbaar kan alleen aan Nederlanders een voorbeeldstraf gegeven worden, herinnerd u zich die heren die in een dronken bui een flesje met benzine naar een moskee gooiden… Absoluut niet goed te praten, maar die kregen vier jaar en werden geplaatst in Vught; u weet wel waar ze ook die enkele terrorist bewaren. De rest loopt hier gewoon vrolijk los!

  Het is niet alleen teleurstellend, het is bijzonder ondermijnend voor het vertrouwen in onze rechtspraak! Voor zover deze überhaupt nog aanwezig, de mijne ligt al geruime tijd op bijzonder laag pitje.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Het zullen geen blanke racisten zijn geweest, die meisjes met hoofddoekjes aan het lastig vallen waren. Want in dat geval!

  Geliked door 1 persoon

 9. ReaGluurder zegt:

  De Grote F-Vinger die ik al 35 jaar voel!! Ook in de knip, trouwens! 500 miljard is er reeds ingepompt!! QudtZooi!

  Like

 10. scheermes zegt:

  Oorzaak??angst.

  Like

 11. Gert Jan Reitsma zegt:

  En zo werkt ons OM mee aan het toelaten van het wangedrag van islafieten, die alleen onder de indruk zijn van een gummiknuppel in hun gezicht, want alleen DAT voelen ze. Nee, wij gaan met ze praten. Ze lachten zich een bult achter de rug van de agent.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Dan weet je voortaan meteen waar je mee te maken krijgt als zwembad terrorist.
  Niets kan je gebeuren en leef je vooral maar uit.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/wijkagent-woedend-jongeren-niet-vervolgd-voor-groepsterreur-tegen-politie-in-zwembad-hoorn/

  Like

 13. louis portugal zegt:

  Jaren geleden hoorde ik een amsterdamse politieagent vertellen dat de grotere marokkaanse crimenelen al heel jong begonnen met hun crimineel gedrag.
  Dit geval toont dus zeer duidelijk aan waar dat zooitje terechtkomt.

  Like

 14. Jade zegt:

  Gevalletje EU-resolutie 1743…
  Kotsmisselijk wordt je ervan.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Frappant, dit zijn Zweedse toestanden aan het worden hier met hun ‘al genoeg gestraft’. Te laf om aan te pakken dat vuil.

  Like

 16. Eduard uit Breda zegt:

  Weet je wat helpt 1 jaar lang boycotten dat zwembad dan moet de gemeente het te kort bij passen en dat loopt erg snel op

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Politie, ik beklaag jullie. Er zitten zoveel welwillenden bij maar helaas jullie mogen niets. Die gummiknuppeltjes waren een goed begin. Persoonlijk ben ik een voorstander om zwembadproblemen op te lossen met muziek, gemaakt met de zingende sjambok. De voormalige blanke politie in Zuid Afrika was daar zeer bedreven in.
  Dat zouden jullie ook moeten doen. Drijf met de zingende sjamboks in open formatie dat genetisch afval in een hoek van het zwembad. Zeker weten dat binnen 30 seconden het hele Riffijnse mannenkoor hoogtoning doch liggend mee joelt.
  Het is niet dodelijk en breekt geen botten. Het scheurt alleen maar de huid open en slaat strakzittend textiel zoals zwembroeken helemaal aan flarden. Het doet echter enorm veel pijn. Het knock down effect is dan ook overweldigend.
  Ga na inzet hier rustig een minuut of dertig mee door. Op miraculeuze wijze zie je dan het wit van hun ogen voor hun kontgat verschijnen. Dat is een teken dat jullie taak volbracht is. Achteruit naar huis kruipende en via hun kontgat kijkende gesjambokten aanschouwen is dan ook bijzonder vermakelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Waar waren die sjamboks van de Zuid Afrikaanse politie van gemaakt. Ik ken dat soort zingende zweep ook wel, dat waren ossenpiemels. Hadden ook de juiste lengte, geven een zingend geluid als ze door de lucht gezwiept werden vlak voor de klap en dat deed heel erg zeer, huid en kleding werden door dat ding in reepjes gesneden. Best handig zo iets.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zat me al af te vragen wat nou weer een sjambok zou kunnen zijn.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat is een lange zweep BertG. Een behoorlijk gemeen ding. Ik heb gezocht of ik er een foto van kon vinden, maar dat krijg je een enorm lange url.
    OP de grote ranches in de USA gebruiken de veedrijvers ook zo iets. Maar ze slaan er de koeien of de paarden niet mee, ze laten die zweep alleen zingen en knallen. Je kan bij google het volgende intikken: plaatje (of foto) van een sjambok. Krijg je er een boel en op sommige kun je zelfs zien aan de overgebleven lidtekens wat die sjamboks hebben aangericht. Niet fraai.

    Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Oorspronkelijk werden ze gemaakt van de huid van neushoorns, nijlpaarden en olifanten. In de moderne tijd is ook de Zuid Afrikaanse politie overgestapt op sjamboks van kunststof. Deze zijn goedkoper en even effectief. Die van kunststof breken niet en hebben geen onderhoud nodig. agradipuntnl geeft momenteel 35% korting op de toch al goedkope prijs.
  De gedroogde ossenpiemels die ook uitermate effectief waren, werden in vroeger tijden door veldwachters gebruikt. Daar bestaat trouwens een mooie Nederlandse naam voor. Die is me echter even ontschoten.

  Like

 19. Joannes den Hollander zegt:

  Bullepees werden ze genoemd. Als paedagogisch hulpmiddel werden deze overigens ook ingezet in de vele tuchthuizen die Nederland in vroeger tijden rijk was. Maar die hebben ze allemaal opgedoekt.

  Like

 20. Floris Molenaar zegt:

  Welke nationaliteiten hebben die om-personen dan⁉️⁉️

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s