Wie van Europa houdt moet de EU afwijzen

Screenshot_27

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Europa is een continent met een grote culturele verscheidenheid. De eurocraten willen met de EU echter een moloch creëren die dit alles zal vernietigen. De ware vijanden van Europa zijn niet de EU-critici, maar diegenen die de Europese Unie inclusief al haar foute ontwikkelingen verdedigen en ondersteunen. Want de Brusselse eurocratie is alleen maar een eliteproject dat tegemoetkomt aan de belangen van het establishment, niet echter aan die van de brede massa van de bevolking van het continent.

Contra magazine

We hebben een politiek regime dat de culturele, maatschappelijke en politieke verschillen negeert en probeert deze te nivelleren. We hebben een serie politici en ambtenaren die zichzelf verrijkt ten koste van de mensen in Europa, een politiek naar wens van de lobbyisten bedrijft en daarbij (zie de economische en financiële crisis, maar ook de jongste migratiecrisis) letterlijk over lijken gaat.

In plaats van een grotere welvaart voor de meerderheid van de mensen in Europa is er in veel landen alleen maar sprake van een massale verarming. Ook omdat het euro-korset geen eigen economische en financiële politiek toestaat die is afgestemd op de desbetreffende nationale behoeftes. De gevolgen zien we op dit moment vooral in de Zuid-Europese landen en in de Target-2-saldo´s.

De Europese Unie, die volgens de officiële term eigenlijk een vredesproject moet zijn, ontpopt zich in toenemende mate als een project dat de volkeren in Europa splijt en nieuw ressentiment aanwakkert. Geen wonder dat in veel landen EU-kritische krachten steeds sterker worden en na de Brexit nu ook het EU-lidmaatschap van Frankrijk en Italië in de statengemeenschap op de wip staat. Want steeds meer mensen lijken in te zien dat het zoals het op dit moment loopt gewoon niet (meer) verder kan.

Als we Europa willen redden, dan moeten we de Europese Unie ten val brengen. Een hervorming van het vastgeroeste apparaat is in ieder geval niet te doen. Zonder een radicale verandering staat de afkorting EU namelijk inderdaad voor “Europa´s Untergang”.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Elite, establishment, EU, EU-critici, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wie van Europa houdt moet de EU afwijzen

 1. BertG. zegt:

  Door Joost Niemöller
  En ja hoor. Er is ook een Nederlandse site die Joden apart zet ‘omdat we het recht hebben te weten met wie we te maken hebben.’ Onder het mom van ‘alt right.’
  http://joostniemoller.nl/2017/04/weerzinwekkend-nederlandse-altright-website-stelt-jodenlijst-samen/

  Geliked door 1 persoon

 2. Goed stuk, waarvan ik het helemaal eens ben met de schrijver.

  Like

 3. Jean zegt:

  Mijn strijd “tegen” die EU misdaadinstelling is niet meer te tellen met “2 volle handen”, ik denk dat ik 2x 2 volle handen nodig heb…
  Hoogdringend tijd dat die bende uitgeschakeld wordt en de misdadigers resp. verraders van onze beschaving en onze normen & waarden (puur voor eigen profijt) opgesloten worden voor de rest van hun leven.
  Ik heb nooit haat gekend maar die EU misdadigers hebben het mij geleerd.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 15.14. uur. Jean, ook ik voel een intense haat, tegen de roden der EUSSR. Het zijn inderdaad gore schoften, verraders van de Europese burgers!

   Like

 4. fleckie zegt:

  De NEO-NAZIS werden /worden toch ‘ ondersteund’met hun oprichting door GEVLUCHTE NAZIS die o.a.OOK …’neergestreken’..waren in de V.S.?

  Geliked door 1 persoon

 5. Stradi zegt:

  Erdogan gaat sancties invoeren en maatregelen nemen tegen België. Hij haalt alle Turken terug naar Turkije !
  Dit heeft grote gevolgen voor geheel België welke niet te overzien zijn nl. radicale leegloop van de partijen Spa en Groen , deze partijen worden hierdoor hoogstwaarschijnlijk opgeheven ! Ook Wouter Beke krijgt zware klappen ! Verdere gunstige gevolgen zijn wel een explosieve daling van de criminaliteit. Er is een overschot bij sociale huurwoningen, een enorme daling van de uitkeringen, een ontslaggolf bij het OCMW, een ontslaggolf bij vele gemeentes op diverse afdelingen bij o.a uitkeringen en toeslagen , dubbele paspoorten, het asielnetwerk enz enz, waardoor het tekort aan arbeiders en bedienden op de arbeidsmarkt opgelost is.
  De uitgaven van de staat dalen zodat de belastingen naar beneden kunnen en de zorgsector terug meer subsidies krijgt, onze ouderen en zieken worden terug waardig verzorgt.
  De miljoenen sociale uitkeringen die naar het buitenland doorgesluisd worden vloeien terug naar onze middenstand.
  De economie krijgt een boost, de welstand komt terug.
  Een ongelooflijke metamorfose van het straatbeeld in Gent , Brussel , Antwerpen en vele andere grote steden. En niet te vergeten de pensioenleeftijd daalt terug naar 62 jaar.
  Nu de Noord-Afrikaanse landen nog.

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Thierry Baudet schreef dat jaren geleden al: Pro Europa dus tegen de EU. Zeer lezenswaardig!

  Uitgeverij Elsevier.
  ISBN: 978 90 3525 094 9

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s