VRIJHEID!

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op VRIJHEID!

 1. Frans de Wit zegt:

  Wordt voor het gemak maar eens vergeten heel vaak.

  Liked by 1 persoon

 2. oeps48 zegt:

  De afbeelding van de zgn. fakkel is een nationaal symbool. Althans dat wordt ons voorgehouden. Dat willen ze ons laten geloven. Maar in feite is het heel iets anders. Draai deze afbeelding eens een kwart of een halve slag en verbaas u, wat u te zien krijgt.
  Juist ja ……. precies……… een fallus !!!
  En dat is toevallig (???) een duivels symbool. Het hele klootjesvolk is erin getrapt !!!
  Die 4 mei herdenking is dus een satanische farce !!!
  En dat blijkt ook wel, nu we niet meer alleen de gevallenen uit WO-2 mogen herdenken, maar tevens een hele hoop andere zaken moeten herdenken. We moeten nu zelfs gaan geloven, dat we ook die lieverdjes, moeten herdenken, die gingen spelevaren op de Middellandse zee in overvolle en ondeugdelijke bootjes.
  De 4 en 5 mei vieringen hebben dus niets meer met de bevrijding van de nazi’s en het fascisme van doen. Dat hebben de illuminati ons afgepakt, En we hadden het niet eens de gaten Het is ons in hapklare brokken door de strot geduwd. Drommels, die we zijn !!!.

  Liked by 1 persoon

 3. Peacepipe zegt:

  De 4 mei herdenking is zo langzamerhand een hypocriete vertoning geworden. Wij herdenken allen die zijn omgekomen door het Nazie geweld in de jaren 1940-45.
  Ondertussen laten wij hier al een aantal decennia mensen binnenkomen die de ideologie van de islam aanhangen die kan wedijveren in barbaarsheid met het Nationaal Socialisme zoals dat in die jaren in Duitsland werd gepraktiseerd.
  Het enige verschil is dat de islam zich 1400 jaar geleden als godsdienst heeft gepresenteerd. De moslims doen hier een beroep op de vrijheid van godsdienst en kunnen zo ook door eigen scholen te stichten zich vrij nestelen in onze samenleving. Overigens geheel volgens de richtlijn van de moslim Broederschap die moslims oproept: Neem deel aan de westerse instituties om ze zo later over te kunnen nemen!!! Voor die toekomst zijn al die mensen toch niet gestorven!

  Liked by 1 persoon

 4. Guardiacivil zegt:

  Ik herdenk de gevallenen…………………in het bijzonder ook mijn vader, die ptss overhield aan de vele vluchten die hij vrijwillig meemaakte als airgunner, waarbij hij ook vele kameraden naar beneden zag storten die geraakt waren door luchtafweergranaten.
  https://postimg.org/image/ni79maqxd/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s