Kinderen die blanke poppen leuker vinden dan zwarte zijn ook al racist

Screenshot_144

(Door: Annabel Nanninga)

De keus hebben in poppenhuidkleuren is niet genoeg, ze moeten wel de zwarte kiezen

Ellen verkoopt poppen met een zwarte huidskleur. Helemaal prima. Hoe meer keus, hoe beter, nietwaar? Niks aan de hand, geen pophef, gewoon doorlopen mensen. Maar dan vliegt Ellen toch gierend uit de bocht: het is niet de bedoeling dat kinderen (kinderen dus, die over het algemeen niet bijster racistisch zijn in aanleg en bijvoorbeeld ook helemaal niet de overeenkomst zien tussen Zwarte Piet en een neger, tenzij ouders ze dat aanpraten) zomaar een blanke pop kiezen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

34 reacties op Kinderen die blanke poppen leuker vinden dan zwarte zijn ook al racist

 1. Drs.P. zegt:

  Ellen, een knettergekke-debiele-gestoorde domme theemuts met dit gelul over racistische kinderpoppen. Blijkbaar kan het iedere dag weer gekker dan de dag ervoor.
  Dit land, helaas ook mijn land, wordt bevolkt door compleet losgeslagen snotneus-idioten van tussen de 20-25 zoals deze Ellen, een losgeslagen geschifte domineeszoon Rikko Voorberg en een slinkse Anne Fleur Dekker miep. Mensen die voornamelijk van een uitkering leven en alleen maar kritiek hebben op de hand die hen te vreten geeft.
  Wie geeft al dit soort snotneusidioten nu eigenlijk een podium??
  Men gaat toch gewoon aan opzet denken om alle NL-waarden te vernietigen en dit land helemaal naar de kloten te helpen!!

  Liked by 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P. 12.42. uur. Mee eens! En van deze “rode nuttige idioten”, werkt er schijnbaar geen een. Neen, rotzooi trappen- de antifa en de anarchisten- zijn de hele dag bezig mat aksie voeren, en hebben schijnbaar geen tijd om normaal te werken. Maar Jan doorsnee, moet wel werken zodat deze uitvreters rotzooi kunnen trappen. Wat een land…

   Liked by 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Wat een onnozelheid weer! Die Ellen vindt van zichzelf natuurlijk dat ze ontzettend deugt, want zij weet hoe je kinderen bewust maakt van het feit dat er ook zwarte mensen bestaan.
  Dat kinderen op school waarschijnlijk ook niet-blanke kinderen tegenkomen, en kinderen op TV ook zwarte kinderen in kinderprogramma’s zien, daar heeft brave Ellen natuurlijk niet aan gedacht…..
  Mens, hou op met je stomme vragen aan kinderen over de kleur van een pop! Een kind is nog heel puur, en als het kind een blanke pop mooier vindt, dan heb je je veroordeling maar voor je te houden!
  Domme snol!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik koop er elke maand een stuk of 40, voor de hond.
  [die verhalen dat ik ze voor mezelf koop met speelgoedautobandjes zijn zwaar uit de lucht gegrepen]

  Liked by 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Nou hoorde ik na afloop van de uitzending dodenherdenking dat GTST wordt gesponsord door kinderporno.
   Oef, dat was slikken, heb het gelijk opgezocht.
   Blijkt het kinderbueno te zijn.
   Teveel gezopen denk ik.

   Liked by 1 persoon

   • Bueno’s zijn voor de kleintjes wat vieze filmpjes voor de groten zijn en van allebei krijg je smerige lakens, dus ik begrijp de verwarring wel.

    Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Een leuk idee van Ellen. Gelijk een paar negerpoppetjes kopen voor mijn kleindochters. Is leuk als ze op bezoek komen. Dan gooit opa ze in de vijver. Dan weten Fleurtje en Janneke gelijk wat dobbernegers zijn. Je kan er tenslotte niet vroeg genoeg mee beginnen.

  Liked by 3 people

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  De firma Mattel zou aangeklaagd moeten worden voor het fabriceren van blanke (of eigenlijk dus: witte) poppen. De schoften. En daar verdienen ze nog geld aan ook.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Daar gaat de EU wel voor zorgen zodat er alleen nog maar getinte poppen zijn naar het voorbeeld van het Kalergi plan. Zo dat ook racistisch zijn in de ogen van de linkse kerk?

   Like

 6. marian zegt:

  Spijkers op laag water zoeken. Of mieren neuken. Waar zijn ze nu eigenlijk mee bezig. Als men het niet eens is met ons land, vertrek dan naar je eigen continent en cultuur. Wij willen het onze behouden

  Like

 7. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  je begrijpt het artikel direct zodra je weet wie ellen is….
  man, man, vrouw, we leven steeds meer in een open inrichting….

  Like

 8. elisah zegt:

  Kinderen kiezen meestal een pop waarmee ze zich kunnen identificeren, dus laat die kinderen aub met rust en ga ze niet lastig vallen met je anti-blanke waandenkbeelden.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Mijn dochter wilde helemaal niet met poppen spelen.
  Die ging veel liever met haar oudere broers en de jongens uit de buurt met een speelgoedgeweertje (ja foei toch!) rauzen, in bomen klimmen, natte voeten halen, etc.

  Liked by 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Wat ben ik blij dat er in mijn huis NOOIT negerpoppen zijn binnen gekomen, toen de kinderen nog klein waren kwam een oom met een negerpop en ik heb die oom gezegd de doos niet te openen en ze mee terug te nemen gezien “geen interesse”.
  Bij mijn kleinkinderen kom je ze ook niet tegen.
  Wij beschermen onze identiteit en vooral onze nationaliteit, ik begrijp de Franse burgers niet die kiezen voor die bankier? Dat is toch kiezen voor nog meer vreemdelingen i.p.v. minder vreemdelingen via Marine Le Pen…..
  Wij hebben gvd onze normen & waarden én onze seculiere wetten te respecteren en nooit die waanzin die overgewaaid komt vanuit Afrika en midden oosten, van die perverse pedofiele bullshit walgen wij, wij beschermen onze vrouwen en kinderen.
  Laten we de politie opdracht geven dadelijk te schieten als ze iemand met verborgen smoel achter vodden zien rondlopen want krapuul verbergt de smoel omdat ze iets te verbergen hebben…, oppakken en ze de onkostenrekening voorleggen zal al veel ellende kunnen voorkomen en argumenten zoals “dat hoort bij onze religie” via de riool afvoeren.
  Religie is dodelijk, religie is gevaarlijker dan drugs en drugs zijn dodelijk.

  Like

 11. Harry zegt:

  Het wordt tijd dat we eens fors stelling gaan nemen tegen die zwarte krengen .
  Er is ook een eind aan onze verdraagzaamheid .
  De zwarten hebben zelf ook een pokkenhekel aan die kleur , anders zouden ze geen honderden dollars aan cremes uitgeven om hun huid lichter te maken .
  Ze weten zelf ook wel dat de term : ” black is beautiful ” , een gotspe is .
  Hoeveel meer moeten we ons nog laten welgevallen ?

  Idem zo met de homo’s en lesbo scene .
  Gisteren zat er zo’n foute zuignap op tv te beweren , dat zij nu uit de kast gekomen was ( van allochtone komaf , ik meen marokkaans) , dat dat toch zo’n bevrijding voor haar was .
  Ze wist ook dat de meerderheid nog hetero was , maar nu er meer uit de kast komen , KON DAT WEL EENS OMSLAAN !
  Dus straks meer homo’s dan hetero’s .

  Dus we gaan ten onder aan de islam EN de gay community .

  Tenzij die twee groepen elkaar uitroeien .
  Maar als ik de gemiddelde homo zie , dan heb ik daar geen moed op !

  WAT EEN ZOOTJE ZACHT GEKOOKTE EIEREN !

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Toen ik jong was, stond ik er niet bij stil. Maar je voelt nu wel dat het niet klopte

  Vroeger had je ook al ‘negerpoppen’, maar daar vond ik geen zak aan. Ik stond ook niet stil bij ‘discriminatie’ van de pop, maar ik voel dat ‘het’ wél klopt. Ik heb nu ook nog steeds geen zin/behoefte om een negerpop te kopen.
  Als die negers altijd zo zitten te zeveren over hun kleur en/of het gebrekkig verkrijgbaar zijn van artikelen in de door hen gewenste kleur, ga dan gewoon emigreren naar een land waar jouw kleur de overhand heeft? Dan zijn de spullen ook vast en zeker aangepast aan jouw voorkeuren.
  Elk land heeft een eigen ‘kleur’ met de daarbij behorende cultuur en voorkeuren. Dat is normaal en zo hoort het ook in de natuur.

  Kalkoenen bijv. hebben ook andere voorkeuren dan kanaries.

  Liked by 1 persoon

 13. BertG. zegt:

  Ik denk dat b.v. zwarte kinderen ook automatisch een zwarte pop zullen kiezen.
  Kinderen identificeren zich als vanzelf sprekend aan het soort nest waar ze vandaan komen, zonder daar verder over na te denken.
  Zijn die kinderen dan ook ineens racistisch bezig of ligt dat dan weer net even anders.

  Liked by 1 persoon

 14. H J zegt:

  Ik ben een vuile baard in een jurk en als ik je te pakken krijg Barbie….hahahahaha.
  Domme Ellen….ook al niet meer te redden.
  Natuurlijk kiezen blanke kinderen blanke poppen. Dat is de kleur van hun roots en wat is er toch altijd weer mis met iemands roots als die blank zijn.
  God heeft gewoon te weinig tijd gehad om alle mensen wit te wassen of bruin te kleuren. Was ook een kloote job om alles te moeten doen in 7 dagen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daarom hebben ze ook blanken handen en voeten.
   Daar staan ze op als ze gespoten worden.

   Like

   • H J zegt:

    Ech waor?… en ik maar denken dat dat komt omdat ze zo hard werken en veel moeten lopen.:-)

    Like

   • elisah zegt:

    Dit doet me denken aan de kleuterschool, waar ik naast een donker meisje mijn handen stond te wassen. Ze was heel driftig aan het schrobben en liet de binnenkant van haar handen aan mij zien, ze dacht, omdat de binnenkant lichter was, dat ze de kleur van haar huid kon afboenen… Met 4 jaar begreep ik al dat dit echt niet mogelijk was en had het met haar te doen, omdat ze wit wilde zijn zoals de rest van de kinderen op school, terwijl ze gewoon een mooi meisje was.

    Like

 15. Republikein zegt:

  Beetje gekte van nieuwe hype, een valse schaamte of minderwaardigheidssyndroom, what ever.
  Als kind een beerte gehad, een bruine notabene.
  Toen was er een armpje losgeraakt, en heb veel verdriet gehad.
  Nu heb ik al jaren een grote bruine beerin, soort compensatie.

  Liked by 1 persoon

 16. Edjan zegt:

  Dan weet ik een mooi vervolg op het gebruiken van poppen bij kinderen die misbruikt zijn/zouden zijn. Die kunnen op een pop aanwijzen waar ze aangeraakt zijn, dan weet de onderzoeker m/v waar bozer pappa/oom aan heeft gezeten.

  Straks kunnen de kinderen kiezen uit een witte en een zwarte pop en als de kinderen kiezen voor een witte pop, dan weten we: pappa/oom is een boze, witte man.

  Heropvoeden, dat tuich.

  Liked by 2 people

 17. koddebeier zegt:

  Weer zo’n achterlijk gutmensch die niets beters te doen heeft, verknipte idioot !!!!

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Ik vind ook dat elk blank kind tenminste een zwarte pop moet willen hebben.
  Elk jaar een zwarte pop er bij zodat je op die manier het aantal blanke poppen geleidelijk kan terugdringen.
  Blanke poppen zijn van nature “Genderpoppen”.
  Hoe zit dat eigenlijk bij die zwarte poppen?

  Liked by 1 persoon

 19. Tom Hendrix zegt:

  Nederland, het begint steeds meer op een open inrichting te lijken, door toedoen van de “rode en goedmenskerk”. Kots ende braek!

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Ik vermoed dat Ellen, wat die poppen betreft, vast het oude verhaal heeft gelezen over een zigeuner die voodoo-magie bedreef en uit klei toen vier poppen met een verschillende kleur schiep. De eerste pop was wit, de tweede pop was zwart, de derde pop was geel en de vierde pop was rood. Het viel deze zigeuner toen op dat de blanke pop, ongeacht diens kleur, veel agressiever was dan de andere poppen en meer kwaad zou brengen over de andere drie poppen in de wereld en zelfs onderling. Maar zou Ellen als klein meisje vast ook niet een keertje een Barbie-pop hebben bezeten met verschillende kleuren haar? Wie weet heeft ze zelf gewoon een stijf poppengezicht waar de dwaasheid uit straalt!
  Even trouwens nog een vraag aan de webmaster: Wat zou u ervan vinden als Ellen zich opeens heel tegenstrijdig gaat gedragen en hierna zwarte poppen aan zwarte kinderen gaat verkopen? Naar ik hoop zijn deze zwarte kinderen (natuurlijkNIET Moriaantje zo zwart als roet!) absoluut GEEN racist!

  Like

 21. Witte kinderen die alvast met een zwarte pop slavernijtje moeten leren spelen om later aan de slavernij te doen zodat de zwarten daar vandaag, vooralsdan, alvast over kunnen gaan zeuren en herstelbetalingen eisen, manmanman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s