Europa´s kinderloze leiders slaapwandelen ons de catastrofe in

Screenshot_49

“Narcissus” door Caravaggio (1598-1599)

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

Nog nooit waren er zoveel leidende, kinderloze politici als nu. Ze zijn modern, open en multicultureel en ze weten dat “met hen aan alles een einde komt”. Op de korte termijn beschouwd is de kinderloosheid een verademing, omdat de uitgaven voor een gezin wegvallen, er hoeven geen offers gebracht te worden en er is niemand die bezwaar zou kunnen maken over de consequenties in de toekomst. Een onderzoeksrapport van de Europese Unie stelt hierover toepasselijk vast: “Geen kinderen, geen probleem!

InselpresseGatestone Institute

Een moeder of een vader te zijn, betekent echter dat men werkelijk interesse heeft in het land dat men leidt. Europa´s belangrijkste politici echter laten geen kinderen na.

Werkelijk alle belangrijkste aanvoerders van Europa blijven kinderloos: de Britse minister-president Theresa May, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Nederlandse minister-president Mark Rutte en ook de Franse presidentschapskandidaat Emmanuel Macron. De lijst kan uitgebreid worden met de Zweedse minister-president Stefan Löfven, de Luxemburgse minister-president Xavier Bettel en de Schotse minister-president Nicola Sturgeon.

Europa´s aanvoerders hebben geen kinderen en daarom lijken ze ook geen redenen voor toekomstzorgen over hun continent te hebben. De Duitse filosoof Rüdiger Safranski schreef:

“Voor de kinderlozen verliest het bovengenerationele denken aan relevantie. Daarom gedragen ze zich ook steeds meer zo alsof zij de laatsten zouden zijn en zien zij zichzelf als het einde van de ketting.”

Douglas Murray schreef in “The Sunday Times”:

“Europa pleegt zelfmoord. In ieder geval haar leidende elite besliste tot zelfmoord. Het huidige Europa heeft slechts een gering verlangen naar reproductie, of in ieder geval de strijd daar om, ook al zou het maar tijdens een debat zijn.”

Murray noemde dit fenomeen in zijn nieuwe boek “The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam” een “existentiële civilisatorische moeheid.”

Angela Merkel nam de fatale beslissing de poorten van Duitsland te openen voor anderhalf miljoen migranten, om de demografische winter van haar land te stoppen. Het is geen toeval dat de kinderloze Merkel de “hartstochtelijke moeder” van de migranten genoemd werd. Het maakte Merkel blijkbaar niets uit dat de enorme toestroom van deze migranten de Duitse samenleving vermoedelijk voorgoed zou veranderen.

Dennis Sewell schreef onlangs in de “Catholic Herald”:

”Het is de idee van deze ´westelijke beschaving´, op grond waarvan de demografische paniek nog versterkt wordt. Zonder haar zou het antwoord eenvoudig zijn: Europa heeft geen reden tot zorgen als het gaat om het vinden van jonge mensen die de ouden tot aan hun levensavond moeten verzorgen. Er zijn genoeg jonge migranten die aan de deur kloppen, proberen over het prikkeldraad te klimmen, of in een notendop gaan zitten om onze kusten te bereiken. Het enige wat we moeten doen is hen binnen te laten.”

Merkel´s kinderloosheid weerspiegelt zich in de Duitse samenleving: 30% van alle Duitse vrouwen heeft volgens de statistieken van de EU geen kinderen, waarbij dit aantal met een universitaire opleiding 40% bedraagt. De Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, zei dat in het land “de lichten zouden uitgaan” als het geboortecijfer niet meer toeneemt.

Volgens een nieuw onderzoek van het Institut national d´études démographiques zal een vierde deel van alle in de jaren-70 geboren Europese vrouwen kinderloos blijven. Eén op de negen vrouwen die in 1940 in Engeland en Wales geboren werd, had op de leeftijd van 45 nog geen kinderen, terwijl dit onder diegenen die in het jaar 1967 geboren werden één op de vijf is.

De Franse politicus Emmanuel Macron wees de opvatting van de Franse president François Hollande af, volgens welke “Frankrijk een probleem met de islam” heeft. Hij is tegen het onttrekken van het staatsburgerschap aan Jihadisten en houdt er nog steeds, ondanks alle bewijzen van het tegendeel, aan vast dat de “Islamitische Staat” niet islamitisch is:

“Het probleem is niet de islam, maar bepaalde gedragswijzen die als religieus voorgesteld worden en daarna aan diegenen worden opgedrongen die deze religie uitoefenen.”

Macron predikt een soort multicultureel buffet. Hij spreekt van kolonialisme als een “misdaad tegen de menselijkheid”. Hij is voor “open grenzen” en wat hem betreft bestaat er, ondanks alle bewijzen van het tegendeel, geen “Franse cultuur”.

Volgens de filosoof Mathieu Bock-Coté is de 39-jarige, met zijn 64 jaar oude voormalige lerares getrouwde, Macron het symbool van een “gelukkige globalisering na de bevrijding van de herinnering van de verloren Franse roem”. Het is geen toeval dat “Manif Pour tous” ertoe opriep om niet op Macron als de “familie-vijandige kandidaat” te stemmen. Macron´s motto “En Marche!” belichaamt die geglobaliseerde elites die de politiek gereduceerd hebben tot een oefening, een gecontroleerde prestatie.

Daarom riep de Turkse president Erdoğan de moslims er ook toe op om “vijf kinderen” te krijgen, en ook islamitische imams roepen de gelovigen op tot het “verwekken van kinderen”: het gaat om de verovering van Europa. Islamitische racisten knutselen druk aan de botsing van de beschavingen in het midden van Europa, en ze omschrijven aandachtig hoe hun westelijke gastlanden langzaam in elkaar storten: zonder bevolking, zonder waarden en de eigen cultuur opgevend.

Met een blik naar Merkel, May, Macron en al die anderen – zitten deze racisten er werkelijk naast? Onze Europese aanvoerders slaapwandelen ons de catastrofe in. Waarom zou het hen ook storen wanneer aan het eind van hun leven Europa niet meer Europa zal zijn? Joshua Mitchell legt het in een essay uit:

“Ons ´zelf te vinden´ is ondertussen belangrijker dan ons een wereld te creëren. Want de lange ketting van de generaties voor ons heeft dat al voor ons geregeld. En laten we nu gaan spelen”.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Demografie, Eurabië, Europa, Genocide, Globalisering, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Europa´s kinderloze leiders slaapwandelen ons de catastrofe in

 1. Bob Fleumer zegt:

  Toen we in Nederland met 10 miljoen waren was er toch geen paniek, waarom nu wel?
  Er is iets verrot in de staat der Nederlanden. ( Vrij naar Shakespeare)

  Geliked door 1 persoon

 2. Hans zegt:

  Het eerste voorbeeld van een Macron islam moet op deze planeet nog gevonden worden. Ik vrees dat Macron de eerste en laatste is. Zoals er maar 1 achterlijke koran is er maar 1 achterlijke islam.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Moet op deze planeet nog gevonden worden? Nee hoor:
   NSB-leider Mussert trouwde met zijn 18 jaar oudere tante Rie.
   De vrouw van Kemal Atatürk schijnt óók veel ouder geweest te zijn, dan hij.
   In Frankrijk is nog minstens één ander geval bekend van een -gescheiden- lerares, die een relatie begon met een veel jongere leerling. Maar dat stel is door hun omgeving finaal kapot gemaakt en zij zette tenslotte de gaskraan open.
   En ga zo maar door. Het komt vaker voor dan we denken.

   Like

 3. Golden Girl zegt:

  Snotverdorrie klote Fransen Macron heeft gewonnen ,wat een volk ,Merci Frankrijk op naar meer moskeen , wat mankeren die mensen

  Like

 4. Edjan zegt:

  Tja, we slaapwandelen met zijn allen naar de verdommenis. Althans, toch zeker met 80% van het Europese volk. En het gaat nog steeds sneller. Uiterlijk 2050 is het afgelopen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Op zichzelf valt hier natuurlijk niets tegenin te brengen, maar toch vraag ik me bij dat soort onderwerpen steeds opnieuw af wat er nu eigenlijk de onderliggende conclusie van is.
  Dat men de westerlingen moet stimuleren, om weer meer kinderen te gaan maken?
  Dat kán immers niet meer in deze tijd!
  Er zijn terreinen, waar je als overheid áf moet blijven en dat geldt zéker ook voor geboorte-regeling.
  Nog afgezien van de gevallen, waarin het, met het oog op de gezondheid van de betreffende vrouw, onverantwoord is om steeds weer nieuwe zwangerschappen te eisen. Moslims trekken zich daar inderdaad niets van aan en laten hun vrouwen er rustig aan kapot gaan, maar dat weten wij intussen dus hopelijk beter.
  Het zou inderdaad heel erg zijn als zij inderdaad, juist dóór zich er niets van aan te trekken, de westerlingen als het ware zouden dwingen, hetzelfde gedrag te gaan vertonen en de westerse vrouw in het ergste geval zouden laten degraderen tot het niveau van hún vrouwen: Een aan huis gebonden sloof, kapót gebaard.
  De vrouw wederom als fokmiddel, dat mag gewoon niet gebeuren.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Trees
   Mijn vrouw en ik hebben 4 kinderen.
   Na nummer 3 hoefde het voor mij niet meer, maar zij wilde een dochter.
   Daarna raadde de gynaecoloog ons aan om het daar ook maar bij te houden.
   Oudste zoon (32) wordt, als alles goed gaat, over een weekje of 4 vader.
   En ik dus opa. 🙂
   Zijn vriendin is een echte moederkloek, dus daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven.
   Kortom; het hangt ook van het soort vrouwen af.

   Like

  • “Dat men de westerlingen moet stimuleren, om weer meer kinderen te gaan make n?
   Dat kán immers niet meer in deze tijd!”

   Dat is ook geenszins de opzet van Het Plan. Middels financiéle strafmaatregelen worden Westerse stellen gedwongen allebei te werken. Het nageslacht komt van de veelal ons Westerlingen hatende, gesubsidieerde import. Verdeeldheid zaaien en heerschen met de geit!

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Ras Hollander
    Wist ik al toen zij de pleuro invoerden, waardoor alles minstens 15% duurder werd.
    Ook dat vreselijke gepush direct daarna om je ondanks alles toch de molensteen van een hypotheek om je nek heen te laten hangen viel daarmee samen.
    Want vrouwen moesten en zouden hoe dan ook de arbeidsmarkt op, en het huis uit, worden gejaagd. Maar wij zijn er NIET voor gevallen. Wij waren namelijk al met elkaar getrouwd, en niet met de bank. En wat lachte ik sommige van die domme klojo’s, die zich tot aan hun nek in de schulden hadden gestoken en nu met een waardeloze hoop stenen in hun maag zaten, na de crisis van 2008 in hun gezicht uit.

    Ja, mijn vrouw is later ook wel gaan werken.
    Maar pas nadat de jongste van onze 4 kinderen 15 was, de derde een goede baan had en de 2 oudsten al het huis uit waren.
    En nog steeds geen hypotheek.
    Wel een mooie auto, maar die is helemaal zelf betaald.
    De hypotheekbanken hebben aan mij nooit verdiend en die smerige anti-christelijke plannetjes van de rooien en de liberalen om het gezin te ondermijnen doorzag ik tijdens Paars I al.

    Het is daarnaast ook al heel lang een persoonlijke policy van mij om nu juist bewust helemaal niets te kopen waarvoor reclame wordt gemaakt. Zodra er op TV, de radio, of in de krant ook maar enige reclame wordt uitgezonden of afgedrukt, of wanneer er ook maar enige reclame op het internet verschijnt, weet ik direct wat ik NIET ga kopen.
    Doen wij al meer dan 30 jaar.
    Zouden veel meer mensen moeten doen, want dat scheelt flink in de uitgaven.

    Telefoonterreur van callcenters, die je ook van je geld af willen helpen, wordt op de volgende manier aangepakt; veins interesse, laat ze de hele verkoopriedel afdraaien, ga overal op in, stel ze zoveel mogelijk vragen. En zeg op het laatste moment dat ze naar de pomp kunnen lopen en dat je er plezier in hebt gehad om hun tijd te verknoeien..
    Doe dat 2 a 3 keer en ze bellen je nooit weer.

    En op onze voordeur is een (al erg oude) sticker met;
    Wij stappen nergens naar over.
    Wij kopen niks.
    En wij zijn al bekeerd.

    Geliked door 1 persoon

 6. Gelukkig dat mijnheer Erdogan en andere moslimleiders hun volgelingen oproepen om minimaal vijf kinderen per gezin te reproduceren ,hierdoor wordt in ieder geval bij onze in slaap gevallen westerse samenleving abortus gecompenseerd en wordt in de toekomst de islam leidend in onze vervallen decadente samenleving ! Hierdoor krijgen wij in ieder geval een koekje van eigen deeg!Net zo als wij olie importeren krijgen wij nu ook de islam er gratis bij !Alleen de uiteindelijke rekening moet nog betaald worden!Kerken sluiten en moskeeën worden geopend!Wie zwijgt stemt toe!!

  Like

 7. Het zijn suïcidale wezens die hun eigen zelfvernietiging heel, heel langzaam willen beleven en dit kennelijk samen met de de hele wereld vol met gewone boerelullenmensen die heel gewoon hun leven willen leven, kinderen krijgen, opa en opoe worden en dan de eendjes gaan voeren, willen doen. Het zijn mutanten en ik zeg u, de vlammenwerper d’r op zoals ze dat in die films over de Aliens doen. En dat wij er niet eentje mogen vergeten! En dat ze in de tussentijd allemaal wegens een razendsnelle woekering mogen hemelen, nou ja, hellen.

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  Kinderen hebben vereist heel veel verantwoordelijkheid. Als je kinderen hebt denk je aan hun toekomst en ook van het land waar je woont. Rutte heeft geen kinderen en sja dan is het anders dan mensen die kinderen hebben en aan de toekomst van hun kinderen denken en aan de toekomst van het land waarin deze kinderen opgroeien.

  De kinderloze politici kunnen veel babbels hebben maar weten niet waar over het gaat ……

  Like

 9. Dat weten ze ook niet ze zijn nergens bij getrokken geweest.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  ‘Des te meer een mens weet, des te minder (geen) kinderen’. Zou zomaar ingebakken kunnen zijn!

  Geliked door 1 persoon

 11. BertG. zegt:

  Vind het onzin om te beweren dat wanneer je geen kinderen heb, je dus blijkbaar niks om de toekomst en de wereld geeft.
  Ze zullen vast wel bestaan, maar dat gaat niet voor iedereen op.
  Ik heb ze ook niet maar het maakt mij wel degelijk uit hoe de wereld er over 100 jaar uitziet.

  Dat is net zo iets als dat mensen met kinderen vaak beweren, dat wanneer je zelf geen kinderen hebt, je er ook niks over mag zeggen.
  Dat recht zou je pas hebben als je zelf kinderen zou hebt.

  Like

  • elisah zegt:

   Dat is inderdaad onzin Bert.
   Deze mensen hebben geen kinderen omdat ze alle tijd en energie gebruiken voor andere doelen. Kinderen hebben oa aandacht, tijd, energie en liefde nodig, dat hebben deze mensen niet, ze hebben amper tijd voor een partner, laat staan voor kinderen.

   Like

 12. Republikein zegt:

  De keuze is reuze, pluk de dag.

  Herhaling denk ik, is al geweest, edoch….

  Like

 13. Republikein zegt:

  Hoe laat begint Spoorloos eigenlijk?

  Like

 14. BertG. zegt:

  Jezus had ook geen kinderen en daar liepen ze ook allemaal achter aan.
  En je ziet het, hij gaf geen ene reet om de wereld.
  1 grote bende is het geworden.

  Like

 15. Pingback: Zwangere politica's. Trend of vooruitziende blik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s