Sabatina James: “Daarom wordt het antidemocratische ´islamisme´ niet consequent bestreden”

Screenshot_20

Sabatina James: “Vrije meningsuiting over de islam is niet meer gegarandeerd.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Sabatina James kent als voormalig moslima de islam beter dan welke westerse journalist of politicus dan ook. Ze is knap. Ze is geloofwaardig. Ze is charmant. En ze kent de islam beter dan iedere westerse journalist deze ooit zal kunnen kennen. Want Sabatina James was moslima, voordat ze zich tot het christendom bekeerde. Ik ken haar goed. Ik heb veel met haar gepraat. En ze heeft me verteld wat ze in Pakistan, in de madrassa´s, de beruchte islamscholen, meemaakte: ononderbroken opvoeding tot haat tegen “ongelovigen”. In het christendom vond ze uiteindelijk die god die ze in Allah niet kon vinden; een god van de liefde en barmhartigheid.

Michael Mannheimer Blog

Hoewel ze bijna alle belangrijke staatsmannen en hoofdredacteurs kent, ketsen haar waarschuwingen voor de islam op hun agenda af

Ze is wereldwijs bekend – en al te gast geweest in bijna alle westelijke staatstelevisiezenders. Ze kent veel westerse presidenten, sprak in het Duitse parlement voor de verzamelde parlementariërs, kreeg een audiëntie bij de paus – en ze is een graag geziene, want fotogenieke en charismatische gast in talkshows. Ze kent de meeste hoofdredacteurs van westerse media – die erom twisten om zich met zo´n aantrekkelijke vrouw in het openbaar te tonen.

Sabatina James heeft dus enorme invloed op vooraanstaande personen van de westelijke wereld. Maar hoe groot haar invloed ook mag zijn (ze spreekt altijd duidelijke taal en vooral gefundeerd over de islam) – haar boodschap lijkt niet aan te komen in de koppen van deze “elites”.

“Wiens brood men eet, diens woord men spreekt”

Want deze zijn een hoger doel verplicht dan de waarheid: het doel van de New World Order (NWO), namelijk om de staten te ontbinden, voor een wereldwijde massamigratie te zorgen – en de islam wereldwijd te verbreiden.

Ze worden door mensen zoals Soros of landen zoals Qatar gefinancierd – zonder wier donaties veel politici en journalisten zich hun Porsches en BMW´s niet langer zouden kunnen veroorloven. Want ze verraden hun eigen cultuur en hun eigen volkeren volgens het oude principe: “wiens brood men eet, diens woord men spreekt”.

(Michael Mannheimer)


Sabatina James bij “Phoenix-TV”: Daarom wordt het antidemocratische ´islamisme´ niet consequent bestreden

De radicaalislamitische-terroristische scene in Duitsland is volgens informatie van de president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, de laatste tijd duidelijk gegroeid. Maar waarom een kritische uiteenzetting met de islam in Duitsland überhaupt niet gewild is, legt de tot het christendom bekeerde Pakistaanse Sabatina James uit.

Inmiddels worden er 1600 personen tot het radicaalislamitisch-terroristisch potentieel gerekend, “Epoch Times” berichtte. Nu roept de minister-president van de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt, Holger Stahlknecht, op tot een debat over de islam.

Maar om kritisch over de islam te discussiëren, is niet eenvoudig, want islamcritici worden maar al te vaak met de dood bedreigd. Ook Sabatina James, mensenrechtenactiviste en islamcritica, die haar naam veranderde toen ze in het slachtofferbescherming programma van de politie kwam. Daarin werd ze opgenomen, omdat ze door haar familie met de dood werd bedreigd toen ze de islam verliet. Nu wordt ze bedreigd, omdat ze openlijk de islam bekritiseert.

“Vrije meningsuiting over de islam is niet meer gegarandeerd”

In januari had ze een ontmoeting met de journalist en programmaleider van de zender “Phoenisx”, Michael Hirz, om te praten over de actuele situatie in Duitsland in verband met de islam en de vluchtelingencrisis.

Wat was er sinds hun laatste ontmoeting vier jaar geleden veranderd? Ze zou zich nu in Duitsland nog minder vrij kunnen bewegen dan vier jaar geleden, zegt ze direct. “Ik ben naar Duitsland gevlucht om hier mijn mensenrechten als vrouw waar te nemen en ik stel vast dat dit hier ook niet meer echt gaat, omdat onze regering ook de daders verwelkomt, zegt de Pakistaanse van geboorte. Vrije meningsuiting over de islam zou in Duitsland niet meer gegarandeerd zijn.

De meerderheidsislam zou niet vreedzaam maar radicaalislamitisch zijn. “De islamitische statengemeenschap OIC heeft een eigen mensenrechtenverklaring uitgebracht, waarin duidelijk staat dat vrouwen en niet-moslims nooit juridisch gelijkwaardig mogen zijn”, zegt de bekeerde christin. Verder zou er in staan dat “alleen moslims mensenwaarde hebben en dat alle mensen een mensheidsfamilie vormen, die zich ion de onderwerping aan Allah bevindt”.  Dat zou betekenen dat alleen de moslims de mensheidsfamilie vormen en dat er alleen mensenrechten onder de sharia zouden bestaan, aldus James. In deze statengemeenschap zouden zich 56 landen bevinden die deze mensenrechtenverklaring erkennen. En precies dat zou de meerderheidsislam zijn.

“Wie vrouwen betast, homo´s slaat, Joden pest en christenen aanvalt, is geen bescherming behoevend slachtoffer”

In 2015 heeft de activiste een boek gepubliceerd, waarin ze waarschuwt voor een sharia in Duitsland en ook voor de gevolgen van onze tolerantie.

Jaren geleden richtte ze een vereniging op die vrouwen moet helpen die vluchten voor een gedwongen huwelijk en die, net als zij, tot het christendom bekeerd of atheïstisch geworden zijn. Ook diegenen die, net zoals zij zelf, door hun families met de dood bedreigd worden, dienen hier bescherming te vinden.

Over de vluchtelingensituatie in Europa zegt ze: “Integratie kan alleen maar bij diegenen lukken die geïntegreerd willen worden. `wie vrouwen betast, homo´s slaat, Joden pest en christenen aanvalt, is geen bescherming behoevend slachtoffer dat in ons land hoort, maar dat is een radicaalislamitische dader die daar naartoe teruggestuurd moet worden waar hij dat geleerd heeft.” Dit duidelijke signaal zou aan moslims moeten worden afgegeven, daarvan is ze overtuigd.

James vindt dat we momenteel “in een heel erge meningsdictatuur leven”. Mensen zoals Pierre Vogel zouden hun propaganda mogen bedrijven en tot stenigingen mogen oproepen zonder dat er iets zou gebeuren – anderzijds zouden journalisten heel snel worden ontslagen wanneer zij een smiley onder een statement zetten, waarbij ze een toespeling maakt op de voormalige journalist van de “Welt”, Matthias Matussek.

Radicale islamieten als bondgenoten en zakenpartners

Ze zou er steeds opnieuw over nagedacht hebben waarom het antidemocratische “islamisme” niet consequent bestreden zou worden en kwam daarbij steeds opnieuw tot het antwoord dat de radicale islamieten bondgenoten en zakenpartners zouden zijn – Erdoğan, Qatar, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten – “wellicht hebben de economische belangen voorrang boven de democratische wil van de samenleving”, denkt James.

Ze zou geen enkel begrip hebben voor de ongelijke behandeling van islamitische en christelijke vluchtelingen. Ze zou voorbeelden kennen waar gewelddadige radicale islamieten in Duitsland niet vervolgd worden, hoewel ze christelijke vluchtelingen bijna zouden hebben doodgeslagen. De daders zouden in Duitsland mogen blijven, terwijl de christelijke vluchtelingen teruggestuurd zouden worden. In dat opzicht zou ze geen enkele illusie meer hebben.

Merkel´s medeleven zou een “leugen” zijn

“We halen een racistische en vrouwen-vijandige ideologie ons land binnen”, zegt James verder en bekritiseert daarbij de vluchtelingenpolitiek van Angela Merkel: “Ze spreekt van medeleven. Zolang echter de aanvragen van christelijke vluchtelingen uit islamitische landen regelmatig en systematisch worden afgewezen, is de bewering van medeleven volgens mij een pure leugen.”

En verder: “We hebben meermaals schriftelijk aan de Duitse regering gevraagd om christenen, die in islamitische landen vervolgd worden en van wie enkele familieleden zelf als dood zijn – geëxecuteerd werden – hier op te nemen.” Maar als antwoord kregen ze: “Er zou geen verband met Duitsland bestaan”.

James vindt dat deze hele vluchtelingencrisis opgebouwd is op leugens, bijvoorbeeld dat ze allemaal over Duitsland en Europa verdeeld zouden moeten worden. “Zolang de bondskanselier zelfs niet eens gevraagd heeft aan de islamitische statengemeenschap en de Arabische Liga om vluchtende moslims op te nemen, is de uitspraak dat ze allemaal hier opgenomen zou moeten worden gewoon een leugen.”

Teleurgesteld in de grote kerken van Duitsland

De van oorsprong Pakistaanse activiste zou er teleurgesteld over zijn dat de grote kerken in Duitsland tot nu toe niets voor hun geloofsbroeders ondernomen zouden hebben die werden aangevallen in asielzoekerscentra. De christenen zouden extreem wanhopig zijn, omdat het Westen doof lijkt te zijn voor hun problemen. “Ze worden op dit moment vernietigd door de ´Islamitische Staat´, het Oriëntaalse christendom is aan het uitsterven en er kraait geen haan naar.”

De huidige duistere situatie zou men niet kunnen verfraaien. “Als we de dingen vandaag zo zien zoals ze zijn, ook als ze duister zijn, en hieruit consequenties trekken, dan zou het een positieve zaak kunnen worden. als we echter alles positief zouden zien en alles ontkennen, dan zou het een echt negatieve zaak worden”, is haar antwoord aan al diegenen die haar ervan beschuldigen dat ze niets positiefs te vertellen zou hebben.

Bekijk hieronder het complete interview met Sabatina James:

 

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Sabatina James: “Daarom wordt het antidemocratische ´islamisme´ niet consequent bestreden”

 1. Marlies zegt:

  Het interview met deze vrouw alsmede het interview met Wim van Rooy geven zelfs de domste goedmensch een uitstekend beeld van wat de islam eigenlijk is.

  Like

 2. tjonge zegt:

  wel een lekker wijf maar ondanks haar totale ware woorden hou ik altijd een dubbel gevoel bij een afvallige van de religie van het kwaad maar tot christen bekeerd iemand…..

  Geliked door 1 persoon

 3. louis-portugal zegt:

  Er is maar EEN oplossing en dat is dat AFD, Front National, PVV, Front van Baudet enz. veel sterker moeten worden.
  Dat gaat ook gebeuren maar het wordt steeds moeilijker om de foute zaken terug te draaien.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat het FvD van Baudet betreft: Mijns inziens kan dat nog eens in dit rijtje worden opgenomen, zodra Baudet dat onbegrijpelijke gehengel naar “een goede verstandhouding met Turkije” laat varen. Eerder niet.

   Like

   • BertG. zegt:

    Vergeet ook niet dat hij motie van de PVV weigerde te steunen om de grenzen te sluiten.
    Het is voor mij onbegrijpelijk dat de man met een paar opmerkingen zo populair geworden is.
    Misschien moet ik ook maar een partij beginnen, ik ben ook wel goed in rake opmerkingen te maken.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, je ziet het: Zelfs níer zijn er nóg lieden, die ‘m desondanks zien zitten. Of die Buma ineens waarderen omdat hij toevállig de hersenspinsels van het Klavertje vier niet mer kan volgen….
    Ik denk er het mijn van, maar dat houd ik maar even vóór me.

    Like

 4. Erik zegt:

  Sabatina zegt het zeer helder met een gezond verstand hoe de islam de democratie ondermijnd en dat vele niet islamisten die toch de democratie zouden moeten onderhouden en beschermen zich ondemocratisch opstellen tegen mensen die kritiek hebben over een ondemocratische ideologie. Het kan dus volgens haar niet anders worden uitgelegd dat democratie ondergeschikt is aan het geld dat wordt verdiend aan de islamitische partners zoals Qatar, AE en de Saudie’s.
  Iets dat ook hier niet bekritiseerd mag worden daar de handel boven de mensenrechten gaat, ja boven de rechtstaat en haar grondwetten.
  Wij weten nu toch wel dat het wetboek van strafrecht er slechts is voor de plebs, plubliek, people of hoe je noemen wilt, niet voor de boven ons verhevenen arogantie op geld en macht belustigen uitbuiters.
  Voor de verhevenen is er het civilrecht waar met handjeklap geschillen worden beslecht, zij zijn “to big to fail and to big to jail”, het netwerk van verstrengeling die door hun macht gecorrumpeerd zijn, zoals wij weten corrumpeert macht altijd en die corruptie trekt aan de touwtjes der poppetjes, der plebs die slecht ter meerdere glorie hunner macht dient als slaaf.
  Als wij blijven geloven in Jan Klaasen en Katrijn, in een leugenstaat met scenario van links en recht, van goed en kwaad, van humaniteit, zullen we nooit zien dat juist deze woorden niet de lading dragen die zij betekenen.
  Als wij niet zien hoe wij met juist dit scenario, dat moedwillig zo gecreëerd met een verdeel en heers tactiek , dan blijven we tegenovergestelde en dat is nu juist de bedoeling van de verhevenen.
  Als wij niet zien dat de haat tegenover links en recht hun gereedschap is, en er zijn vele gereedschappen waarmee ze ons verdelen, zal hun macht steeds sterker worden.
  Als wij niet zien dat er door het beleid van de afgelopen eeuw wel een Le Pen, een Wilders, een Fortuyn moest ontstaan en dat dat ook juist de bedoeling was.
  Als wij niet zien dat door resolutie 1743 en de afspraken met de oliestaten er moedwillig miljoenen mohammedanen hierheen werden gehaald om ons een vijand te geven, net zoals Hitler het volk een vijand gaf om de aandacht van de werkelijke agenda af te leiden, dan gaan we ten onder in een mythe die voor ons de plebs is gecreëerd.
  Het Grootte Spel dat zal voeren tot een Wereld Orde die zeker niet nieuw is, wat ze ons graag doen geloven want het bekt zo lekker, draait ons al zo lang een rad voor de ogen dat we ziende blind en hoorende doof zijn geworden.
  Wakker worden in een nieuwe droom is wat de werkelijkheid ons tegenwoordig biedt, wie achter de sluiers van de wereldstaat kijkt en daar over naar buiten brengt is zijn leven niet zeker.
  Laten we ons niet vergissen Het Spel zal gespeeld worden, rest slecht de vraag of wij ons laten leiden of dat wij spelbrekers worden, ik denk dat vele liever blijven zwelgen in onze illusie van rechtvaardigheid, van asociale media, van democratie, van geluk en lekker op vakantie.
  Breek uit de bubbel van de matrix die ond gevangen houd in het web der illusie van vrijheid.
  Ik zeg het nog maar eens, democratie is een poppekast waar wij niet aan de touwtjes trekken docht slecht bespeelt worden met krankzin en leugens, waar de plebs hun geluk alleen dan vinden als men gedrogeerd is met de religie van linkse kerk, door media en staat onze hersens ingepompt.

  Ik zou hier een boek van vol kunnen schrijven, en dat moet ik dan ook maar eens doen.

  Fijne zondag allemaal.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   TOCH blijft het “beangstigend” als je al die 100-duizend/miljoenen idioot-gelovigen rond zo’n aftands kalkzand gebouwtje ziet zwijmelen.
   Nu zelfs met voegen van goud en geplaveisd met duur natuursteen.
   Nauwelijks 60 jaar geleden pure armoe.
   Een plankier over het zand gelegd, de palen waaraan de kamelen geparkeerd werden nog nauwelijks weg en dan die zonneschermpjes.
   Armoedig van goedkoop schapenwol….
   MECCA Anno 1960

   Nu alles blink en [klater’]goud.
   Daar kan zo,n eenvoudig St pietersplein van de Paus niet tegenop.

   Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ons grootste probleem is het verraad van binnen uit !

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 10.08. uur. Dat ben ik volledig met U eens, koddebeier. Het artikel is 100% naar waarheid. Maar deze waarheid, over de perverse, wrede ideologie der islam, wordt door liberalen, socialisten, sociaaldemocraten, en christendemocraten ONTKEND!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s