“Vluchtelingen”propaganda in het Neanderthal-museum

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Een voorbeeld voor de zegeningen van de migratie laat de actuele tentoonstellingsposter van het Neanderthal-museum in Mettmann, Nordrhein-Westfalen, zien. Bovenstaande foto werd op 11 mei 2017 naast de ingang van het museum gemaakt. De boodschap van de poster is duidelijk: Wat zijn nou een paar Turken, Syriërs en consorten tegen 2 miljoen jaar migratie. Daarom altijd blijven glimlachen, het zal wel goed komen, net zoals op de poster. Rest alleen nog de vraag: hebben in de grijze oertijd de autochtone oermensen de nieuwe oermensen ook teddyberen toegeworpen?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Vluchtelingen”propaganda in het Neanderthal-museum

 1. koddebeier zegt:

  NEE, Waarschijnlijk sloegen ze hen met knuppels de schedel in !!!
  Wat aantoont dat ze toen meer verstand hadden dan nu !!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Ik heb het gelezen en het is éen groot, propagandistisch pamflet.
  https://www.neanderthal.de/de/sonderausstellungen.html
  Het is ook geschiedsvervalsing zoals we gewend zijn van feministes en andere linksen. Links heeft al lang de wetenschap opgeofferd op het altaar van de politieke correctheid.

  Ook heb ik een glimp gezien van het euro-songfestival. Op de achtergrond stond: “celebrate diversity”. Ja, er valt heel wat te vieren. Het kopvoddenvolk migreert hierheen op zoek naar voedsel en grondstoffen. Heel normaal. Het reeds aanwezige volk gaat meteen op zijn rug liggen met de pootjes omhoog en geeft zijn geld en vrouwen af. Is al zo vaak gebeurd. Na 100 jaar is het geld op en trekt het kopvoddenvolk maar weer eens verder. Niets aan de hand. Vier de diversiteit.

  Liked by 2 people

  • Republikein zegt:

   Nou breng je me in verwarring Edjan, met je vier de diversiteit.
   Waarschijnlijk bedoel je vierde diversiteit, tenslotte won een kreupele met een soort opzeggedicht de Ode van de Vreugde.
   Dit was inderdaad het minst slechtste van op zeer laag niveau staande evenement waar de goegemeente naar hart en ziel naar uitkeek, men heeft gekregen waaar naar verlangd werd.
   Ikzelf vertoefde in de vierde dimensie want wij zeggen enkel: de vierde dimensie is heel nabij.

   Wat betekent ‘heel nabij’? Aangezien onze opvatting over tijd verschilt van die van jullie is het moeilijk om een tijdsbasis van vergelijking te vinden.

   Wanneer je in de vierde dimensie zal zijn, dan stelt men zich die vraag niet meer. Je zal beseffen dat het zo ver is, door je eigen handelwijze, door alles wat zich rond jou zal
   afspelen.
   Time has come.

   Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Even mezelf beantwoorden, niet omdat het moet maar omdat het kan.

    Gisteravond was ik weer terug in Nederland na een wederom bijzonder geslaagde negende Wholly Science Week in het Duitse Sauerland. Ik had echter weinig zin om gelijk aan het werk te gaan. In plaats daarvan heb ik daarom maar weer eens naar het Eurovisiesongfestival gekeken. Naast het feit dat het een man is gelukt om op het podium in alle rust en vol in beeld zijn ontblootte achterwerk te tonen aan een publiek van naar schatting 250 miljoen kijkers was het belangrijkste voor mij de woorden die de Portugese winnaar aan het einde sprak, voordat hij zijn lied nogmaals zong (dit maal samen met zijn zus). Hij zei namelijk dat zijn winst betekende dat de mensen klaar zijn met “fastfood”-muziek gemaskeerd door allerlei “vuurwerk”. Zijn boodschap was: breng de muziek weer terug naar haar essentie, en dat is het beroeren van ons gevoel. Daarmee uitte hij in mijn ogen niet alleen kritiek op al die ontzielde popmuziek waarmee bijvoorbeeld 3FM de ether 24 uur per dag vervuild, maar ook op de wijze waarop dit liedjesfestival eigenlijk al 70 jaar lang wordt misbruikt door de politiek. Doorgaand op dat laatste vond ik het veelzeggend dat Israël bij de puntenuitdeling bekend maakte te stoppen met deelname. Volgens mijn interpretatie van de eindtijdprofetie van Daniël begint volgend jaar de derde wereldoorlog in en rondom Israël. Is dat misschien de reden waarom Israël nu al weet er vanaf 2018 niet langer bij te zullen zijn?

    Lees verder of ga anders verder met snurken, Max deed het ook vanmiddag, wilde 2 auto’s passeren in een bocht zonder bekeuring eraf gekomen.
    Op Pateo.nl.

    Liked by 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Republikein. Je kunt de wereld pas echt begrijpen, wanneer je jezelf echt kent. Daarom legden bijvoorbeeld ook de Oude Grieken zo de nadruk op het vergroten van zelfkennis. Zelfkennis vormt dan ook het hart van Wholly Science, wat de helende hereniging is van waarachtige Wetenschap en zuivere Spiritualiteit. In het Oude Griekenland en ook het Oude Egypte (genaamd Khemit) waren Wetenschap en Spiritualiteit twee zijden van dezelfde medaille, maar in de achttiende eeuw zijn in Europa beide zijden uit elkaar getrokken. Als gevolg van deze onnatuurlijke scheiding brengen de universiteiten sindsdien onwaarachtige wetenschap, en verkondigen de religies onzuivere spiritualiteit. Johan Oldenkamp heeft er echter zijn levenswerk van gemaakt om beide zijden weer te herenigen tot één medaille. Deze helende hereniging heeft hij ‘Wholly Science’ genoemd, oftewel de Heelige Wetenschap van het Geheel. Heelig (of Heilig) en Heel betekenen dus eigenlijk hetzelfde, en dat geldt ook voor ‘helende’ en ‘heeligende’ (of ‘heiligende’) werking van Wholly Science.

    Tijdens de Wholly Science Week leert iedere deelnemer zichzelf beter kennen via de volgende zeven complementaire zelfkennismethoden:
    http://www.pateo.nl/HTML/NL/Agenda/WhollyScienceWeek09.htm

    Liked by 1 persoon

 3. Bas zegt:

  200.000 Jaar geleden ving een asielzoeker zijn eigen gratis maaltijd kip in het oerwoud,, daar had niemand last van. Nu moet de gastheer voor hem werken, waarna de kip door Merkel verplicht wordt opgedeeld.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Bedankt voor je reactie Edjan, ennuh, bij de weg, toevallig ook nog fan van Siegfried Bok?
  The late Bok zeg maar.
  http://wetenschapeindtijd.blogspot.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s