“Vluchtelingen” opnemen? Tsjechië laat zich niet chanteren en betaalt liever straf aan de EU

Screenshot_120

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Tsjechië wil niet meedoen aan het opnemen van “vluchtelingen” in de hele EU, vooral om veiligheidsredenen. Dan helpen vermoedelijk alleen nog sancties? Eens kijken hoe snel ze dan weer op het rechte pad terugkeren? Vergeet het maar. Tsjechië laat zich niet door de EU chanteren en betaalt liever een boete. Deze boete, die kan oplopen tot tientallen miljoenen, is in vergelijking met de geïmporteerde problemen en levenslange uitkeringen peanuts.

politikstube

Een blik op Duitsland volstaat hoeveel miljarden dit kost en hoe de criminaliteit toeneemt, om maar te zwijgen van de binnengekomen ISIS-strijders of andere terreurondersteuners. Men zal de houding van Tsjechië moeten accepteren, ook omdat deze over het algemeen overeenkomt met die in Oost-Europa bij regeringen en de bevolking.

[…] “Het is simpelweg onze visie niet dat er vluchtelingen naar Tsjechië komen, en dat vooral om veiligheidsredenen”, zei minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovanec voor het begin van de vergadering van de ministers van Binnenlandse Zaken in Brussel.

Praag houdt volgens informatie van de sociaaldemocraat rekening met een boete van tot tientallen miljoenen euro´s als het land een eventuele aanklacht door de Europese Commissie voor het Europees Gerechtshof zou verliezen. “Dit systeem van verplichtende quota werkt niet en het zal niet werken”, zei Chovanec.

“We spelen er een spelletje om. Wie 20 mensen opneemt en wie 12 – diegene die er 20 opneemt, is de goede, en diegene die er (zoals Tsjechië) 12 opneemt, is de kwade”, bekritiseerde Chovanec. Hij zou blijven vasthouden aan grondige veiligheidscontroles van alle kandidaten die voor hervestiging in aanmerking komen. […] Bron: t-online.de

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Midden-Europa, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Vluchtelingen” opnemen? Tsjechië laat zich niet chanteren en betaalt liever straf aan de EU

 1. Jean zegt:

  “Vluchtelingen” opnemen? Tsjechië laat zich niet chanteren en betaalt liever straf aan de EU??????
  Waarom zouden de Tcjechen straf resp. boete moeten betalen???? Ze doen toch enkel aan “bescherming” van eigen volk en eigen normen & waarden?
  De Tcjechen kunnen beter in koor zingen richting bende in Brussel “jullie kunnen ze kussen” want die bende in Brussel, lees: EU misdaadorganisatie, brengt enkel ellende en overlast binnen en pleegt enorme roofbouw voor persoonlijk gewin en dat is voor 100% tegen onze zin, Europa is al voor 85% helemaal de vernieling in gedreven door parasieten en “DAT MOET STOPPEN”.

  Geliked door 2 people

 2. Marian zegt:

  Groot gelijk van Tsjechië, ze niet hun zin geven.

  Geliked door 2 people

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat Tsjechië; de middelvinger geeft; aan de EUSSR.

  Geliked door 2 people

 4. verstandige mensen die Tjsechen ; en op termijn is een boete betalen goedkoper dan langdurige extra kosten van immigranten

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Beter zou zijn om uit de EU te stappen…
  We hebben die hele ongekozen kliek in
  Brussel en Straatsburg niet nodig.
  Hang ze maar op, en vergeet Rutte niet.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik heb respect voor de houding van de Tsjechen. Niet zwichten voor dreigementen!
  Brussel mag zich wel eens bezig gaan houden met wat er in het Schengen-verdrag staat, en daarnaar gaan handelen.
  De Europese binnengrenzen moeten verdwijnen, maar dan moeten de buitengrenzen streng worden bewaakt (Frontex). Dat staat o.a. in het Verdrag van Schengen.

  Nu Brussel dit volledig aan zijn laars lapt, kunnen de ‘leiders’ daar niet klagen dat er landen zijn die om veiligheidsredenen hun deuren dicht houden. Als je niet nakomt wat je belooft is dit wat er van komt! Landen bewaken zelf hun grondgebied, plus haar burgers. En zó hoort het ook!

  ‘Brussel’, geef de landen die zich exact houden aan het Verdrag een bonus, in plaats van een bestraffing! Maar dat is zeker teveel gevraagd..?
  Jullie moeten je kapot schamen met je dreigementen!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s