FOTOSHOPPER: “Zelfislamisering” . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Dhimmitude, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op FOTOSHOPPER: “Zelfislamisering” . . .

 1. Marian zegt:

  Ja zo kan het natuurlijk ook als je niet goed bij je hoofd bent. Dan moet je toch wel erg mesjokke zijn.

  Geliked door 3 people

 2. Golden Girl zegt:

  hoe is deze mejuffrouw destijds door de beoordelings test heen gekomen?
  jonge dame, kijken of je nog een grote glimlach hebt als je eens nog de enige blanke in dienst bent en je mede agenten zich op het uur X zich massaal tegen je keren, ga het eens in Oostenrijk doen, die president wil tzt dat daar de vrouwen zich aanpassen aan de kopvodden gekte

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisabeth zegt:

  Hoe krankzinnig moet je zijn om als Nederlandse vrouw een kopvod vrijwillig te dragen dat voor vrouwen onderdrukking staat. Is dat mens wel capabel om agente te zijn of werken er meer idioten daar bij de politie? Zouden die agenten toch worden geselecteerd op hersenloos bevelen te volgen, volgens mijn inzicht is dat wel degelijk zo. Land verraadster en voorstandster voor vrouwenonderdrukking. Met andere woorden; klotewijf.

  Geliked door 3 people

 4. Lis zegt:

  De term fotoshopper vind ik nog teveel eer. Deze ‘politieagente’ heeft bewust de wet overtreden. Zij is geen haar beter dan een agent die steelt, anderen mishandelt of gestolen spullen koopt. Zij hoort direct ontslagen te worden. En ze is een landverrader.

  Geliked door 3 people

 5. Johan zegt:

  Wat is die Andrea prins toch een afgrijselijke huppelkut. En dat noemt zich onze politie ?

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   Johan, dat is een huppeldoos , is er zo eentje die met een spandoek staat wees welkom, en naar Apeldoorn is gegaan poosje terug om met die mafklapper dozen te gaan staan zingen

   Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Verraadster!! Bah!!

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Die achterlijke islam wordt door de mutsen van het hersenloze linksvolk nu eenmaal beschouwd als iets ‘reins’, iets moois, iets wat je zélf ook moet gaan ‘doen’, zo heerlijk ‘halal’. Pas met een hoofddoek hoor je er helemaal bij en laat je zien hoe ‘vrij’ je bent.
  Dom volk!

  Geliked door 2 people

 8. Geliked door 2 people

 9. Hendrik M. zegt:

  Een smerig wijf wat heult met de islam, niet neutraal, waarschijnlijk zo’n excuustruus, aangenomen omdat het op een vrouw lijkt.
  Het uniform onwaardig, geval wat ontslagen dient te worden.

  Geliked door 2 people

 10. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2017/05/21/vrouwen-hoofddoekje-steeds-vaker-slachtoffer-discriminatie/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

  Vrouwen met hoofddoekje steeds vaker slachtoffer discriminatie’
  ‘Moslima met hoofddoek moet gewoon minister-president kunnen worden’

  Geliked door 2 people

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Het bevalt me niet. Hoe langer ik naar die kop kijk, hoe meer ik de indruk begin te krijgen dat deze “agente” een niet reinrassige mischling is. Dat is dan gelijk de verklaring voor haar gehandicapte geest.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Dagelijks worden geconfronteerd met verraad vanuit de autochtone Nederlandse samenleving, deze nieuwe NSBers van meestal linkse huize proberen onze vrijheid, vrijheid de van meningsuiting en onze cultuur te vernietigen of op z’n minst te beschadigen.
  We kunnen dit niet tolereren en dienen deze mensen op te sluiten en hun Nederlanderschap te ontnemen !

  Geliked door 3 people

 13. Steven zegt:

  Het is gewoon weer een begin van het doordrukken van iets…niet meer en niet minder!

  Like

 14. abouneenee zegt:

  De naïeve uitstraling van Andrea, glunderend dat ze ook onder het islamitische juk aandacht mag trekken, plaatst toch vraagtekens bij hoe dit vrouwspersoon ooit door de psychologische tests bij de politie heen kon komen. Agenten in Nederland zijn geen agenten meer, het zijn steeds vaker vloggers en mensen die hopen via de politie in de aandacht te komen. De overheid is de nieuwe springplank aan het worden voor mensen die desperaat zijn naar aandacht.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Wanneer dit is geaccepteerd in in Nederland en de rest van Europa, dan gaan de moslims zeggen dat het nog beter is een boerka te dragen voor de vrouwelijke bevolking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s