Amsterdam-Noord vol straatterreur en autobranden, gemeente geeft cursus straattaal

Screenshot_51

(Door: Annabel Nanninga)

Wijk al jaren wetteloos hell hole, voor respectvolle dialoog moet de burger straattaal leren

Als wij een hele naargeestige dystopische roman zouden schrijven over een ooit bloeiende stad, centrum van handel, kennis, kunst en vrijheid, die nu in diep moreel verval is door toedoen van kruiperige, laffe autoriteiten, dan nog kregen wij dit niet verzonnen.

Stadsdeel Amsterdam-Noord, sinds jaar en dag toneel van autobranden, vandalisme, autobranden, autobranden, mishandeling, autobranden, straatterreur, autobranden, autobranden, autobranden, intimidatie van bewoners, autobranden, criminaliteit, autobranden, autobranden, hangjongeren, autobranden, inbraken en autobranden, gaat nu eindelijk eens doorpakken op de al  jaren etterende criminaliteit en wetteloosheid  door overwegend allochtoon tuig EEN CURSUS STRAATTAAL AANBIEDEN aan bewoners.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, betutteling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Amsterdam-Noord vol straatterreur en autobranden, gemeente geeft cursus straattaal

 1. guusvelraeds zegt:

  Hoeveel subsidie schuift die cursus?

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Ik mis bij al deze ellende; weggepeste/weggevluchte autochtonen! 1000en zijn er. Denk maar niet dat de overheid naar je omkijkt!! Traumaties!!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Slnkse laffe honden nsb-gemeentes zijn de grafkanker voor dit land en het voorbeeld is duidelijk.
  Zolang al dat pvda addergebroed er niet uitgepleurd is zal er helemaal niets veranderen.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P: 17.30. uur. De PvdA is inderdaad een van de grootste veroorzakers van deze ellende. Wegkijken, is bij die club het hoogste goed geworden. Zoek het maar uit, “rood Amsterdam”, zak maar in de shit, die jullie veroorzaakt hebben.

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Annabel, Annabel
  jij ziet het en je zegt het wél
  waarmee ’t pleit nog niet is beslecht,
  maar ’t doet wél hunkeren naar ONS RECHT !
  .
  Jasterke
  .
  .

  Like

 5. anna zegt:

  nu het nationaal groot dictee Nederlands is afgeschaft krijgen we nationaal groot dictee straattaal (mocro)

  Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  Zwakzinnig stelletje idioten die linkse ratten !

  Like

 7. In de middeleeuwen was het zo dat bepaalde onhandelbare steden, waar totaal niets meer met de burgers te beginnen was, tot ‘vrijstaat’ verklaard werden, waar de landelijke overheid zich niet meer mee bemoeide en er ook vanuit de landelijke overheid geen geld of energie meer in gestopt werd. Zo had je ooit bijvoorbeeld de gemeente Vianen, een gemeente ten zuiden van de Lek en de gemeente Vreeswijk. Als je indertijd gezocht werd door de deurwaarder of politie voor allerlei rottigheid, kon en mocht je vluchten naar een dergelijke ‘vrijstad’ en zodra je al in ‘Vreeswijk’ gearriveerd was en je alleen nog maar de Lek hoefde over te peddelen, begon de ‘vrees te wijken’ dat je alsnog aangehouden en opgesloten zou worden in het cachot. Nu ook Amsterdam steeds verder en verder verloedert, zou je als Haagse overheid serieus kunnen overwegen om van 020 of Amsterdam ook een ‘vrijstad’ te maken, zodat de rest van Nederland geen last meer heeft van het aldaar aanwezige schorem. De weinige nette Amsterdamse burgers zouden dan in de 387 andere Nederlandse gemeenten asiel kunnen vragen en aldaar opgevangen kunnen worden. We draaien gewoon de klok gewoon 400 jaar terug.

  Like

 8. abouneenee zegt:

  A. Breure is onderdeel van de socialistische deep state die het evangelisme van oikofobie bejubeld. Waarom? Omdat hij of zij als linkse bomenknuffelaar, net als islamieten, is gehersenspoeld. A. Breure heeft toegestaan een fictief schuldgevoel op zich geprojecteerd te krijgen door alles en iedereen waar hij of zij ooit tegenop gekeken heeft. Eigenlijk zijn dergelijke pionnen meelijwekkend als ze van (lokale) politici de niet middelen (dus macht) krijgen om ‘sociale’ projecten te starten die de integratieproblematiek opnieuw in de schoenen te schuiven van iedereen die belasting betaald. Ambtenaren zien ook wel dat er een absolute weigering is van overlastgevers om zich aan te passen, maar zij achten het niet sociaal (lees: het past niet in de visie van hun linkse partij) om deze mensen, na tig keer aangesproken te hebben(?), dan maar in containerwoningen te plaatsen.

  Die woningen zijn natuurlijk duur, je hebt (grote) kans dat een rechter tegenwerkt en politie-inzet om de bedreigende boel een beetje bij elkaar te houden is toch ook zo was. Eens? Nou dan is de ‘oplossing’ simpel: de burger laat toch over zich heenlopen, dus die sturen we op cursus. Dat is bovenal niet zo kostbaar als een heel containerdorp.

  –Dat had de politiek moeten bedenken toen het onzalige idee werd uitgewerkt om in ruil voor fictieve cultuurverrijking het land te laten gijzelen door mensen die de hele samenleving duurzaam (het moet wel duurzaam zijn) ontwrichten.

  Like

 9. waarom kregen die allochtonen een Ned. paspoort?

  Like

 10. Joshua zegt:

  Schorem helpt schorem !

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  Straattaal zoals bij uitzendbureau Manpower waar je doekoe verdient bij sjouwen. Totaal van de pot gerukt die lui bij de gemeente en Manpower.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/nee_nee_nee_klm.html#comments

  Like

  • abouneenee zegt:

   Jij noemt het “totaal van de pot gerukt”, zij noemen het ‘met de tijd meegaan’. Zij haten zekerheden, zij haten rust omdat zij ontevreden zijn met de status quo en daarom gunnen ze niemand rust. Niemand lijkt blij te zijn met de status quo omdat er altijd wel iets meer moet en juist dát proberen ‘hogere machten’ in stand te houden. Men is bang dat er anders niets meer gebeurt, dat de economie zal instorten, dat het licht uit zal gaan… Die hogere machten willen kortom geen vrijheid. Tegelijkertijd is dat ook de reden dat Wilders steeds opnieuw tegen een glazen plafond stoot. Zover er in Nederland enige waardering is voor een echte democratie zal Wilders de volgende verkiezingen winnen ondanks de schijndemocratie van de valsemunters.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Geld is altijd de kwade genius.
  Zo speelde er vanavond een ploeggie uit 020 tegen een ploeggie uit Manchester.
  Het ploeggie uit 020 kostte 19 miljoen en die uit Manchester 315 miljoen.
  Kijk, dat kan je nooit winnen.
  Ziggo tegen de petrodollar etc.
  https://www.onetime.nl/sportsbetting/hoeveel-geld-betaalt-shirtsponsor-voetbal-links-en-fotos
  De ballen folks.

  Like

 13. de catastrofale effecten van de niet-beargumenteerde immigratie worden steeds duidelijker

  Like

 14. Reeds in 1982 werd ik politiek aktief, ik kreeg groot gelijk en desondanks word ik al 35 jaar uitgescholden. Nota bene door je eigen volk. Mag ik ff kotsen !

  Geliked door 1 persoon

 15. karton zegt:

  De gemeente geeft de autochtone bewoners een cursus “straattaal”;
  de aldaar wonende buitenlanders krijgen een gratis cursus : Verkrachting , ná het slagen voor ’t examen krijgt men de gratis cursus : Moord & Doodslag, gevolgd door de cursus Onthoofden-Schieten & Wegwezen, indien men álle cursussen, incl. de cursus Plof-kraken, met goed gevolg heeft afgesloten en álle deel-certificaten heeft gehaald krijgen de cursisten, tijdens een feestelijke bijeenkomst o.l.v. de Wijkraad, deze keer aangevuld met de burgemeester van deze wonderschone stad, hun paspoort uitgereikt waaruit blijkt dat zij als volwaardig NL’er worden gezien én behandeld.
  Ná het uitreiken van dit felbegeerde “papiertje” trekt de horde voormalige analfabeten , zandbak- en holbewoners, in optocht door de stad, hierbij onverstaanbare klanken uitstotend, soms óók nog “Alie’s Snackbar” of “Alie’s Hakbar” roepend; onderweg álles vernielend wat maar enigszins te vernielen is, daarbij dapper ondersteund door de vrolijke klanken van het trompetterkorps van de Politie Amsterdam en het korps Marechaussee.
  Uiteraard is er géén vergunning verleend voor dit evenement, ’t betreft immers buitenlanders !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s