CARTOON: “Terrorisme”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op CARTOON: “Terrorisme”. . .

  1. Jean zegt:

    De bron van alle ellende ligt decadent te parasiteren in Brusselallabath, ze zijn te herkennen aan het logo EU, zij halen de ellendige troep binnen en wij zitten met de ellende en het geweld opgescheept.
    Laten we die EU troep eerst uitschakelen en dadelijk de grenzen sluiten en de aanwezige troep met grote hoeveelheden wekelijks afvoeren richting Afrikaans grondgebied, daar kunnen de kinderen lekker buiten spelen en kunnen zij werken aan de welvaart van Afrika.
    Zij blij dat ze thuis zijn en wij heel blij dat we ze kwijt zijn want wij zullen ze toch nooit tolereren in onze gemeenschap, wij walgen nl. van perversiteit en barbaars geweld en wij houden ons toch niet bezig met die achterlijke religieuze bullshit vanuit welke hoek de bullshit ook mag komen.
    O ja, de mosselketen gebruiken we voor varkens te kweken of ze worden gesloopt maar die kraaitorens gaan sowieso tegen de grond, hier gelden onze seculiere wetten en onze normen & waarden en nooit achterlijke smeerlapperij uit de grote zandbak.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie