Homo’s vanaf brug bekogeld met stenen

Screenshot_38

De Minstroom is een smal watertje met lage bruggen.

(Door: Berni van Unen)

Vier “jongens van veertien, vijftien jaar” hebben donderdagmiddag een bootje met drie homoseksuele mannen met stenen bekogeld, bespuugd en uitgescholden. Dat zegt de Utrechtse Ingeborg (ze wil niet dat haar achternaam wordt genoemd), die zelf lesbisch is, en het zag het gebeuren. 

Ingeborg is nog ontdaan. Met haar zoon van negen was ze aan het varen op de Minstroom, in de buurt van de Abstederdijk. Over het watertje liggen een paar lage bruggen. ,,Ik kwam een boot met drie homo’s tegen”, vertelt ze. ,,Die hadden het heel gezellig. Ik voelde aan mijn water dat dit niet goed zou gaan. Zeker toen ik vier rotjochies op een brug zag staan. De homo’s werden uitgescholden en bespuugd.”

Bij een volgende brug werden de mannen ook nog met stenen bekogeld. ,,Ik zag dat één van de jongens stenen had gevonden. Toen vreesde ik al het ergste. Het is een wonder dat niemand gewond is geraakt. Ik zag haat in de ogen van de jongens, heel eng.”

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, homofobie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Homo’s vanaf brug bekogeld met stenen

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  De origine van deze pestlijers word niet genoemd, zoals gewoonlijk maar het zal me verbazen als het geen maroccaans graftuig is.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   “Dit is niet normaal…!”
   Foute beoordeling van Utrechtse Ingeborg.
   Ze moet leren dat deze toestand zo langzamerhand in Nederland hoogst normaal te noemen is.

   Hoogste tijd voor echte actie…

   Liked by 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Als dat krapuul niet met naam of afkomst wordt genoemd dan moogt ge zeker zijn dat het getaande broeders betreffen . Indien het ene van ons zou zijn dan was het kot te klein en stonden de kranten er vol van

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Leuk Kampersrene.
    De Vlamingen zijn de schatbewaarders van onze Nederlandse taal.
    Zo ook hier het gebruik van het woord “getaande” naast “moogt” en “kot”.
    Alhoewel dit laatste woord afkomstig is uit het Frans.

    Like

 2. Claudia M. zegt:

  Dit neemt ernstige vormen aan! Wat die mevrouw al zegt; de haat in hun ogen. Ik heb het ook al een aantal keren gezien, het is inderdaad beangstigend!

  In wat een gaaf land leven we toch, nietwaar Rutte? Het wordt dagelijks gaver…

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Rugzakjes. Heeft die muts nou geen ander woord voor islamitisch tuig?
  Waarom neemt ze ze nog in bescherming ook.
  Meteen filmen en en op YouTube er mee zodat iedereen kan zien wat voor barbaren we in ons land hebben binnengelaten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vond ik ook. En trouwens, dat zal dan wel weer bekrompen zijn, maar…openlijk lesbisch en tegelijkertijd een zoon van negen……
   Achteraf pas van geaardheid veranderd, of de spermabank? Niet, dat het me op zichzelf kan schelen, maar ik vind het tamelijk rücksichtlos tegenover dat kind.
   Er kán tegenwoordig technologisch iets te veel en daarom dóen ze maar. En aan zo’n joch wordt niets gevraagd.

   Like

   • tjonge zegt:

    niet dat ik nou zo gek ben op potten of homo,s (maar heb er ook geen last van).
    maar leg mij nou eens uit wat het probleem is dat die jongen een lesbische moeder heeft ? en wat daar nou zo meedogenloos aan is ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Gevoelsmatig, ik geef het toe, maar volgens mij is is het natuurlijke tegenwicht vader-moeder voor een kind nog steeds het beste.
    Ja, zeg maar niets: Ik weet het: Mariska Orbán zei dat indertijd óók tegen Barbara Barend (bij P&W) en inderdaad moet ik toegeven, dat daar Bárend van die twee me weer het meest geschikt leek als moeder. – Maar dat kwam dan weer omdat het alternatief die trút Orbán was.
    Er spelen, met andere woorden, meer factoren een rol, toegegeven. Maar tóch zou ik als jongen liever een moeder èn een vader gehad hebben, dan twee moeders.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Er zijn heel veel mensen die er in hun huwelijk achter komen wat hun ware gevoelens zijn.Er zitten nogal wat aannames in je reactie.
    Ben ik niet van je gewend.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tinekevanschagen, 22.03u: Dan ben je dat maar niet, Tineke; ik geloof eerlijk gezegd ook niet, dat we op de wereld zijn om om altijd maar te doen/ te reageren zoals anderen van ons verwachten/gewend zijn.
    Zulke verwachtingen kun je ook maar beter niet van anderen hebben, want we zijn -als het goed is- geen machines.
    Ik vind het, zeker voor een jongen, gevoelsmatig ècht beter om een vader en een moeder te hebben, i.p.v. twee moeders. Daar hoef ik hopelijk niet over te gaan huichelen.
    Nog niet zo lang geleden namen homoseksuele stellen dat ook aan als vanzelfsprekende consequentie van hun relatie. Nu is dat echter ook alweer van tafel geveegd: Er moeten kinderen (kunnen) komen.
    Oké, maar verdiep je van tevoren dan ook héél goed, in wat dat voor die kinderen betekent. Ik zet daar mijn vraagtekens bij en dat mág ik hopelijk.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Geniet van deze “verrijking” !!

  Like

 5. Steven zegt:

  In Nederland maken ze zich liever DRUK om te zoeken naar opmerkingen die in de ogen van de elite duidt op ‘discriminatie of haatzaaien’
  Dat die KUT JOCHIES (waarschijnlijk MAROCS) stenen hebben gegooid naar homo’s…daar hoor je niemand meer over.
  Hadden blanken nu stenen gegooid naar moslims, dan was het vanavond nog op het 8 uur journaal gekomen, om te laten zien hoe er gediscrimineerd wordt door autochtonen..en dat het ECHT niet kan en aangepakt moet worden!

  Liked by 2 people

  • Marian zegt:

   Je hebt gewoon helemaal gelijk, Nooit wordt iets bij naam genoemd. Het zijn toch ook gewoon KUT MAROKKANEN. en niet anders. Hoe heet die arts ook al weer van de PvdA, Hij stond toen samen met Cohen toen hij het hier over had. Cohen zei; dat ze de boel bij elkaar moesten houden en die arts had het over DIE KUT MAROKKANEN. Hij is hier nooit voor vervolgt geweest. Maar Geert moesten ze zo nodig pakken.Stelletje LAMLULLEN.

   Like

   • Steven zegt:

    Rob Oudkerk…hehe…
    Als ze iets aan die overlast gedaan zouden hebben..dan had je ook niet zoveel mensen horen roepen “KUT MAROKKANEN”.
    En in plaats iets te ondernemen tegen overlast van deze kut jochies, worden ze aan alle kanten in bescherming genomen, wat nog meer irritaties opwekt!

    Like

 6. Steven zegt:

  Ik mag hopen dat straks de huizen van dit soort TUIG aan de beurt zijn.

  Like

 7. Edjan zegt:

  Slappe zoenposter in Rotterdam verscheurd. Bushokje vernield.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28255951/__Poster_zoenende_moslima_vernield__.html

  Aan het gorgelende nieuw-Nederlands te horen, betreft het weer eens onze diversiteitsvrienden.
  De Partij van de Mohammedanen is het er helemaal mee eens: EEN BLANKE MAN MAG GEEN MOHAMMEDAANSE VROUW ZOENEN! (omgekeerd mag wel van de imam van de PvdM)

  Like

   • Steven zegt:

    Hetzelfde is ook met sex. Een moslim vent mag alles pakken wat hij pakken kan…ze staan zelfs bij de hoeren voor de ramen. Maar wel hun zusjes en vrouwen in de gaten houden om te kijken wat ze buiten uitspoken. Het liefst houden ze die vrouwen binnen om contact met andere mannen te voorkomen..want stel je voor..straks rent ze WEG naar een ander…dan zit hij ZONDER….

    Liked by 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  En de slappe “baal hooi”, Rutte, zag dat het goed was. Dankzij deze klootzak, met zijn VVD, en de rest van de politieke verraders “van links tot rechts”, minus de PVV, gaat de ellende met deze moslimjeugd gewoon door.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Je gaat me toch niet vertellen dat dit licht getint tuig is geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s