‘Ik ben woedend en het gaat niet meer over, ik voel me radicaliseren’

Screenshot_35

Een gewapende agente patrouilleert bij het treinstation, Milton Keynes, Groot-Brittannië, 25 mei 2017

(Door: Jean-Marie Dedecker)

Jean-Marie Dedecker over de aanslag in Manchester: ‘Ik heb genoeg van deradicaliseringsriedels over teruggekeerde oorlogsmisdadigers en religieuze koppensnellers.’

De westerse wereld wordt met de regelmaat van de klok het slachtoffer van islamitisch geïnspireerd terrorisme. Dit jaar al voor de zoveelste keer.

Toch hebben onze leiders meer last van populismofobie dan van islamofobie. Ze vragen zich af waar die radeloze woede onder onze bevolking vandaan komt. Er is steeds meer energie nodig om de werkelijkheid weg te drukken.

Lees verder>>>
(h/t “biebie”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Populisme", "Religie van de vrede", Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Ik ben woedend en het gaat niet meer over, ik voel me radicaliseren’

 1. VarAway zegt:

  90% eens met dit relaas.
  Toch een “kleine” correctie.
  Pres.Trump verkocht voor $ 110 miljard aan wapentuig, geen 380!
  Terwijl de Messias en Nobel prijs voor de VREDE Hussein Barrack
  O.Soetoro Soebarka voor $ 150 miljard heeft verkocht gedurende
  zijn 8 jaar in het W.Huis.( aan S.Arabia )
  Ik heb NOOIT iemand horen protesteren.
  Of wel?
  Oh nee, hij was een apostel van de VREDE.

  Like

 2. Marc zegt:

  Radicaliseren is te laat, mijn beste Jean-Marie.

  Tenzij we vernietigingskampen willen inrichten (en dat willen we niet!), rest ons niets anders dan ons nationaal te hergroeperen op basis van onze waarden, taal, eventueel religie. Op basis van geschiedenis zal dat geen zin meer hebben: de westerse geschiedenis is al enkele decennia terug gediscontinueerd. Het cesuur dat dit geschapen heeft is inmiddels te groot om te lijmen.

  Met name de islamitische cultuur heeft uitgebreid aangegeven geen integratie, en al helemaal geen assimilatie te willen.

  Ons rest dan slechts om, na hergroepering, zakelijke afspraken te maken met het tal van geïmporteerde culturen, met name die van de islam. Dit zal raken op de eerste plaats aan territorium: waar wonen zij die niet willen assimileren, waar die dit wel willen.
  Verder raakt het culturele zaken als hoe voeding bereid is: niet-moslims moeten zeker kunnen weten dat hun voedsel niet-halal is. Ook het opnemen van vakantiedagen speelt een rol. Vakantieparken moeten westers, dan wel islamitisch zijn.

  Een speciale zorg is de rol van grote niet-islamitische immigrantengroepen als Surinamers, Molukkers, Oost-Europeanen. Mogen en kunnen wij ervan uit gaan dat zij de westerse leefwijze onderschrijven, daaraan deel willen nemen en assimilatie niet uitsluiten?

  Hoewel ik voor had willen stellen het westen van het land in te ruimen voor de toenemende islam, en dat moslims vertrekken uit het oosten en zuiden, speelt het probleem dat Duitsers en Belgen hun moslimmigranten juist langs onze grenzen huisvesten.

  Daarnaast zullen we als autochtone bevolking ons echt moeten buigen over een gerichte bevolkingspolitiek: vier kinderen per autochtoon stel is een minimum. De keuze om geen of minder kinderen te nemen zou als een verzaking aan de natie gezien moeten worden, en als zodanig veroordeeld en bestraft met financiële sancties.

  Like

  • Ingrid zegt:

   Wat een vreemd betoog.
   De islam hoort hier niet en moet verboden worden. Ik ga mijn land, mijn cultuur, mijn hele hebben-en-houden niet afstaan aan een stelletje onaangepasten die hier totaal niets komen brengen.
   Dat is de boodschap die we moeten uitdragen !

   Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Marc.
   Wat is er mis met ’n “vernietigingskamp”…?
   Voor IS-volgers die vrijelijk in de Schildersbuurt met hun lugubere zwarte doods-vlaggen mogen paraderen.
   En dit onder luide toejuichingen van alle inwonende zogenaamde “gematigde moslims”, die het helemaal eens zijn met alles wat er in de moskeeën aan haat over ons blanken wordt uitgestort, en ook daadwerkelijk hun zg. “geradicaliseerde broeders” met alle mogelijke middelen zullen helpen en mee vechten tegen ons en onze kinderen…!
   Allemaal dat “vernietigingskamp in dus. Als ze nog leven tenminste…
   Wat ’n decadentie weer met dat: “En dat willen we niet…”

   Spreek voor jezelf aub!

   Like

 3. U.G. Kempenaer zegt:

  Ik ben volledig klaar met het desastreuze beleid van de hedendaagse NSB’ers. Ik juich ieder initiatief toe om dit kwaad – het landverraad van de gevestigde orde en de bezetting door moslims – met wortel en tak te vernietigen. All means necessary. Whatever it takes.
  Onze kinderen verdienen dat. Het is een legitiem doel.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Prima, weer iemand bij wie het licht aangaat.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En het is juist de verraderskliek van de politiek, die deze moordenaars binnen hebben gehaald. Net zo goed de liberalen, christendemocraten, links-liberalen, en uiteraard de socialisten. En dat is al gaande sinds 1975. “Oil for Immigration”, ofwel: “De Resolutie van Straatsburg”.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Met heel zijn betoog en vooral met zijn statement op het einde dat ‘hij radicaliseert’, bewijst J.M. Dedecker, zonder het zelf waarschijnlijk te beseffen, dat hij onvoldoende onbekend is met het fenomeen ‘islam’, en dat hij de koran nog nooit eens van dichtbij serieus onder de loep heeft genomen, laat staan tot in detail heeft bestudeerd. Hij is de zoveelste politicus in de rij daarmee.

  Beste J.M., de islam is geen religie, maar een heuse totalitaire veroveringsideologie, een vorm van samenleven, die maar kan blijven bestaan op basis van brutaal, structureel politiek geweld (toepassing van de sharia, b.v. stenigingen, de doodstraf voor al wie eens moslim uit de islam treedt…)
  Het kwaad zit in de islam gebakken als een kuiken in het ei. Moslims, beste Dedecker, haten gewoon iedereen die niet in hun allah gelooft, in alle windstreken van deze aardkloot, dus niet alleen in het westen, maar overal. Wie een kufar is, is bijgevolg altijd en overal vogelvrij. U en ik en alle andere ongelovigen, wij, kufar, stellen in de ogen van al deze hautaine moslims helemaal niets voor. Zo staat het in hun misdadig leugenboekje geschreven. Bovendien, er is maar één islam, die van die ene en ondeelbare islam, het eigenste woord van maangod allah. Een ‘light versie’ ervan bestaat niet. Je had het best eens kunnen vragen aan Merdogan, want die was laatst nog in ‘The hellhole of Brussels’.

  Wat ik hiermee wil zeggen is eigenlijk het volgende. In de misdadige MSM spreekt men ook steevast over ‘geradicaliseerden’ als het op moorddadig islamitisch tuig aankomt. Het woord islam krijgen ze daarbij nooit over de lippen. Taboe. Ze laten daarbij wel door hun commentaar t.o.v. de argeloze burger, zoals misschien ook uzelf, verstaan dat dit ‘terroristisch geweld’ enkel zijn voedingsbodem vindt in de oorlogsvoering van het westen tegen hun moslimbroeders in Syrië b.v. Waarmee ze de islam met de inhoud van zijn koran als de echte voedingsbodem meteen uit de wind zetten. In hun optiek moorden de moordenaars dus helemaal niet in hoofde van de islam, maar omwille van het westers geweld gepleegd in islamitische landen. Niet de islam is schuldig m.a.w., maar eerder het oorlogszuchtige en harteloze westen, zodat er in hun linkse journalistieke visie, zo tussen de regels door, best wat ‘begrip’ kan opgebracht worden door ons, westerlingen, voor de uiteraard niet goed te keuren terroristische daden. Ook het woord ‘terreur’ wordt in dezelfde optiek bewust door dit misdadige clubje hoernalisten gehanteerd. Kwestie van het beeld dat de schuldige niet de islam is, maar de oorlog in Syrië, te verstevigen.

  Welnu, met uw radicaliseringsuitspraak doet u in wezen net hetzelfde als al deze journalistieke leugenaars, want u bewijst daarmee dat u de verantwoordelijkheid voor al dat bloedvergieten niet zozeer legt bij de moorddadige islamdoctrine zelf, maar eerder bij de individuen die ze uitvoeren, die u omschrijft als halve en hele religieuze gekken. Uw woede betreft dus niet zozeer de kern van het probleem, dat van de islam met zijn instructieboekje, de koran, maar richt zich ten onrechte eerder op een hele groep individuele moordenaars. Niet de islam noopt u spijtig genoeg tot radicaliseren, maar eerder een soort wraakgevoel tegen de hele reutemeteut religieus geïnspireerde ‘terroristische moordenaars’.
  Vergeet daarbij niet dat ook zij slachtoffers zijn van deze hersenspoelende, mensonterende, alles vernietigende islamideologie. Dat en niets anders is het prioritair uit te roeien kwaad. Niets mensenrechten in een zaak van overleven. Islam, weg ermee. In zijn totaliteit, wegens moorddadig en staatsgevaarlijk voor elke natie waar ze ook ter wereld neerstrijken met de uiteindelijke en onmiskenbare bedoeling om de boel zo vlug als mogelijk over te nemen en de sharia in te voeren.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 01.42. uur. Dat is helemaal naar de waarheid, over de islam.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Jean-Marie Dedecker is ’n prima vent, maar heeft ’n beetje laat het licht in de verte zien aangaan.
   Dat is mijn mening.
   Verder heeft hij het hart op de rechte plek en kunnen we nog veel van hem verwachten in onze strijd tegen die vervloekte islam en haar vuige islam-ratten!

   Like

 7. Geronimo zegt:

  Lapsus: ‘…dat hij onvoldoende onbekend is…’, moet uiteraard zijn ‘…dat hij onvoldoende bekend is…’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s