In Groot-Brittannië leven tot 23.000 Jihadisten

Screenshot_31

(Door: Fraser Moore – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de politie een onderzoek instelt naar het uitgebreide terreurnetwerk rondom de terrorist van Manchester, Salman Abedi, wordt bericht dat er tot 23.000 potentiële Jihadisten in Groot-Brittannië leven. De veiligheidsdiensten verkondigden dit aantal, toen ze meedeelden dat er op dit moment een onderzoek wordt ingesteld tegen 3000 would-be Jihadisten.

InselpresseExpress

Het bekendmaken van dit aantal is zeer ongebruikelijk voor autoriteiten zoals MI5 en MI6, en toont volgens insiders de problemen aan bij het onderzoek naar potentiële terreurbedreigingen. Met het oog op 500 actieve terreuronderzoeken zei een veiligheidsbron tegenover de “Daily Mail”:

“Het is moeilijk, omdat als we iemand als sympathisant van extremisten herkennen, dit niet per se betekent dat diegene een onmiddellijk gevaar vormt. Het is een evenwichtsspel – volstaat de informatie van de geheime dienst om prioriteit te geven aan de persoon of zouden we ons beter op iemand anders kunnen concentreren over wie we betere informatie hebben?”

Terwijl de waarschuwing werd uitgesproken, zijn op grond van de verhoogde terreurbedreiging nog meer politieagenten en soldaten in het hele land voor duizenden evenementen beschikbaar gesteld voor de komende feestdag.

De zieke terreurbeweging “Islamitische Staat”, die de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Manchester heeft opgeëist waarbij 22 mensen om het leven kwamen, riep naar aanleiding van het begin van de vastenmaand ramadan tot een “open oorlog” tegen het Westen op.

Vertegenwoordigers van de politie kondigden aan dat de veiligheid bij evenementen zoals de finale van de FA-cup, de Ruby finale en de marathon van Manchester verhoogd zal worden.

Voor het eerst zullen ook gewapende politieagenten in Britse treinen patrouilleren, terwijl het parlementsgebouw, Downing Street en Buckingham Palace door soldaten bewaakt worden.

Op grond van de verschrikkelijke bomaanslag werden in Londen ook meerdere filmpremières afgezegd. De Britse première van “The Mummy” op het Leicester Square in Londen stond voor donderdag gepland, Universal Pictures zegde de voorstelling echter uit respect voor de terreurslachtoffers af.

De gezondheidsautoriteit van Engeland (NHS) gaf opdracht aan 27 van haar traumacentra om zich voor te bereiden op een mogelijke aanslag. De woordvoerder van de NHS Engeland zei:

“Omdat het centrum voor terreuranalyse van MI5 het dreigingsniveau van serieus naar kritisch heeft opgeschaald, worden automatisch lang bestaande en in-geoefende NHS-protocollen geactiveerd, in het kader waarvan NHS-organisaties voorbereidende maatregelen moeten nemen om te garanderen dat alle middelen die nodig zouden kunnen zijn ook ter beschikking staan.”

Een opmerking: In Groot-Brittannië leven ongeveer 3 miljoen moslims. Daarmee bedraagt het aantal terroristen tegenover moslims 1:123. Het Britse leger heeft, inclusief reservisten, ongeveer 230.000 soldaten, wat overeenkomt met een aantal op de totale bevolking van ongeveer 1:304.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Fraser Moore

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op In Groot-Brittannië leven tot 23.000 Jihadisten

 1. Thoth zegt:

  En natuurlijk zo’n 1/3 van de moslimpopulatie, die de IS en de jihad steunen…

  Like

 2. Marian zegt:

  Nee, ga maar lekker zitten wacht op de volgende aanslag. Jihadisten en geradicaliseerde moslims horen niet in een westers land thuis. Dat is vragen om problemen. Ze moeten eens zuiveringsacties houden en eruit zetten war er niet hoort. Mogen ze hier ook wel eens doen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zúiveringsacties? Die hielden de Britten ook al niet, toen Choudary met z’n haatmarsen half Londen op stelten zette!
   Als je het mij vraagt, zijn ze daarvoor te veel vergroeid met bepaalde verschijnselen: Ze vinden alles normaal!

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  ‘Never a dull moment’ in GB!

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  is te verwaarlozen 23.000, voor 1 zelfmoordterrorist staan er gelijk weer een stel te wachten die ook ongelovigen doden en naar hun 72 maagden willen, jammer de maagden zijn intussen op

  Like

 5. Edjan zegt:

  citaat: “… Een opmerking: In Groot-Brittannië leven ongeveer 3 miljoen moslims. .”

  Blijkbaar hebben ze in Engeland ook een CBS (Centraal Bureau voor Superleugens). Engeland heeft meer dan 60 miljoen inwoners dus zijn er MINSTENS 6 miljoen mohammedanen.

  Like

 6. Flo zegt:

  En ook nog vies moslim tuig in het engelse leger?

  Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  In Groot-Brittannië leven tot 23.000 Jihadisten ? Dan hebben ze wél vergeten om al die overige miljoenen moslims mee te tellen, die er in Engeland rondlopen.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  De door de EU beloofde vrede wordt zo wel erg dunnetjes. Bedankt voor het binnenlaten van de vijand, voor de onveiligheid, de grote teringzooi waarin jullie ons storten!

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  En hoeveel zullen er in de EU rondlopen?
  En niet te verbeten, hun stille aanhang!

  Like

 10. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 11. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meerderheid van de in Europa wonende moslims het ISIS-terrorisme steunen.

  Cijfers! Hoe zeldzaam is moslimfundamentalisme?
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/nederland_scoort_weer_lekker_op_de_haatmeter.html

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Er lopen in Europa veel meer Jihadisten rond dan menig mens ooit zou kunnen vermoeden. Deze zomer is door IS als een zomer verklaard waar Europa zal lijden onder vele aanslagen. Ze hebben ons de Jihad oorlog verklaard (red) ! De Moslimgemeenschap is er eentje met twee gezichten. Van de ene kant symphatiseren met de bevolking van een gastland, als er een aanslag is gepleegd, terwijl ondertussen de aanslagpleger ondergedoken zit bij een Moslim gezin. Goede Moslims zijn degenen die de Koran letterlijk navolgen. Dat betekent dus liegen tegen de – ongelovigen – om het doel te bereiken, terwijl diezelfde ongelovigen allemaal opgespoord en gedood dienen te worden !

  Geliked door 2 people

 13. Pietersen zegt:

  Wat een onzin-getal. Het zijn er miljoenen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Het verrotte en leugenachtige Groot Brittannië

  Like

 15. Jan zegt:

  Aanvallen met zuur nemen epidemische vormen aan

  Like

 16. Jan zegt:

  SJS (sudden jihad syndrom) Knifeman is arrested at Stratford Westfield shopping centre after one man is stabbed and another injured as shoppers report ‘blood all over floor’
  …..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4845114/Knifeman-rampage-Stratford-Westfield-shopping-centre.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Sunday worshippers stabbed in horror attack after knifeman storms Birmingham church during service ‘before being tackled by ushers’

  Around 150 people were packed inside the New Jerusalem Apostolic Church in Aston at 10.50am today when a man allegedly brandished a “large kitchen knife” at the door
  ..
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sunday-worshippers-stabbed-horror-attack-11144237

  Niets aan de hand, gewoon doorlopen, hoort bij de dynamiek van de stad

  Like

 18. Jan zegt:

  Zwakzinniheid van links kent geen grenzen. Anna Soubry, Tory, parlementslid: Blanken kunnen veel van moordenaars en terroristen leren

  https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/08/nintchdbpict000286541293.jpg?strip=all&w=960

  White Brits could learn a lot about creating a better community from arselifters, a Tory MP has said

  Brexit rebel Anna Soubry said arselifters could “teach white British people many a good thing”

  And she said that pislamophobia and other forms of hate crime had risen because so many people in Britain had lost their faith

  Like

 19. Jan zegt:

  Moslimterrorist steekt er op los

  One man dead and two others are injured in a stabbing incident near London’s Parsons Green Tube station

  Three men stabbed near the South-West London Tube station


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4986250/Three-injured-stabbing-incident-near-Parsons-Green.html

  Like

 20. Jan zegt:

  ‘Prestigieuze’ islamitische school leert kinderen niet moslims te haten en homoseksuelen te vermoorden

  https://vid.me/7lSe5

  Like

 21. Jan zegt:

  video/1

  Allemachtig, wat een smerig woestijnvolk, een complete roedel, heeft niets anders te doen dan anderen de gehele dag lastig te vallen met die nazigebral

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s