Vlucht uit Litouwen: 80% van de “migranten” vertrekt naar rijkere EU-landen

Screenshot_71

(Door: Anna Samarina – Vertaling: E.J. Bron)

Tot januari dient Litouwen 1.105 “migranten” op te nemen, 309 werden in het land al erkend. Maar ze blijven niet – 203 van hen zijn naar rijkere EU-landen vertrokken.

epoch times

Litouwen heeft een probleem: 80% van de erkende “asielzoekers” “vlucht” naar rijkere EU-landen. Eimutis Misiunas, de minister van Binnenlandse Zaken van Litouwen, maakte vrijdag bekend dat er in het kader van het EU-programma ter herverdeling van “vluchtelingen” tot nu toe 309 van de 1.105 “migranten” werden opgenomen. 203 van hen zijn naar andere EU-landen vertrokken, berichtte de krant “Lietuvos žinios”.

Tot januari 2018 dient Litouwen 796 “migranten” uit Italië, Griekenland en Turkije opnemen. Mocht het land deze eis niet nakomen, dan dreigen er sancties uit Brussel.

Vrije vestiging in de Schengen-zone

Maar wat te doen als de “migranten” niet in het land willen blijven? Het buurland Letland heeft met hetzelfde probleem te kampen: al in november vorig jaar berichtte “Sputnik Deutschland” over een “vlucht” van 35 “migranten” uit Letland. De 16 volwassenen en 19 kinderen huurden een bus en vertrokken op eigen houtje naar Duitsland.

“Ze werden tegengehouden bij de grens. Omdat hun documenten echter in orde zijn, werden ze vrijgelaten. Ze hebben immers het recht om zich vrij in de Schengen-zone te bewegen. En wij zullen ze zeer zeker niet zoeken en ook niet arresteren”, verklaarde de Letse viceminister van Binnenlandse Zaken Justas Pankauskas.

Loon en uitkeringen te laag

Litouwen is machteloos tegenover de “migrantenvlucht”. Het dreigen tegen gevluchte “migranten” om ze tegen hun wil weer terug te brengen, mislukten.

De minister van Binnenlandse Zaken van Litouwen, Misiunas, wil nu gaan uitzoeken hoe de integratie van “migranten” verbeterd kan worden, opdat ze in het land blijven. Maar dat is geen gemakkelijke onderneming, want “de Litouwse taal is moeilijk te leren, de uitkeringen of het loon motiveert de asielzoekers niet genoeg om hier te blijven”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken tegenover de krant “Lietuvos žinios”.

Bron:
www.epochtimes.de
Auteur: Anna Samarina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Baltische landen, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Vlucht uit Litouwen: 80% van de “migranten” vertrekt naar rijkere EU-landen

 1. Flo zegt:

  De vluchtelingen,en de mensen uit litouwen snappen het heel goed,en zo zouden ze het overal moeten doen. Opzouten,ze komen voor de uikeringen .

  Like

 2. John zegt:

  Moeten ze hier ook doen, geen uitkeringen geven maar alleen kost en slaapplaats.
  Moet je eens kijken hoe snel ze weer naar huis gaan.

  Like

 3. Steven zegt:

  Dan kunnen ze allemaal naar Nederigland….de hoogste uitkering…toeslagen…overal kwijtschelding op….fiets..10.000 euro voor huisinrichting…15 vakantiedagen om op vakantie te gaan naar je eigen land…de staat betaalt het overhalen van je hele familie..voorrang op onze huizen, en als die het je niet bevalt, dan steek je die gewoon in de fik zodat WIJ weten dat we je een beter huis moeten aanbieden…een MIELE, en meisjes mag je ongestraft overal lastig vallen.

  Wat wij als DANKBAAR volk wel niet over hebben om jullie te bedanken voor je komst.

  Liked by 1 persoon

 4. Peacepipe zegt:

  Dit is het “recept” om migranten kwijt te raken! Zo eenvoudig kan het zijn!

  Like

 5. Peter selie zegt:

  Was allemaal voorspelbaar. Eenmaal binnen de eurogrens konden ze , weliswaar met een omweg naar het beoogde land. Asielshoppen noemen ze dat in Brussel. Bovendien past dat volk beter in het Oosten van Europa dan in Westen. Daar weten ze ook nog wat straffen is. Hier loopt het altijd met een sisser af, als ze al ooit gepakt worden.

  Straks, overmorgen om precies te zijn, gaat de poort voor de Ukraine open en van dat verblijf van drie maanden is even doorzichtig als alle leugens die ze in Den Haag Brussel of Berlijn ons wijs proberen te maken. Zagen we tot nu toe verrijkers met meer den twintig identiteiten (= 20 uitkeringen + 20 x ? maal kinderbijslag ) De Ukrainers doen daar geheid nog een schepje bovenop. Die gekke Nederlanders kun je toch alles wijsmaken.

  Voor deze verrijkers is er altijd geld, maar kom niet om dringend nodige zaken voor zieken en Bejaarden, want dan is het er niet! Ook zullen we hun gasnota thuis voor ze moeten betalen, terwijl die van ons zelf al torenhoog is.

  Peter Selie

  Liked by 2 people

 6. Mary zegt:

  Nu doe geen moeite zou ik zeggen de “immigranten” zijn totaal niet geïnteresseerd in integratie waar dan ook en wees blij dat ze uit zichzelf vertrekken!!!!.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Nou, in ieder geval zorgen wij goed voor de ‘vluchtelingen’. Ze krijgen huis over de autochtonen en een zakgeld van 560,- Euro p/m wanneer bij elkaar wonen anders is het veel meer, gratis medische hulp, een moskee in de buurt, krijgen ze Nederlands en natuurlijk een baan wanneer ze iets geleerd hebben want anders… is het discriminatie. Goed geregeld hè, de D’66, GL, PvdA en SP zorgen hiervoor….

  Like

 8. Flo zegt:

  En dat vuile tuig komt ook allemaal deze kant op, de vraag is wanneer het echt fout gaat.

  Like

  • fleckie zegt:

   De ‘verwerping’ van de toenmalige paus o.a.in (KAMEROEN) van abortus en voorbehoedsmiddelen,in verb and met DE voorbereiding van…, was met grote instemming van Stamhoofdendie de POOLSE paus hartelijk begroetten(16.1.15, onder ‘ paus hartjes JIHAD,etc)

   Like

 9. T.Troubadour zegt:

  Hebben Litouwen bezocht wat een genot om in landen te zijn waar een minimum aan zgn.vluchtelingen zijn

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Dat is toch logisch. In Litouwen zal gewerkt moeten worden voor de kost. Als ze hadden willen werken waren ze beter in hun landen gebleven. Daar is wat op te bouwen. Lijkt me. Nee dan liever naar de “nu nog” rijke Noord West Europese staten. De ontvangst cultuur in deze landen is de grens van pervers voorbij. Dat is waar ze willen zijn, elke maand voorzien van gratis geld, zorgverzekering, huis en volop onderdanig respect voor het islamitisch patriarchaat. De kafir weet in Noord West Europa zijn plaats. Wat wil de moslim nog meer en op de koop toe elk jaar een gratis vakantie (vakantie geld ook gratis) in het land waaruit gevlucht werd. In Noord West Europa lopen vandaag de dag zelfs gekkies rond die delen van de ramadan willen mee ervaren. Menig moslim komt niet meer bij van de pret. De kopten in Egypte rollen van verbazing de ogen uit de kassen van zoveel vrijwillige onderwerping. Vanmiddag bij Leen Bakker geweest. Was getuige hoe een booslim zeer grof zeg maar bij de islamitische beesten af uitviel tegen een verkoper. Het ging allemaal om het terug brengen van een gekocht product en de booslim kon niet het bonnetje overhandigen. Dat krijg je dan als het ook nog toevallig Ramadan is.

  Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   En uiteraard kreeg de BOOSLIM gewoon ZONDER bonnetje zijn geld terug. Want dat had anders discriminatie geweest.
   De blanke Nederiglander had op zijn kop kunnen gaan staan, en het product zonder bonnetje gewoon weer mee naar huis moeten nemen. Bij een grote bek tegen het winkelpersoneel halen we gewoon meneer agent er even bij.

   Like

 11. Qvic zegt:

  Dit geeft te meer aan dat al die zogenaamde vluchtelingen gewoon economische asielzoekers zijn en in dat bepaalde land asiel willen aanvragen, waar zij het meeste gratis zonder iets daar tegen over moeten stellen kunnen krijgen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Qvic: 21.31. uur, op 30/5. Precies wat U zegt. Ze komen om te parasiteren op de Nederlandse/Europese burgers. Fijne politici hebben we toch? Kots.

   Like

 12. Dit is een heel verschil met Nederland en Duitsland waar we gelukkig per man 72 in suiker gedoopte maagden (nou ja) hebben liggen te wachten, plus een eigen huis met volledige inrichting en hoer- en peniskokersubsidies van hier tot Brussel. We mogen onze vooruitziende regering wel dankbaar zijn anders hadden we hier geen enkele alleenreizende minderjarige vaginafluisteraar of explosievenworstelaar gehad.

  Liked by 3 people

  • Steven zegt:

   De gemiddelde tiener zal al dat lekkers uit die kut landen wel een aangename verrijking vinden. Want 95% van de huidige blanke tiener-sletjes lopen allemaal met een allochtoon. Want dat is HIP tegenwoordig.

   Liked by 1 persoon

   • Komt omdat 99% van de blanke tienerstiertjes zich hebben laten ombouwen, straks GroenLinks stemmer zullen worden, Hipster- of Metroman zijn geworden en alleen maar met tienersletjes willen praten en appen om vervolgens te trouwen met een boer die een boer zoekt. Daarom denken die tienermeiden: d’r in telt en des te zwarter des te bikker. [dubbelebodemalert]

    Like

 13. delamontagne zegt:

  Ze vergeten dan wel dat Zuidelijker het klimaat beter is::::
  ******
  In Rome worden de fonteinen van het Colle Oppio-Park in de historische wijk, gebruikt als wastafels en badkuip door de migranten….

  Op “Facebook”beklaagde Nathalie Naim zich erover dat tegenover het Colosseum in de fonteinen waar eigenlijk kleine kinderen zouden moeten spelen, nu volwassen mannen zich waasen zonder hun ondergoed.
  Dit gebeurt in de pas voor honderd-duizenden Euros gerestaureerde monumentale fonteinen.
  Uit de Italiaanse Krant:Il Giornale
  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/roma-migranti-usano-fontane-storiche-lavarsi-1403724.html

  Liked by 3 people

  • Och, wat maakt ’t uit, wij stonden vroeger ook wel eens in een te volle kroeg tegen de bar aan te zeiken, dussuh.. Maar je, wel met niet zonder ondergoed.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, en jij maar denken dat je last had van je prostaat, hè.
    Maar je was vergeten dat je die gebreidde onderbroek zonder gulp aan had.

    Liked by 1 persoon

   • Die gebreide onderbroeken zijn echt erg. En dan vooral als ze te heet gewassen worden. Zeg maar een uurtje of wat aan de kook gehouden vanwege de rare kleurtjes die er in de bodem zijn blijven zitten en volgens de geruchten door uitgekooktheid zouden verdwijnen. Dan vervilten ze en is ’t net of je een omgevouwen pantoffel om hebt. Veel meiden hadden in de tijd dat ik nog geen gedoe met die druppelaar had [latijn: prostata] zo’n onderbroek aan. Zwaar uitgekookt, dus alles bleef er onderweg in hangen. Zo trof je de haren van de hond of van hun buurman aan maar ook stukjes peperkoek en ooit een complete pannenset die eigenlijk voor haar afgezegde bruiloft was bedeoeld. Zelf denk ik dat ’t iets met aantrekkingskracht te maken heeft, iets met magnetisme, zoals de vlooien van een hond die altijd op mij terecht komen, zo komen de stukjes peperkoek dat ook.

    Liked by 1 persoon

 14. Marian zegt:

  Helaas, ik heb er geen woorden meer voor deze teloorgang.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Deze invasiërs zijn uitvreters/parasieten en echt ging vluchtenlingen

  Like

 16. Steven zegt:

  Straks zijn WIJ de vluchtelingen…dat duurt niet zo lang meer…

  Like

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad beste Steven . In massa gaan we naar de Islamlanden waar we worden verwelkomt met bordjes “welkom Europeanen” Wij krijgen een leefloon ,gratis medische zorgen , een dak boven ons hoofd , haram eten en als we stout zijn geweest een begripvolle rechter die rekening houdt met onze cultuur We mogen kerken bouwen met subsidies van de staat . We mogen protesteren tegen alles en nog wat en een grote smoel opzetten . Wat houdt ons nog tegen ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s