Onrustig Kanaleneiland: bestelbus uitgebrand en bus bekogeld

Screenshot_70

Utrecht: Kanaleneiland.

(Door: René Cazander)

Aan de Australiëlaan in Utrecht is vannacht een stadsbus bekogeld. Die raakte hierbij niet beschadigd. De daders zijn gevlucht. Eveneens in de wijk Kanaleneiland brandde kort hiervoor, even na middernacht, aan de Marshalllaan een bestelbusje uit. Politie sluit brandstichting niet uit.

Algemeen Dagblad

De bus stond op een parkeerplaats langs de weg. De brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat een auto ernaast ook in vlammen opging. De bestelbus is aan de binnenkant volledig uitgebrand. De aanwezigheid van politie en brandweer bracht veel toeschouwers op de been. De politie moest deze op afstand houden. Dat er op dat late tijdstip nog zoveel mensen op straat waren, zou een gevolg kunnen zijn van de ramadan, de vastenmaand voor moslims. Die is afgelopen weekend begonnen.

Ramadan

De politie is extra alert op het feit dat tijdens de ramadan in bepaalde gebieden in de stad na zonsondergang meer mensen op straat zijn dan normaal, aldus een woordvoerster. Volgens haar zijn de brand in het bestelbusje en de bekogeling van de stadsbus twee op zichzelf staande incidenten.

De politie kreeg vorig jaar tijdens de eerste twee dagen van de ramadan, die eveneens in mei begon, veel meldingen van overlast. Deze hadden met name betrekking op geluidsoverlast.

Bron:
www.ad.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Onrustig Kanaleneiland: bestelbus uitgebrand en bus bekogeld

 1. ReaGluurder zegt:

  Ellende, Ellende, Ellende, Ellende, Ellende, Ellende, Ellende, Ellende, Ellende…. Dat is wat men over ONS heeft uitgestort de laatste decennia. Dit eens zo mooie, stabiele landje is volledig naar de Kloten geholpen, met als prijskaartje zo’n 500 miljard. Ik wens de Landverraders van Het Binnenhof een gezegende Rammeldan!

  Liked by 3 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar het heeft niks met de islam te maken hoor! En ook niet aan de Ramedan! Volgens alle partijen; die hebben ingestemd met de motie Halsema.

  Like

 3. Steven zegt:

  En Groen Links zal UW land na de kabinetsformatie nog verder de afgrond in jagen!

  Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Met dank aan de onderontwikkelde Groen Links stemmers !
   Let op Groen Linkers(teurs) zijn schadelijk voor uw welzijn en gezondheid !

   Like

 4. Flo zegt:

  En optreden doet de politie niet want het is rammedan, en dan heeft het moslim tuig alle vrijheid, hoe zou het zijn over zeg 10 jaar?
  Dan is kanaleneiland ook afgebrand…..

  Like

 5. Wachteres zegt:

  `Precies, Tom. Puur toeval dat dit tijdens Ramadan gebeurt.

  Volgens mij zijn het aanhangers van Wilders die moslimjongeren in een kwaad daglicht willen stellen. 😦 😉

  Liked by 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Je mag niet zeggen dat de Ramadan pieken in geweld met zich meebrengt. We maken het wel vele jaren mee maar daaruit mag niet geconcludeerd worden dat het dan ook zo is. Om het zekere voor het onzeker te nemen hebben we tijdens de Ramadan het personeel toch maar opgeschaald. Proest!!

  Hoeveel miljarden heeft de islamisering ons land al gekost?

  Van de P.v.d.A. en vergelijkbaar mag je deze vraag niet stellen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Geheel juist gezien door die ramptoeristen, immers een bus die over een laan rijdt die vernoemd is naar Australië gaat echt niet, en aan het plan van Marshall zit een prijskaartje, en daar zijn die baardeconomen het niet mee eens.
  Kijk, ze weten ook wel dat een 1000 pleuri lening tegen 4% niet acceptabel is, echter wel 10000 pleuro’s tegen 12 %, ze zijn niet achterlijk, wel achtelijk.
  In mijn gemeente bestaat de Nelson Mandelabrug, het vergt wat jaarlijks onderhoud, maar dan heb je ook wat.
  De commissie veegt uw bezwaren onder het kleed.

  Like

 8. Marian zegt:

  Hoelang moet je in Nederland nog de noodklok luiden en natuurlijk nier alleen hier. Gelukkig hebt je nog verstandige landen zoals Hongarije en Polen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s