De wereld vergaat: Trump haalt definitief een streep door het Klimaatverdrag

Screenshot_89

(Door: Lars Benthin)

Natuurlijk, de titel is sarcastisch bedoeld. Men wordt vandaag wakker en merkt dat alle hetze tegen de Amerikaanse president Trump gisteravond niet heeft geleid tot het einde der tijden. Het leek daar wel op. Een paar bedreigingen van Juncker, Obama en Macron hebben er niet voor gezorgd dat Trump toch maar door ging met het Globale Klimaatplan. Nee, zelfs Elon Musk, de voorman van Tesla kon het niet laten om te gaan dreigen met opstappen als adviseur van de regering van the Donald. 

De Verenigde Staten stappen definitief uit de Klimaatgroep. Is dat erg? Volgens veel mensen wel. Sterker nog, als je wat nuance probeert aan te brengen in de discussie, dan wordt je uitgelachen of ben je een ‘Klimaatontkenner’. Ben je dan wel helemaal lekker bij je bolletje? Het ‘klimaat ontkennen doet niemand. Het gaat erom of het probleem goed geanalyseerd is en of de oplossingen die aangedragen zijn in het Klimaatverdrag wel gaan werken. Dat doen ze dus niet.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, klimaat, VS. Bookmark de permalink .

26 reacties op De wereld vergaat: Trump haalt definitief een streep door het Klimaatverdrag

 1. Marian zegt:

  Ja, daar vergaat de wereld werkelijk van ha ha ha!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Persoonlijk uiteraard, maar i k ben er juist blij mee: Dat spastische gefemel over “klimaat” en “milieu” hangt me al jarenlang compleet de keel uit!
  GO DONALD!

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Eindelijk een stukje gezond verstand.
  Onzinnige klimaat zwansen, bomenknuffellaars en walvisaaiers zullen hun zelf bedachte wereld zien instorten.
  Groot voordeel is dat de “rijken” (U en ik) mogelijk niet de kosten van deze klimaat onzin hoeven te dragen.
  Volgens de klimaatmongolen zal de wereld dankzij Trump maar liefst 0,3 graden opwarmen in 2030.
  Waar hebben we het over?

  Geliked door 1 persoon

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Het hele CO2 verhaal is een grote hoax. Iedereen die kan lezen weet dit. Trump neemt dus een hele goede beslissing.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Heb vandaag een stevige rubberboot gekocht en op zolder gelegd. Als ik de media geloof duurt het niet lang en we krijgen allemaal natte voeten. In menig groen-links huize zullen kaarsjes ontstoken worden voor het heil van de wereld. Komt er weer een of andere mars? De klimaat leugen heeft miljarden aan propaganda en investering gekost. Een honderdvoud van deze investeringen wil de groene elite en hun handlangers in media en politiek via de belasting potten terug verdienen. CO2 belasting is hun ultieme natte droom. Plotseling werd Trump gekozen tot POTUS. Persoonlijk denk ik dat de groene lobby banger is dat hun met zorg opgebouwde ideologie tot zinken komt en hiermee ook hun macht en financieel profijt dan dat er echt iets met de wereld gebeurd. De hele klimaat farce is een dans om de belasting miljoenen en een dans om politieke macht over de ruggen van ontelbare met propaganda om de tuin geleide klimaat gelovigen. Wat moet de links mens na de klimaat hype nog verzinnen om toch dicht bij het centrum van de macht te kunnen blijven? Na de val van het communisme kwam de klimaat hysterie als geroepen om op in te haken. Het gehuil zal voorlopig nog niet stoppen.

  http://www.groenerekenkamer.nl/6277/klacht-tendentieuze-berichtgeving-nos-inzake-klimaat-reactie-op-antwoord-gelauff/

  Geliked door 3 people

  • Sabeltant zegt:

   Typerend voor de klimaat hoax…

   Echte wetenschappers komen nooit aan het woord bij zonnepanelen, windmolens en stekker auto’s. Die worden angstvallig weggehouden.

   Wat je wel hoort zijn klimatologen, onzinnige zwansen die geen idee hebben waarover ze praten en (groene) politici die ook totaal geen verstand van energie hebben.

   De Groene Rekenkamer zal veel ogen openen, haar rapporten zijn helder en gebaseerd op voor iedereen controleerbare FEITEN.

   Vooral de kosten van 3000 euro per jaar dat een gemiddeld gezin meer zal moeten gaan betalen als de klimaatwaanzinnigen hun zin krijgen.

   Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Het gejank is inderdaad niet van de lucht.
   En de Franse kokosmacroon is de voorzanger van het jankkoor.
   Zal hij wel moeten van zijn moeder…..euh vrouw en Mutti Merkel.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Mutti en de kleine jongen Marcron gaan de planeet redden…hahaha!

    Ik ben ontzettend blij dat Trump zich die klimaat waanzin aan zich voorbij laat gaan.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Er driegt wel een milieuramp! Over een paar miljard jaar is onze zon opgebrand en door de exploderende zon belanden we dan allemaal in de hel.

   Waar blijft de milieubeweging “Stop de zon” ?

   Like

  • Harry zegt:

   Als je die rubber boot maar niet gaat gebruiken om van die zwarte eenrichtingstoeristen op te gaan halen , Guus .
   Toch ?

   Like

 6. Taljaard zegt:

  Volgens vice president Mike Pence kunnen de VS het geld dat door hen aan dat verdrag zou worden weggegooid gebruiken om zelf beter en meer efficient te investeren in milieuvriendelijke industrie/.
  Deze technologische innovaties genereren binnenlandse investeringen en banen in plaats van honderden miljarden over de schutting heen te gooien.
  Dat is althans wat Pence zei tijdens een interview op the Savage Nation.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  En de man heeft helemaal gelijk, over het klimaat hoeft ook niet onderhandeld te worden want dat regelt zich helemaal van zelf haha, maar ja met die ware stelling kunnen die 171 landen geen melkkoe maken van een onzinverhaal wat bij die Gore begonnen is geloof ik.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ow, ik ben dus behalve een ‘racist’, ‘nazi’ en ‘fascist’ dus ook al een ‘klimaatontkenner’.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  Ik vond het best wel lekker warm vandaag als het zo doorgaat wordt het binnenkort shoppen voor palm en bananebomen bij het tuincentrum prima 🙂 scheelt weer 2000 km rijden

  Like

 10. OphEUffen zegt:

  Klimaat ontken ik niet. Maar een lintje mag in de Koninklijke hol geschoven worden. Als de mens daadwerkelijk de oorzaak is van de opwarming der aarde – wat ik ten zeerste betwijfel – dient het probleem aangepakt te worden bij de bron. Symptoombestrjding is een zwaktebod.

  Like

  • Nemesis zegt:

   De mens is niet de oorzaak. In de tijd dat alle fabriekn, schepen, auto’s, treinen en noem maar op, ladingen CO2 de lucht in hebben geslingerd, zou het veel warmer geweest moeten zijn, Was het echter niet. In tegendeel. je wilt niet weten hoe vaak ik in de winter, wat nog winter genoemd kon worden, bij minus 22° mijn auto moest uitgraven uit de nieuwe en de opgeblazen sneeuwhopen.

   Like

 11. Dat zal straks wel stampvoeten worden en janken als die Groenen er achter komen dat de relatief grootste donateur weg is. Die klimaattoestand doet me denken aan de vroegere Groenen die massaal goud en hun mooiste meiden in een enorm knetterende vuurtempel pleurden om de regengoden en andere bosgeesten mild te stemmen. Soms doet de evolutie een paar tikkies trug.

  Like

 12. Harry zegt:

  Zag vanmorgen vroeg een Amerikaans programma over opgravingen en steenanalyse in Noord Amerika , daar werden enorme keien aangetroffen die uit het gebied van de evenaar kwamen !
  In die periode dat die stenen gevormd zijn , was de hele aarde bedekt met sneeuw en ijs , de grote ijstijd genaamd .
  Daarna begon de aarde op te warmen , zonder gasverwarming , zonder fossiel brandstofverbruik ,
  zonder Bert en zijn scooter .

  In Nederland zijn in de diepere bodemlagen subtropische plantenresten en zaden aangetroffen , dus is het bij ons ook al veel warmer geweest .

  Doen we er als mens dan iets aan om de temperatuur te verhogen ?
  Ik weet het niet , kan me het wel enigszins voorstellen .

  Sommige mensen maken zich zeer bezorgd .

  Maar als ik dan zie dat er iedere dag , in ieder land , duizenden vluchten vakantiegangers van hot naar her vliegen , allemaal door het dolle heen omdat ze weer eens ver weg mogen , sommigen in mijn omgeving gaan wel zes keer per jaar , dan zijn die milieu-zorgen even niet relevant meer .
  Allemaal door het dolle heen , eindelijk WEER vakantie .

  En ook die smeerlappen die tonnen verdienen aan het opwarmingsverhaal , ( Al Gore ), zijn dat ook niet een soort NSB-ers , overal heen vliegen , heel veel geld ophalen voor een speech , weer terug het vliegtuig in , de mensen in vertwijfeling en met een schuldgevoel en de rekening achterlatend ?

  Maar waarom zouden we nog zuinig op de aarde moeten zijn , als de hele wereld straks geislamiseerd is ?
  Dan ziet de hele boel er na enige tijd helemaal uit zoals Aleppo nu .
  Met hier en daar zo’n vieze haatbaard of een lorrenkop op zoek naar de laatste eetbare restjes .
  Want hoe kunnen die lui overleven als er niemand meer over is om te bestelen ?

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Dat het de afgelopen 50 jaar geleidelijk aan een beetje warmer is geworden in West Europa staat buiten kijf. Kan mij nog herinneren dat wij als kinderen op de basisschool in de jaren `60 werden gewaarschuwd om binnen te blijven tijdens sneeuwstormen, die in het lesmateriaal van Wolters Noordhoff, nogal dramatisch, ”de razende witte dood” werden genoemd. Waarschijnlijk geschreven en gemaakt met de poolwinter van `63 nog in het achterhoofd.

  Het duurde echter tot `79 voordat wij een dergelijk verschijnsel opnieuw mee maakten en sindsdien ook eigenlijk niet meer, hoewel het ook in `86 en `87 behoorlijk koud was en ik 2 elfstedentochten heb uitgereden; de laatste overigens met een gebroken enkel, waar ik pas de volgende dag achter kwam..

  Maar het klimaat verandert inderdaad, zoals het altijd al aan verandering onderhevig is geweest.
  Precieze metingen en temperatuur-statistieken zijn er, wat Nederland betreft, pas sinds het begin van de XIXe eeuw.
  De tendens over de laatste 30/40 jaar laat hierin voor West Europa een lichte stijging in temperaturen zien, maar deze variabelen vallen binnen een natuurlijke lange termijn cyclus.

  In Zwitserland heeft men, onder de tong van een zich terugtrekkende gletscher, de resten van een complete vroeg Middeleeuwse zilvermijn gevonden. Hetgeen dus gewoon inhoudt dat het niet de eerste keer is dat het een beetje warmer wordt. En de omstreeks 1050 verlaten nederzettingen van de Vikingen op Groenland zitten grotendeels nog steeds onder het ijs.
  Kortom, de paniekzaaierij van de groene lobby mag wel met een korreltje zout worden genomen.

  Het is helaas voor de mensen in landen als Niger, Tsjaad en de rest van de Sahel wel zo dat zo’n stijging in temperatuur catastrofale gevolgen heeft, temeer omdat de bevolking daar de afgelopen 50 jaar veel omvangrijker is geworden.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Ik heb al jaren een rubberboot naast mijn bed, als de nood hoog is pleur ik h’m zo uit het raam en neem er een duik op.
  Alle gekheid op een stokkie, wanneer hoor je die lulo’s eens lullen over overbevolking.

  Geliked door 1 persoon

  • Ze zijn er druk mee bezig. Eerst het westen en daarna worden er in Afrika cursussen gegeven in het om de peniskoker jassen van een glummertje.

   Like

  • Republikein zegt:

   Het zou de schuifknoop toch niet zijn?
   Ik denk de paalsteek.

   Overigens
   :WAARSCHUWING!! De schuifknoop is geen speelknoop om galgje mee te spelen. Er zijn te veel kinderen per ongeluk gedood omdat ze dachten dat ze de knoop nog wel op tijd los zouden kunnen krijgen. Ook een niet strak aangehaalde schuifknoop is uiterst gevaarlijk rond je hals!

   Er zijn drie basismethoden om een schuifknoop te maken. Bij de eerste wordt het staande part door een vast oog aan het einde van het touw genomen. Dit kan een ingesplitst oog zijn maar ook een geknoopte zoals de paalsteek. (De paalsteek wordt feitelijk veel door zeilers als lopend-oog gebruikt.) Ook de enkelvoudige schuifknoop zelf wordt wel gebruikt als soepel lopend-oog.

   https://www.realknots.com/knopen/noose.htm

   Maar we houden e.e.a. wel intiem, ze hoeven daar niet achter te komen,die neuknegerts, toch, niet dan?

   Geliked door 1 persoon

   • Dat moeten we ze niet aandoen metzunnalluh, om ze te onderwijzen in de 3 basismethoden van de schuifknoperij en dat ze dan galgje gaan spelen want je weet hoe ze zijn. En dat ze dan later de schuld van een vette druiper aan een lopend oog gaan geven.

    Geliked door 1 persoon

 15. Pietersen zegt:

  Goed gedaan Trump ! Her-onderhandelen is veel beter dan slaafs de EU volgen die Trump probeert te domineren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s