Ook hij kan weg: Dijkhoff gaf duizenden asielzoekers ‘per ongeluk’ ten onrechte verblijfsvergunningen

Screenshot_90

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

De volgende VVD’er die zijn biezen kan pakken staat al klaar!

De vloek van de VVD lijkt niet op te houden. VVD’ers Jos van Rey, Ard van der Steur en Henry Keizer moesten al eerder de gevolgen van hun grove misstappen ondergaan, en daar bleef het niet bij. Sterker nog: de VVD is al vijf jaar lang dé partij met de meeste integriteitsschandalen. Die positie gaan ze dit jaar ook wel halen met de nieuwste megablunder van Klaas Dijkhoff, die nog steeds (demissionair) staatssecretaris van Veiligheid & Justitie is. Hij is in die post verantwoordelijk voor het veilig houden van Nederland, waarbij je zou denken dat één van de grootste bedreiging voor die veiligheid hoog op de agenda staan bij hem: de migrantencrisis.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ook hij kan weg: Dijkhoff gaf duizenden asielzoekers ‘per ongeluk’ ten onrechte verblijfsvergunningen

 1. Flo zegt:

  Nou ja,de ideeen van groen links heeft hij tenminste, daarom is Rutte ook zo gek met hem .
  Voor de mensen die op de VVD gestemd hebben, ben ik benieuwd of ze zich voor de derde keer weer in de maling laten nemen, denk het wel, ze lijden hier allemaal aan een korte termijn geheugen .

  Like

  • abouneenee zegt:

   Met dat geheugen zit het wel snor. Men denkt echt dat de PVV rijkeren zwaarder zal belasten. Totaal ongefundeerd, dat weet ik ook wel, al was het maar omdat rijkeren in Nederland niet zwaarder belast kunnen worden dan onder de VVD en hun linkse vriendjes. De mensen die het meeste bijdragen aan de schatkist, daar hebben we de rijkeren weer, zullen zelfs het meeste profiteren van de PVV-aanpak van Nederland, daar kan geen globalisme tegen op. Dat betekend uiteraard niet dat de armeren er niet rijker op zullen worden. Het is dus een win-win PVV-feestje waar niet alleen rijkeren of armeren van profiteren.

   Like

 2. Marian zegt:

  Laat Dijkhof maar samen mer rottige Rutte zijn biezen pakken, Wat een minkukels. Graag oprotten.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Het betreft geen vloek over de VVD maar de manier waarop deze partij rolt. Dan roep je de ellende zelf over je af. De MSM zwijgt. Er kan tenslotte geen PVVer voor zwartgemaakt worden. Dan maar Trump bashen. Zalig zijn de onwetenden.

  Like

 4. biebie zegt:

  Daarop zal Hiddema wel een paar juridische vragen stellen waarna Dijkhoff weer met de mond vol tanden staat.
  En ze gaan dan weer gewoon verder tot de orde van de dag……….volgende!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. abouneenee zegt:

  Nog altijd hoop ik dat de overheid dankzij een tikfout per ongeluk €10 miljoen (of liever NLG 22 miljoen) aan mij overmaakt, maar op de één of andere manier vallen degelijke ‘foutjes’ nooit de autochtone Nederlander ten deel. Zelfs kleinere ‘foutjes’ die mij goed zouden uitkomen worden nooit gemaakt. Ik geloof ook niets van het idee dat dit een foutje is geweest. Hier heeft een ambtenaar met dubbel paspoort, of een ambtenaar die rabiaat anti-PVV is ingesteld, dus uit de Nederlandse deep-state, zijn of haar bevoegdheden op een ongehoorde wijze overschreden. En nu het dan zover is kan het zogenaamd niet worden teruggedraaid. Waarom kunnen dit soort kapitale blunders met verstrekkende gevolgen voor de uitkeringsafhankelijkheid niet worden teruggedraaid, maar bijvoorbeeld een examen waarbij vermoedelijk gefraudeerd is wel ongeldig verklaard worden? Waar is de schreeuw om rechtszekerheid met betrekking tot de laatstgenoemde situatie? Of in alle andere schrijnende gevallen die ons land telt?

  Geliked door 2 people

  • Gek dat ze miljoenen arbeidsongeschikten die een WAO-uitkering hadden allemaal voor een herkeuring hebben opgeroepen en bij dit soort zaken kan dat niet. Net zoals dat ’t niet kan om Alleenreizende Minderjarige Dobberprinsen van 43 even door de herkeuring te slingeren of lui die gevlucht zijn voor hun land om daar na het krijgen van een oetkiering alhier gezellig een paar maanden per jaar koffie te gaan drinken maar hier niet lastig worden gevallen. Er moet een wat uitgebreidere lijst van overheidscriminelen komen waarop ook dit soort crimineel gedrag van de overheid komt te staan. Het begin is er al een tijdje https://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/ Misschien wat toegankelijker op Google Documents zetten zodat elke fanclub straks zijn idool kan aan- en afvinken.

   Geliked door 3 people

 6. Gert Jan Reitsma zegt:

  Welk normaal mens mag bij zijn baas zoveel fouten maken en gewoon aan het werk blijven? NIEMAND!! Het enige dier dat dit wel mag is een politicus!!

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Bij de VVD kan iedereen, zo als Klaas Dijkhoff, een scheve schaats gaan rijden. Simpelweg om de eenvoudige reden dat de VVD weet, als er gemeentelijke of tweede kamer verkiezingen komen, er massa’s idioten zijn die toch weer op de VVD gaan stemmen. En anders is er nog de mogelijkheid van stembus-fraude. Hoe was het toch in hemelsnaam mogelijk, dat de VVD in maart bij de verkiezingen 33 Kamerzetels haalde, terwijl hiervoor een periode van 8 jaar aan vooraf ging dat de VVD Nederland steeds verder in het verderf stortte. En hoe kwam het dat Groen Links (voortgekomen uit de communistische partij van Nederland) door de kiezer werd beloond met 20 kamer zetels. Waarom grijpt Rutte zijn kans niet om een rechts kabinet te formeren, maar geeft hij de voorkeur aan D66 en Groen Links, maar niet de PVV of andere nieuwe rechtse partijen ? Dit is omdat Rutte 3 in de startblokken staat, en niets of niemand hem kan tegenhouden. Tegenwoordig regeert de leugen, o.a. bij gratie van de kiezer. Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel !

  Geliked door 1 persoon

 8. Per ongeluk ten onrechte verblijfsvergunningen afgegeven, wahahahahahahahaha dit is n.m.m. opzettelijk gedaan als een knieval voor de corporatistische vriendjes van de VVD die bakken met geld verdienen aan deze migratie handel. De gore smerige vieze VVD oplichters die wij betalen om onze soevereiniteit aan Brussel te verkwanselen, zijn de schaamte voorbij, dit is wel zo uit zijn krachten gegroeide smeerlapperij waar men mee moet rekenen dat het nooit meer goed komt als voorheen toen Nederland relatief kopvod vrij was.

  Geliked door 2 people

 9. Republikein zegt:

  Het gaat hem er louter alleen om voor zijn eigen veiligheid te zorgen en als je in de weg staat rijdt ie je van je sokken.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Wat een ontiegelijke kluns. Is niet de eerste blunder van hem, maar hij haalt gewoon z’n schouders op en mag blijven.

  Like

 11. Jan zegt:

  Wie met pek (PvdA-socialisten) omgaat wordt er mee besmet

  Like

 12. Republikein zegt:

  Het wordt niks met die formatie, het is als een gordiaanse knoop.
  Speld legt in een plaatje uit hoe de hazen hier lopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s