Hongaarse premier Orbán: “EU kiest de kant van terroristen”

Screenshot_45

(Door: Gyurka Jansen)

De Hongaarse Premier Viktor Orbán heeft vandaag flink uitgehaald naar de Europese Unie. Hij beschuldigde Brussel ervan de ‘kant van de terroristen’ te kiezen. Ondanks zijn kritiek op de unie vindt hij zijn eigen land niet on-Europees. ,,Integendeel”, zegt Orbán. ,,Onze overheid vertegenwoordigt een echt Europees standpunt en verdedigt het huidige Europese verdrag.”

In zijn toespraak voor het Hongaarse parlement verdedigde de premier ook het omstreden grenshek. Hij beloofde dat het hek zo lang zou blijven staan als hij premier is. Daarnaast kondigde hij aan de verplichte vluchtelingenquota van de EU te blijven negeren.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hongaarse premier Orbán: “EU kiest de kant van terroristen”

  1. Jean zegt:

    Dhr Orban dwingt “respect” af door zich in te zetten voor de veiligheid van zijn volk, hij likt niet de reten van die EU lafaards & huichelaars.
    Europa overleeft enkel “zonder moslims en zonder islam” zo niet wordt het afgeslacht als een lam.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Orban is de door god gezonden beschermer en bevrijder van de hele Balkan.
      Niet vergeten dat Orban de allereerste was die verzet aantekende tegen die vuile ploertenbende in Brussel.

      Persoonlijk vind ik dat ze voor Juncker samen met zijn smerige troep vazallen een standbeeld moeten oprichten waarbij ze iedereen levend in brons moeten gieten.

      Like

  2. Japio zegt:

    Meneer Orbán, hebbie nog ruimte voor een arme en bedrogen Hollander? Hier in Nederland zijn je collega’s knettergek geworden op onze Geert na.

    Like

  3. Peter zegt:

    Goeie kerel, hopelijk krijgt ie heel Oost Europa achter zich.

    Geliked door 1 persoon

  4. Mary zegt:

    Hij had het niet beter kunnen zeggen, helemaal mee eens, wellicht als we als Europeanen willen blijven leven we eerdaags naar het nieuwe Europese deel moeten verhuizen oftewel Hongarije, Polen, Tsjechië etc. met leiders die overduidelijk kiezen hun land te behoeden voor de Islam. Kijken waar Rutte en Co hun EU stortingen, Islamisering, het overeind houden van buitenlandse banken etc. dan van gaan bekostigen.

    Like

  5. Ron Soeverein Mens zegt:

    Chapeau voor Viktor Orban. Dat is tenminste een MAN een LEIDER van en voor het volk en zijn land
    Wie denken ze wel dat ze zijn die zure wijnflessen in Brussel met de beroeps zuipschuit voorop en NOOIT Gekozen door wie dan ook om zo’n dreigement tegen een land te voeren. Het wordt tijd dat dit compleet overbodige instituut opgeheven wordt zodat de enorme geldverspilling ophoudt en alle Europese landen weer soeverein worden. Wij hebben die geld hyenas niet nodig laat ze zich maar verantwoorden voor het volkstribunaal. Ik hoop dat alle ex Oostblok landen hun rug recht houden en hier niet aan toegeven.

    Geliked door 1 persoon

  6. Mirjam zegt:

    Hij heeft gewoon gelijk en als de EU ergens niet tegen kan, dan is het de waarheid. Dat hij maar blijft doorgaan met zich te verzetten. Hij is een held.

    Like

  7. fransdewit zegt:

    Hij kan er voor kiezen om geheel Europa achter hem te krijgen, zo’n man hebben we hier in Nederland ook nodig. Tijd voor een revolutie

    Geliked door 1 persoon

  8. fransdewit zegt:

    Op zo’n man zit Europa te wachten, maar ook hem willen ze boycotten, maar gelukkig worden het er steeds meer die gaan klagen

    Like

  9. Yeah zegt:

    Kan Victor hier ook niet even orde op zaken komen stellen? Ik wil zo’n premier!

    Like

  10. 4sjun zegt:

    Het is al wat langer de hoogste tijd om de ambassades van Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Polen en de Baltische staten te laten weten dat er zeker West-Europese burgers achter de politiek staan die zij met betrekking tot bewaring van de eigen cultuur in eigen land en garandering van de veiligheid op straat voorstaan. Brussel (s)preekt wel maar namens wie?

    Like

  11. 4sjun zegt:

    Daarnaast wordt het met Brussels beleid van doorgeschoven rekeningen, nog een onderstreept door de absurde eisen van Jesse Klaver, noodzakelijk om elders aangedragen oplossingen serieus te overwegen:
    CIVILIAN SELF-DEFENSE ESSENTIAL TO COMBAT MODERN TERRORISM
    http://www.jpost.com/Opinion/Civilian-self-defense-essential-to-combat-modern-terrorism-496759

    Like

  12. Flo zegt:

    Jammer voor Juncker met zijn bende dat het voor hem moeilijk wordt om daar een opstand uit te lokken tegen de heer Orban, het volk is het roerend met hem eens, hij mag echter wel oppassen met oversteken, Brussel deinst voor niks terug .

    Like

  13. Henkie zegt:

    Het beschermen van je eigen volk is het beksngrijkste van iedere regering ,behalve NL natuurlijk

    Like

  14. Marian zegt:

    En dat heeft Viktor verdomd goed gezien.

    Like

  15. Hendrik M. zegt:

    Was “Schengen” niet iets van open binnengrenzen en een goed gesloten buitengrens?
    Is er ook niet zoiets als het “Dublin” geval waar asielparasieten zich moeten aanmelden in het land van binnenkomst?
    Dan is er nog zoiets als dat Merkel gedrocht wat de rest der wereld uitnodigde naar Duitsland te komen….
    Tja, als de €U zo tekort schiet moet Viktor Orbán z’n grenzen wel bewaken.
    Het zelfde geld natuurlijk ook voor Nederland…

    Like

  16. Jan zegt:

    Hongarije geeft fietsenrek Verhofstad zijn vet: ‘Reliable Soros Ally’

    “Your name appears prominently on the leaked internal list of the Soros network, a list that names reliable allies in the European Parliament as supporters of Soros-backed causes.
    ….

    http://www.breitbart.com/london/2017/11/10/hungarian-government-blasts-reliable-soros-ally-guy-verhofstadt/

    Like

Plaats een reactie