Eén op de twee Amerikanen vertrouwt Trump

Screenshot_107

(Vertaling: E.J. Bron)

Ondanks de aanhoudende beschuldigingen over contacten van de regering-Trump met Rusland neemt het vertrouwen van het Amerikaanse publiek in de president toe.

Freie Zeiten

50% van de kiezers vertrouwt Donald Trump. Dat blijkt uit een vrijdag gepubliceerde peiling van het opinieonderzoeksinstituut “Rasmussen”.

De percentages schommelden tot nu toe tussen de 59% bij de ambtsaanvaarding van Trump en 42% begin april.

Het vertrouwen neemt toe, hoewel er nog steeds over een stiekeme samenwerking tussen Team Trump en Rusland gespeculeerd wordt. Hierover werd gisteren controversieel gediscussieerd in de Amerikaanse media.

Donald Trump had gisteren op Twitter geschreven het slachtoffer te zijn van “de grootste politieke heksenjacht in de politieke geschiedenis van Amerika”.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Eén op de twee Amerikanen vertrouwt Trump

 1. koddebeier zegt:

  Links kan nu éénmaal niet tegen z’n verlies, zoals ook de kogel van links kwam !
  Zij willen desnoods met geweld (door dubieuze actiegroepen) hun zin krijgen !

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Links smoort de vrijheid van meningsuiting.
  Links vermoordt Pim Fortuyn.
  En de bevolking kijkt toe en slaapt door.
  Stel dat er nieuwe verkiezingen uitgeschreven zouden worden en stel dat de PVV dan uit zou groeien tot 40 zetels, dan nog zouden de VVD en het CDA de PVV uitsluiten. De rechtse VVD en de rechtse CDA zouden met behulp van de PvdA een (s)links beleid voortzetten omdat dat in het belang van de BESTUURS-ELITE zou zijn.
  Daar is geen kruit tegen gewassen.
  Maar de kruik gaat zolang te water tot …….
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. de Am. beurskoersen stijgen sinds zijn aantreden, maar dat meldt de publieke omroep niet

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Trump doet het prima. Links en de elite die links aanstuurt kan Trump niet uitstaan. Het best wat tot nu toe door regering Trump is gebeurt is terugtrekken het klimaatsprookjesverdrag. Dat klimaatsprookjesverdrag zou de USA-middenklasse verder in de ellende storten alleen maar voor een gebakken luchtverhaal en om de ultrarijken nog rijker te maken en een arme slavenbevolking waarmee de ultrarijken mee kunnen doen wat ze willen. Trump steekt daar een stokje voor en dat is heel goed. Had men in Nederland maar het lef om het klimaatleugenverdrag bij het grof vuil te zetten. Hier in Nederland en ook elders in Europa heel veel leugenachtige huichelaars in de politiek. De enige partij PVV die de waarheid spreekt wordt systematisch gemeden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  In de internationale politiek is hij een beetje een stier in een porcelijnwinkel, maar hij heeft het wel voor elkaar gekregen dat het belangrijkste en rijkste islamitische land aan de kant van de VS staat. Eigenlijk gewoon omgekocht met een wederzijds lucratieve wapendeal van 110 miljard $, omdat de Arabische koninklijke familieclan een heleboel geld nodig heeft om potentieele binnenlandse onrust af te kopen, wat met de huidige lage olieprijzen nogal begrotelijk voor ze is geworden.
  Dat is ook in het belang van het Westen, want een chaotisch Saudi Arabie zou binnen de kortste keren een uitvalsbasis van IS worden. En dat is zeker niet iets waar ze in Washington op zitten te wachten. De kroonprins scheen het er niet echt mee eens te zijn, maar papa Salman is daar voorlopig nog steeds de baas.
  Slim.

  En zijn voortvarende binnenlandse economische beleid zal er op termijn zonder meer aan bijdragen dat hij een stuk populairder zal worden onder de gewone Amerikanen dan nu het geval is. Ondanks de welhaast hysterische en systematische haatcampagne van de grotendeels linkse Amerikaanse en internationale MSM. Hij wacht verder ook rustig af totdat de op niets gebaseerde rancuneuze heksenjacht van de Democraten strandt voordat hij stappen onderneemt om de relatie met Rusland te verbeteren. Putin zal dit ook wel weten.
  Alleen wanneer de Democraten erin zullen slagen om hun smeercampagne en alle daarmee verbonden hearings en zgn. ”onderzoeken” voort te laten slepen tot aan de senaatsverkiezingen van 2019, zodat Trump zijn Republikeinse meerderheid misschien zal kwijtraken, hebben ze nog een kans om hem te dwarsbomen. Want een impeachment zit er voor hen echt niet in.

  Like

 6. Jan zegt:

  Gingrich: Wij zijn in een culturele burgeroorlog

  Beiden in discussie

  Like

 7. Jan zegt:

  Domlinks de straat op omdat zij willen dat Trump afgezet wordt

  Dat Trump niet afgezet kan worden gaat blijkbaar niet in hun stomme kop.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Impeachment_in_the_United_States

  Like

 8. Jan zegt:

  Linksmensh gevraagd waarom hij tegen Trump is


  Antwoord: Eh, ja, nou, eh ja, I don’t know

  Weer eens aangetoond dat socialisme een geestelijke stoornis is

  Like

 9. Jan zegt:

  Trump’s oorlog tegen de meanstream media

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s