PVV-vragen over Griekenland dat geld krijgt uit het noodfonds

PVV rood wit blauw

Schriftelijke vragen van de leden Van Dijck, Maeijer en Wilders (allen PVV) aan de minister van Financiën over het bericht dat Griekenland geld krijgt uit het noodfonds.

 • Bent u bekend met het bericht ‘Griekenland krijgt geld uit het noodfonds?’ (*)
 • Klopt het dat de Grieken 8,5 miljard euro tegemoet kunnen zien voor noodsteun? Zo ja, wat is het aandeel van Nederland in deze nieuwe uitkering aan de Grieken?
 • Hoe legt de minister aan de Nederlandse belastingbetaler uit dat een land wat een schuld met een nieuwe schuld moet afbetalen nog steeds op Nederlands belastinggeld kan rekenen?
 • Is de minister met de PVV van mening dat je niet al je geld kunt opmaken aan souvlaki en ouzo en vervolgens om bijstand kunt vragen? Zo ja, wanneer bent u van plan de Grieken te vertellen dat ze niet langer beloond worden voor hun fraude en bedrog? Zo nee, hoe legt u dit uit aan de Nederlanders die met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen?
 • Bent u voornemens om Griekenland duidelijk te maken dat Nederland geen cent belastinggeld meer in deze bodemloze put zal stoppen?

(*) http://m.telegraaf.nl

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Krankzinnigheid, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op PVV-vragen over Griekenland dat geld krijgt uit het noodfonds

 1. koddebeier zegt:

  Vragen stellen is wel nodig, maar er zal nooit en bevredigend antwoord opkomen, want de boel belazeren staat bij de regenten hoog in het vaandel !

  Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Is de minister met de PVV van mening dat je niet al je geld kunt opmaken aan souvlaki en ouzo en vervolgens om bijstand kunt vragen? Zo ja, wanneer bent u van plan de Grieken te vertellen dat ze niet langer beloond worden voor hun fraude en bedrog? Zo nee, hoe legt u dit uit aan de Nederlanders die met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen? Antwoord: Ik leg het niet uit, die sukkels stemmen toch wel weer op mij.

  Like

 3. Klippie 72 zegt:

  Mee eens, als je dood bent geven ze dat niet aan en blijven de uitkering gewoon innen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s