Woedende Spaanse katholieken organiseren massaal ‘gebedsprotest’ na grootschalige moslim-gebedsbijeenkomst bij Mariabeeld

 

(Door: Michaël Dekee)

Katholieken in de Spaanse stad Granada sloegen terug naar wat zij omschreven als een “provocerende” beslissing om een Ramandan-vastenonderbreking te houden vóór een beeld van de Maagd Maria, door een grootschalige publieke gebedsbijeenkomst te organiseren op dezelfde plaats.

“We zijn hier omdat we niet kunnen toestaan dat dit gebeurt. Ze kunnen dit niet doen in Granada. Ze kunnen dat doen in hun plaats, maar niet in de Jardines del Triunfo, dat zo lang van ons is geweest,” zo vertelde een Katholiek op de bijeenkomst aan het Ruptly videoagentschap van RT.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Woedende Spaanse katholieken organiseren massaal ‘gebedsprotest’ na grootschalige moslim-gebedsbijeenkomst bij Mariabeeld

 1. Harry zegt:

  Tjonge , het vrome koor wordt wakker .
  Alhoewel een beetje protesteren natuurlijk geen zoden aan de dijk zet .
  Die kutmoslims laten zich niet verjagen , ze komen met meer van die gekken terug !
  De enige oplossing is dat de papen zo nijdig worden , dat ze die moslims tot moes slaan .

  Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren .
  Had gisteren nog een gesprek met een zwaar overtuigd christen , die zijn er van overtuigd dat god al die ( moslim ) ellende op ons dak stuurt om “ons” te beproeven .
  Dan gaat die kennelijk in zijn luie stoel met een muziekje en een zak chips op afstand zitten kijken hoe zijn volgelingen het er af brengen .
  De verdomde sadist !

  Zei ik pas al niet dat religie de hersenen aantast ?
  Als je iedere dag weer dat soort waanzin aan moet horen , dan is het toch geen wonder dat zelfs een volslagen leek als ik , heel gemakkelijk een juiste diagnose kan stellen ?

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Harry
   Niet elke christen heult met de islam,en ja, daar zijn heel veel mensen die zo hypocriet als de tyfus,zijn ,ben ik 100% met jou eens.
   Das ook waar ik een bloedhekel aan heb.
   Das ook waarom ik mijn stem laat horen
   Wellicht is het onmogelijk voor jou om te geloven,dat er ook mensen zijn die geloven,niet heulen met de vijand, oprecht zijn, niet geindoctrineerd zijn en hun eigen pad daar in gekozen hebben…die van sex kunnen genieten,bij tijden wijle een jointje kunnen roken
   zonder het gevoel te hebben dat ze daarop beoordeeld worden?
   Zegt dit misschien iets over jou of zegt dit iets over de mensen die met jou de confrontatie niet aan durven gaan……

   Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    @ Harry
    Ik weet niet in welke gemeenschap je woont, maar ik kom nooit elke dag mensen tegen
    die hier zo een vreselijke kwestie van maken.
    Maar hier op deze site vechten we toch voor een gezamenlijk doel….toch???

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @tinekevanschagen

    Dan wordt het toch zo langzamerhand hoogste tijd dat deze christenen massaal hun stem laten horen, want van hun kerkleiders hoeven we toch echt helemaal niets te verwachten wat betreft de islamisering. Integendeel!

    Geliked door 7 people

   • BertG. zegt:

    Bert, het enige geluid dat ze laten horen is iedereen voor de duivel uit te maken of lid te zijn van de illuminatie, wanneer je niet gelooft.
    Veel verder zijn ze tot nog toe nog niet gekomen.
    Dat ze daar geen moer verder mee komen, hebben ze niet door.
    Ze plaatsen zich hiermee volkomen buiten de werkelijkheid, bond genoten worden het op deze wijze nooit.
    Omdat ze zich maar blijven verstoppen achter hun fantasie vriendje die het wel zal oplossen, wat natuurlijk nooit gaat gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 17 juni 2017 om 10:34

    Dat vind ik ook heel slap. Dat gedoe van je vijand de andere wang toekeren, is niet van toepassing bij zó veel onrecht en kwaadaardigheid die over ons wordt uitgestort. Echte christenen dienen van zich af te bijten en de islam zeer zwaar te bestrijden! En zijne zaligheid de paus zou zich kapot moeten schamen, de smerige huichelaar. Hij denkt zeker dat God Zijn ogen in Zijn zak heeft zitten?

    Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    Tineke, ik kom ook nooit zo’n rare Christenen tegen, ik denk dat het meer de godsdienstwaanzinnige soort is die zo quasi devoot zijn.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Vechten tegen een gezamenlijk doel ?
    Dat houdt ook in dat je je mening tegenover mensen die vinden dat islam ook een soort geloof is, moet uitten.
    “Ze geloven tenminste ergens [ een God ] in.”
    Als je zoiets DOMS te horen krijgt kan ik begrijpen dat je “pissig” wordt.
    Als je bovendien uit ervaring van vroeger weet/hebt meegemaakt hoe achterlijk, wreed en verderfelijk dat islam is, begrijp ik wel dat je WALGHT van dat soort christenen.
    Er zijn te weinig mensen die nog praktiserend gelovig Christelijk zijn die zich teweer stellen tegen de islam.
    JAMMER.
    Als je bovendien in de “Bible-belt” woont en zelf niet gelovig bent, lijkt me ook geen pretje.
    Een dochter van mijn aangetrouwde familie, “de-koauwe-kant”, zelf nog een beetje Katholiek, ging uit nood [ er was een woning beschikbaar ], in Bemmel wonen.
    In de “staart” van het Bible-belt gebied/
    ZE HIELDEN HET EEN JAAR UIT en zijn ergens anders heen gegaan……….

    Like

   • Oeps48 zegt:

    @tinekevanschagen (17 juni 2017 om 09:56)
    Er zijn hier een aantal lieden op de site, die zien dat er wateroverlast is. Zij willen gaan dweilen terwijl de kranen openstaan. Ze zien niet in, dat ze zo geen stap verder komen. En ze willen niet eens begrijpen, wie de kranen opendraait.
    Als dolle stieren nemen ze alles en iedereen op de horens.Maar een dolle stier komt meestal niet ver. Die wordt afgemaakt.
    Ze zijn als Don Quichot tegen de windmolens aan het vechten, maar weten niet hoe de molens werken en uit welke hoek de wind waait.
    Ze willen als een bende ongeoefende Zeloten met veel bravour en botte messen gaan vechten tegen het grote, machtige, goed uitgeruste, en goed getrainde leger van de Romeinen. De geschiedenisboekjes leren ons, hoe dat afliep met de massale zelfmoord in het fort Massada.
    Ze snappen niet eens, wie de echte vijand is. Ze roepen “ach en wee”, behandelen hun vrienden als vijanden en willen teveel zaken tegelijkertijd bestrijden. Maar het ontbreekt ze aan een doel en een strategie en ze verzaken hun huiswerk.
    Waar zal dit toe leiden ??????

    Like

   • Asgard zegt:

    tinekevanschagen,…ik kan niet Liken,..maar ben het geheel met je eens in alles!!

    Like

  • BertG. zegt:

   ” die zijn er van overtuigd dat god al die ( moslim ) ellende op ons dak stuurt om “ons” te beproeven . ”

   Maar Harry, dat soort gasten hebben we hier ook, maar hier noemen ze alles de duivel en illuminatie wat ze niet zo goed begrijpen.
   De gedachte alleen aan haloween en Harry Potter boeken, doet ze al sidderen van angst.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 17 juni 2017 om 10:16

    Zeg, BergG. Er zijn ook mensen zoals ik die hopen dat God bestaat, maar die dat niet durven geloven. Die jammer genoeg geen troost kunnen putten uit oprecht geloof. Ik wou dat ik het kon, dat durf ik jou en de rest van de lezers hier gerust te vertellen.
    En ik moet helemaal niets hebben van halloween, Harry Potter en andere horrorzooi en paranormale toestanden. En zoals ik al vaker zei: een christen die de islam goedpraat en/of er zelfs mee heult, is geen christen, maar een knecht van de duivel. En ja, ik ben ervan overtuigd dat er een strijd aan de gang is tussen goed en kwaad – pure evil – en hoe dat zal aflopen? De tijd zal het leren. Hoe het precies zit? Geen idee, maar wat er zich nu overal op de wereld afspeelt, is niet normaal meer te noemen. Daar moeten ‘krachten’ achter zitten die mensachtigen tot zó veel idioterie en kromme denkbeelden aanzetten. Ik denk dat er ook ‘krachten’ voor nodig zijn om de hele zooi ooit weer in goede banen te leiden. Daartoe zie ik namelijk geen mens op de wereld in staat, zelfs al bedoelt hij het nog zo goed. Geen enkele mens kan uitkomst bieden, al was het maar omdat elk mens uiteindelijk ten prooi valt aan ouderdom, ziekte en dood (al dan niet door moord).

    Geliked door 4 people

   • Elisah zegt:

    Tistochwat 11.18, mooi geschreven.

    Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Harry,…een Christen beschermt zijn kroost (gezin)tegen alles wat hem vijandig gezind is,..ik als christen zal dat niet nalaten, komen ze aan mijn gezin, dan gaat de kop eraf, zo simpel is het,…doe je dat niet dan ben je een nobody, een loser, de beste gift in je leven is het beschermen van je dierbaren, als dat de dood tot gevolg moet hebben dan zij het zo, dan wel de beste en mooiste dood die er is om je leven te geven voor je dierbaren,, ik zal dat nooit nalaten,….een Christen die dat niet doet is geen christen maar een slap aftreksel van wat hij is.

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Een beetje vreemd omdat apart te vermelden.
    Alsof een atheïst dat wel zal nalaten.
    Als je dat niet voor je gezin en kroost over heb, dan ben je gewoon een egoïstische klootzak die uit de ouderlijke macht gezet dient te worden.
    Of wil je beweren dat christenen betere mensen zijn dan andere?

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    E.J Bron
    Dan wordt het toch zo langzamerhand hoogste tijd dat deze christenen massaal hun stem laten horen, want van hun kerkleiders hoeven we toch echt helemaal niets te verwachten wat betreft de islamisering. Integendeel!

    Trek jij jou Joodse medegelovigen dan ff aan de ballen, want ook uit de Joodse hoek staan ze te poppelen om het Multiculti in Europa te verzadigen. Kijk naar dit zieke wijf!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Even ter correctie “Asgard”: ik ben niet joods! En ja, dit geldt evengoed voor linkse “weg met ons”-joden!

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Bert,..er zullen atheisten zijn die dat zullen nalaten ja, daar ben ik stellig van overtuigd,…wat bedoel je met dat Christenen beter zijn dan andere mensen,..niet in jou optiek Bert, want jij gooit alles op 1 grote hoop, het hele geloof is voor jou een tegenstander waar jij mee zit, jij kijk naar priesters en andere ingewijden van de kerk die misdaden hebben gedaan bijv pedofilie, en daar stopt het bij jou bij, dan is het hele systeem door en door verrot in jou optiek,..daar ga je de fout in,..als jij iets verkeerd doe in jou leven wat consequenties met zich mee brengt dan ben alleen jij verantwoordelijk daarvoor en niet jou hele familie, dus de buitenwacht dient zich niet op jouw familie te richten,…dat is wel wat er nu gebeurt,..denk jij soms dat ik zit te wachten dat er alweer een priester of kardinaal zich heeft vergrepen aan pedofilie, nee natuurlijk niet, maar je kan daar niet het in dit geval het Christelijke geloof voor aanvallen, dat staat er gewoon los van,…natuurlijk zie ik ook wel wat voor troep er binnen de gelederen zit, maar dat is niet aan mij Bert,…Jij geloof niet dus ik val je er niet mee lastig, dat jij er anders tegen aan kijk moet jij zelf weten, zou mij ook een worst wezen Bert,…voor mijzelf heb ik bewijs gekregen en dat is het belangrijkste.

    Like

  • Willie zegt:

   ”Zei ik pas al niet dat religie de hersenen aantast ?”
   Tja, dat zal wel in de meeste gevallen zo zijn, Maar bij de ”anti-religie ” blijkbaar ook
   Brainwash is duidelijk aller tijden :jullie volgen toch ook maar wat er sinds decades jullie voorgekauwd werdt ??

   Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   “God stuurt ons ellende om ons te beproeven” Dat is nou net de ellende met die christenen. Ze weten alles beter dan hun god. Ze weten precies waarom hun god alles doet. Terwijl hun god toch in het boek Job heeft uiteengezet dat ze helemaal niet weten waarom hij doet wat hij doet.

   Het lijkt er op dat niet god de mens heeft geschapen, maar dat de christen god heeft geschapen/bedacht. Conclusie: de meeste christenen zijn doorgewinterde afvalligen.

   Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    De enige juiste conclusie.
    Ze kunnen dat niet weten, maar toch houden ze dat wel vol.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @ Bert G
    Maar jij kan het wel zeker weten…
    Dat hou jij net zo goed al heel lang vol.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zeg enkel, dat niemand het kan weten.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Maar goed, jij weet het dan zeker, blijkt uit deze reactie?

    Like

   • Asgard zegt:

    E.J Bron
    Even ter correctie “Asgard”: ik ben niet joods! En ja, dit geldt evengoed voor linkse “weg met ons”-joden!

    Webmaster,..Sorry,m´n excuses dan, ook voor de mede Joodse lezers van deze site, ik gooi niet alles op 1 grote hoop, dus jullie hoeven je niet aangesproken te voelen,er zijn gewoon allerlei krachten bezig om het Europese continent te slopen, komt uit alle gelederen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk.
    We maken ons druk over de Christenen en het Christelijk geloof.
    Waardoor?
    Omdat we ALLEMAAL EN OOK HIER van oorsprong Christenen zijn.
    De ongelovigen zijn moslims en andere heidenen.
    Die hier zijn binnengehaald door landverraders om onze samenleving te vernietigen!!!

    We verwachten daardoor dan ook dat de Christelijke opperbevelhebbers zich zullen inspannen om het/ons Christelijk geloof te beschermen en met ons hun geloofsgenoten…
    In plaats van dat, verraden ze ons, hun gelovigen, op de meest absurde en groteske wijze.
    De Christelijke leiders doen tegelijkertijd alsof er niets aan de hand is…
    Sterker. Wij moeten nog méér en méér toegeven, inbinden, capituleren, inzien, boete doen, overgeven, toegeven, opgeven…!!!
    NOOIT en NIMMER!!!
    Dat irriteert ons!
    Onze reacties op deze site zijn daardoor dus uiterst kritisch, zeg maar totaal afwijzend ten opzichte van de afvallige verraderlijke en uiterst duivels-boosaardige centrale Christelijke leiding!

    Like

   • Edjan zegt:

    Paulzwueste, als ik zie hoe intolerant sommige christenen te keer gaan, ook sommigen hier, dan ontgaat mij het verschil met de plannen van de mohammedanen. Ik hoop dat ze nooit meer iets te vertellen krijgen en ik distancieer me daar compleet van.
    Als ik naar die mensen luister, denk ik dat het er op neer komt dat ik mag kiezen tussen een onthoofding met een kromzwaard of de dood op de christelijke brandstapel. Die dood kan een uur duren waarbij je je eigen verbranding bewust meemaakt, dus nee, ik heb nog meer op met de mohammedanen dan met die oerconservatieve christenen die terug naar de middeleeuwen willen. Ze missen hun brandstapels.

    Like

  • Gert Dalen zegt:

   Niet iedere christen over een kam scheren. Hypocrieten vind je overal. Ook onder niet-gelovigen.
   Ik ben Christen/katholiek die anti-islam is omdat het het kwaad en ellende in de wereld is.Wat wij tegen moeten ageren. Maar goed dat Spaanse katholieken in het geweer komen tegen de intolerante islamieten die alleen uit zijn om niet met ons willen zijn. Willen ons willen overheersen. Door de Jood, Christen en de niet-moslims te verdringen, onderwerpen of anders vernietigen. Goedschiks dan wel kwaadschiks.Daarom kom op voor je erfgoed en onze vrijheden wordt bijv lid van Cultuur onder Vuur die daar voor strijdt.Ik had als katholiek in Spanje met hen mee gedaan.

   Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Openbaringen 17:13 Dezen hebben enerlei mening, en zullen hun kracht en macht het beest overgeven. De wereld is van iedereen en iedereen is van de wereld…………

  Geliked door 2 people

 3. tinekevanschagen zegt:

  Eerste reactie,
  Gloeiende godver…ik kan gewoon het woord tolerantie niet meer verdragen……

  Like

 4. delamontagne zegt:

  In hetzelfde spanje is er een verbond tussen de radicaal-linksen en Islamitische verenigingen om de Kathedraal van Cordoba, weer in een Moskee te veranderen.

  Geconfronteerd met de alliantie van radicaal Links en de Islamieten, verdedigt het Bisdom Cordoba al 20 jaren haar onroerend goed en het katholieke carakter van de [moskee]-Katherdaal.
  Dit verweer leidde zelfs tot in de Verenigde Staten aan toe.
  Bisschop Demetrio Fernández González ging aan het hoofd van een delegatie naar U.S, het Hudson Institute in Washington om een rapport over de kwestie in-te-dienen, dat al sinds lang in één van de onderste laden ligt van het europees Parlement in Brussel.
  De Verenigde Staten zijn een land waar de vrijheid van Religie zeer gevoelig ligt en in het eerste amandement van haar Grondwet verankerd ligt.
  De kwestie ligt ook zeer gevoelig vandaag-de-dag gezien de vervolging van de Christenen overal ter wereld.
  Daarom wil de Bisschop uitleggen waarom een religieuze plek, die al eeuwen-en-eeuwen aan Katholieken toebehoort, tot een symbool is geworden van een “aanval” op de vrijheid van godsdienst.

  De Bisschop wil de talloze pogingen en campagnes om de Kerk te onteigenen, aan de kaak stellen.
  Ze is in strijd met het recht dat de katholieken hebben om een eigen katherdaal te bezitten

  De Bisschop begon zijn betoog door de verdiensten te roemen van degenen, die eeuwen geleden er voor hebben gezorgd dat de Moskee niet werd vernietigd na de [her]verovering van het gebied door de Spanjaarden op de Moren.
  Maar hebben toegestaan dat het gebouw, dat door de moren in 1199 – 1252 werd gebouwd als moskee in een Katholiekekerk werd omgevormd en het bisdom al die eeuwen lang verantwoordelijk was voor het onderhoud.

  Hij benadrukte ook dat de moslim-droom om “hun”
  moskee te [her]krijgen en de hulp hiervoor door de Links-Radicalen tot een exposieve cocktail zullen leiden die het eigendom van de Kerk bedreigd.

  Buiten deze bedreigingen wees hij op de economische faktor, de grote opbrengsten gegenereerd door dit zeer gewaardeerde monument in Europa, dat op de wereldlijst de 3e plaats inneemt.
  Ze is ook een “appetijtelijk appeltje” voor de radicale linkse politiek en voor de moslims om hun macht te verstevigen.
  Dit is een van de belangrijkste redenen dat hen vereniggd in hun akties tegen de Katholieke Kerk.

  Uit de Spaanse Krant:
  http://www.abc.es/sociedad/abci-obispo-cordoba-defiende-mezquita-catedral-anticatolica-estados-unidos-201706102109_noticia.html

  vertaald naar het Frans………

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Natúúrlijk weer die linksen, die deze provocatie (want dat is het gewoon) toejuichen. ‘We’ zijn niet één. ‘We’ zijn verschillend. Vooral moslims geven daar blijk van. Maar om uitgerekend bij een Mariabeeld de vasten te breken, dat moest wel tot protesten leiden onder de Katholieken. En daar was het de moslims precies om te doen.
  Onrust veroorzaken!

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  socialisten—Landverraders

  Geliked door 1 persoon

 7. tinekevanschagen zegt:

  @ ej bron
  Dat ben ik helemaal met u eens.
  Maar ook dat kun je niet in je eentje.

  2

  Like

 8. Marian zegt:

  Een geloofsoorlog kunnen we er ook nog wel bij hebben.

  Like

  • Asgard zegt:

   Hehe wakker Marian,…dat is toch het allermooiste wat de Cabal kan doen,…2/3 van de mensheid kwijt, dus nog 1/3 over, en de NWO heeft dan alle wegen schoongemaakt om hun zienswijze te kunnen bereiken,…Een geloofsoorlog zo zal het genoemd worden, want het zal toch een naam moeten hebben,..maar wie willen er eigenlijk een oorlog, de Christenen??? Hindoes??? De Islam is er wel voor te porren maar ook velen van hen ook niet,….de banken dan,..ja de banken en de effectenbeurzen en handelaars die staan echt te popelen om een culture clash, die hebben er alle baat bij samen met de Cabal.

   Geliked door 1 persoon

 9. tinekevanschagen zegt:

  @ EJ Bron
  Wat heb ik nou verkeerd gedaan?

  2

  2

  Like

 10. Pietersen zegt:

  De islam-fscisten en de burgemeester hebben elkaar gevonden. Wat een mooie praatjes over Granada als stad van tolerantie blablabla.
  De enige die wijzer wordt van die valse praatjes is de islam die mooi weer speelt en zijn handen in onschuld wast.
  Hoe heeft deze burgemeester zo dom kunnen zijn ? Waarschijnlijk onder druk gezet door de islamieten. Zeg maar chantage.
  Vuil vies volk, overal maar provoceren.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Het probleem met Spanje is de enorme kater die men daar over heeft gehouden aan de burgeroorlog en 40 jaar Franco. Een beetje vergelijkbaar met Duitsland en hun trauma van W.O.2.
  Dat is in Spanje nog steeds een vruchtbare bodem voor de linksen en de rooien, die bovendien een stok achter de deur hebben waar het de Catalaanse en Baskische kwestie betreft.
  Vandaar dat ze zo hondsbrutaal en onbeschoft menen te kunnen optreden als die burgemeester en zijn paladijnen, en er helemaal geen been in zijn om Spanje te re-islamiseren. Al was het dan alleen maar om de RKK en de Spaanse conservatieven, die zij HATEN en met Franco vereenzelvigen, in de wielen te rijden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s