EXCLUSIEF: “Vluchtelingen” bekogelen Canadezen met brokken steen en bakstenen

 

(Door: Faith Goldy – Vertaling: “Wachteres”)

Meer dan duizend Syrische “vluchtelingen” werden in Hamilton, Ontario, verwelkomd. Een jaar nadat de nieuwkomers arriveerden, verschuiven de lokale verhoudingen echter. Twaalf maanden geleden verzamelden in een wijk in Hamilton buren fietsen en tuinmeubels voor de nieuw aangekomen “vluchtelingen”. Ze kochten zelfs aarde om de de Syriërs te helpen een groentetuin aan te leggen. Maar vandaag de dag zijn de relaties in de gemeenschap alles behalve vriendschappelijk:

Klachten over waar de grens ligt, schendingen van privé-eigendom, Syrische kinderen zonder toezicht, die de Canadese kinderen intimideren en de volwassenen het gevoel geven dat zij zich zorgen moeten maken over voor hun veiligheid. Deze week vond er een incident plaats dat de aanwezigheid van de politie nodig maakte.

Een getuige, Andrea, die zich wendde tot The Rebel, rende uit haar huis nadat zij buiten tumult had gehoord. Wat ze ontdekte, was een angstaanjagende confrontatie, waarbij een van de Syrische families uit een naburige straat betrokken was en harde brokken steen en bakstenen naar haar Canadese buren gooide, waarbij kinderen tussen twee vuren terecht kwamen.

Ik spreek met getuigen, vermeende slachtoffers en de beschuldigde “vluchtelingen”, in een exclusief verslag ter plekke dat u absoluut moet zien om het te geloven.

[Video is Engels ondertiteld]

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Canada, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op EXCLUSIEF: “Vluchtelingen” bekogelen Canadezen met brokken steen en bakstenen

 1. Sabeltant zegt:

  Het gaat nooit samen.
  Ze horen hier niet, vluchteling of niet.

  Zonder islam is de wereld beter af.

  Geliked door 7 people

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Sabeltant! Ze horen in het achtergebleven woestijngebied thuis. Het is zó vaak gedonder met moslims, dat ik me wel eens afvraag waarom velen nog steeds zo in de verdediging gaan als het kwaad wat die lui aanrichten ter sprake komt.
   Nee, het zijn geen getraumatiseerde mensen! Dat willen ze ons wijsmaken, zodat wij begrip voor hen zullen krijgen. Nou, ik krijg totaal geen begrip voor dat islamitisch tuig, wat onschuldige en hulpvaardige mensen naar het leven staat.
   Uitzetten en niet meer binnen laten. De tijd begint te dringen. Zijn zij getalsmatig oppermachtig hier, dan is er een knetterende oorlog nodig om het tij te keren.
   Áls het tij dan nog is te keren.

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Dat komt er van Canadezen als je zo ongelofelijk STOM bent om je stem aan die verrader van ’n Trudeau te geven.
   Ga lekker zo door.

   Haal nog meer van die parasieten binnen in je prachtige land.
   Je kunt er zeker van zijn dat het TOTAAL vernietigd zal worden…
   Hang die Trudeau op!

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Ik begrijp niet dat zulke M.Oosten mensen het uithouden daar in Canada.
    In de winter vriest de heleboel dicht.
    Het Ontario meer een Erie meer ook. Alleen midden op nog open water.
    Niks voor mij die kou.

    Like

 2. Marian zegt:

  Dat komt van al dat geknuffel met die parasieten. Het zit toch echt bij die moslims erin gebakken, stenen gooien naar je buren. Wat is het toch een laag bij de grond volk. Ze er meteen uit donderen, klaar!!!!!!!

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Ja Marian.
   Het “stenigen” maakt onderdeel uit van hun cultuur.
   Dat moet je er bij nemen.

   Enfin, of je het wilt of niet, ze stenigen je toch…
   Vandaar dat ik “verregaande maatregelen” zou nemen om mijzelf en mijn gezin te beschermen…

   Geliked door 3 people

 3. Marian zegt:

  Even iets anders. Is het al bekend wat voor gezinnen in die afgebrande torenflat hebben gewoond in Londen. Ik heb gehoord dat het allemaal buitenlanders waren, Somaliërs, Marokkanen ed. De flat bestond uit 120 appartementen, er zullen ongetwijfeld misschien meer als 500 doden zijn heb ik van iemand vernomen uit Engeland.

  Like

 4. JanKlaassen zegt:

  T gaan goei, t gaan goei daar in Canada, de domme sufkudt gutmenschen beginnen langzaamaan wakker te worden uit hun debiele natte milticulti dromen. Ze hebben een afgrijselijk dominante satanische cultuur binnengehaald die niet de hunne is en dit zijn dan helaas de gevolgen. Er zit niets anders op om al die tering parasieten zo snel mogelijk hun mooie Canada uit te pleuren, terug naar hun zandbak, inclusief hun zwaar gestoorde nsb-premier die in principe ook de oorzaak is van al deze ellende!!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Pietersen zegt:

  Zwaar gefrustreerde islamitische tokkies die dachten in een paleis te gaan wonen met een garage en 2 auto’s van de staat en een levenslange riante uitkering.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Misschien leren die Canadezen op deze manier wel het snelst wat de Islam inhoud. Als links er namelijk persoonlijk mee wordt geconfronteerd is het altijd snel over.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  We kunnen gerust aannemen dat de dorpsgekken van Hamilton een jaargeleden dit tuig ontvangen heeft mrt spandoeken waarop stond: Refugees welcome.
  Dus om te resumeren, de gekken hebben precies gekregen waar ze om gevraagd hebben.

  EINDE DISCUSSIE.

  Geliked door 1 persoon

 8. Golden Girl zegt:

  Canada is toch zo gek op moslims, dan moet je ook niet mekkeren als ze paar stenen naar je gooien, een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken

  Geliked door 1 persoon

 9. Is het nu echt niet duidelijk dat overal ter wereld waar moslims komen, ongeacht van welk land zij afkomstig zijn altijd voor overlast zorgen en heel vaak geweld, tot bloedige aanslagen.
  Wordt dit opzettelijk door overheden toegestaan?
  Of worden we als derde rang burger verklaart?
  Wil ik graag weten, want dan is duidelijk dat we er ets tegen moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

 10. kampersrene zegt:

  Niets aan de hand , volkomen normaal , dat is hun manier om dankbaarheid te tonen voor veiligheid , een leefloon , dak boven het hoofd en gratische dit en datjes. Mooi en menslievend gebaar van hun president Trudeau. De tranen sringen mij in de ogen , wat een goed mensch die Trut-deau

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Ik word hier niet heet of koud van: Die Canadezen, Trudeau voorop, hebben het aan zichzelf te wijten met hun “refugees welcome”!

  Geliked door 3 people

 12. Duchesne zegt:

  “no good deed goes unpunished”

  Geliked door 2 people

 13. Thom zegt:

  Ik ben 40 jaar geleden in Syrië geweest als rugzaktoerist met de trein vanuit het Turkse Gaziantep naar de Iraakse stad Mosoel. Dan gaat de trein voor een deel door Syrië. Zonder visum voor Irak werden alle Europeanen en Amerikanen terug gestuurd bij de Iraakse grens. Na een voettocht door de woestijn kwam ik met een Turks meisje dat uit bescherming mijn gezelschap had gezocht midden in de nacht aan in een dorp in Syrië voor de terugreis naar Turkije de volgende dag per trein. Na die nacht en de treinreis terug kan ik zeggen: Die lui zijn knettergek en staatsgevaarlijk.
  Ze weten echt niet wat ze hier binnenhalen met die levensgevaarlijke figuren.

  Geliked door 2 people

 14. Steven zegt:

  Ze zijn in Canada al net zo DEBIEL en gehersenspoeld als in Europa.
  Het liefst halen ze die vluchtelingen nog op uit hun zandbak om in Canada te mogen leven..ooppss…PROFITEREN.

  Wat een normaal denkend mens al wist voordat de eerste asielrat ging verhuizen, blijkt nu ook in Canada te gebeuren… intimidatie…vechtpartijen..de boel slopen en lekkere meisjes pakken.

  Overal waar die mossels opduiken ontstaat hetzelfde GEZEIK!

  Maar ja..schijnbaar moet de hele wereld BOOSLIM worden..zelfs de scholen gaan er al naartoe!

  Geliked door 1 persoon

 15. Qvic zegt:

  Laat je niet intimideren en gooi de stenen terug, want dan houdt het van zelf op. Een andere taal verstaan zij niet. Ga vooral geen liefdadigheidsactiviteiten houden voor hen, want dat zien zij als een onderwerping aan hen en dat zij daar recht op hebben. Zij begrijpen geen naaste liefde van ongelovige, dus die dankbaarheid zullen zij dan ook nooit tonen aan niet gelovige.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Pak het dan ineens goed aan.
   Huur ’n paar vrachtwagens voor stenen- en grondtransport met zo’n laadklep van achteren en plemp anoniem ’s nachts zo’n 50 kuub keien voor de deur.
   Ook erg demotiverend is, als ze met vakantie gaan naar hun zandhoop, het hele huis via het bovenvenster vol pompen met beton.

   Kijken of ze dan nog zo’n grote bek hebben…

   Like

 16. ReaGluurder zegt:

  Vandaag weer beelden uit Londen ivm ‘je weet wel..’. Ya’Allah, wat een Grote Zooi daar! De ‘Social Security’ spat van het scherm. Het lijkt wel of Londen vol met Gajes zit. Waarschijnlijk is dat ook zo. Hele wijken kunnen zo in Afrika oid. liggen. Soepjurken alom! Nee, dit gaat hem N O O I T meer worden.

  Geliked door 2 people

 17. Japio zegt:

  Het zijn ondankbare honden om hun welkomscomité en gastheren zo te behandelen. Maar langzamerhand gaat het ook bij die goedmensen indalen dat moslims horen in moslimlanden. Je kan er op wachten dat ze zich gaan misdragen, hoezo? gewoon omdat ze zo zijn. Het zit in de genen van de moslim om geweld te plegen en het wordt ze ook nog eens ingepeperd door de koran.

  Geliked door 1 persoon

 18. Johan zegt:

  Al een jaar geleden kon je dit zien aankomen. Maar die domme naïeve Canadezen gingen maar door met het ‘verwelkomen’ van asielparasieten. Hopelijk worden ze nu wakker geschud.

  Geliked door 1 persoon

 19. kruisridder zegt:

  Dus de knuffelaars worden nu met stenen geknuffeld. Mooi zo.

  Geliked door 2 people

 20. kraftavilqa zegt:

  De politie had gelijk met het vermoeden dat het ging om een racially motivated event het is namelijk het racisme dat alle onblanken – vooral diegenen die met mohammerdanisme besmet zijn – jegens blanken hebben. De imam zegt dat zij volgens het bloedboek de beste aller mensen zijn en natuurlijk is dat een prettige leugen om te geloven. Oh jee dan blijkt in de realiteit dat ze juist de achterlijkste en onderontwikkeldste aller mensen zijn en dat wringt maar gelukkig hebben ze van kleins af aan geleerd om alles en iedereen die anders is dan zij te haten zodat de uitlaatklep voor het ongenoegen veroorzaakt door het verschil tussen doctrine en realiteit snel gevonden is in zulke gevallen kan/zal de buiten z’n biotoop verdwaalde mohammeduivel altijd terugvallen op de z’n volk eigen en in ’t bloedboek voor eeuwig vastgelegde barbaarsheid. Nimmer zullen de aanhangers van het woestijngeloof een plaats tussen de volkeren der wereld kunnen innemen. Je kunt hard terugslaanals ze daar voldoende van schrikken houden ze zich een poosje koest maar om permanent van ’t gezeik verlost te zijn is met wortel en tak uitroeien van ’t spul de enige mogelijkheid.Enfin laat e.e.a. een wijze les zijn voor de welkomstcultuur-gekkies. Je moet dat stinkvolk nooit helpen je krijgt er toch alleen haat voor terug, je moet juist toeslaan wanneer ze zwak zijn doen ze met jou ook als ze de kans krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jules Vismale zegt:

  Dit hele gebeurde omtrent die “asielzoekers” daar in Canada is haast te vergelijken met Oekraïne, Wit-Rusland, Estland, Letland, Litouwen, de Krim, de Kaukasus enz. toen de Duitsers daar in 1941 binnenvielen en eveneens hartelijk werden verwelkomd met bloemen, brood, groeten, wodka, zout en andere levensmiddelen. Tenslotte vonden de inwoners dat de nazi’s beschaafder waren dan de communisten en dat wie goed doet blijkbaar ook goed ontmoet. Helaas wordt in deze wereld goed juist meer met kwaad beloond en de nazi’s bestookten op hun beurt miljoenen Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Kaukasiërs, Russen, joden e.a. met pistool- en mitrailleurvuur, gas, ophangingen, vuur, uithongering en slavernij, gelijk naar de communisten!
  Al die maatschappijen die thans de ellende van de islam op hun dak krijgen doen me denken aan een sprookje over ‘De vriendelijke reus’ waarbij het opgenoemde personage onbedoeld een dorp “terroriseerde” omdat de inwoners doodsbang voor hem waren, gelijk aan de islam-knuffelaars. Een half-dove tovenaar en een bende bandieten (moslimextremisten en linkse politici) maakten daar echter misbruik van door de inwoners hun voedsel en bezittingen af te persen totdat een klein meisje, Gwendoline (Wilders, Le Pen) genaamd en zij de kleindochter was van een oude schoenmaker en de reus niet vreesde, de valse tovenaar ontmaskerde. Via haar opa en de burgemeester van het dorp wisten zij hierna de valse tovenaar en zijn rovers voorgoed te verjagen en al hun bezittingen en voorraden weer terug te krijgen.
  Dus laten die Canadezen, als ze nog wijs zijn, dat ondankbare en hebberige uitschot van criminele “Vluchtelingen” gewoon op de vlucht jagen want anders vrees ik dat die lui dadelijk rijkelijk oogsten wat ze zaaien in de vorm van moslim-hatende autochtonen die hun buik allang vol hebben van dat ongedierte en, gelijk als in Londen, nou aanslagen op hen plegen of met stenen gaan bekogelen!

  Geliked door 1 persoon

 22. guusvelraeds zegt:

  De stam cultuur doordrenkt met islamitisch vitriool ontmoet de cultuur van openheid, wederkerigheid en algemeen vertrouwen.

  Dat werkt vandaag niet en ook over 4 generaties niet. Wekelijks krijgen ze in de moskee te horen zich niet te mengen met de ongelovigen en zie de kiem voor getto vorming en no go gebieden is gelegd.

  Die Canadezen zullen raar opgekeken hebben opeens een schreeuwende islamitische familie op de stoep. Islam is lawaai cultuur, geweld en intimidatie cultuur, uitbuit cultuur en uitsluiting cultuur. Maar dat geeft niet. Ze gaan het nog leren. Alleen dan is het te laat.

  Bedankt Trudeau, bedankt!

  Geliked door 1 persoon

 23. koddebeier zegt:

  Reik ze een hand …. en ze bijten je arm af !

  Geliked door 2 people

 24. 4sjun zegt:

  Wie had er nu zulk gedrag van apothekers, artsen, hoogleraren en wetenschappers verwacht?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   In dit geval waren het dus duidelijk studenten petrologie, die niet meer dan wat veldwerk verrichten.
   Hierbij moet dan ook de sterkte van het materiaal getest worden, en hoe kan je dat beter doen dan door er mee te gooien.
   Die Canadezen, liepen gewoon in de weg.

   Geliked door 1 persoon

 25. delamontagne zegt:

  -Ondertussen heeft de Minister Trudeau er plezier in om moslims te helpen in Montreal, een stukje naar ,t Oosten……
  ********

  De Minister President van Canada “Justin Trudeau”, helpt moslims bij het vullen van manden voor de ramadan.

  De minister kwam zeer ontspannen en lachend een handje helpen bij de vrijwilligers van “Islamic Relief Canada” bij het inpakken van manden met voedsel voor de organisatie “Moisson Montreal”.

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/06/iZvA09lLyVVcuKXq.mp4?_=1

  Like

 26. jungleelephant zegt:

  Volgens mij is hij nog een graadje erger dan Rutte!Als dat tenminste nog mogelijk is!

  Like

 27. kampersrene zegt:

  Analyse van politieke leiders
  Als we moeten kiezen tussen een “goede” man of vrouw of een “slechte” man of vrouw dan kiezen we uiteraard voor de goede ,je zou anders wel gek zijn ! De politieke elite wil althans in schijn , de goedheid uitstralen Mensen helpen in nood ,liefde en steun schenken aan de behoeftigen , is dat niet mooi en hartverwarmend , prachtig toch.Hun bevolking is overtuigd , hoe goed en diep menschelijk zijn onze leiders toch , zij verdienen onze stem . Rechts wil die menschen niet helpen , zij tonen geen begrip, zij willen ze zelfs …O ! schande terugsturen .
  Maar ze vergeten…Jezus Christus was de goedheid zelve .Hij stierf aan een kruis door die menschen die hij liefhad . Trudeau zijn landgenoten worden bekogeld met stenen Hoeveel onschuldige mensen zijn er al gedood door aanslagen en het wil maar niet ophouden omdat de grote “politieke elite” het monopolie van Gutmensch krampachtig wil behouden . Hun fouten toegeven zou een enorm gezichtsverlies zijn , dat nooit hoeveel terreuraanslagen er nog moge komen

  Like

 28. Jan zegt:

  Ein gutes Beispiel ist der beste Lehrmeister, zullen de geitenneukers wel denken en dus onthalen wij kinderen op stenen en zullen wij hun feestje eens goed verzieken, immers, wir sind das Herrenvolk

  Migrants Hurl Rocks at Children’s Program in Park

  Teenagers at the age of 20 attacked SVT’s Summer Law scene in Scania Park in Malmö on Sunday evening. The stones were thrown in the direction of, among other things, children why the police classified the event as causing danger to others, states the local newspaper…

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/06/migrants-hurl-rocks-childrens-program-park/

  Like

 29. 4sjun zegt:

  Jezus schoof zijn rekeningen niet door, ook de barmhartige Samaritaan betaalde zelf wie hij liet verzorgen en liet anderen daar niet voor opdraaien om vervolgens zichzelf uit te gaan venten als bijzonder goed mens. Om een of andere reden begrijpen zichzelf uitventende weldoeners op kosten van’t Algemeen dat niet. Laat staan dat er iets over in de media komt. Wat er ook al nauwelijks bekend gemaakt wordt in de Nederlandse zichzelf gelijkschakelende media:

  Mark Latham: Most “refugees” sent to ONE suburb, far from elites

  Like

 30. Jan zegt:

  Canada onder de voet gelopen door parasieten uit Afrika en Midden Oosten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s