“Asielzoekers” met een verblijfsvergunning vinden nauwelijks betaald werk

Screenshot_151

(Door: Brian van der Bol)

DEN HAAG – Een klein deel van de “asielzoekers” met een verblijfsvergunning die zich de afgelopen jaren in onze regio hebben gevestigd, heeft een betaalde baan gevonden. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep West langs gemeenten.

Het beeld is verre van compleet, omdat veel gemeenten nog niet weten hoeveel van deze ‘statushouders’ (betaald) werken. Bij gemeenten die wel over de informatie beschikken, gaat het doorgaans om een handvol “asielzoekers”.

Volgens de gemeenten is dat logisch, omdat de meeste statushouders de taal nog niet machtig zijn of bijgeschoold moeten worden. Soms kan het lang duren tot zij een baan vinden. Zo zijn er in de gemeente Krimpenerwaard statushouders die al sinds 2009 in de bijstand zitten.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Asielzoekers” met een verblijfsvergunning vinden nauwelijks betaald werk

 1. E.J. Bron zegt:

  Ze zijn hier niet naartoe gekomen om te werken, maar om te graaien en te parasiteren!

  Geliked door 7 people

  • Peter zegt:

   Dit is iets te gemakkelijk geredeneerd. Echte vluchtelingen mogen hier naar mijn mening wel blijven maar ze zullen werk onder hun niveau zondemeer moeten accepteren om in hun eigen levensonderhoud te gaan voorzien. Uitgeprocedeerde mensen dienen onverwijld uitgezet te worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Peter zegt:

    Foutje in spelling: zonder meer

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Peter.
    “Vluchtelingen” moeten helemaal geen werk accepteren.
    Vluchtelingen MOGEN helemaal niet werken…
    Tijdens de eerste wereldoorlog kwamen er tienduizenden Belgische vluchtelingen naar
    Nederland.
    Ook die mensen die wij allang vergeten zijn… en dat zijn duizenden Duitse vluchtelingen. deserteurs en ander volk.
    Deze mensen MOCHTEN helemaal niet werken.
    Omdat er geen werk was, beste Peter.
    Ja, da’s logisch zul je nu zeggen…
    Inderdaad… maar als er werk was (wat er nu ook niet is…) ging het UITSLUITEND naar de eigen mensen.
    Die ECHTE vluchtelingen mochten blij zijn dat ze hier opvang kregen.
    Het gajes, tuig, kortom ongedierte dat HIER naar toe komt moet onverwijld worden teruggestuurd… en die echte vluchtelingen hebben de plicht te bewijzen dat ze ECHTE vluchtelingen zijn.
    Wij hebben namelijk geen enkele plicht.
    ZIJ hebben alle plichten…

    Niet wij.

    Geliked door 2 people

   • Pietersen zegt:

    Echte vluchtelingen uit die regio bestaan niet. Het is beter als jij het vluchtelingenverdrag eens bestudeerd.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tuurlijk! Als voorbode op: “Als wij, insh’allah hier eenmaal de baas zijn….enz., enz. …

   Geliked door 1 persoon

  • DAT HEEFT U GOED GEZIEN, HET ZIJN PARASIETEN DIE HIER ONZE BELASTINGCENTEN OPVRETEN WANT WERKEN WILLEN ZE NIET. IK HEB BUREN UIT AFCHANISTAN DIE HET HELE HUIS HEBBEN INGERICHT GEKREGEN. ZE ZIJN 3 JAAR HIER EN HEBBEN NU AL EEN NIEUWE AUTO [GEKOCHT] WANT ZIJ ZIJN HIER GEKOMEN MET ZEER VEEL GELD, WANT ANDERS KAN DIT NIET.
   .ALS IK ZIE WAT DIE KINDEREN AAN FIETSEN KRIJGEN DAAR KAN EEN GEZIN DIE VAN DE BIJSTAND MOET LEVEN ALLEEN MAAR VAN KUNNEN DROMEN. HET ZIJN ALLEEN MAAR PROFITEURS !!!!!!!!!!!!! DIE MAN HEEFT DUS NOG NOOIT GEWERKT EN LOOPT MAAR MIJN ZIJN TELEFOON TE BELLEN. WEG ERMEE MET DIT SOORT VOLK.

   Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Niemand heeft wat aan analfabeten die bovendien nog de indruk hebben dat ze het uitverkoren volk zijn.

  Het matcht niet, nu niet en nooit niet.
  Oorzaak een compleet andere opvatting over zowat alles in het leven.

  Het geeft alleen maar problemen, gezeik over hoofddoeken, halal vreten in de kantine, geen rekening houden met ramadam en noem maar op. De jaarlijkse barbecue wordt een ramp omdat de moslims een hele aparte barbecue voor zichzelf willen met rundvlees en kip.
  In mijn omgeving zijn ze er ook klaar mee. Het geeft gewoon gedoe waar geen werkgever op zit te wachten.

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Ze mogen ook helemaal niet werken onder een baas die geen moslim is.
   Ze zijn vanaf de geboorte voorbestemd om de baas te spelen over vrouwen en slaven.
   Meteen opnemen in het hogere management lijkt me veel beter en ook heel leerzaam voor de hotemetoten die ze hier toegelaten hebben.

   Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Alle overheden weten al voordat ze komen dat die nooit gaan werken. Maar blijkbaar is dat wel goed.
  Alleen een BLANKE die werkloos is wordt net zolang gekweld tot hij weer aan het werk is. Maar al deze probleem veroorzakers krijgen alles waar EIGEN VOLK alleen maar van durft te dromen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  Vervang nauwelijks maar in NIET…

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Foei Bron, schaam je. Racist, islamofoob, fascist! (Ironie mode uit.)

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. JanKlaassen zegt:

  Pislamieten gaan nooit ergens anders heen dan om te roven en te moorden zodra het hen uitkomt.
  Kijk hoe hard er gewerkt wordt en hoe de “hoogbegaafde” nieuwe werknemer een schroevedraaier vasthouden!! Dat is ff iets anders dan een kudde schapen neuken!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Karen zegt:

  Ook als ze de taal wel spreken zullen ze voor het overgrote deel niet gaan werken.
  Werken is voor de domme ongelovigen, wij dus. Wij hebben de eer ze levenslang te mogen onderhouden en dat levenslang zal ook gelden voor het overgrote deel van hun kinderen en kleinkinderen. Maar ja wat hebben we er veel voor teruggekregen: intimidatie, aanrandingen, berovingen, verkrachtingen, aanslagen etc. etc. Ja het is hier echt zo leuk geworden sinds deze mensen er zijn, we zouden niet anders meer willen!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Het zou er nog moeten bijkomen dat vreemdelingen onze plaatsen gaan innemen…
  Elke handelszaak/horecazaak waarin vreemdelingen in aanwezig zijn zullen wij NIET betreden.
  Ook al is het gloeiend heet buiten dan nog zullen we horecazaken met vreemdelingen ‘links’ laten liggen want onze gezondheid, veiligheid en leefbaarheid staan op plaats één.
  En zoals E.J.Bron al schrijft: ze zijn niet naar hier gekomen om te werken maar om te parasiteren en hun zakken te vullen met geld dat ze “eigenlijk feitelijk” nooit in handen hadden mogen krijgen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Onze huizen wel, zodra er 1 leeg komt worden er asielzoekers in gezet
   Er zijn te weinig betaalbare huur huizen, we zitten al met 17 miljoen op een kluitje
   Als Nederland tzt 30 miljoen inwoners heeft waar moet je die laten?
   De mensen ergeren zich nu al aan elkaar,op de weg in de supermarkt enz

   Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Werken ???? Daar zij toch die stomme Europeanen voor !

  Geliked door 1 persoon

 10. Inburgeringscursus zonder de taal te kennen en terwijl je zeker weet dat je tussen een stelletje ongelovige tiefushonden zit en jij de uitverkorene bent met je brandende braamstruik. Maar ja, ze betalen goed en over een paar jaar pikken we alles.

  Ze krijgen alleen maar baantjes van de overheidsdiensten, de gemeenten, de arme zorgsector. Melkertbaantjes dus die geen stuiver opbrengen maar door al die wenkbrauwfronsdeskundologen die er een stevige boterham aan verdienen ook nog eens 10 keer meer kosten dan dat je ze gewoon een uitkering zou geven en verder met rust zou laten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hoe heet dat eigenlijk juridisch en doodstraffelijk, als er een groep is die met hulp van andere groepen, waaronder dienaren van De Staat, met vereende krachten en dus In Vereniging, bezig zijn om de centjes van Het Volk te jatten ten eigen behoeve en dat van hun vriendjes? En staat daar in oorlogstijd niet de doodstraf op met voorafgaand nageltjespesten, klaauwtjes choppen en kiezen boren en is het geen tijd dat de oorlogstoestand en de mobilisatie wordt uitgeroepen? Mijn Koning, waar zijde Gij? [voor PZ]

  Geliked door 1 persoon

 12. Pietersen zegt:

  Tja, dat wisten we van tevoren al, maar de overheid wilde liever doordrammen dan naar de feiten te kijken. Nederland wordt finacieel leeggezogen; de meesten gaan nooit aan het werk, ook dat is statistisch bewezen. De regering en alle helpers moeten terechtstaan voor de zwaarst mogelijke aanklacht : Genocide op de eigen bewoners.
  Chausescu van Roemenie kreeg de doodstraf voor minder.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  We mochten het niet weten, maar Wilders hield vol; hoeveel belastinggeld is er al aan de zgn. VERRIJKING besteed???? Uiteindelijk kwamen de cijfers, waarschijnlijk verbloemd; 350 M I L J A R D!! En dit bedrag is nog van vóór de komst van alle ingenieurs, artsen, notarissen etc etc! Dit kan ook alleen maar als er een malloot bij de schatkist zit en de belastingbetalers DEBIEL zijn!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Oeps48 zegt:

  @ Breinbrouwsels (19 juni 2017 om 19:50)
  Je schetst een situatie en vraagt hoe dat juridisch heet. Wat zou je zeggen van een “CRIMINELE ORGANISATIE” ??? Dat wordt tegenwoordig toch overal voor gebruikt, behalve, waarvoor het bedoeld is.
  Gij doet een beroep op de koning. Kijk uit je doppen. Multatuli deed dat in 1860 ook in zijn boek “Max Havelaar” (laatste pagina). Hij had helaas niet begrepen, dat hij bij de duivel te biecht ging. Dat was het einde van zijn carrière. Er duiken steeds meer berichte op, dat koning Willem-Alexander een illuminati is. Hij was een prominente gast op de onlangs gehouden Bilderberg-conferentie.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat van die Koning is maar bij wijze van spreken. Ik wil een gekozen Koning en als ’t een lekker wijf is mag ’t ook een gekozen Koningin zijn maar dan wel met een kleine maar doeltreffende hofhouding en niet zo’n zooitje nietsnutten die wij ook al aan de vreet moeten houden. Een echte Koning zou trouwens al druk in de weer zijn om met zijn Kukri orde op zaken te stellen en lopen brullen tegen zijn huurlingenleger hoe lang het godverredomme nog moet duren voordat die bestelde miljoen lantarenpalen staan opgesteld langs Zijn Wegen om die boosaardige ratten en honden die het waagden om Zijn Volk uit te zuigen dubbeldik aan op te hangen. En dat ie de kandidaat slingeraars gewoon op onze aanwijzingen zelf aanwijst. Die dag wordt dan Koningsdag waarop we gezeten op paarden dat spelletje doen waarbij met een zwaard de kop van een gans werd afgeslagen. Valt me even niet in. Maar voor dat doel worden onze gehangen dan ook aan de voeten gestropt..

   Like

   • Ik ben er uit: petitie aan ‘onszelf want Das Volk’ dat we Geert den Urste als Koning willen, en wee die er tegen is ‘want majesteitsschennis vooralsdan’. [De juristen onder jullie en ook eventueel goedgekeurde #dobberorangisten weten dat het heel serieus is als ik begin met ‘vooralsdans’.]

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey Brein, maar jij bent toch altijd overal bloed serieus over.
    Ik denk niet dat demense daar over hoeven te twijfelen.
    Als er 1 iemand is die altijd serieus ergens over is, dan ben jij dat wel.

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Die berichten kom ik ook tegen.
   Je ziet dan ook regelmatig foto’s opduiken waarbij hij bewust ze gulp open laat staan.
   Ook dit zijn verborgen boodschappen voor de leden van de illuminatie.
   Maar wellicht dat jij nog niet zo bekend bent met deze code, let er maar eens op.

   Geliked door 1 persoon

   • Klopt en dat is de code voor ‘hier is mijn kloppende klaas, kom maar binnen met je hand en als je braaf slikt wordt je straks een van de helden uit de geschiedenis van de EU’. Het aantal knopen op de gulp is in die kringen de code voor de maximale leeftijd van het handje. Links- of rechtsluitend is een aanduiding voor het geslacht van de kleine en een openstaande rits betekent dat de eigenaar voor alles te porren is. Zes keer omgebouwd of 72 jaar geen maagd meer is dan geen bezwaar.

    Geliked door 1 persoon

   • …teering, ik heb gelijk en verwijs voor dat met die 72 jaar geen maagdelijkheid naar de heer Maricón uit Frankrijk, door zijn 96 jarige vrouw ook liefdevol Maricá genoemd..

    Like

   • BertG. zegt:

    Nog een tip voor Oeps.
    En aan de kleur van ze onderbroek kan je zien hoe hoog hij in de rangorde staat bij de illuminatie.
    Bij een gele onderbroek sta je nog heel laag in de orde, en ik dacht dat een groene onderbroek zo’n beetje de hogere leden waren.
    Nou weet je meteen waarom hij ze gulp regelmatig open laat staan, anders zie nog niks.
    Allemaal geheime begroetingen, je moet het alleen wel even weten natuurlijk.

    Like

   • Dat met die handjes, zoals Merkel dat doet, met de vingers tegen elkaar in de vorm van een hartje laat de gewenste maat zien om de grot, als ze dat gebaar van voren maken of spelonk, als ze ’t van achteren doen, te vullen. Ook dat schaterlachen schijn een signaal in die kringen te zijn omtrent de vibratievaardigheden van de hinniker. Wat het betekent als ze elkaar, zoals ik vaak tot mijn afgrijzen op foto’s moet zien, vol op de bek slurpen, weet ik nog niet. Kopkluiven is niet echt iets voor verborgen genietschappen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Klopt. dat met die vingers, is om aan te geven wat ze gewend is, gewoon voor de duidelijkheid, voor dat je ook maar 1 kans maakt bij der.
    Als mensen het nou nog niet door hebben, dan leren ze echt nooit meer.

    Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  In de medische universitaire sector zijn ze echt welkom . Ze zouden een enorme bijdrage kunnen betekenen voor studenten in geneeskunde als autopsie-er

  Geliked door 1 persoon

 16. Ze zijn hier naartoe gehaald omdat Europa het Verzamelgebied is voor de veldtocht tegen Rusland. Trump heeft hiervoor net een berg wapens aan vriend Saudi als afleidings-BV verkocht waar je niet overheen kunt kijken en die in de komende maanden in Europa worden opgeslagen. In Limburg ergens is er al een mooie opslag geregeld. Die huurlingen die wij hier zo liefdevol opnemen mogen hier de vrouwen verkrachten zodat ze het niet verleren, voor straks als ze door Rusland trekken. Nou ja, en die paar aanslagen hier is ook een beetje om geen stijve vingers te krijgen. De planners voor die veldtocht zullen wel weer een oud operatieplan pakken, dat van Nappie en Adolf, zodat gelukkig de hele zooi straks aan hun affuiten en tanks vastgevroren in de Russische steppen om hun moessie in Afrika ligt te gillen.

  Geliked door 1 persoon

  • De vorige veldtochten werden ook door de toenmalige Rooje Rotzakken gepland. en je ziet dat domheid gewoon aangeboren is. Ze hadden toen en, let op mijn woorden als jullie er dan nog zijn, en nu dus nog niet het benul om in zo’n operatieplan bij Paragraaf 4 te kijken die gaat over de weersgesteldheid in het operatiegebied. En bij paragraaf 5 kijken ze al helemaal niet. Die gaat over de vijandigheid van de plaatselijke bevolking. Die Roojen doen me sterk denken aan de hond Rattaplan van Lucky Luke die, als ie van een van de gebroeders Dalton weer een schop voor z’n ballen kreeg, nog zekerder was dat ze van ‘m hielden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s