“Europees terugstuur-beleid immigranten is lachertje”

Screenshot_187

(Door: Wierd Duk)

Het Europese terugkeer-beleid is een fiasco. Slechts een miniem aantal illegale immigranten wordt teruggestuurd.  Landen van herkomst werken tegen. Dat blijkt uit cijfers waarover de Duitse krant Die Welt beschikt.

Ondanks ferme taal van bondskanselier Angela Merkel en haar Europese collega’s komt er bijna niets terecht van de terugkeer van illegale asielzoekers. Veel landen van herkomst werken terugkeer tegen.

Bijna de helft van de immigranten die in Europa aankomen heeft geen recht op een verblijfsvergunning en moet terug – desnoods tegen hun zin. Maar  volgens de Duitse krant Die Welt wordt slechts een miniem deel daadwerkelijk uitgezet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Europees terugstuur-beleid immigranten is lachertje”

 1. Jean zegt:

  De sleutel voor onze veiligheid ligt in Brussel, als wij dat EU gedrocht definitief sluiten en de misdadigers die er momenteel liggen te parasiteren en ons liggen te irriteren met importbarbaren opsluiten voor minimaal 20 jaar dan is onze veiligheid een feit. Uiteraard dubbele nationaliteit verbieden en vreemdelingen nooit financieel onderhouden, dat goed uitvoeren zal duizenden vreemdelingen verplichten terug te vertrekken, als ze dat goed weten in de landen van herkomst zal een stop zetten op het naar hier komen wat voor ons een win-win situatie geeft nl. minder barbaren/overlast en minder kosten.
  Waar wachten we nog op? Moeten er eerst veel doden vallen door aanslagen van achterlijke perverse gewelddadige islamieten? Die vuiligheid moet verboden en verdreven worden zodat wij weer veilig kunnen bewegen zonder angstgevoelens, nog maar de kopvodden zien geeft al een onveiligheid en helaas lopen die kopvodden reeds overal rond, dus nu ingrijpen om erger te voorkomen.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Haal ze allemaal maar hierheen, krijgen we de pestkwalen er als bonus bij:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170621_02934694

  En maar roepen dat de zorg voor de eigen bevolking zo duur is!
  Nou, dat komt niet door óns!

  Geliked door 1 persoon

 3. Marian zegt:

  het is ook een lachertje. Wat betreft het terugsturen betreft.Er zijn genoeg partijen waar niets goed genoeg is, ze zijn zo bang dat de parasiet beschadigd zal worden dus blijven ze maar rondhangen hier.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Niemand is illegaal in Nederland.
  Dus wat kan je gebeuren als illegaal, helemaal niets.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het is nogal logisch dar hun thuislanden tegenwerken , ze zijn blij dat ze van dat krapuul vanaf zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s