Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam

Screenshot_188

(Door: “Valkyries”)

Smile and wave” en het veroveren van de “hearts and minds”, kreten die door commandanten keer op keer worden herhaald tegen hun manschappen tijdens missies. Zorg ervoor dat de bevolking je te vriend blijft, ga thee drinken, deel potloden uit, ga schooltjes verven, bezoek de moskee. Het zijn maar wat voorbeelden van hoofdtaken die bij menig militair worden neergelegd wanneer hij de poort uitrijdt van zijn base. De politie doet in Nederland in feite niks anders; zij is continu bezig om ervoor te zorgen dat een bepaalde (religieuze) minderheidsgroep tevreden blijft, zodat ze niet gaat rebelleren. Dat dit ten koste gaat van haar primaire taak, namelijk het beschermen van de Nederlandse samenleving, is dan ook best zorgelijk.

Lees verder>>>
(h/t meerdere reaguurders)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam

  1. het is het gevolg van een foute en zeer kostbare immigratie keuze van het parlement

    Geliked door 1 persoon

  2. Flo zegt:

    Top wordt goed betaald om de orders van de politiek uit te voeren,geleid door onbekwame ongekozen maffiafiguren in Brussel

    Geliked door 1 persoon

  3. 4sjun zegt:

    Het lijkt er zomaar op dat de dader van de tegenaanslag in het Verenigd Koninkrijk geleerd heeft van dit gespotte adeptieve gedrag bij de Hermandad. Wellicht valt er langs die weg een meer gelijkwaardige behandeling te bewerken?

    Like

  4. hendrikush zegt:

    Onze kamerleden hebben met veel groenlinks gekakel een onwerkbare militaire politiemissie naar Uruzgan afgevaardigd. Ons leger heeft een internationale imagodeuk opgelopen door het verraad van een Franse bevelhebber bij Srebrenica.
    Welke lessen zijn daar uit getrokken?

    Geliked door 1 persoon

  5. fransdewit zegt:

    Dat ze zich niet schamen zeg, zal familie van je zijn, zo minderwaardig om je te verlagen tot zulke praktijken

    Like

  6. Marian zegt:

    Die politie functioneert al zolang niet meer, ze hangen vaak de psycholoog uit. Veel lullen en weinig doen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie