Terrorist Brussels station droeg geen bomgordel

Screenshot_185

(Door: Rosa Oosterhoff)

De 36-jarige Oussama Z. (foto) die gisteren een aanslag probeerde te plegen op het Centraal Station in Brussel, droeg geen bomgordel.

Eerder werd gemeld dat de terrorist een bomgordel droeg, maar dat blijkt niet te kloppen. Zo vertelde woordvoerder Eric van der Sypt van het Federaal Parket tijdens een persconferentie. De 36-jarige terrorist droeg alleen een koffer bij zich met een spijkerbom, die uiteindelijk niet ontplofte. Wel ging het ontstekingsmechanisme af, waardoor twee explosies ontstonden. Bij de tweede explosie kwamen spijkers en kleine gasflesjes vrij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terrorist Brussels station droeg geen bomgordel

 1. Marian zegt:

  Het gaat nu in een wat rap tempo de aanslagen. Van die twee vermoorde meisjes hoor je niets meer en die man met een lage blds, Het gaat allemaal in de doofpot. Er zijn nu nog alleen maar witte boze mannen, want getinte of Marokkanen doen echt zo iets niet.

  Like

  • hslot4 zegt:

   Die publicatie komt binnenkort een dader is al bekend

   Like

  • Wim zegt:

   @ Marian. Dat bevreemdt mij ook. (Of eigenlijk ook weer niet. Dat snap je wel.) Die zaak van dat meisje uit Bunschoten, daar hoor je echt niets over dan dat een jongen uit
   ‘s-Hertogenbosch erbij ‘betrokken’ is. Lijkt verdacht veel op een groep die verantwoordelijk is voor… ja, voor wat niet allemaal?
   Net als die schietpartij in de VS door een aanhanger van Bernie Sanders op Republikeinse politici. Kreeg ook nauwelijks aandacht, want de kogels kwamen weer eens van links.

   Liked by 2 people

 2. Tot een tijd geleden werden de mensen met een kapotte bedrading, die ernstig gevaar voor de gemeenschap vormden, in het lucifergesticht opgesloten. Achter de tralies, met een dwangbuis en een spuitje om ze rustig te houden. Af en toe ging er wat fout omdat er eentje wegens een familiefeestje vroegtijdig was vrijgelaten.

  Dezer dagen heeft de overheid in haar onmetelijke wijsheid besloten om dit gedoe over te doen aan de nog grotere wijsgeren van de gemeenten. Nu hebben die gemeenten daar ook nog eens geen geld voor want de poen die ze voor de lucifergestichten van het Rijk krijgen, daar moeten rotondes met leuke kleurtjes voor worden aangelegd en nieuwe gemeentehuizen. Dus worden er honderden lucifergestichten gesloten want dat spaart weer kosten. Het resultaat is dat de patienten op straat lopen en er wachtlijsten zijn van hier tot Tokio terwijl er geen hond weet hoe groot die wachtlijsten dan wel niet zijn en waarvoor.

  De zorgorganisaties die hier over gaan zitten met de handen in het haar omdat ze op de smeekbeden van sociale hulporganisaties en politie neen moeten verkopen, we hebben geen plaats. Zo lopen er plotseling honderden zoniet duizenden hulpbehoevende geestelijk gehandicapten door de straten en dan vinden ze ’t nog gek dat er een paar op een raar idee komen. Om bijvoorbeeld interessant te doen met eeen zelfgemaakte bom en al dan niet religie gerelateerd of geïnitieerd.

  Maar het wordt steeds erger door de import van nog hulpbehoevender lucifergestichtachtige invasoren die zelfs door hun eigen landen hier naartoe op de trein worden gezet. En wat denk je? Daar wordt voorrang aan gegeven bij het plaatsingsbeleid als dat er toevallig eens is. Andere mafketels eerst! Wat een land met hun uitstekende wormen en maden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   We hadden het kunnen weten… maar toch als je het leest…
   Er zijn de laatste tijd mensen die protesteren tegen het feit dat militairen bij een bepaalde dreiging de potentiële daders onmiddellijk neerschieten waarbij ze in praktisch alle gevallen de dood vinden…
   Er wordt met de beschuldigende vinger naar de politiek gewezen.
   De politici zouden bepaalde bewijzen willen verdonkeremanen door de daders te liquideren..
   Er wordt geroepen dat er met twee maten wordt gemeten, want blanke daders (Londen recentelijk…) worden niet doodgeschoten maar getinte baarden wèl…

   Het is ook nooit goed tot ze zelf worden opgeblazen, want dan hoor je ze niet meer…

   Liked by 1 persoon

   • In het ouwe Wilde Westen hadden ze van die slecht lijkende tekeningen met WANTED erop. Daaronder stond een heel verhaal met dat ze absoluut niet DEAD mochten maar ALIVE voor een kopje thee moesten worden genodigd. De meeste onbehouwen woestelingen in dat Woeste Westen konden best lezen maar dan alleen hoofdletters. Zo kwam het dat iedereen die ook maar in de verte leek op de gezochte op die tekening voor z’n ballen werd geschoten door alles wat een pistool droeeg.

    En dat waren er nogal wat in die tijd. Het gebeurde vaak dat schutters onderling ruzie kregen over wie er het eerste de gezochte voor z’n ballen had geschoten en elkaar dus ook al voor de ballen gingen schieten waardoor er middagen waren waarop in zo’n cowboytown opeens alle vrouwen weduwe werden, er geen noemenswaardige inwoners met ballen meer waren (zeg maar een beetje Europa Anno Nu) en de kinder vaderloos of loos waren van iemand die op zondag het vleesch stond te snijden. Als de vrouwen uit zo’n ongelukkig oord nog wat te neuken wilden hebben moesten ze naar een ballentent (kroeg) in de grote stad. Effe denken, waar was ik gebleven…O ja, getinte baarden, nou die hadden ze daar niet want dat waren de eerste die ze daar afknalden waardoor het in die tijd levensgevaarlijk werd om een baard te hebben. Zo zie je op foto’s de echte Amerikaanse helden zoals Billy de Kid, De gebroeders Dalton en Lucky Luke er ook altijd fris geschoren bij staan om te voorkomen dat ze het slachtoffer werden van iemand die slecht kon tekeninglezen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s