Helmut Kohl . . .

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Helmut Kohl . . .

  1. koddebeier zegt:

    Smerige ratten !!

    Like

  2. Bas zegt:

    Vreselijke vent. Een echte Europeeër.

    Geliked door 1 persoon

  3. Manna zegt:

    Ik zei al tegen mn vrouw: hij draait zich om in z’n graf…

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    Zijn zonen waren er ook niet. Zag in het nieuws dat ze ook zijn huis niet in mochten om afscheid te nemen. Dit hele gebeuren lijkt mij een afspiegeling van de situatie waarin DE verkeert. In land in ontbinding! Grüss Gott!

    Geliked door 1 persoon

  5. Leo zegt:

    Oh, ja, nog even dit :
    http://beforeitsnews.com/alternative/2017/03/angela-merkel-is the-daughter-of-hitler-hitler-is-a-rotschield-3491103-html

    nu we het toch over Duitsland/ Europa hebben.

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Het verhaal van Helmut Kohl, de geit, en de wolf. Deze Europa man moest zeven keer de rivier Europa oversteken om alles veilig te stellen. Maar wat deed mijnheer ? Hij bracht eerst de geit over, vervolgens de wolf, en toen bleef Kohl als enige over samen met die Sharia-wolf. Die wolf lust geen Kohl, maar is wel uit op de ingezetenen van Europa. Kohl kon rustig dood gaan zonder zich nog ergens zorgen over te maken, en laat ons met de rotzooi zitten !

    Geliked door 1 persoon

  7. anna zegt:

    kijk naar de ogen van die man op de foto’s van de laatste jaren …. de hele begrafenis ging anders als gepland …. ook voor zijn familie … een groot toneelstuk met de Europese Elite voorop ……

    Like

  8. Sjaak zegt:

    Deze smeerlap met zijn perenkop heeft zijn vrouw (Hannelore Kohl) onder de aarde gebracht !
    Zijn smerige steekpenningen en milioenenfraude (Ich sage nichts!) was aan overhevelijkheid niet
    te overbieden ! Het intereseert mij geen barst dat hij de radijsjes van onderen aankijkt !

    Like

    • Marian zegt:

      Dat is een hele goeie Sjaak.

      Like

    • rony stokart zegt:

      Helemaal eens met Sjaak. Bovendien: Kohl heeft met zijn een voor een (DDR munt voor Deutsche Mark) de hele EU financieel aan de grond gebracht, zodat wij allen betaalden en betalen voor de Deutsche eenmaking (die bovendien vooral tot doel had Kohl´s gekelderde populariteit op te krikken). Het woord “smeerlap” is voor dit diktatoriaal varken nog veel te lovend. Krapuul is meer zeggend.

      Like

  9. Petra DeBoer zegt:

    Een poppenkast en met speeches waar de hypocrisie vanaf droop.

    Geliked door 2 people

  10. ReaGluurder zegt:

    Zou Kohl zich mss een ander Europa voorgesteld hebben? Die instroom van al die Profiteurs/Parasieten kun je hem niet aanrekenen. De zelfmoord van zijn 1e vrouw schijnt met Merkel te maken hebben. (las ik op een Duitse site) Een zoon van hem zag ik nog een statement maken dat Merkel niet welkom was op de uitvaart. Hoeveel invloed had Frau Kolh II op het hele (fam)gebeuren?

    Like

  11. Flo zegt:

    Europa, morgen een bindend referendum,en we zijn er allemaal dinsdag vanaf .We worden gegijzeld door ’n paar idioten ,nog geen touringbus vol .

    Geliked door 1 persoon

  12. ildiko zegt:

    Wie was Helmut Kohl ? MENS, christen, Duits, EUROPEAAN. Wie is Juncker? hij is geen christen, en hij is de dodengraver van Europa, een alcoholist. Wie is Clinton? geen Europeaan, geen christen, een bedorven links liberaal, een moraal afval . Merkel detto. En deze mensen staan bij zijn doodkist en daarop de EU VLAG ??????? DIT WAS ZEKER NIET HET LAATSTE WENS VAN KOHL !

    Like

Plaats een reactie