Politieman toch ontwapend

Screenshot_88

AMSTERDAM – De korpsleiding van de politie zet ondanks flinke weerstand binnen de organisatie toch het plan door om op forse schaal politiemensen te ontwapenen. Dat heeft de korpsleiding intern bekend gemaakt. Boze agenten vrezen schietschijf te worden op straat.

Dat melden bronnen binnen de politie en wordt bevestigd door de landelijk portefeuillehouder Forensische Opsporing, Hans Vissers. Het gaat om een deel van de leden van de unit Forensische Opsporing. Vissers: „Dat zijn enkele honderden personen.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Politieman toch ontwapend

  1. Marc zegt:

    Wat mag de logica daarachter zijn?

    Like

  2. kampersrene zegt:

    Politie ontwapenen ? gelukkig hebben ze nog een fluitje om iemand tot de orde te” fluiten” als ze dat nog afpakken !

    Like

  3. Marian zegt:

    Waar gaan ze dan mee schiet, met pijl en boog? Het wordt hoe langer hoe meer vermakelijker.

    Like

  4. Marian zegt:

    schiet = schieten.

    Like

  5. johan_nl zegt:

    Ontwapening van onze beveiligers het politiekorps en leger gebeurt in andere landen ook.
    Het is een van de extreem linkse maatregelen om macht te verkrijgen over de bevolking.
    De eveneens extreem linkse ruggengraatloze Nederlandse poltiek gaat al gauw akkoord met wat hun geldschieters van hen vragen. “Your wish is our command”-principe.
    Binnenkort worden we ontheemd en heeft een tot nu toe onbekende mogendheid de totale macht over ons.
    De internationale geschiedenis herhaalt zich.

    Like

  6. Nou de kosten van een paar honderd pistolen, munitie en holsters die door de bezuinigingsdrift van de korpsleiding worden bespaard is mijns inziens niet de onderliggende reden van deze ontwapening. Men kan bijna dagelijks lezen in de media hoeveel geld er wordt weggetieft aan nutteloze projecten, obscure linkse instellingen ect dus het ontwapenen van deze politiemensen is een druppel op een gloeiende plaat. de ware reden van de z.g.n. bezuiniging of wat voor flut reden dan ook is naar mijn mening het creëren van chaos in ‘onze’ crimineel gelardeerde multiculturele maatschappij. Gisteren in DDS: Geert Wilders ontmaskert de VVD ‘Ze maken Nederland tot vrijhaven voor criminele vreemdelingen!’ En wéér heeft Geert gelijk, hij heeft m.i. bijna altijd gelijk gehad en zal in de nabije toekomst blijken dat hij altijd gelijk heeft.

    Geliked door 3 people

  7. Tom Jefferson zegt:

    Dan toch zelf maar wat aanschaffen. Als de overheid t eigen geweldsmonopolie niet meer wenst te handhaven, moeten er maar weer schutterijen worden ingesteld.

    Like

  8. Marlies zegt:

    Onacceptabel! Ik begrijp, dat de NWO richtlijnen moeten worden gehoorzaamd, maar dit is een brug te ver. De burger mag zichzelf niet verdedigen met wapens en nu ook een deel van de politie niet. Blijft over de criminelen en hen, die ons naar het leven staan: ZIJ dragen wel wapens. De bevolking moet massaal reageren en de straat op. Zijn ze nou helemaal belazerd.

    Geliked door 1 persoon

  9. Joshua zegt:

    Ja joh iedereen ontwapenen behalve die zielige tyfus moslims, dan kunnen zij raak knallen.
    Wat een land is dit geworden, een land met hersenloze leiders!

    Like

    • Marlies zegt:

      Ik geloof niet in hersenloze leiding. Dit is een doelbewuste actie om straks de islam de leiding te geven en gemakkelijk de sharia in te voeren. Burgers geen wapens, politie geen wapens, diegenen mét wapens hebben ondeugdelijk materieel dus welke weerstand is te verwachten? Nihil. Het tuig heeft geen gebrek aan AK47’s en bommateriaal. Het is misdadig. Daar, bij de politici – ligt de verantwoordelijkheid. Met hen moet eerst worden afgerekend.

      Geliked door 1 persoon

  10. Republikein zegt:

    Rastten zitten overal, de opperrat heeft de leiding, echter brengen zij enge ziektes met zich mee wat niet 1 2 3 met blote oog is te zien, dus moet de leiding van de Forensiche Leiding eens forensisch onder de loep worden genomen.

    Wat zegt u, had u maar 2 benen?
    Ja, dan had u ook 10 tenen.

    Like

  11. kampersrene zegt:

    Fiet , Fiet , doe dat wapen weg en stop met die vrouw lastig te vallen en te beroven …Fiet Fiet en kom hier zodat wij je kunnen aresteren Fiet Fiet

    Like

  12. Gaat nu de goeie kant op. Wouten kunnen best zonder wapens want lopen geen gevaar omdat iedereen er een heilig ontzag voor heeft en elke crimineel er toch met een boog omheen loopt.

    Soldaten moeten hun barse stem een beetje meer oefenen door joemapangpang te schreeuwen bij elk denkbeeldig schot, onze marine oefent nu met de roeibootjes van de zeeverkenners en de kano van mijn buurman, de mariniers liggen toch de hele dag maar in een zwembad te pootjebaden dus wapens ook maar inleveren en onze commando’s schaffen we af want we gaan voortaan lief voor elkaar zijn.

    Gelukkig staan al die mensen aan onze kant dus als ze beginnen met het waanzinnige landsbestuur de nek om te draaien wil ik graag helemaal vooraan staan. Ik wil het gejammer horen en het bloed proeven, potverdrietjes. [laatste woord iets forser te lezen aub]

    Like

  13. Elena zegt:

    Politiemensen mogen als schietschijf dienen?.

    Nog zoiets bij defensie.
    Materieel totaal verwaarloosd.
    Schande !!!
    Rutte : we hebben een geweldig land !

    https://www.rtlnieuws.nl/nederland/levensgevaarlijke-situaties-bij-missies-door-gebrekkig-materieel-commandos

    http://nos.nl/artikel/2163157-wat-stelt-onze-krijgsmacht-nog-voor.html

    Like

  14. koddebeier zegt:

    De volslagen krankzinnigheid heeft bij de linksidioten van de korpsleiding toegeslagen !!
    Nou mannen/vrouwen snel een andere baan zoeken, laat het zooitje maar barsten !!

    Like

  15. Sabeltant zegt:

    Marxisten zitten in alle lagen van ons bestuur.

    Ook bij de politietop!

    Kijk en huiver

    Like

  16. Ron Soeverein Mens zegt:

    De burgers zijn al decennia ongewapend overgeleverd aan terreur al of niet politiek. En ook overgeleverd aan opgelegd politie geweld bij vreedzame demonstraties als deze van rechts komen. De politie hanteert dan de sterotypische slogan Bevel is bevel zodat ze niet zelf hoeven te denken

    Like

  17. Fred zegt:

    Ja, ze zouden zich eens tegen de heersende dictatuur verzetten.
    Dat moeten we niet willen met zijn allen.

    Like

  18. J. C. Th. Köhler zegt:

    Het wordt tijd voor een militaire staatsgreep, zolang de militairen nog wapens hebben.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

  19. RonenMar zegt:

    De crimminelen zijn tot in de tanden bewapsnd tot aan mitrailleurs toe, en dit wordt alleen maar erger. De politie staat met een stok en busje pepperspray en set handboeien. Gek heh dat niemand binnenkort meer bij de politie wil

    Like

Plaats een reactie