De Anti Islam Partij

Screenshot_26

(Door: “M.A.L. Sion”)

De partij van en voor mensen die niet vermoord willen worden. Waarom de Anti Islam Partij ?

Mohammed versus Hippocrates.

Ruwweg 1400 jaar geleden was er een schreeuwlelijk, oproerkraaier, dief, roverhoofdman genaamd Mohammed die op de onzalige gedachte kwam om de islam op te richten. Dat was het begin van een doodscultus. Deze sekte heeft in de loop van die 1400 jaar geschat ruim 300.000.000 mensen vermoord. Ruwweg 2400 jaar geleden was er een Griekse arts en filosoof, die niet de dood maar het leven vereerde. Zijn naam is: HIPPOCRATES….  De artsen leggen bij het aanvaarden van hun ambt de eed op zijn naam af. Daarmee verplichten ze zich om alles te doen om mensen in leven te houden.

Waarom de Anti Islam Partij? Omdat het een positieve zaak is om gezamenlijk te streven naar een maatschappij waarin een goed, gezond en welvarend leven voor iedereen voorop staat. De islam is erop gericht uitsluitend voor moslims, de gelovigen, een goed leven te bewerkstelligen. Alle niet-moslims moeten gedood of op zijn minst tot dhimmi vernederd worden. Het handboek voor de moslims, de koran genoemd, bevat op ettelijke plaatsen directe bevelen om niet-moslims te doden. Allereerst de Joden, dan de christenen en daarna zijn alle andere niet-moslims aan de beurt. Dat dit ernst is, hebben we halverwege de vorige eeuw gezien toen alle omringende landen rond Israël met gezamenlijke aanvallen gepoogd hebben het land van de Joden met de inwoners te vernietigen. Gelukkig zijn ze er niet in geslaagd en Israël bestaat nog steeds, maar wordt nog wel regelmatig belaagd door Hamas (raketaanvallen) en de Palestijnen (moordaanslagen).

De politieke partijen in Nederland, met uitzondering van de PVV, willen er niet aan dat deze dreiging vanuit de koran serieus bedoeld is. Men spreekt over terrorisme zonder het directe verband met de islam te erkennen. De fases 2 en 3, namelijk het doden van christenen en overige niet-gelovigen, is inmiddels ook in volle gang. In Afrika en het Midden-Oosten worden de christenen bij duizenden vermoord. In de rest van de wereld worden met enige regelmaat terreuraanslagen gepleegd.

Wie, net als wij, NIET vermoord wil worden, sluit zich aan bij de AIP, de Anti Islam Partij i.o.

Door:
“M.A.L. Sion”
malsion@orange.fr http://depatriotten.weebly.com
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, nieuw fascisme, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op De Anti Islam Partij

 1. Steven zegt:

  Deze partij zal wel weer snel opgedoekt worden, voor het gerecht worden gesleept en in het niets weer verdwijnen.
  Het relaas zal waarschijnlijk wezen…’aanzetten tot haat tegen andersgelovigen’ het soort verwijten die Geert Wilders iedere keer aan zijn broek heeft hangen.
  En met overal Devils66 en Linkse rechters, trek je in deze ‘democratische’ samenleving toch al snel aan het kortste eind!

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou is het tot op heden ( nog steeds) wel zo, dat je de islam als geheel (religie) beledigen/afwijzen mág.Alleen bij de moslims -als groep- mag je dat niet.
   Maar houd dat maar eens vol: De grens is ècht flínterdun!
   Ook is het jammer, dat elke partij nu eenmaal een bepaald percentage stemmen moet halen om in de politiek mee te kunnen draaien: Als daar geen limit aan bestond, zou je de één kunnen laten inschrijven als politieke partij en tegelijkertijd op de andere kunnen blijven stemmen. Van twee walletjes eten, ja, maar in dit geval zou het elkaar goed aanvullen, daar de PVV een normaal ledenstelsel ontbeert.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   Ja die d666 rechters zullen het wel weeer op discriminatie gooien. Een goede moslim isn een ex-moslim en dat zijn er vele.

   Like

 2. Beschouwer zegt:

  De gevestigde orde werkt samen met de islam want ze streven beiden naar een dictatuur.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wederom een versplintering op rechts !

  Liked by 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  De -alles behalve islam partij- is misschien een betere naam….

  Like

  • Steven zegt:

   Dat heet in de LINKSE mond immers ook “uitsluiten van hele bevolkingsgroepen”
   De islam is dan wel geen groep..maar deze kan je wel onderverdelen naar MOSSELS en de westerse overlopers naar de pislam..

   Like

 5. De PVV is anti islam, waarom weer een nieuwe partij, wat denkt u daarmee te bereiken, meer dan de PVV al doet?

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Het enige, wat ík weet te bedenken heeft inderdaad nog steeds te maken met die gemankeerde partijstructuur van de PVV; anders zou ook ík het idee onnodig, overbodig en mosterd na de maaltijd vinden. Alleen vanwege dat manco aan een normaal ledenstelsel -want dat vind ik het onderhand ècht; of iedereen nu weer over me heen valt, of niet- blijft het tegen beter weten in nog heel even ‘haken.’
   Maar ach, het wordt tóch weer niets.

   Like

   • tjonge zegt:

    @ geissler, volhouden hoor !!!! je begint zo langzamerhand op een mol te lijken over jouw eeuwige gezeik over dat de pvv geen leden wil….

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 16 juli 2017 om 13:53

    Het mag dan wel zo zijn dat andere Europese partijen die te vergelijken zijn met de PVV, wél een ledenpartij zijn, maar Geert Wilders is de enige politicus die op de dodenlijst van die schurftige islam staat. Misschien heeft dat er veel mee te maken.

    Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @tjonge: Doe alsjeblieft niet zo belachelijk met je “mol”, Man!
    Als jij denkt, dat je mensen de mond kunt snoeren vanwege iets, dat jij toevallig liever niet hoort/leest, dan heb je het mis:
    Daar zou je hooguit het recht toe hebben als ik -of wie dan ook op de man zou gaan spelen, met andere woorden, persoonlijk zou worden, maar daarvan is geen sprake, dus heb jij het doodgewoon maar te pikken, dat ik of wie dan ook daar nu eenmaal anders tegenaan kijkt, dan jij, snap je dat?
    Verder hoef ik er niet voor in de verdediging te gaan, omdat het voor de rest geen PVV- of Wilders-bashen is: Ik heb zelfs al elders laten vallen, dat ik de PVV er desondanks niet voor in de steek zou laten, dus…..Doei, jochie, eh, tjonge!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 20.35u: Dat is wel mogelijk, natuurlijk, maar daartegenover staat, dat het vanaf het begin af aan zo geweest is, ook toen er nog géén sprake was van die dodenlijst. Dus als dát na elf jaar nog steeds de reden is, zou Geert er beter aan doen om dat duidelijk uit te leggen, in plaats van te doen of zijn neus bloedt en in een willekeurig interview -in de Limburger, in dit geval- de indruk te wekken, dat hij de kiezers, die hij weet aan te trekken, maar half vertrouwt en hij bang is voor LPF-achtige toestanden als hij ze niet op veilige afstand houdt. Als hetgeen jij naar voren brengt, inderdaad de reden is, waarom geeft hij dat dan niet openlijk toe? En waarom zorgt hij er dan niet voor, dat er voor die mensen andere mogelijkheden tot betrokkenheid ontstaan, dan te hooi en te gras eens een avondje in Groningen, waar 4/5de van de kiezers niet naartoe kan? Dat zit me dwars, ja. Kritiek op de doelstellingen van de PVV is het verder niet, ik laat de PVV om die reden niet barsten, dus als ik nu en dan de behoefte heb om te uiten, dat het me dwars zit, dan dóe ik dat en Mijnheer@tjonge kan wat dat betreft voor mijn part naar de maan lopen, met z’n “mol.”

    Like

   • tjonge zegt:

    @geisler, als iemand 1 x zijn/haar ongenoegen roept over het niet lid kunnen worden van de pvv is normaal, als iemand 2 x (in korte tijd) zijn/haar ongenoegen roept over het niet lid kunnen worden van de pvv wordt irritant, als iemand 3 of meer x zijn/haar ongenoegen roept in korte tijd over het niet lid kunnen worden van de pvv wordt heel erg irritant maar vooral discutabel……
    .
    .
    iedereen had je na 1 keer al begrepen…….

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Tjonge, Tistochwat, Theresa,

    Hou hier nou toch mee op! Jullie/wij staan allemaal aan dezelfde kant, alleen hebben jullie/wij er verschillende denkbeelden over. Dat mag, ik zou bijna zeggen: dat moet. Maar ga mekaar niet in de haren zitten of vliegen afvangen. Dat werkt contraproductief.
    Zand erover, stoppen en opnieuw beginnen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Goed plan!

    Webmaster

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Niets maar dan hebben ze leden en zo’n ledenlijst met namen is erg gemakkelijk voor kwaadwillenden.

   Liked by 1 persoon

   • Harry zegt:

    Tja Köhler , dat opnieuw beginnen is nou juist het probleem .
    Sommigen beginnen er steeds opnieuw over .
    Ik kan me die irritatie dan ook prima voorstellen van @ Tjonge !
    Ik zit soms ook te sissen in mijn stoel .
    Dat blus ik dan met chardonnay .

    Persoonlijk heb ik nogal eens de neiging , die ik meestal prima kan onderdrukken , om dat eeuwige terugkerende gedram ; serpenterige pitbull mentaliteit , te noemen .
    Daarom ga ik dat ook nu niet doen .
    Iets loslaten is voor enkelen kennelijk een te grote opgave .
    Ze kúnnen het gewoonweg niét !

    U hebt vast wel eens meegekregen dat er ondernemers waren wiens bedrijf onder hun kont vandaan gestolen werd .
    Voor een leek lijkt dat ondenkbaar , maar het gebeurt .
    Ik heb naast mijn eigen toko een B.V. gehad waar men dat geprobeerd heeft .

    Ik kan me heel goed voorstellen , dat Geert dat zich niet laat gebeuren !
    Ondanks de nadelen die aan zijn partijstructuur kleven .
    Ongeacht of er lieden zijn die elders niet aan de bak kwamen wegens duidelijk herkenbare redenen , maar die nu op een ander paard gaan wedden .
    En zo kan ie alles en iedereen die niet aan de verwachtingen voldoet buiten de deur houden .
    En ik kan je verzekeren , daar zaten ook héél aimabele en capabele mensen onder .

    ( Niet ik , dus ) .

    Like

 6. tippelaar zegt:

  Een voortreffelijk initiatief maar het bestaat al.
  “Steun de PVV
  daar kom je verder mee
  dan met de A.I.P.”

  Het rijmt ook nog.

  Liked by 2 people

 7. Steven@: Ik vrees dat je gelijk hebt. Een dergelijke club wordt vanwege artikel 1 van de Grondwet al direct buiten spel gezet.

  Like

 8. J.C.Jans zegt:

  Een mooie gedachte,echter is het niets meer of minder dan verdere versplintering aan de rechterzijde van het politieke spectrum.Even los van het feit dat zaken onder het huidige politieke bestel naar mijn mening niet zullen veranderen,hoeveel tijd denkt u te hebben om een dergelijk initiatief van de grond te krijgen/groot te maken?

  Persoonlijk denk ik dat als er iets veranderd in dit land dit zal moeten komen uit een burgerbeweging en niet vanuit een politieke organisatie.

  Like

 9. tjonge zegt:

  wat me opvalt hier is dat bijna iedereen zo een initiatief direct afbrandt, wordt niks, versplintering op rechts, blah, blah blah.
  .
  maar als we nu 10 extra partijen krijgen die anti islam zijn, dan is het geen versplintering meer maar een steeds groter aandeel op rechts/anti islam waar de kiezer op kan stemmen, daar waar iemand de pvv een brug te ver vindt kan misschien, juist door meer keuze, op een andere partij stemmen die ook anti islam is.
  .
  en als er dan heeeel veel kleine anti islam partijen zijn kunnen ze fijn een cordon sanitaire samen met pvv tegen het gevestigde zooitje houden.
  vele kleintjes maken 1 grote…

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Geen versplintering op rechts. Nee, natuurlijk niet. 10 Extra partijen die anti islam zijn. Allemaal 2 zetels, net als het FvD nu. Dat zijn er dan 20. En waar denk je dat die zetels vandaan komen? De PVV heeft er nu 20, dat wil zeggen dat de kiezer 130 zetels heeft gekozen voor andere partijen dan de PVV. Heb je het vermoeden dat dat ineens anders wordt als er 10 extra partijen zijn? En waar is dat vermoeden dan op gebaseerd? Wishful thinking, dat is het, meer niet. Kijk naar de uitlatingen van het FvD en je kunt niet anders dan vaststellen dat daar geprobeerd wordt de plaats van de PVV in te nemen. En nu weer de embryonale Anti Islam Partij. Anti islam? Lamenielache! Anti PVV zal je bedoelen. De zetels van een eventuele AIP komen, net als die van het FvD, bij de PVV vandaan. Het enige wat we, als we verstandig zijn, kunnen doen is ons niet uit elkaar laten spelen. Achter Geert Wilders en de PVV blijven staan, ook al zien we dat ze niet volmaakt zijn. “Het zijn echte vrienden die je op je feilen wijzen.” We kunnen en mogen Geert en de PVV op hun feilen wijzen, maar wel echte vrienden blijven. Vreemdgaan is maar even lekker, daarna komt het wakker worden. En zit je met de stukken. Uit de brand ben je… Ik sta achter Geert Wilders, door dik en dun.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 10. Harry zegt:

  Er zijn mensen , ik kom er regelmatig tegen , die het gedeeltelijk of grotendeels met Wilders eens zijn , maar op een of andere rare manier nóóit op hem zouden stemmen , zeggen ze .
  Te extreem vinden ze of niet fijnbesnaard genoeg in zijn opmerkingen .
  Iedereen kent die bekende frases wel : ” ik ben het grotendeels met hem eens , maar ……….” .
  Als je ze dan bespringt met , dat er niks beters is en dat we het er mee moeten doen als je niet binnenkort je voorhuid of je clitoris in wilt moeten leveren , dan zijn ze het bijna hélemaal met je eens , maar de volgende keer stemmen ze toch weer verkeerd .

  In dat geval is het wellicht toch nuttig dat er op rechts een vangnet is waar die mensen het dan wél kunnen vinden .
  Laat Baudet dat dan maar zijn .
  Maar veel kleine partijen , dat lijkt me contraproductief .

  Jammer , ik had liever gehad dat meer dan de helft PVV zou stemmen , maar dat wordt steeds meer een utopie .
  Fortuyn had het misschien voor elkaar gekregen , maar je kunt je afvragen : voor hoe lang ?

  Voor mij BLIJFT het PVV , hoe dan ook !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s