Erdal Balci: Terugkerende IS’ers als bewakers van de islamitische leefwijze in Nederland

Screenshot_72

(Door: Erdal Balci)

Na de jaarlijkse vakantie van een paar weken ging vader elke keer weer weg en nam ons nooit mee naar Nederland. Telkens zwaaiden we hem uit en ging ik daarna in mijn eentje ver van huis op de grond liggen.

Het plateau van Ardahan was dan het doorwoelde bed dat als enige de pijn van een kind begreep. Het verdriet stroomde door mijn aderen, ik jankte daar als een gewonde hond. Elke zomer brak ik mijn nagels tegen de realiteit van afscheid.

Lees verder>>>
(h/t H.P.)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Erdal Balci: Terugkerende IS’ers als bewakers van de islamitische leefwijze in Nederland

 1. Theresa Geissler zegt:

  Daar valt wat voor te zeggen: Je vergeet het nogal eens gemakkelijk, als niet-moslim zijnde, maar als die hufters inderdaad één voor één terugkomen in Nederland, zijn mede-moslims de eersten, die daar de gevolgen van zullen ondervinden….omdat juist hún gemeenschappen die tirannie maar allemaal toelaten!
  Het is immers al te gek voor woorden, dat zo’n “Baard: Jarenlang al die lui maar heeft kunnen intimideren, zodat ze zelfs hun gezinnen niet over durfden te laten komen!
  Daar heb je nu de verlammende gevolgen van het groepsdenken!

  Like

  • BertG. zegt:

   Die controle is enorm.
   Als mijn buurvrouw de deur open doet, kijkt ze eerst heel goed in het rond of er niemand haar ziet bij de deur.
   Daarna zie je haar ontspannen en zelf zonder hoofddoek aan de deur verschijnen.
   Maar niet eerder dan dat ze zeker weet dat niemand haar ziet.

   Like

 2. hendrikush zegt:

  Wat een prachtig geschreven realistisch verhaal van Erdal.
  Hopelijk wordt de terreur die de islam op haar gelovige slaven en op haar ongelovige tegenstanders uitoefent ooit verbroken.

  Like

 3. Jan zegt:

  GIRL JIHADI ‘was sniper’ German girl, 16, who ran away from home to join ISIS captured in the ruins of war-torn Mosul ‘was a SNIPER’ for the terror group


  ….

  https://www.thesun.co.uk/news/4042541/german-girl-16-who-ran-away-from-home-to-join-isis-captured-in-the-ruins-of-war-torn-mosul-sniper/

  Wat een gore kop, Lombroso had gelijk, zeg ik maar

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Lees ik het goed? De Volkskrant?

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Die terugkerende IS’ers worden de leiders of spilfiguren van een nieuw soort maffia, een soort waar onze politie niets tegen kan beginnen. Ze kweken het zelfs mee. Die groep is dan weer onderverdeeld in de landen van herkomst….succes met misdaad bestrijding, in Engeland heeft men het al opgegeven en word het opsporingsapparaat afgeschaft. 90% van de opsporings ambtenaren is in de afgelopen 10 jaar met vervroegd pensioen gegaan of ontslagen. Enkel zware misdrijven, vooral financieel worden nog onderzocht en speciale politie word tijdelijk ingezet als er teveel destabilisatie is en de belasting heffing cq de inkomsten lopen te ver terug…

  ..en de autochtone Engelsman zit gecastreerd in zijn huis te wachten op zijn overvallers, zijn moordenaars….in uiterste wanhoop zijn boog op standaard naast het bed met een pijl erbij….enkel politie en criminelen hebben straks nog wapens, sinds de Engelse wapenwet heel streng is geworden is het aantal misdrijven enorm gestegen, gelijktijdig met de immigratie….
  Vroeger had iedere Engelsman het recht zijn huis te beschermen en was een jachtgeweer een recht, eeuwen lang een trots strijdbaar volk. Nu heeft de Engelsman geen rechten meer…..

  Veiligheid vergroten is het ontwapenen van burgers, waardoor het veilig is ze te beroven, te verkrachten en te vermoorden, zowel door de staat als door criminelen / moslims.

  De rol van de politie in de toekomst zal puur zijn autochtonen te corrigeren en op te sporen als de stawt inkomsten mist of als een moslim het slachtoffer is, want de moslim gemeenschap in Europa is bezig zichzelf in een totlaal paralle wereld te plaatsen, met eigen ordedienst, met eigen leger en met de capacieteiten om een agent met gezin compleet te laten verdwijnen, als voorbeeld.

  Deze macht is de echte macht, de macht van de straat.

  Economisch is deze groep ook al onafhankelijk, men neemt simpelweg bij de autochtonen wat men wil, en de pakkans en de vervolging word steeds onmogelijker. In Duitsland werd een Libanees vrijgelaten na twee uur cel die enkel BOA’s en politieagenten had mishandeld. Waarom direct weer vrij? Simpelweg omdat anders represailles volgen op agenten en hun famillies. En dan stopt de politie als apparaat met functioneren.
  De kans dat deze perwoon ooit voorde rechter komt is klein, heel klein. De kans dat hij veroordeelt word en dat de straf word uitgevoerd nihil. Dit is zoals de macht ligt in sommige steden in Duitsland. Dit is over 10 jaar normaal, we krijgen er een nieuwe onderdrukker bij war we weerloostegen zijn.

  Like

 6. Anna zegt:

  Klopt helemaal.
  De sociale controle is enorm, en die onderschatten wij, westerlingen.
  In het Midden Oosten mogen zonen van soms 45 jaar niet eens hun eigen naam voeren…. altijd huns vaders naam eerst…zelfstandig post ontvangen is onmogelijk, de stam of familie clan oudste controleerd en beoordeeld het eerst…. Islamieten zijn niet zelfstandig ook al lijkt dit zo……. ze behoren tot de umhna……. en daar moet alles maar dan ook alles voor wijken……..
  Hoe kunnen deze mensen zich hier ooit vrij voelen….. de haat en wraak van de ” Koran geleerde ” ligt overal op de loer….. Dreigen en zelfs doden ( eerwraak) is een ” normaal” verschijnsel……..
  En er komen steeds meer BAARDEN bij…. de islam laat haar folgenlingen geen moment met rust laat staan dat ze vrijheid krijgen……. helaas voor hen een utopie…… en dat in Europa!!!!!
  Omdat wij als Nederlanders dit niet willen of kunnen zien zal het helemaal fout gaan…..

  Hoe lang zal het nog duren voor ze de wapens gaan oppakken….. we zien het al in de landen rondom ons, en het zijn nu nog individuen maar als ze ons straks collectief een lesje islam gaan leren……en hoe zal Nederland dan reageren….. Deze toestand is zorgenlijk en de ” geleerde heren op de universiteit ” roepen dat we onze zonen terug moeten krijgen….. BELACHELIJK …….DAN HEB JE NIETS VAN DE ISLAM BEGREPEN……..dit is ronduit gevaarlijk…..

  Like

 7. Rapunzel zegt:

  Maar Edwin Bakker is tóch een lieve zachtaardige man. Yo.
  En het sprookje van “de gewone moslim” komt ook nog even langs.
  De gewone moslim bestaat niet, iedereen die in de smerige hufterpraktijken van allah gelooft is gek en de vijand, leuker kunnen we het niet maken.
  Ook deze Erdal Balci steekt het op “De Baard” zonder afstand te nemen van de verderfelijke islam wat de oorzaak is van de ellende.
  De enige goede moslim is een ex-moslim. De “gematigden” zijn irrelevant door hun zwijgen, o.a. tegen “De Baard”. Schijtluizen zijn het.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Erdal Balci zit op het verkeerde spoor.
  De islam wordt hier al verdedigd door honderdduizenden (!) Mohammed look-a-likes, de islamitische man als baas in een moslim gezin wiens wil wet is.
  Zij hebben alle voordelen van hun perverse religie, de vrouw is bijzaak ook al doen de koran en sharia daar nog zo schijnheilig over als dat zij rechten zou bezitten.
  De vrouw is het eigendom van de moslimbaas.
  Het zou fijn zijn geweest als meneer Balci hierover zijn zorgen had geuit.

  Persoonlijk wil ik de IS gangers niet terug in Nederland, onder geen enkele voorwaarde, maar ik vrees dat linkse schreeuwers en sensatiezoekende journalisten het toch weer voor elkaar krijgen.

  Like

 9. Rapunzel zegt:

  Wat kan ik hier kwaad van worden! Janken op het plateau van Ardahan als kind en als “volwassene” in de “Nederlandse” Volkskrant. Omdat je vader nog te beroerd was om het tegen één Baard op te nemen.
  Nu komen er god weet hoeveel van die griezels terug in Nederland en moeten wij er mee dealen.
  Bedankt Erdal Baci en Edwin Bakker. Lafbekken.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Die váder was daar te beroerd voor. Daar kan het kínd op zichzelf niets aan doen.
   Begrijpelijk dat je kwaad wordt op het geheel, maar verdéél de objecten van je woede liever en richt ze in de eerste plaats op de lapzwansen die verantwoordelijk zijn voor het binnenlaten van die IS-ratten, met name dus onze politici.
   Deze Erdal Baci doet tenminste nog een poging om te waarschuwen, hoe halfzacht ook.
   Spaar je toorn voorlopig dus maar beter voor de meer urgente gevallen.

   Like

 10. Johan zegt:

  Terugkerende Is’ers dienen per ommegaande tot de doodstraf veroordeeld te worden. Onder geen beding mogen ze losgelaten worden op de Nederlandse bevolking. Dat zou een zeer ernstige vergissing zijn.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  En nu maar hopen dat terrorisme expert Edwin Bakker de kunst van het het AANDACHTIG lezen niet heeft verleerd!
  Erdal Balci schriift vanuit een sterke persoonlijke ervaring, zoals zoveel mensen ons heel nuttige gedachten hebben aangereikt die zij via de PAKTIJK van de islam aan den lijve hebben ondervonden.
  Het kan zijn dat ”expert” Bakker ervaringen als basis voor een evenwichtige meningsvorming niet hoog aanslaat.
  Het gaat immers om een hoger soort denken dat zelden op toetsing van de praktijk berust : links denken dat de wereld van het praktische denken immers VER overstijgt, niet waar?

  In zijn meningsvorming stijgt Bakker zo hoog dat hij eigenlijk allang vliegt, een gouden toekomst tegemoet waarin ruimte is voor iedereen en oneinige veel wederzijds begrip en respect voor el;kaar. En bij zulke hogere gedachten passen vlijmscherpe indrukken waarschijnlijk niet meer.
  Zal de aangrijpende ontboezeming van deze jongemanBalci Edwin alsnog bereiken?

  Ik denk van niet.
  Net als Icarus is Bakker ons volstrekt ontstegen, hij vliegt richting Mekka, denk ik..
  Als het even meezit is de was van zijn vleugels zo’n beetje gesamolten boven Mekka en stort hij pijlsnel neer, boven op de Kaäba, waar zeventig goed gepropioneerde maagden hem zullen verwennen.
  Wat eem mooie gedachte is dit.
  Ik trakteer mijzelf nu met een glas wijn in de tuin, tezamen met Wachteres.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s