De asielcrisis is nooit opgehouden – decentralisatie en asielindustrie verbergen lelijke beelden (+ video)

Screenshot_124

(Door: Kathrin Sumpf – Vertaling: E.J. Bron)

Inmiddels zie je meer “migranten” in de grote Duitse steden dan in Catania aan de “Middellandse Zeeroute”. Waar blijven de nieuwkomers van nu? Ze worden naar perfecte, verborgen plekken gebracht, weg van de civilisatie, beveiligd door het leger. Een onderzoek van JF-TV.

epoch times

Op Malta zijn niet veel Afrikaanse “migranten” te ontdekken, stelden verslaggevers van “Jungefreiheit.de” vast. Daarentegen hebben NGO´s zich in groten getale in de havens van Malta gevestigd. Waar blijven de mensen die op dit moment uit de Middellandse Zee “gered” worden? In ieder geval zijn ze niet op plekken in het stadsbeeld te vinden – waarom vraagt Italië de EU dan om hulp?

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft Italië ondersteuning toegezegd om de “vluchtelingen”crisis de baas te worden. “Italië heeft iets geweldigs gepresteerd wat betreft de registratie en de aankomst van vluchtelingen”, zegt de bondskanselier. Het land zou een “enorme taak moeten volbrengen, waarbij wij Italië solidair terzijde willen staan.”

Anderzijds wordt door de voorzitter van de Vluchtelingenraad (Consiglio Italiano per I Refugiati, CIR), Christopher Hein, gezegd: “70 tot 90% van deze immigranten uit Nigeria, Ivoorkust, Senegal of Guinee maken helemaal geen kans op asiel. Ze vallen ook niet onder de door de EU besloten herverdelingsregels.”

Nu presenteerde JF-TV in een langere video zijn actuele onderzoek. Wat doen de NGO´s ter plaatse op Malta en Sicilië? Is dat nog redden op zee of “hulp bij mensensmokkel”?

En waar blijven de nieuwelingen? De verslaggevers volgden de bussen vanuit een haven naar het binnenland van Sicilië, en ontdekten perfecte, verborgen plekken vol Afrikaanse “migranten”. De kampen zijn verboden gebied voor journalisten.

Hieronder de video van JF-TV:

 

De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) gaat ervan uit dat de emigratiedruk niet snel ophoudt, berichtte dpa op 11 juli 2017. Zo zou het aantal mensen met plannen om te emigreren de afgelopen jaren licht gestegen zijn, berichtte de VN-organisatie als resultaat van een analyse van peiling-resultaten uit de jaren 2010 tot 2015.

Volgens het onderzoek blijven de VS het meest populaire doel voor mensen met migratieplannen. Duitsland staat volgens de cijfers van de OIM op de zesde plaats, achter Groot-Brittannië, Saoedi-Arabië, Canada en Frankrijk.

De deskundigen gaan uit van naar schatting 23 miljoen mensen die meer dan slechts vage plannen betreffende emigratie hebben. Tot de concrete voorbereidingen zouden bijvoorbeeld geld sparen, taal leren en visumaanvragen behoren.

De helft van alle mensen dar bereis is te emigreren, woont volgens het onderzoek in 20 landen, aangevoerd door Nigeria en India. Acht daarvan zijn Afrikaanse landen. In totaal gaat de migratieautoriteit van de VN ervan uit dat er op dit moment wereldwijd 244 miljoen “migranten” zijn.

Bron:
www.epochtimes.de
Auteur: Kathrin Sumpf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Malta, Merkel, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op De asielcrisis is nooit opgehouden – decentralisatie en asielindustrie verbergen lelijke beelden (+ video)

 1. Jaap zegt:

  Okee, maar stel dan ook castratie in het vooruitzicht voor die mannen, kijken of ze dan nog steeds willen komen!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Nu krijgen we ze door de achterdeur door de strot geduwt !
  Maak jullie borst maar vast nat !

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  In het geniep wordt de EU verder naar de Filistijnen geholpen. De zgn. Verrijking buiten het zicht van de bezorgde en kritische Europeaan houden. Merkel en vriendjes ten voeten uit! Hopelijk worden veel Duitsers nog op tijd wakker uit hun Doornroosjesslaap voor de verkiezingen in september! Waarschijnlijk helpt zelfs reanimeren niet meer!

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Er valt hierover veel te zeggen…..
  Ik houd het maar bij één woord: SCHANDALIG!

  Like

 5. Malta is totaal niet interessant voor zogenaamde vluchtelingen: 1. Het is een eiland, ze kunnen geen kant op. 2. Het is een arm land waar weinig te halen valt. 3. Diegenen die toch zijn gekomen in het verleden werden in een bewaakte kazerne in de middle of nowhere opgesloten en mochten er niet uit. Malta is dus niet interessant voor de maffia, de vluchtneppers willen sowieso niet.

  Like

 6. Cognitieve-Dissonant zegt:

  En weer geldt het credo: wie Calcutta importeert wordt snel zelf Calcutta >> wie honderdduizenden schurftige neuqnegerts importeert met al hun booslim stammenstrijden en lage IQ’s wordt binnen no time zelf een Mogandishu!!! Die smerige debiele NGO’s zijn driftig bezig om hun eigen nog blanke continent te verkankeren met zwarte booslimkanker.

  Like

  • fleckie zegt:

   De debiele ngo’s worden’door 3 landen,,RUSLAND, HONGARIJE EN ISRAEL horen bij de landen die de laatste jaren wettelijke maatregelen hebben genomen tegen actiegroepen en..non- gouvernementele ORGANISATIES die de regering niet bevallen.De Russen waren er als de eerste bij. VIJF jaar geleden al besloot de Doema,het Parlement in Moskou,tot invoering v,d.buitenlandse agenten-wet’, die non – gouvernementele ORGANISATIES die geld ontvangen uit h.buitenland verplicht zich te laten registreren.Bestuurders van ngo’s die zich niet aan die verplichting houden kunnen een gevangenisstraf krijgen van maximaal 2 jaar. ” De wet lijkt erop gericht om RUSSISCHE ngo’s in een Kwaad daglicht te stellen en critici v.h.regime het zwijgen op te leg gen”, oordeelde Amnesty International destijds. ……….Inmiddels staan zo’n 150 ORGANISATIES op de lijst van Buitenlandse agenten,waaronder mensenrechtencentrum Memorial, homobeweging Coming Out en het Mass Media Defence Centre,dat voor de vrijheid van meningsuiting opkomt. In juni van dit jaar volgden de Hongaren. Ook zij voerden een registratieplicht in voor ngo’s met banden met het buitenland. Volgens de Fidesz-party van premier Orban was de maatregel nodig om die ORGANISATIES te dwingen open te zijn over de donaties die ze kregen .De critici hielden het erop dat de wet de bedoeling had om andersdenkenden de Mond te snoeren.Bij die ‘andersdenkenden ‘ bleek in elk geval …GEORGE SOROS te horen,de Hongaars-Amerikaanse zakenman die als Gyorgy Schwartz in het vooroorlogse Boedapest werd geboren, de Holocaust overleefde,MILJARDEN verdiende als beursspeculant en een deel v.die Winst stak in het ondersteunen van …Oost-Europese dissidenten ORGANISATIES als Solidarnosc in POLEN en Charta 77 in Tsjechoslowakije .Na de Val v.h.communisme stichtte SOROS het Open Society Institute dat naleving v.d.mensenrechten wil bevorderen.In zijn geboorteland subsidieert hij de Centraal – Europese Universiteit waarvan de Canadese liberaal Michael Ignatieff rector magnificus is. De autoritaire nationalist Orban beschouwt voorstander van de Westerse democratie SOROS als belichaming v.h.kwaad<<<<<<<<<<<<<<<<… Fleckie : dit is een gedeelte uit het artikel v.M.van WEEZEL,,uit h.NIW van 21.7.2017<<<<<

   Like

 7. hslot4 zegt:

  Gebeurt hier ook ze worden naar moskeen gestuurd en hebben binnen een jaar een woning .
  Ik zie hier met grote regelmaat van die gasten van het station komen lopend met een route beschrijving of ze komen met de auto worden gebracht Belgisch of frans kenteken dan weet je genoeg.
  Het sociale experiment hier zitten en paar van die zure ouw dozen jonge vluchtelingetjes wegwijs te maken .
  Komt zo een moslim negert en met dat wijf lullen hij kon werken maar eerst moest ie een uitkering en een woning en daarna kon hij proberen stage te lopen en wat hij graag wilde worden ?.
  Komt ie he ga er maar even voor zitten ……………. meneer wilde kok worden jawel kok maarja probleempje gaf hij zelf al aan de restaurants hier werken met varkensvlees dus kon hij niet werken En die domme gutmensch kut gaat er nog in mee ook doodschoppen niet een maar alle twee

  Geliked door 2 people

 8. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 9. biebie zegt:

  Buiten het bereik van mobiele telefoon opslaan is de oplossing.(of uitschakelen of toevallige stoorzender)
  Zo kunnen ze volgers niet informeren waar de honing potten staan en wie volgt nou iemand waarvan je niet weet waar hij is!!!!!
  GOED voorbeeld Malta.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Goede reportage, die het vluchtelingenbedrog haarfijn blootlegt en laat zien wat er zich achter de schermen afspeelt.
  Ze hebben geen antwoord op de vraag wat er met al die mensen, die grotendeels absoluut geen vluchteling zijn, moet/zal gaan gebeuren.

  Like

 11. De asielindustrie is ergens eind jaren ’80 begonnen met ambtenaren van o.a. binnenlandse zaken als kwartiermakers voor het latere COA bouwburo’s te laten starten en gebouwen op te laten kopen en te verbouwen terwijl er nog geen asielzoeker te bekennen was. Mogelijk had dit te maken met de plannen om Joegoslavië uit elkaar te gaan slopen en de stroom vluchtelingen die dat kon opleveren. Het 1e Lentegebeuren uit de reeks die nu nog aan de gang is.

  Like

 12. Anna zegt:

  Aan zogenaamde vluchtelingen kun je in Europa veel geld verdienen….. het is een complete industrie geworden….
  Dat is ook mede de reden dat het niet opgelost wordt……
  Te veel mensen verdienen hier zeer goed aan………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s