Griekenland: christenvervolging geen reden voor asiel

Screenshot_159

Geweldplegers in het kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos.

(Vertaling: E.J. Bron)

Op het enorm “verrijkte” Griekse eiland Lesbos komt het, zoals bekend, bijna dagelijks tot gewelddadige onlusten. Vooral in het kamp Moria is het erg, waar dinsdag nog een ruzie tussen Afghanen en Afrikanen tot omvangrijke schade en een tijdelijke capitulatie van de medewerkers leidde.

PI News (2)

Waar nauwelijks over gesproken wordt, zijn de talrijke christenen die zich onder de overwegend islamitische “beschermingzoekers” bevinden en in kampen zoals Moria blootgesteld staan aan dezelfde vervolging als in de islamitisch gedomineerde landen waaruit ze gevlucht zijn. Ze worden regelmatig bedreigd, geslagen en hun onderkomens worden verwoest.

Ontsnappen voor christenen vaak onmogelijk

Velen van hen hen vluchtten uit het kamp naar het vasteland, worden echter door de politie daar snel weer naar Lesbos teruggebracht. In een E-mail aan de Griekse ambassadeur Dimitris Caramitsos-Tziras beschrijft Wilson Chowdhry, voorzitter van de British Pakistani Christian Association, de situatie:

“De meerderheid van de christelijke vluchtelingen ontsnapt weliswaar, asielaanvragen worden echter door de Griekse autoriteiten afgewezen. Alleen gezondheidsproblemen worden als verzachtende factoren beschouwd, niet echter christenvervolging. […]

Wij verzoeken om uw hulp om een verandering van de huidige Griekse regelingen te bereiken, zodat bewezen vervolging van christenen als verzachtende omstandigheid voor asiel voor gevluchte christenen uit het kamp Moria wordt meegenomen.”

Echte vluchtelingen, die in Europa op bescherming tegen de islamitische heersersmentaliteit en diens dodelijke vervolging van alle niet-moslims hopen, worden klaarblijkelijk niet alleen maar teleurgesteld, maar ook gehinderd in hun poging om aan hun beulen te ontsnappen en uitgeleverd aan de geweldplegers. Tegelijkertijd wordt er van alle kanten tolerantie voor moslims en hun haatcultus geëist.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

29 reacties op Griekenland: christenvervolging geen reden voor asiel

 1. Cathja zegt:

  Hier kan ik nou echt ongelofelijk kwaad om worden!! Christenen mogen gerust ‘geruimd’ worden, maar laten we ons vooral inzetten om die ‘vredelievende’ moslims te redden. Ik kots van die Grieken die deze beslissingen nemen! Sorry hoor, maar als ze zich zo opstellen tegen weerloze christenen, dan wens ik de Grieken een hele onaangename tijd toe, samen met hun barbaarse oogappeltjes!
  Onvoorstelbaar dat dit kennelijk het (EU?) beleid is! Alles voor de islamisering van Europa is geoorloofd, zelfs het treiteren van christenen. Wie hoor je er nog over dat christelijke bootvluchtelingen gewoon over boord gegooid werden en verdronken?

  Like

  • Marian zegt:

   Ja Cathja, men wil toch geen christenen meer. De keus is op die bloed zuigende moslims gevallen NWO.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Rustig Cathja , vergeet niet onze heilige vader , De Paus bid dagelijks de pannen van’t dak voor de zielenheil van zijn gelovigen

   Like

   • Geens frank zegt:

    Volgens mij doet die paus niets anders dan die moslims ophemelen, ten kostte van zijn eigen kristenen

    Like

   • john zegt:

    ALs ze de paus het mes op de keel zetten bekeert hij zich onmiddellijk tot moslim. Een walgelijker iemand ken ik niet

    Like

  • BertG. zegt:

   Maar kan dat nou voor 1 keer een keer duidelijk worden.
   Atheïsten willen geen andere gelovigen weg werken of opruimen.
   Leven en laten leven, allemaal naast elkaar.
   Maar val mekaar er niet mee lastig, als ik het wil weten, zoek ik het wel op.
   En dat er nou toevallig een aantal dictators bestaan hebben die dat wel deden omdat ze nergens in geloofde, krijg dan voortaan maar iedereen hier ook de schuld van die zich atheïst noemt.
   Ik blijf ook niet zeiken over dat er gelovigen geweest zijn die anders denkende op de brandstapel zetten.

   Geliked door 1 persoon

   • willz zegt:

    sorry, mijn amen staat niet op de juiste plaats

    Like

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Het gaat hier over christenen tegenover moslims. Je weet wat moslims met ze van plan zijn. Ik heb het helemaal niet over niet-gelovigen of atheïsten die christenen naar het leven staan. Als je denkt dit uit mijn reactie te moeten opmaken, dan zit je er echt naast.
    Niet-gelovigen zijn er de oorzaak niet van dat er christenvervolging bestaat. De ergste vijand van het christendom, het Jodendom en andere religies is de islam. Ik heb nooit gesuggereerd dat niet-religieuzen christenen vervolgen, treiteren en mishandelen. Dat is niet zo! Ik werd alleen erg kwaad dat de Grieken deze vervolgde mensen niet als vluchtelingen accepteren, terwijl ze duidelijk vervolgd worden om hun geloof. Daarom had ik niet zulke fraaie wensen voor die Grieken.Wel aanpappen met de grootste smeerlappen aller tijden, maar christenen mogen getreiterd worden of zelfs verzuipen.
    Sorry dat ik dit zo zeg, maar ik vind het zó ontzettend fout dat er zo’n onderscheid wordt gemaakt tussen echt vervolgden en klaplopers, die ons op termijn zullen onderdrukken. De mensen die echt onze bescherming verdienen en daar ook dankbaar voor zouden zijn, die worden doodleuk teruggestuurd.

    En wat die brandstapels betreft, daarvoor moeten we zo’n beetje naar de Middeleeuwen terug. Die brandstapels waren geen fraaie manieren om ongelovigen uit te schakelen. Gelukkig hebben die misstanden niets te maken met de situatie van nu, maar het was hartstikke fout!

    Geliked door 1 persoon

   • Rikkie T. zegt:

    Atheïstische regimes hebben meer mensen vermoord dan christenen. (Hitler 6 miljoen, Stalin, Mao en consorten 100 miljoen, ook hun eigen Atheïstische vrienden).

    Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  ISLAM ??? – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Linda Vandenberghe zegt:

  Dat is hier in Nederland ook al bezig. Ik was een tijdje geleden in een shoarma eettent in hulst bij Ephese. Ik moest een tijdje wachten en voor mij en in de tent zaten alleen buitenlanders Irakezen Egyptenaren turken en Syriërs. Ze praten veelal Arabisch. Maar ik was daar niet alleen. Bij mij was een Marokkaanse vriendin die met mijn beste vriend een Nederlander getrouwd is. Zij draagt geen hoofddoek en is op en top Nederlandse. Maar zij kent wel Arabisch. Op een gegeven moment werd ze boos en begon ze naar die mensen te roepen in het Arabisch. Ze zij tegen mij kom we zijn hier weg. Ze wist te vertellen dat deze mensen mij in het Arabisch aan het uitschelden en vernederen waren. Ze wilden alle ongelovigen dood en toen er een telefonische bestelling binnen kwam, zei die pizza bakker, een Syriër naar het schijnt, we zouden eigenlijk op de pizza’s van de ongelovigen moeten plassen. Ze proeven het toch niet want ze vreten toch al massaal halal. Zo dom zijn ze die vieze christenen. En iedereen begon te lachen waarop zij har boos maakte. Maar ik zal die boze blikken ook nooit meer vergeten waarmee ze me steeds aankeken. Je ziet het is hier ook al. Nog even en ze gebruiken geweld

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Toont die getaande broeder zijn penis of een stok

  Geliked door 1 persoon

  • Dat lijkt me meer een peniskoker, een soort bluflul, waarmee ze iets laten zien dat ze niet hebben. Beetje als een vent die een opblaaspop voor het raam zet om te laten zien dat ie ook best een vriendin kan versieren.

   Like

 5. Pietersen zegt:

  Als homo en islamiet ben je van harte welkom, als Christen niet ondanks alle feiten die bekend zijn over vervolging. Waar is meneer hypocriet Seegers, zeker weer naar een popconcert waar hij te oud voor is ?

  Like

 6. R.R van Zeijlen zegt:

  Wat las ik? ????dit aan Pinokkio Mark Rutte vertellen, nou die intereseerd het geen ene rot donder, die vind dit best want hij steunt die zand apen samen met D66 rechters, de linkse pers, de Nos, BNNers, deTV, de linkse kranten en die linkse raddraaiers, al deze figuren staan radicaal achter de moordzuchtige islam, het ergste is nog dat de Europese christenen hier niet tegen in opstand komen en het maar laat gebeuren.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Niemand hier naar binnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s