“Alleen in naam zal Groot-Brittannië de EU verlaten”. Farage waarschuwt dat Brexit zal ontdekken dat Brussel de rechtbanken EN de grenzen gaat controleren.

Screenshot_24

(Door: Oli Smith – Vertaling: “Wachteres” & “Henk V.”)

Nigel Farage heeft zijn aanhangers een beangstigende waarschuwing gegeven, dat zij zeer binnenkort de greep op de toekomst van Brexit gaan verliezen. Nigel Farage heeft bekendgemaakt dat hij zich in toenemende mate buitengewoon bezorgd maakt dat Brexit alleen in naam zal plaats vinden. De voormalige Ukip-leider vertelde ‘The World Tonight’ van de BBC dat Groot-Brittannië op een hellend vlak komt, omdat datgene waarvoor de mensen in het EU-referendum gestemd hebben, zal worden afgezwakt.

Express

In een vernietigende veroordeling zei de gezaghebbende stem van Brexit dat de regering probeert het referendum te vervormen door de open grenzen en [de invloed van] de Europese rechtbanken in stand te houden.

Hij waarschuwde dat de grote zakenwereld, die ‘Remain’ steunde, evenals het deelnemen aan de euro, de discussie rond Brexit domineert.

Farage zei tegen James Coomarasamy van de BBC: “Er zijn hoge verwachtingen onder ‘Brexiteers’ [de aanhangers van Brexit] dat we vanaf maart 2019 uit de EU, uit het Hof van Justitie van de Europese Unie en uit de interne markt zullen zijn [vertrokken]“.

“Maar er lijkt nu een consensus onder de politieke klasse te zijn dat men het niet zover wil laten komen”.

Hij legde uit: “Ik twijfel er niet aan dat wij de EU zullen verlaten, maar ik begint te denken dat we die mogelijk alleen in naam verlaten”.

“Het ziet ernaar uit dat het minstens vijf jaar zal duren voor we de controle over onze grenzen terugkrijgen”.

“Als deze overgangsovereenkomsten tot 2022 zullen doorgaan, dan is het vijf jaar geleden dat we gestemd hebben om de EU te verlaten. Ik bedoel, er is zelfs sprake van overgangsregelingen tot 2023”.

Het lid van het Europees Parlement voegde eraan toe: “Ik ben bezorgd dat we de EU zullen verlaten, maar zullen eindigen met een open grens, dat het Hof van Justitie van Europa nog steeds invloed zal hebben en dat we een enorme rekening zullen betalen”.

“Als dat gebeurt, zullen miljoenen mensen zich afvragen waarom zij in vredesnaam voor Brexit hebben gestemd”.

“Als we niet datgene krijgen waarvan wij dachten dat wij daar het afgelopen jaar voor stemden, dan zal er grote publieke woede onder het volk zijn”.

Farage drong er toen bij zijn aanhangers op aan om zich te gaan organiseren en hij riep bedrijven die voor  Brexit zijn op om zich duidelijk te laten horen.

Hij zei: “Ik denk dat de hele woordenwisseling is gedomineerd door de grote ‘Pro-Remain’ groepen, dezelfde mensen die wilden dat we deel zouden nemen aan de euro”.

“Er is geen georganiseerde zakelijke spreekbuis die het tegenargument inbrengt. Het is aan de eurosceptici om zich beter te organiseren.”

“Ik ben bang dat we ons aan het begin van een hellend vlak bevinden.”

“Ik zie dat ministers er openlijk voor uitkomen om het open blijven van de grenzen goed te keuren, zelfs nadat we zijn vertrokken, en dit lijkt op een enorme terugval”.

Bron:
www.express.co.uk
Door: Oli Smith

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” & “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Nigel Farage, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Alleen in naam zal Groot-Brittannië de EU verlaten”. Farage waarschuwt dat Brexit zal ontdekken dat Brussel de rechtbanken EN de grenzen gaat controleren.

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Als dit klopt is dat heftig Henk.
  Ik ga dit ook een beetje bijhouden.
  Als je het hebt over volksverlakkerij, dan is het dit wel.

  Geliked door 1 persoon

 2. N.E. Derlander zegt:

  Doet me denken aan de met veel bombarie gebrachte lege inlegvelletjes van Balkenende (2005 EU Grondwet, die er tegen de wil van het Nederlandse volk toch kwam, dankzij de leugenachtige CDA) en die van Mark Rutte (2017 Oekraïne Associatieverdrag, die er tegen de wil van het Nederlandse volk toch kwam, dankzij de leugenachtige VVD, CDA, PvdA, D66 en GL).

  De Nederlanders, die op 15 maart jl. toch op het partijkartel gestemd hebben verdienen zo’n kabinet. Ik denk wel dat zij de eersten zullen zijn, die hun stemkeuze zullen gaan betreuren……

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Je hoeft niet zo ver terug te gaan N.E.Derlander.
   Denk aan het lege inlegvel van Rutte bij het akkoord over het verdrag met OekraÏne…!
   Een van de hoofdvakken van de cursus “Hoe wordt ik een succesvol beroepspoliticus…” is “Het Maken Van Lege Inlegvelletjes”!

   Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Ik sta ,
  er niet eens van te kijken,
  Eenmaal in de tentakels van de EU wordt het een lastige klus om daar uit te geraken,
  Das een dicht getimmerd project.
  En May heb ik ook nooit echt serieus genomen, was voor de Brexit een groot voorstander van de
  EU.
  Ze spelen allemaal hun spel,opgedragen door de ELITE..om ons voor de gek te houden.
  Ik vertrouw helemaal niemand meer.
  Blij wordt je daar niet van…maar het voelt nog iets van veilig……

  Like

 4. Cathja zegt:

  Donkere wolken pakken zich samen boven Groot-Brittannië! Ik houd mijn hart vast voor de toekomst van dat land. Waar zal het op uitdraaien?

  Like

 5. Lot zegt:

  Politici luisteren naar de grote internationale politieke elite, de banken, en de grote bedrijven en vragen hun salaris van de gewone mensen. Waarom zouden wij belasting betalen aan hen aan de regenten aan tirannen, die mij met mijn geld onderdrukken en dat terwijl ik in vrijheid geboren ben en al die wetten en regels niet nodig hebben. behalve dan een wet tegen gmo omdat de mens zichzelf niet kan helpen zodat dit gecontroleerd wordt en niet het land binnen komt.

  Like

 6. Kees zegt:

  Ik vrees dat de EU probeert te voorkomen wat er met de Sovjet Unie gebeurd is en dat zal ze kost wat kost proberen. Als de beerput open zou gaan bij het opheffen van de EU, dat wil men perse voorkomen!

  Like

 7. Marian zegt:

  Nu kan je eens zien wat voor boevenbende het in Brussel is.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  De afstraffing gaat beginnen:

  http://tpomzet.nl/2017/07/24/brexit-gaat-serieus-pijn-deutsche-haalt-geld-banen-en-klanten-weg/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=aankeiler.

  Brexit gaat serieus pijn doen. Deutsche haalt geld, banen en klanten weg
  24 juli 2017 Redactie

  Onder de naam Bowline start Deutsche Bank binnenkort met het verplaatsen van €300 miljard aan belegd vermogen, honderden banen en 20.000 klanten, schrijft Bloomberg. De bank zegt zich zorgen te maken om een harde Brexit.

  Bron: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-24/deutsche-bank-is-said-to-weigh-moving-350-billion-to-frankfurt-j5i8g8i5

  Like

 9. A.J. de Koning zegt:

  Dat heb ik vanaf het begin al gedacht, men zal er alles aan doen om de grenzen open te houden en zich niets van de de Brexit aan te trekken. We hebben trouwens hier hetzelfde beleefd met Mark Rutte die het Oekraine verdrag er toch doordrukte ondanks de uitslag van het referendum, maar ja Mark Rutte is de grootste bedrieger en leugenaar die er rondloopt, alleen onbegrijpelijk dat mensen toch nog op hem stemmen.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Dat hele stemmen is een net zo grote leugen,als het inlegvelletje van M Rutte wat betreft de Oekraine.
   Ik trap niet meer in de gore leugens…We stemmen voor jan lul….

   Like

 10. Republikein zegt:

  Hier nog wat sfeerbeelden en de laatste ontwikkelingen tzv Rochdale.
  https://www.youtube.com/channel/UCtEsYNHwF37lrd9IH7Tv-uA

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Premier May: vrij verkeer personen stopt in maart 2019

  Het vrij verkeer van personen tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie stopt in maart 2019. Dat heeft een woordvoerder van de Britse premier May gezegd. Dan is de twee jaar onderhandelingstijd voorbij en moet de brexit een feit zijn.

  Afgelopen week pleitte minister Hammond van Financiën nog voor een overgangsperiode waarin de details van de scheiding tussen de Britten en de EU kunnen worden besproken. Volgens hem zijn de economische gevolgen van een harde brexit te groot.

  Arbeiders uit EU broodnodig;
  Hardliners….

  http://nos.nl/artikel/2185851-premier-may-vrij-verkeer-personen-stopt-in-maart-2019.html

  Dat zal de EU-hardliner, Verhofstadt harder doen schreeuwen zoals democratischer “voorgangers” wat jaren terug ook deden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s