Maak kennis met de Anwan-broertjes (deel 2)

Screenshot_55

Debbie Wasserman Schultz en Imran Awan.

(Door: “Manna”)

 Imran Awan gearresteerd op de luchthaven van Dallas

Gisteren stelde ik u voor het eerst voor aan de Awan-broertjes, die als IT-specialisten voor 30 senatoren en congresleden van de DNC werkzaam waren. De broertjes hadden toegang tot de accounts en wachtwoorden van deze leden in het netwerk van de Senaat en het Congres. Tevens hadden ze toegang tot het IPAB- account van de DNC via de wachtwoorden van voormalig voorzitter van de DNC, Debbie Wasserman Schultz.

In het eerste artikel heb ik aangegeven dat u nog meer van de broertjes via “E.J. Bron” zou horen. Welnu, het gaat sneller dan gedacht: nadat op internet bekend werd (the Daily Caller) dat de Capitol Police en de FBI overheidsapparatuur in beslag hadden genomen in één van de huizen van Imran, werd het hem te heet onder de voeten. Hij boekte een ticket naar Pakistan (via Qatar) en maakte een bedrag van $ 280.000,- over naar het buitenland.

Imran werd gisteren op de luchthaven van Dallas aangehouden en gearresteerd door zowel de FBI als de Capitol Police als verdachte in een crimineel onderzoek (met een bedrag van $ 12.000,- aan ‘kleingeld’ op  zak).

De arrestatie van Imran kan verstrekkende gevolgen hebben. In de loop van het jaar hebben reeds diverse geruchten over de broertjes de ronde gedaan op het internet, waaronder banden met islamextremisten. Er is een grote kans dat Imran of zijn familie kennis heeft van DNC- geheimen, of hier zelfs een keurige bibliotheek van heeft aangelegd. De familie heeft niet voor niets het absurde bedrag van minstens $ 4 miljoen verdiend tot februari en is NOG STEEDS in dienst bij Debbie Wasserman-Schultz!

Wordt ongetwijfeld op korte termijn vervolgd . . .

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islam-collaboratie, Islamisering, landverraad, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

8 reacties op Maak kennis met de Anwan-broertjes (deel 2)

  1. Vederso zegt:

    Ik heb geen betreffend bericht op New York Times ontdekt, wel vele andere. Vraag; is Manna sneller in de berichtgeving dan de NYT? Dat zou geweldig zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s