Uitzetting over land: Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zet “migranten” uit in kleine bus

Screenshot_174

(Vertaling: E.J. Bron)

Als een “migrant” uitgezet moet worden die aan “vliegangst” lijdt, wordt hij met vier bewakers in een kleine bus naar zijn land van herkomst geëscorteerd.

Contra magazine

Een man uit Macedonië, wiens asielaanvraag was afgewezen, is volgens informatie van de “Rheinische Post” wegens vliegangst met een Volkswagenbusje naar zijn land van herkomst gebracht. Hij werd op de ongeveer 2000 kilometer lange reis begeleid door vier bewakers – twee politieagenten, een ambtenaar van de afdeling Burgerzaken en iemand van Vreemdelingenzaken.

Het ministerie van Integratie van Nordrhein-Westfalen bevestigde dat er zulke gevallen voorkomen. “Uitzettingen over land worden meestal uitgevoerd wanneer om gezondheidsredenen een uitzetting per vliegtuig niet mogelijk is of deze al mislukt is wegens verzet door degene die uitgezet dient te worden”, zei een woordvoerder van het ministerie.

De uitzettingen over land worden meestal uitgevoerd met kleine bestelbussen van Vreemdelingenzaken. Er zou politieondersteuning worden aangevraagd als het gaat om gewelddadige personen die gerepatrieerd moeten worden. Cijfers over het aantal van zulke uitzettingen en over de kosten kon de woordvoerder niet geven. Daarover zou men geen statistiek bijhouden.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Macedonië, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Uitzetting over land: Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zet “migranten” uit in kleine bus

 1. Renske zegt:

  Druppel op gloeiende plaat

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Wat denk je wat dat kosten aan personele kosten……?

  Geliked door 2 people

 3. biebie zegt:

  Hadden die ligt/donker getinte maar dobberangst dan kwamen ze helemaal niet tot hier en was uitzetting niet nodig.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  De uitzettingen over land worden meestal uitgevoerd met kleine bestelbussen van Vreemdelingenzaken. Er zou politieondersteuning worden aangevraagd als het gaat om gewelddadige personen die gerepatrieerd moeten worden.

  Gewoon zelf laten lopen en een paar flinke kerels in een autootje erachteraan laten rijden. De bijrijder kan de ‘vluchteling’ dan aansporen met een zweep.
  Dat kost de belastingbetaler ook wel benzine, maar dan heeft hij er nog een béétje lol van.

  Geliked door 2 people

 5. tippelaar zegt:

  gestoord zijn de duitsers om iemand met zoveel zorg naar zijn thuisland te vervoren. Het moet g.v.d. niet gekker worden. Je kan ook wachten tot je een vrachtwagen van die snurkers vol hebt en ze dan per veewagen met meerdere laadvloeren boven elkaar naar het thuisland vervoeren Wat ook kan, I\iemand met vliegangst die uitgezet moet worden, wordt platgespoten, in een dwangbuis in de laadruimte gelegd en in zijn thuisland uitgeladen. Klaar is kees. Hou op met die flauwe kul. Die negers hebben niks te willen,. Oprotten dat moeten ze en snel ook, anders hoeven ze niet meer te gaan. Verdwijnen ze ongeïndentificeerd in een bodyback in de grond. Einde probleem.

  Geliked door 3 people

 6. Sabeltant zegt:

  Ach zo’n klein busje passen er best een hoop in als je de handen en voeten met een Ty-rap bijeen bindt en ze op elkaar stapelt.

  Geliked door 2 people

 7. cefas zegt:

  Gewoon een kalmerings spuitje geven. Kan die toch met het vliegtuig naar het land van herkomst. Wel zelf betalen natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Precies, een kalmeringspil of spuitje is de juiste oplossing voor dat probleem.
   Ik heb een keer een filmpje gezien van een man die uitgezet moest worden, die zat als een beest te gillen en agressief te doen in het vliegtuig, waarna andere, meest ook donkere, passagiers zich ermee begonnen te bemoeien. Het uitzetten ging vervolgens niet door, hij werd uit het vliegtuig gehaald….

   Geliked door 1 persoon

 8. Elena zegt:

  4 man plus chauffeur a 50 euro p.p.

  5 man a 50 euro per uur = 4 dagen rijden plus hotelkosten, plus eten en drinken onderweg

  Is 96 uur p.p X 5 =480 uur a 50 euro p.p. is totaal ruim 24 duizend euro, plus overnachtingskosten.
  Platspuiten, dan in een dwangbuis in t vliegtuig is stukken voordeliger.
  Heeft hij vliegangst? jammer dan is niet ons probleem.
  Ongetwijfeld krijgt hij ook zakgeld om daar in zijn 1ste levensbehoefte te voorzien.
  Het mag wat kosten, van ONS GELD.

  KOM IN VERZET !!!

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Ze hebben alleen geen ‘vliegangst’ als ze al een verblijfsvergunning hebben afgedwongen en daarna van UW belastinggeld op vakantie gaan naar het oorlogsgebied waar ze zo bang voor waren…

   Geliked door 1 persoon

 9. ReaGluurder zegt:

  Wat is het ook een DEBIEL gebeuren! Dit kan ook alleen maar in een tijdperk waarin het geld bij de plinten opklotst! Honderden M I L J A R D E N, ONZE belastingcentjes, zijn er aan al dit soort ongein besteed! Je voelt je keer op keer van je verstand beroofd, niet te filmen. Én dit kan ook maar alleen als je met DOM en onverschillig kiezersvolk te maken hebt! Qudt!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Wolf zegt:

  Met honderd duizenden tegelijk ook weer terug laten lopen. ,ze hebben ons al genoeg gekost. MILJARDEN. Ik weet een mooie plek trouwens voor dit gespuis. Siberië ! Ruimte in overvloed en na 1 winter op natuurlijke wijze alles dood gevroren.

  Geliked door 1 persoon

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Richt per provincie een interneringskamp in voor ± 250 man. Zet er een hoog hek omheen met sterkstroom. Geef de uitgeprocedeerden en opgepakte illegalen te eten EN MEER NIET !!!
  Laat ze verplicht wasknijpers in elkaar zetten.
  Uitzetprocedure pas inzetten als de geïnterneerden er zelf om vragen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  Ze konden hem ook in een kooi zetten en in de bagageruimte dumpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s