Soros´ plan gaat op – en Orbán is GEEN samenzweringstheoreticus

Screenshot_175

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse media laten geen gelegenheid onbenut om de Hongaarse minister-president Viktor Orbán mediaal als rechtse samenzweringstheoreticus aan de schandpaal te nagelen. Zo kopte de “Spiegel” op 29-07-2017:

… Zogenaamd, aldus beweert de regering-Orbán, zou de Amerikaanse beurs-miljardair voor de vluchtelingencrisis in de afgelopen twee en een half jaar verantwoordelijk zijn en een “migratie-invasie” van nog veel grotere omvang plannen.

journalistenwatch

Daarvoor had “Kontraste” op 23-02-2017 met de hele grote naziknuppel gezwaaid en er ook nog het woord “joods” aan toegevoegd, opdat iedere kijker onmiddellijk weet op welke mijn hij trapt als hij diep van binnen ook maar een zweem van sympathie voor de Hongaarse houding koestert.

… De regering-Orbán is het een doorn in het oog. Soros dient als vijandbeeld. Voor veel Europese rechts-populisten en rechts-extremen geldt hij als het toonbeeld van een joodse samenzwering, ook in Duitsland.

… Ongegeneerd bedient regeringschef Orbán zich daarbij van obscure samenzweringstheorieën, die ook de ronde doen onder Duitsland´s rechtsextremisten.

Ook in Groot-Brittannië zijn de vooraanstaande linkse media er van overtuigd dat Orbán “Fake-News” verbreidt. De Britse Guardian-columniste Natalie Nougayrède attesteerde hem gisteren zelfs “paranoïde visioenen”.

Maar de “obscure samenzweringstheorieën” ontpoppen zich bij nadere beschouwing als feit. Op 29 september 2015 publiceerde de Amerikaanse miljardair een artikel, waarin iedereen exact na kan lezen hoe Soros zich de toekomst wat betreft migratie respectievelijk vluchtelingencrisis voorstelt. Een feit is ook dat de opvattingen van de politieke elites exact overeenkomen met de ideeën van Soros en dat zij deze stuk voor stuk zoals gepland uitvoeren.

Hieronder passages uit George Soros´s zespuntenplan uit 2015

1. De EU moet in de nabije toekomst minstens een miljoen asielzoekers per jaar accepteren. Daarvoor moeten de lasten fair verdeeld worden, een principe dat de meerderheid van de EU-landen tijdens hun ontmoeting op 23 september heeft besloten. De financiering is kritiek. De EU zou € 15.000,- voor iedere asielzoeker beschikbaar moeten stellen en hem daarmee de onderbrenging, de gezondheidszorg en de opleiding in de eerste twee jaar te financieren. Daarmee wordt de opname van asielzoekers ook voor de lidstaten aantrekkelijker. Deze gelden zouden ingezameld kunnen worden door lang lopende Bonds aan te bieden, die gebruikmaken van de hoge kredietwaardigheid en tegelijkertijd een fiscale prikkel voor de Europese economie bieden. Om vluchtelingen daar onder te brengen waar ze naartoe willen en waar ze gewenst zijn, is een noodzakelijke voorwaarde voor succes.

2. De EU moet de leiding in de wereldwijde inspanning overnemen om Jordanië, Libanon en Turkije financieel te ondersteunen, opdat de vier miljoen vluchtelingen daar verzorgd kunnen worden. Per jaar kost dat € 5000,- per vluchteling, in totaal een bedrag van € 20 miljard. Turkije krijgt tot nu toe eerst € 1 miljard.

De EU zou speciale economische zones met een bevoorrechte handelsstatus in deze regio´s moeten inrichten – inclusief Tunesië en Marokko – om de investering aan te zwengelen en banen voor vluchtelingen en autochtonen te creëren.

Feit:

Libanon 06-11-2015: De Europese Unie financiert het grootste deel van de hulpmaatregelen in de regio. In de afgelopen jaren stroomde er € 4,2 miljard. Onder de indruk van de vluchtelingenstromen verhoogde de EU haar budget nogmaals: dit jaar kan ze € 200 miljoen extra verdelen, volgend jaar zullen dat nog eens € 300 miljoen zijn.

Turkije-deal maart 2016: Turkije verbetert grenscontrole. Als tegenprestatie stelt de EU tot 2018 € 6 miljard ter verbetering van de levensomstandigheden van de vluchtelingen in Turkije beschikbaar.

03-03-2017: Angela Merkel heeft Tunesië € 250 miljoen belastinggeld beloofd. Als tegenprestatie werden massale uitzettingen van vluchtelingen overeengekomen. Daarvoor had Merkel Egypte al € 500 miljoen toegezegd.

Soros:

3. De EU moet één enkele asiel- en immigratieautoriteit creëren en onder omstandigheden een gemeenschappelijk grensbewakingsleger. Het huidige systeem, waarin iedere lidstaat zijn eigen asielsysteem heeft, in ineffectief en te duur…

Feit:

06-04-2016: De Europese Commissie stelt hervorming van het Europese asielsysteem voor

Het doel is om de asielzoekers in het vervolg eerlijker over de lidstaten te verdelen en in heel Europa dezelfde omstandigheden voor asielzoekers te creëren. “Ons huidige concept is niet geschikt voor de toekomst”, zei de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans. “Verschillende nationale handelwijzen bevorderen asielshopping en de irreguliere migratie, terwijl de Dublin-regels slechts enkele lidstaten opzadelen met teveel verantwoordelijkheid, zoals de actuele crisis aantoont.”

Soros:

4. Er moeten veilige inreismogelijkheden voor asielzoekers uit Griekenland en Italië naar hun doellanden geschapen worden…

Feit:

08-02-2017: Paolo Mengozzi, hoofdofficier van justitie bij het Europees Gerechtshof, eist dat vluchtelingen, die bedreigd worden door marteling of een andere onmenselijke behandeling, legaal Europa binnen mogen reizen. Daartoe zouden diplomatieke buitenlandse vertegenwoordigingen buiten Europa hen humanitaire visa moeten verstrekken.

Soros:

5. en 6. De operatieve en financiële maatregelen van de EU zouden ervoor gebruikt moeten worden om wereldwijd standaards in de omgang met asielzoekers en migranten in te voeren, dat is het vijfde punt van mijn verstrekkende plan.

Om een miljoen asielzoekers en migranten per jaar in de EU op te nemen, heeft de EU de ondersteuning van de privésector nodig. NGO´s kerken en zakenmensen moeten handelen als sponsoren en helpers.

Feit:

Februari 2016: Het project “Wij samen” wordt door de Duitse economie opgezet: De opname in onze maatschappij en de snelle start in de arbeidswereld zijn de belangrijkste voorwaarden opdat vluchtelingen zich in Duitsland kunnen integreren…”

Als je het plan van Soros bekijkt,dan kom je onvermijdelijk tot de conclusie dat Viktor Orbán geen samenzweringstheoreticus is, maar een politicus die weet wie zijn tegenstanders zijn en wat ze van plan zijn.

Orbán´s woordvoerder maakt nogmaals diens standpunt duidelijk: “Het recht van de burgers op functionerende grenzen en veiligheid gaat voor de niet bestaande mensenrechten van illegale migranten. Het is geen mensenrecht om de samenwerking met de immigratieautoriteiten van het land af te wijzen. Het is geen mensenrecht om verder te trekken, voordat werd vastgesteld dat er een reden is tot asiel. Het is geen mensenrecht om de grensagenten met stenen aan te vallen”, aldus Dr. Zoltán Kovács.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Soros´ plan gaat op – en Orbán is GEEN samenzweringstheoreticus

 1. Sabeltant zegt:

  Orban weet het als geen ander.
  Parasieten als deze, want dat zijn de meesten, voegen niets meer toe dan ellende, verkrachting, beroving en agressie.
  Welk land heeft een bloeiende economie op basis van analfabete onwelwillende inwoners?

  Alles waar onze voorouders voor gevochten hebben wordt binnen een aantal jaren door de EU vazallen afgebroken.

  Hoogopgeleiden vluchten al naar Canada of Amerika. Die zien de bui al hangen een Europa van de middeleeuwen.

  En wat krijgen wij terug? Een stel hersenloze trekpoppen van de islam.

  Liked by 3 people

 2. Marco koeman zegt:

  Die personen moeten opgeruimd worden anders kom je er nooit vanaf en zijn er in 2030 idd een 30 miljoen niksnutten bij en wij kunnen naar ons gespaarde geld fluiten en de vieze elite speelt er mooi weer van.
  Jammer dat soros niet failliet is geraakt met de amerikaanse verkiezingen.

  Liked by 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Sorry Marco maar dat duurt echt niet tot 2030. eer itoevloed echt pijn gaat voor zover het al niet zo is gezien de bahandeling van onze bejaarden.

   Like

 3. Ja het lijkt veel op het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie zijn beslag heeft gekregen. September 2015 toen Merkel de poorten van het Fort Europa heeft opengesteld. Face it Europa is verloren en al onze volksvertegenwoordigers zijn met zomerreces.

  Liked by 1 persoon

 4. Nieuwe vakantiekiekjes Merkel, ze belichaamt staat van Europa, letterlijk

  Liked by 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Adriaan Jansens 5 augustus 2017 om 23:27

   We kunnen hier ontwaren hoe deze bescheiden geklede dame zich verpoost aan een sober tafeltje door na het nuttigen van een broodje kaas een onschuldig krantje te lezen.

   Of zou deze demonische zak aardappelen zitten te snurken na zich helemaal te hebben volgevreten?

   Liked by 2 people

   • Ja beste Tistochwat er zijn vakantiefoto’s van merkel en haar, voor de buitenwacht aangetrouwde Marxistische slaaf op Twitter waar zij jaren lang in dezelfde soort ‘outfit’ op de foto’s vereeuwigd is. De kleding van haar, vind het net dezelfde snit als dat van Mao tse Tung. Merkel is een crypto-communistische bitch pur sang, haar kleding, haar communistische vorm van ondemocratische gedram om Europa in een chaos te storten.

    Chao ab ordo de lijfspreuk van de vrijmetselaars volgt zij naadloos op en ook haar infantiele ongetrouwde homoseksuele loopjongen M. Rutte, let maar op de symboliek die ze allemaal tentoonspreiden op de foto’s die gemaakt worden door de internationale pers. O ja Wim Kok ‘onze’ sociaal democraat is er óók zo een, na de moord op Pim Fortuyn maakte hij ook even het embleem van de vrijmetselaars (Passer & Winkelhaak.)

    Like

   • Wolf zegt:

    Hahahaa, fantastische analyse !! Betere omschrijving zou ik niet kunnen geven , Hulde!

    Like

  • Marco koeman zegt:

   Beter gelijk afschieten.

   Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat bepaald niet uit het oog verloren mag worden is wel dat de hele EU achter een paar verschrikkelijk rijke schoften aan loopt die landen kapot maken alleen terwille van hun eigen machtsgeilheid.
  Viktor Orban die dus gewoon de waarheid verteld en ook voor een aantal landen opkomt waar regeringen nog hun verstand gebruiken en dus eigen nationale belangen vertegenwoordigen
  (Visegrad landen dus) moet door Brussel kapot gemaakt worden door een lastercampagne.
  Ondertussen gaat Europa gewoon verder naar de kloten met medeweten en hulp van de nationale regeringen.
  Dit zijn dingen die een Wilders en Baudet ter sprake moeten brengen in de tweede kamer.
  Het gevolg is dan dat de bevolking automatisch geinformeerd word dat er inderdaad een 130 stuks gangsers in Den Haag zitten waardoor men ”geregeerd” wordt.

  Liked by 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk der Niederlànder 5 augustus 2017 om 23:35

   Alsof er ook maar iemand in de tweede kamer naar Wilders luistert. Ze zitten of te slapen of met hun mobieltjes te spelen als hij aan het woord is, de onbeschofte zakkenvullers.

   Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Bert even een persoonlijke noot.
  Mijn gedachte bij dit artikel is dat het mischien een goed idee zou zijn om het in het duits te vertalen door uwes of Theresa en aan te bieden bij bijv. PI en aanverwante blogs en nieuwskanalen.
  Is uiteraard een voorstel maar Ik denk niet een verkeerd voorstel.
  Het is nmm. noodzakelijk dat in geval dit artikel even een groter maar internationaal publiek het artikel met de gevolgtrekking te lezen krijgt.
  Mvgr Henk.

  Liked by 2 people

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik bedoel dit artikel Bert zoals Ik nu zir is het al Duits dus eigenlijk zou het genoeg zijn om het door te linken naar ren aantal andere sites en de aandacht erop vestigen dat het eigenlijk een zeer waardevol artikel is.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Hoe oud is die Soros eigenlijk? Wanneer gaat hij eens dood.

  Like

  • Steven zegt:

   Dit soort gasten worden altijd 110!!

   Liked by 1 persoon

   • arinda zegt:

    dan nog heeft hij zoons die nog erger zijn een in ieder geval zeker dus we blijven met soros op gescheept

    Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Die is iets in de buurt van de 86 a 87 of zo.
   Wat me eigenlijk blijft verbazen is dat de msm steevast als filantroop weg blijft zetten terwijl hij eigenlijk het grootste stuk vuil is wat op deze aardbol rondloopt.
   Voor het linkse journaille blijft hij dan filantroop die bezig is om vele landen kapot te maken hoewel dat laatste er voor het gemak maar niet bij verteld word.
   Ik vraag me trouwens af wie over enkele jaren het stokje van hem over gaat nemen want met zijn dood moet natuurlijk deze politiek van vernietiging doorgaan.

   Liked by 2 people

   • Wolf zegt:

    Henk , ja , ik denk ook dat hij al een nog vuilere opvolger alvast heeft uitgekozen. Onkruid vergaat dus echt niet. toch mag hij om mijn part per direct dood vallen

    Liked by 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Dat zeg ik al zo vaak. Die ouwe gaat niet uit zijn eigen dood, die moeten ze doodslaan !

   Liked by 1 persoon

 9. Beschouwer zegt:

  Soros wil middels de migranten als wapen de middenklasse en de welvaart kapot maken zodat er een neocommunistische dictatuur komt met een zee van armen die elkaar de tent uitvechten en een kleine ultrarijke elite die beschermd wordt door een politiestaat. Of dit dan als antisemitisme wordt uitgelegd is onzin. Ik denk dat Soros eerder satanist is dan joods. Dussss..

  Liked by 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Ik heb het verhaal uit de link gelezen. Merkel zet eerst de poorten wagenwijd open voor zoveel mogelijk indringers, en vervolgens gaat ze akkoorden sluiten met zowel Egypte alsmede Tunesie, en geeft ze honderden miljoenen om die – vluchtelingen – aldaar te stoppen. Ze voert een tegenstrijdige agenda uit. En dit alles voor de herverkiezing van Merkel dit najaar. Want zij weet als geen ander dat die stroom van indringers toch nooit zal ophouden, maar juist veel erger gaat worden !

  Like

 11. Jan zegt:

  Intussen wordt Canada door Soros en Trudeau gesloopt

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Het ziet er naar uit dat Hongarije en de andere V4 landen worden geregeerd zijn door mensen met gezond verstand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s