Duitse politievakbond en rechters luiden noodklok: Duitse rechtsstaat op instorten

Screenshot_186

(Door: Bert Brussen)

‘In 2030 is 40% van de huidige rechters met pensioen’

De Duitse rechtsstaat, die lijkt als twee druppels water op de Nederlandse rechtsstaat. Enorme personeelstekorten, te weinig capaciteit justitie, te lage straffen en grote of kleine boeven die gierend van de lach de politiecel weer uitlopen om gewoon weer verder te gaan met criminaliteit zonder dat ze een strobreed in de weg wordt gelegd.

Dit wist u natuurlijk al lang, bovendien had u het ontluisterende Vrouw in het blauw van de Duitse agente Tania Kambouri reeds gelezen. Maar Duitsers weten dit iets minder, want Duitse media, zoals onlangs nog werd bewezen, zijn bedoeld voor regeringsgezinde propaganda, niet voor regeringskritische feiten.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, landverraad, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Merkel, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse politievakbond en rechters luiden noodklok: Duitse rechtsstaat op instorten

 1. Pietersen zegt:

  Het begint klein als symptoom net zoals in Nederland : Aangiftes blijven liggen, boetes worden niet geind, allemaal door gebrek aan mankracht en bezuinigingen.
  Als klap op de vuurpijl worden er nog meer politiebureaus gesloten. Hoe dom kan een overheid onder Rutte c.s. zijn.

  Like

  • BertG. zegt:

   Boetes innen is nog het enige wat hier perfect werkt.
   Dat is volledig geautomatiseerd, daar komt geen mens meer aan te pas.
   Rij vanavond maar 3Km te hard op een compleet verlaten weg, dan merk je het vanzelf.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  In heel Europa is dit domino effect te constateren. Zweden staat op instorten. Een groot land als Duitsland staat ook al op instorten. Frankrijk staat eveneens op instorten. En het gaat maar door en door. Net zolang tot de naam van Europa word veranderd in Eurabia. Alles, maar dan ook alles werkt maar tegen. Wat zullen we allemaal nog moeten gaan meemaken eer we (van ouderdom ???) zullen te komen overlijden !

  Geliked door 1 persoon

 3. H J zegt:

  Quote> Sinds de massa-aanrandingen in Keulen op Oudejaarsavond is er een omslag in het denken van Duitsers gaande. Burgers geloven nu dat de politie ze niet meer kan helpen, ze vormen burgerwachten en spelen eigen rechter. Er zijn veel vuurwapenvergunningen aangevraagd en veel Duitsers stemmen op of overwegen te stemmen op populistische partijen. Partijen die niet eerder onderdeel waren van de verkiezingsstrijd.” <Unquote

  De Duitsers zijn de Guerilla al een beetje begonnen. Ze bewapenen zich (kan in Duitsland iets makkelijker dan in NL zo lang als het duurt) en kunnen zich net als de Amerikanen onder hun grondwet verdedigen.
  Nou poah, vat den riek moar uut den stal en,,,en dan?

  Mensen komen in actie als ze zien dat have en goed in gevaar zijn, voorop levensbehoud. Alks de dood nadert komt met in verzet. Nog niet in Nederland dat zover nog steeds gespaard blijft omdat het koningshuis blauw bloed heeft. Ik zeg het niet graag, maar dankzij de oranjes. En oranje is de kleur van de globalisten.

  Like

 4. eva110 zegt:

  Ik kom regelmatig in Duitsland en in zelfs de kleinste dorpjes kom je dat uitschot tegen.
  Tegenwoordig rij ik met alle deuren op slot en ga zo maar niet ergens op een parkeerplaats staan want daar zitten ze gewoon te wachten tot ze een slachtoffer zien.
  Kortgeleden ergens een sanitaire stop voor de hond moeten maken, staat er een busje met Bugaren iets verderop.
  Op het moment dat ik uitstapte gingen de deuren van het busje open en daar kwamen de heren aangelopen, maar toen de kofferbak openging en er een knaap van een Molosser uitsprong zaten ze supersnel weer in het busje!!
  Op dat moment was het best grappig vooral omdat ik weet dat hij niet aarzelt om zn baas te verdedigen, maar tegelijkertiijd was het een wakeup call om veel alerter te zijn.

  Like

 5. Steven zegt:

  Dat was toch ook de bedoeling?

  Like

 6. tippelaar zegt:

  attack. en dat geldt niet alleen voor de hond.

  Like

 7. Marian zegt:

  Nou, laat maar gebeuren zou ik zeggen. Dat willen ze toch zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s