De Zwitserse Nationalistische Partij bedekt het standbeeld van Willem Tell met een boerka en eist dat aan de islamisering in Zwitserland een halt wordt toegeroepen

Screenshot_188

(Vertaling: “delamontagne”)

Vanochtend gebruikten activisten van de Zwitserse Nationalistische Partij (PNOS) het standbeeld van de vrijheidsstrijder Willem Tell in Altdorf voor hun politieke propaganda. Ze drapeerden een zwarte doek, voorstellende een boerka, rond het beeld en eisten d.m.v.  een spandoek “het stoppen van de islamisering”.

De politie was snel ter plaatse om tussenbeide te komen. De demonstranten hadden geen vergunning en het doek/de boerka moest verwijderd worden. Het beeld werd niet beschadigd.

Screenshot_187

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Islamisering, Nationalisme, Patriottisme, Verzet, Zwitserland. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Zwitserse Nationalistische Partij bedekt het standbeeld van Willem Tell met een boerka en eist dat aan de islamisering in Zwitserland een halt wordt toegeroepen

 1. Golden Girl zegt:

  Als een Zwitser iets doet dan is de politie er snel bij
  Staan er grote groep moslims om weer eens wat te eisen dan durven ze niet

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De politie was er snel bij.
   Als je belt om te melden dat er een aanranding plaatsvind vraagt men na afloop van het gebeuren maar eens op het bureau te komen.
   Wel van te voren een afspraak maken want men heeft het razend druk.
   Maar als er een demonstratie van anti-islam-elementen plaatsvindt zijn ze er snel bij…”
   Dat wel natuurlijk.
   Maar toch zal de groep PNOS haar doel volledig behaald hebben.
   In het nieuws komen!
   De onvrede van de Zwitsers t.o.z.v de islam zal stapje voor stapje groeien.!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, ze mogen dan onafhankelijk gebleven zijn, ideaal is het toch ook dáár nog niet.
   Maar ja, het is inmiddels tenslotte ook al duidelijk, dat bv. GB, zelfs mèt een “Brexit”, evenmin automatisch van de islamisering af is.

   Like

   • H J zegt:

    GB is van oudsher het financiele middelpunt van de wereld zeg maar. London city heeft zelfs een soort van vaticaan centre als het om de banking gaat. Daar zitten de grootste loeders.

    Buiten het feit dat the royal family tot over hun nek in de poep zitten, bevreemd het mij dat ze zich gaan afscheiden. Een hoop gekrakeel van menneke Juncker en zijn aprentice Franske voor de show (?) maar er zit meer achter dan ik op dit moment nog kan bevroeden. Mooi woord heh?

    Like

   • Robby E. zegt:

    GB is al veel te ver heen, ligt ver voor op ons wb de islamisering!
    De onvoorziene gevolgen van het immense Britse rijk waar de zon nooit onder ging!
    Klaar ben je ermee!

    Like

  • H J zegt:

   Keiharde realiteit. De politie wordt geleerd om niet voor het volk op te komen. De bewijzen zijn legio en wat doe je eraan? Niks want de goede mensen worden gelijk in een hoek gedrukt. Stempel: RACIST.
   Dit betekent feitelijk dat in toekomstige conflict situaties we niet meer hoeven te rekenen op steun van de politie. Die zijn er dan en slechts dan voor de regering.
   Politie agaenten in dit forum. Kom maar voor de dag! Leger???

   Like

   • tippelaar zegt:

    HJ, de politie doet datgene wat de politiek wil .Meer niet. Ook het leger moet dat en doet dat. Uw pijlen moet u richten op de politiek, op Rutte bijvoorbeeld, als ministerpresident van nederland en niet op de uitvoerders in dat politiepak.

    Like

   • H J zegt:

    Ik richtte mijn pijlen niet op de politie. Ik weet ook wel dat ik dan bij hun baas moet zijn. Ik constateerde alleen een feit en riep feitelijk de politie en de soldaten in dit forum op om hier op te reageren. Gaat nooit lukken natuurlijk.

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Overal in Europa zijn ze stront en strontziek van deze moslemafval !

  Like

 3. Jean zegt:

  In België heeft Zuhal Demir, een Turkse met dubbele nationaliteit en lid van de regering, de aanvraag ingediend om de Turkse nationaliteit op te zeggen want “ze heeft het echt gehad met de Turkse dictatuur”, dat waarderen wij enorm maar….de Turken met dubbele nationaliteit zijn het niet eens met haar???? Die willen blijkbaar liever van 2 walletjes snoepen…
  Van die Turken met dubbele nationaliteit zitten er sommigen in de politiek????? Dat is voor ons Vlamingen een misdaad want voor ons mogen in België enkel Belgen verkozen worden en nooit dubbele nationaliteitsbezitters.
  Daarom onze oproep “dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen eveneens verbieden” en elke vreemdeling die het daar niet mee eens is en/of niet kan voorzien in eigen onderhoud ons land uit flikkeren. Dat geeft een win-win situatie nl. minder onkosten en meer veiligheid. Waar wachten ze gvd toch op??????

  Like

 4. Ivanhoe zegt:

  Ik
  Satan
  Laat
  Allen
  Moorden

  Like

 5. Marian zegt:

  Wat heeft dit nou voor zin. Gewoon harder optreden Het hoofdvod afrukken, Boerka’s met stront insmeren ed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s